651 Απ: Ας μαζευτουμε εδω ολες οσες προσπαθουμε για μωρακι #16 Δευ Μαρ 05, 2012 5:41 am
γκρινιαρα
Πρωταγωνιστής!!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
ioanna85 έγραψε:
Αντα συγνωμη κιολας για τη συζητηση αλλα αυτο με τα ουρα το εχουν και τα πατατακια μπαρμπεκιου!
ioanna85 έγραψε:Μαρια οχι δεν απαγορευεται το χταποδακι!Θα ερθω να σε μαλωσω και μετα θα σε γλυκανω με οτι τραβαει η ψυχη σου!Δωσε παραγγελια!
Λεμονακι συμφωνω!
Αντα συγνωμη κιολας για τη συζητηση αλλα αυτο με τα ουρα το εχουν και τα πατατακια μπαρμπεκιου!
Λεμονάκι έγραψε:
να σου πω την αλήθεια περνάει απο το μυαλό μου σε αυτό που σκέφτεσαι και εσύ αλλά δεν νομίζω. Πονάνε όταν τα ακουμπώ αλλά όχι, δεν νομίζω...
δεν έχω και τίποτα άλλο.
αχ μην μου λες τέτοια και με πάρουν τα ζουμιά μου !!boubou έγραψε:Λεμονάκι έγραψε:
να σου πω την αλήθεια περνάει απο το μυαλό μου σε αυτό που σκέφτεσαι και εσύ αλλά δεν νομίζω. Πονάνε όταν τα ακουμπώ αλλά όχι, δεν νομίζω...
δεν έχω και τίποτα άλλο.
ετσι και συμβαινει αυτο που ολων το μυαλο μας πηγαινει!! ε πραγματικα θα χαρω τοσο που δν θα με νοιαξει καν αν θα τα καταφερω εγω αυτο το μηνα
Λεμονάκι έγραψε:αχ μην μου λες τέτοια και με πάρουν τα ζουμιά μου !!boubou έγραψε:Λεμονάκι έγραψε:
δεν έχω και τίποτα άλλο.
ετσι και συμβαινει αυτο που ολων το μυαλο μας πηγαινει!! ε πραγματικα θα χαρω τοσο που δν θα με νοιαξει καν αν θα τα καταφερω εγω αυτο το μηνα
δεν θέλω να λες τέτοια,
θα τα καταφέρεις όπως και να έχει!!
κορίτσια θα με κάνετε να πάω να πάρω τεστ εγκυμοσύνης και δεν είναι καιρός για περιττά έξοδα
εγώ με τα παντζάρια τα κάνω όλα σε κόκκινο !!!
Λεμονάκι έγραψε:αχ μην μου λες τέτοια και με πάρουν τα ζουμιά μου !!boubou έγραψε:Λεμονάκι έγραψε:
δεν έχω και τίποτα άλλο.
δεν θέλω να λες τέτοια,
θα τα καταφέρεις όπως και να έχει!!
κορίτσια θα με κάνετε να πάω να πάρω τεστ εγκυμοσύνης και δεν είναι καιρός για περιττά έξοδα
εγώ με τα παντζάρια τα κάνω όλα σε κόκκινο !!!
Λεμονάκι έγραψε:είναι η Ελένη έγκυος, έκανε σήμερα χοριακή και ήταν θετική
Είμαι μαμά! » Είμαι έγκυος! » Μήπως είμαι έγκυος; » Ας μαζευτουμε εδω ολες οσες προσπαθουμε για μωρακι #16
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης