301 Απ: ΜΑΜΑΔΕΣ ΑΠΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ Τετ Απρ 03, 2013 5:06 am
maria1984
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Δεν χάνεις τίποτα να πάρεις κ απο 1 άλλο γιατρο γνώμη ... Αν θες μπορω να ρωτήσω φίλες μου που γέννησαν στο πεπαγνη ποιους γιατρούς είχαν .
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Μετάβαση στη σελίδα : 1 ... 8 ... 12, 13, 14
MARAKI1984 KRITI έγραψε:ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΜΑΡΑΚΙ ΠΟΥ ΘΑ ΜΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙΣ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΟΥ.ΣΕ ΤΙ ΔΩΜΑΤΙΟ ΓΕΝΝΗΣΕΣ???ΕΜΕΙΝΕΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΑΙΕΣ???ΜΕ ΤΟΝ ΘΗΛΑΣΜΟ ΣΕ ΒΟΗΘΗΣΑΝ???Ο ΒΑΡΑΝΑΚΗΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ.ΕΣΥ ΠΟΙΟΝ ΕΧΕΙΣ???ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΕΧΩ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ Η ΛΙΣΤΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΧΟΥΝ ΔΩΣΕΙ???ΑΧ ΠΟΛΛΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΜΑΖΕΜΕΝΕΣ ΣΟΥ ΕΚΑΝΑ.... ΟΣΟ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΑΓΧΩΝΟΜΑΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ...ΑΑΑ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ,ΓΕΝΝΗΣΕΣ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑ Η ΜΕ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ???ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΩΩΩΩΩ!!!
MARAKI1984 KRITI έγραψε:ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ...ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΕ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ ΘΑ ΓΕΝΝΗΣΩ...ΤΑ ΡΑΜΜΑΤΑ ΣΕ ΠΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΣΟΥ ΕΙΠΕ ΚΑΙ ΠΗΓΕΣ ΝΑ ΤΑ ΚΟΨΕΙΣ???ΟΛΑ ΟΣΑ ΣΟΥ ΠΑΡΕΙΧΑΝ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ ΠΟΥ ΛΕΣ ΗΤΑΝ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΤΙΜΗ Η ΤΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΕΞΤΡΑ???ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΑΛΛΑ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΤΡΑΒΗΓΜΕΝΟ...ΑΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΕ ΠΟΣΑ ΠΛΗΡΩΣΕΣ?ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΤΟ ΜΩΡΟ ΤΟ ΕΙΧΕΣ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΜΑΖΙ ΣΟΥ Η ΣΤΟ ΕΙΧΑΝ ΣΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΝΕΟΓΝΩΝ???ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ......
cloudy έγραψε:Καλησπέρα και καλή Αναστασή να έχουμε,
λοιπόν πριν λίγες μέρες τα θέματα μου ήταν άλλα (βλ σελ 15)
εχθες ομως εμαθα οτι ειμαι εγκυος!!!
Με θετικο τεστ και χοριακη 52 (κατα ποσο ειναι καλο αυτο δε ξερω)
Τωρα τι κανω?
Παω στο παγνη και ψάχνω καποιο μαιευτηρα να με αναλαβει??
maria90 έγραψε:γεια σας και απο μενα !!!!! και εγω ηρακλειο κρητης μενω......βασικα στο ροτασι....ενα χωριο κοντα στον πυργο.... ο αντρας μου ειναι κρητικος!!!! εγω εχω καταγωγη απο πανω...θεσσαλονικη -δραμα.... τωρα εχω μπει στον μηνα μου και την αλλη βδομαδα περιμενω να γεννησω με τεχνιτους πονους ....ετσι ειπε ο γιατρος ....αν βεβαια δεν μου εχουν σπασει τα νερα μεχρι τοτε...!!! επειδη ειναι λεπτος ο υμενας μου ειπε....τεσπα να στε ολες καλα και να τα χαιρεστε τα αγγελουδια!!!!!!! και αν πειτε να κανονισετε κανενα καφεδακι να γνωριστουμε μετα το σαραντισμο ειμαι μεσα!!! γιατι και εγω μονη μου ειμαι εδω!!!!!!!
xrisili έγραψε:Γειά σας κορίτσια,
και εγώ γεννάω την Παρασκευή στο ασκληπιείο με καισαρική. έχει γεννήσει καμία κοπέλα εκεί να μου πει πληροφορίες για την αντιμετώπιση τους και αν βοηθούσαν στον θηλασμό?
xrisili έγραψε:Γειά σας κορίτσια,
και εγώ γεννάω την Παρασκευή στο ασκληπιείο με καισαρική. έχει γεννήσει καμία κοπέλα εκεί να μου πει πληροφορίες για την αντιμετώπιση τους και αν βοηθούσαν στον θηλασμό?
skouikaki έγραψε:σ'ευχαριστω πολυ και συ να χαιρεσαι το δικο σου...κοριτσακι η αγορακι?
Μετάβαση στη σελίδα : 1 ... 8 ... 12, 13, 14
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης