576 Απ: Ας μαζευτουμε εδω ολες οσες προσπαθουμε για μωρακι #16 Δευ Μαρ 05, 2012 3:37 am
γκρινιαρα
Πρωταγωνιστής!!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
goldangel1990 έγραψε:Κοριτσια μου,μπηκα πεταχτα γιατι θα πρεπει να φυγω...εχω πανεπιστημιο(22 ειμαι)απλα ηθελα να ευχηθω στην ελενη καλα αποτελεσματα και στη λιανα να πω τα θερμα μου συγχαρητηρια!!!φιλακια στις υπολοιπες,εγω καθε μερα νιωθω και πιο πολυ εγκυος...(ενα προαισθημα) και ας εχω ακομα 8-9 μερες περιθοριο για να ΜΗΝ ΕΡΘΕΙ η ακατανομαστη!!!
γκρινιαρα έγραψε:goldangel1990 έγραψε:Κοριτσια μου,μπηκα πεταχτα γιατι θα πρεπει να φυγω...εχω πανεπιστημιο(22 ειμαι)απλα ηθελα να ευχηθω στην ελενη καλα αποτελεσματα και στη λιανα να πω τα θερμα μου συγχαρητηρια!!!φιλακια στις υπολοιπες,εγω καθε μερα νιωθω και πιο πολυ εγκυος...(ενα προαισθημα) και ας εχω ακομα 8-9 μερες περιθοριο για να ΜΗΝ ΕΡΘΕΙ η ακατανομαστη!!!
η θετικη σκεψη μετραει...και να δεις που δεν θα ερθει η ακατανομαστη!!!!
επισης καλως ορισες στην παρεα μας και καλο μαθημα!!!
goldangel1990 έγραψε:Κοριτσια μου,μπηκα πεταχτα γιατι θα πρεπει να φυγω...εχω πανεπιστημιο(22 ειμαι)απλα ηθελα να ευχηθω στην ελενη καλα αποτελεσματα και στη λιανα να πω τα θερμα μου συγχαρητηρια!!!φιλακια στις υπολοιπες,εγω καθε μερα νιωθω και πιο πολυ εγκυος...(ενα προαισθημα) και ας εχω ακομα 8-9 μερες περιθοριο για να ΜΗΝ ΕΡΘΕΙ η ακατανομαστη!!!
Ada έγραψε:Αχ κορίτσια το Σ/Κ το αφιερώνω στον ανδρούλη , γιατί μου λείπει πολύ οπότε είμαστε σαν τα αυτοκολλητάκια
Έμπαινα το πρωί λίγο πριν ξυπνήσει αλλά τον τελευταίο καιρό ξυπνάει νωρίς!! ή εγώ αργά
Όπως κ να χει το Σάββατο πόνεσαν τα πόδια μας , όλο το κέντρο γυρίσαμε κ το καταφχαριστήθηκα!!! φάγαμε κ οικονομικά σε ένα σούπερ μαγαζί κ ήπιαμε κι ένα σκασμό κρασί
Το οποίο μάλλον κάνανε λάθος κ δεν το χρέωσαν γιατί μετά που είδαμε την απόδειξη δεν το χε.
Άλλα ήμασταν τόσο τραλαλί τραλαλά που δεν το πήραμε χαμπάρι εκείνη την ώρα
Έχει επεξεργασθεί από τον/την boubou στις Δευ Μαρ 05, 2012 4:29 am, 1 φορά
Ada έγραψε:Αχ κορίτσια το Σ/Κ το αφιερώνω στον ανδρούλη , γιατί μου λείπει πολύ οπότε είμαστε σαν τα αυτοκολλητάκια
Έμπαινα το πρωί λίγο πριν ξυπνήσει αλλά τον τελευταίο καιρό ξυπνάει νωρίς!! ή εγώ αργά
Όπως κ να χει το Σάββατο πόνεσαν τα πόδια μας , όλο το κέντρο γυρίσαμε κ το καταφχαριστήθηκα!!! φάγαμε κ οικονομικά σε ένα σούπερ μαγαζί κ ήπιαμε κι ένα σκασμό κρασί
Το οποίο μάλλον κάνανε λάθος κ δεν το χρέωσαν γιατί μετά που είδαμε την απόδειξη δεν το χε.
Άλλα ήμασταν τόσο τραλαλί τραλαλά που δεν το πήραμε χαμπάρι εκείνη την ώρα
Αγάπη, Έλλη , Ιωάννα, Γκρινιάρα κ σε όσες είαν ιον λαιν κ δεν βλέπω τώρα!!
ioanna85 έγραψε:Ελλη το ειχα αναγκη να περασω και λιγο καλα μετα απο πολυ καιρο...αλλα δυστυχως κρατησε λιγο!Εμενα παλι δε μου αρεσει να χορευω αν κι εκανα 10 χρονια χορο παραδοσιακο...πονεμενη ιστορια!Ωραια θα ειναι να ειναι εκει οι φιλες σου!Απλα λεω αντυγες και βαφες να μην κανεις σε γονιμες μερες και μερες που περιμενεις να αδιαθετησεις!
Αγαπη η Μαρινα κατα τις 15 του μηνα νομιζω θα εκανε την επεμβαση!Ανησυχω!Τα βραδια κι εγω κατα τη 1 πεφτω για υπνο!
Αντα που εισαι εσυ καλε; καναμε μαζι απουσια;Δυστυχως εγω διαβαζω αργα....
γκρινιαρα εδω ειμαι!
α εγώ το χορεύω το κορμί μου συχνάioanna85 έγραψε:Aντα μια χαρα σας βρισκω!Καλα εκανες και περασες καλα!Το εχουμε πολυ αναγκη τελικα αυτο που καποτε ηταν αυτονοητο...μια βολτα, χρονο με τον αντρα μας, λιγη διασκεδαση!Ας περνας εσυ καλα κι ας μην μπαινεις το σ/κ!
Ναι βρε Ελλη μου τωρα που μεγαλωσες...
Γκρινιαρα κι εμενα!Να σου κανω μια ερωτηση μιας και ξεχναω; Αποξεση δεν ειχες κανει και οχι αυτοματη αποβολη;ετσι δεν ειναι;
Λεμονακι το καψαμε ναι!Αντε και στα δικα σας......
Είμαι μαμά! » Είμαι έγκυος! » Μήπως είμαι έγκυος; » Ας μαζευτουμε εδω ολες οσες προσπαθουμε για μωρακι #16
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης