801 Απ: Ας μαζευτουμε εδω ολες οσες προσπαθουμε για μωρακι #16 Δευ Μαρ 05, 2012 1:31 pm
ioanna85
Πρωταγωνιστής!!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
ioanna85 έγραψε:χαλαρωτικο ειναι αλλα μετα το στεγνωμα των μαλλιων ειναι κουραστικο!
evi27 έγραψε:ioanna85 έγραψε:χαλαρωτικο ειναι αλλα μετα το στεγνωμα των μαλλιων ειναι κουραστικο!
ναι όντως αλλά τι να κάνουμε!αν κι επειδή είναι αργά θα τα στεγνώσω και θα τ'αφήσω στο φυσικό τους(σπαστά)!δεν τα ισιώνω...πφ...
ioanna85 έγραψε:evi27 έγραψε:ioanna85 έγραψε:χαλαρωτικο ειναι αλλα μετα το στεγνωμα των μαλλιων ειναι κουραστικο!
ναι όντως αλλά τι να κάνουμε!αν κι επειδή είναι αργά θα τα στεγνώσω και θα τ'αφήσω στο φυσικό τους(σπαστά)!δεν τα ισιώνω...πφ...
εγω δεν τα ισιωνω γιατι ειναι απο μονα τους ισια αλλα αποφευγω να κοιμηθω με βρεγμενα μαλλια γιατι ξυπναω πιασμενη η με πονοκεφαλο απο την υγρασια!
ioanna85 έγραψε:Παθαινω συχνα ψυξεις...ελαφριες μεν αλλα συχνες δε!
ioanna85 έγραψε:οντως δεν ειναι!αναγκαζομαι να παιρνω μυοχαλαρωτικα και να τριβομαι με αλοιφες και τετοια!Τελος παντων!
Καλος ο γυρος; Ξεκουραστηκες καθολου;
ioanna85 έγραψε:Ευη μου την εκανα την τουρτα και την πηγα στα πεθερικα το σ/κ!Τελεια γευση αλλα το κομματι δεν στεκοταν...λιποθυμουσε!
ioanna85 έγραψε:εσυ σιγουρα κατι θα εχεις στο ψυγειο ή στα ντουλαπια!
Τη χτυπησα 5 λεπτα οπως ελεγε...1 ζαχαρουχο, 1 μορφατ και 2 βανιλιες!τα μπισκοτακια δεν ηταν ουτε πολυ σφιχτα ουτε πολυ μαλακα!Τι να πω...Next time!
Είμαι μαμά! » Είμαι έγκυος! » Μήπως είμαι έγκυος; » Ας μαζευτουμε εδω ολες οσες προσπαθουμε για μωρακι #16
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης