551 Απ: Ας μαζευτουμε εδω ολες οσες προσπαθουμε για μωρακι #16 Δευ Μαρ 05, 2012 2:57 am
sofouli
Πρωταγωνιστής!!
θα μας πει και το φυλο ειπε....τι να ειναι αραγε?
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
boubou έγραψε:στειλε στειλε!! οσο περισσοτερη τοσο το καλυτερο!!!
sofouli έγραψε: θα μας πει και το φυλο ειπε....τι να ειναι αραγε?
sofouli έγραψε:ε καλα σιγουρα!δε θα βαψω και το δωματιο μπλε η' ροζ αλλα μια προσπαθεια θα τη κανουμε!!!!!!!!!!
boubou έγραψε:sofouli έγραψε:ε καλα σιγουρα!δε θα βαψω και το δωματιο μπλε η' ροζ αλλα μια προσπαθεια θα τη κανουμε!!!!!!!!!!
χεχε ναι φανταζομαι ειναι μια απο τις ομορφες στιγμες τις εγκυμοσυνης το να σου λενε το φυλο!! θα περασεις τελεια αυριο, θα το κοιτατε αρκετη ωρα το μπεμπακι!!θα το ευχαριστηθεις!!!
sofouli έγραψε:ευχαριστω πολυ!!!!!σας στελνω εγκυοσκονη για να εχουμε συντομα πολλα μωρακια!!!!!!!!!!!!!!!!!
boubou έγραψε:sofouli έγραψε:ε καλα σιγουρα!δε θα βαψω και το δωματιο μπλε η' ροζ αλλα μια προσπαθεια θα τη κανουμε!!!!!!!!!!
χεχε ναι φανταζομαι ειναι μια απο τις ομορφες στιγμες τις εγκυμοσυνης το να σου λενε το φυλο!! θα περασεις τελεια αυριο, θα το κοιτατε αρκετη ωρα το μπεμπακι!!θα το ευχαριστηθεις!!!
γκρινιαρα έγραψε:sofouli έγραψε:ευχαριστω πολυ!!!!!σας στελνω εγκυοσκονη για να εχουμε συντομα πολλα μωρακια!!!!!!!!!!!!!!!!!
καλημερα και καλα αποτελεσματα...η θετικη μας σκεψη ειναι παντα διπλα σου...ολα θα πανε καλα με τη βοηθεια του θεου!!!
sofouli έγραψε:γκρινιαρα έγραψε:sofouli έγραψε:ευχαριστω πολυ!!!!!σας στελνω εγκυοσκονη για να εχουμε συντομα πολλα μωρακια!!!!!!!!!!!!!!!!!
καλημερα και καλα αποτελεσματα...η θετικη μας σκεψη ειναι παντα διπλα σου...ολα θα πανε καλα με τη βοηθεια του θεου!!!
καλημερα!!!!!σ'ευχαριστω πολυ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
γκρινιαρα έγραψε:sofouli έγραψε:γκρινιαρα έγραψε:sofouli έγραψε:ευχαριστω πολυ!!!!!σας στελνω εγκυοσκονη για να εχουμε συντομα πολλα μωρακια!!!!!!!!!!!!!!!!!
καλημερα!!!!!σ'ευχαριστω πολυ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
δεν πειραζει που θα πας μονη σου σημασια εχει να πανε ολα καλα...ειμαι σιγουρη οτι και η σκεψη του αντρα σου θα ειναι μαζι σας...απο οτι καταλαβα στρατιωτικος ειναι...ε???
boubou έγραψε:καλημερα γκρινιαρα!!τι κανεις!???κι εγω ετσι νιωθω..οσο βλεπω να αυξανονται τα θετικα τεστακια με πιανει αισιοδοξια και για μενα!
Σοφουλι δν πειραζει κοριτσακι μου, καταλαβαινω οτι θα ηθελες να ειναι μαζι ο αντρουλης σου, αλλα αφου δν γινεται..δν θα το γραψετε σε dvd να το δειτε αγκαλιτσα μετα σπιτι??
Εμεις σιγααααααα σιγαααααα κανουμε τις προετοιμασιες
αγαπη έγραψε:καλημερα γκρινιαρα τη κανεις???
Έχει επεξεργασθεί από τον/την γκρινιαρα στις Δευ Μαρ 05, 2012 3:28 am, 1 φορά
γκρινιαρα έγραψε:αγαπη έγραψε:καλημερα γκρινιαρα τη κανεις???
καλημερα αγαπη καλα ειμαι...βαριεμαι λιγο αλλα την παλευω...εσυ καλα εισαι?
γκρινιαρα έγραψε:boubou δεν μπορεις να φανταστεις τι ανυπομονησια εχω...θελω να περασουν οι μερες για να δω αν θα εχω καθυστερηση....πωωωωω....εχω φαει κολλημα...χαχαχαχαχαχα!!!!
sofouli έγραψε:σας αφηνω προς το παρων!!!!!!καλο μεσημερι!!!!!!
boubou έγραψε:γκρινιαρα έγραψε:boubou δεν μπορεις να φανταστεις τι ανυπομονησια εχω...θελω να περασουν οι μερες για να δω αν θα εχω καθυστερηση....πωωωωω....εχω φαει κολλημα...χαχαχαχαχαχα!!!!
μακαρι κοριτσακι..εγω τοσους μηνες εχω σταθερο το ραντεβου με την κοκκινη που δν σκεφτομαι πλεον καν πως θα ειναι οταν θα εχω καθυστερηση....το εχω δεδομενο οτι θα ερθει παλι σωστα στο ραντεβου της η συχαμενη!!!
Ελπιζω εσυ να εισαι πιο τυχερη απο εμενα!!!
περιμενουμε νεα σου Σοφουλι!!!!!!
Είμαι μαμά! » Είμαι έγκυος! » Μήπως είμαι έγκυος; » Ας μαζευτουμε εδω ολες οσες προσπαθουμε για μωρακι #16
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης