76 Απ: ΜΑΜΑΔΕΣ ΑΠΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ Πεμ Μαρ 15, 2012 12:23 am
elli-anna
Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
Ελενη καλωσορισες στην παρεα μας.Μενεις και εσυ στο Ηράκλειο;
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Καλησπέρα. μένω συγκεκριμένα σε ένα χωριό 15 λεπτά απ'ο το ηράκλειο...elli-anna έγραψε:Ελενη καλωσορισες στην παρεα μας.Μενεις και εσυ στο Ηράκλειο;
Elenisig έγραψε:Καλησπέρα μανούλες, τι κάνετε?
Εγώ είμαι από το Ρέθυμνο αλλά μένω Ηράκλειο εδώ κ 10 χρόνια.
Δεν είμαι ακόμα μανούλα, αλλά είμαι έγκυος κ θα χρειαστώ σίγουρα τα φώτα σας!!!!!!!
Δεν είμαι ακόμα μανούλα, αλλά είμαι έγκυος κ θα χρειαστώ σίγουρα τα φώτα σας!!!!!!!
καλή λευτεριά να έχεις και ότι χρειαστείς θα σε βοηθήσουμε..Elenisig έγραψε:Καλησπέρα μανούλες, τι κάνετε?
eirkat mam έγραψε:Καλησπέρα σας!εγώ δεν είμαι απο κρήτη,αλλά μένω κρήτη και είμαι εγκυούλα...χωράω στην παρεούλα σας;;
εύχομαι σε όλες με το καλό και αυτές που είναι είδη μανούλες να χαίρονται τα πλασματάκια τους!!!
eirkat mam έγραψε:Καλησπέρα σας!εγώ δεν είμαι απο κρήτη,αλλά μένω κρήτη και είμαι εγκυούλα...χωράω στην παρεούλα σας;;
εύχομαι σε όλες με το καλό και αυτές που είναι είδη μανούλες να χαίρονται τα πλασματάκια τους!!!
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης