Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
560 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 560 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 20 ... 37, 38, 39, 40, 41  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 38 από 41]

mariameint

mariameint
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Καλώς όρισες Χρύσα. Να χαίρεσαι τον γιόκα σου.

http://www.something-special.gr

mpempakos7

mpempakos7
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλως ηρθες Χρυσα να χαιρεσαι το παιδακι σου!!!

Χρυσακι

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
marinaki <3 <3 έγραψε:
Χρυσακι έγραψε:Γεια σας είμαι καινούρια στο φόρουμ αν και σασ διαβάζω καιρο.Γέννησα το αντράκι μου 1 Μάρτη και θα ήθελα να συμμετάσχω και εγώ στην όμορφη παρεούλα σας!!!!!<3
ΚΑΛΩΣ ΤΗΝ ΝΑ ΤΗΝ ΦΙΛΗ ΜΟΥ ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ Κ ΑΠΟ ΕΔΩ ΧΡΥΣΑ ΜΟΥ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ-ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ-ΜΑΡΤΙΟΥ 2012 - Σελίδα 38 334590 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ-ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ-ΜΑΡΤΙΟΥ 2012 - Σελίδα 38 334590 ΚΟΡΙΤΣΙΑ Η ΧΡΥΣΑ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΗ ΜΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΑΝ
Σε ευχαριστώ πολύ Μαρινακι μουυυυυ!!!!!! ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ-ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ-ΜΑΡΤΙΟΥ 2012 - Σελίδα 38 315810

mpempakos7

mpempakos7
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Ευτυχως Μαρια δεν λες.και εγω εχω διαβασει οτι με αποκλειστικο θηλασμο μπορει να κανει και 10 μερες,κανε και αυτο που λεει η σουζαν με το λαδακι τοτε το ειχα κανει και εγω και μετα απο λιγο εκανε κακακια!!
Σουζαν περαστικα αντε να μας πεις και τι θα σου πει ο γιατρος το βραδυ!!

marinaki <3 <3

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΙΛΑΜΕ ΕΡΙΞΕ ΕΝΑ ΧΕΣ....Ο ΜΠΕΜΠΙΣ ΜΟΥ Κ ΧΑΜΟΓΕΛΑΣΕ ΜΙΛΑΜΕ ΤΟΥ ΕΔΩΣΑ ΧΘΕΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ 40ΜΛ ΧΑΜΟΜΗΛΗ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ Κ ΑΚΟΜΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΑΚΟΥΩ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΔΥΟ ΜΕΡΕΣ ΕΙΧΕ ΣΚΑΣΕΙ ΒΟΓΚΑΓΕ ΣΑΣ ΛΕΩ ΧΑΧΑ

Χρυσακι

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Σας ευχαριστώ κορίτσια και εσείσ να χαίρεστε τα ζουζουνάκια σας!!!!!!

souzan

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
καλως ηρθες χρυσα!!!γεωργιτσα σημερα θα τον παρω τηλεφωνο για να κλεισω ραντεβου εχω μια παθηση που λεγεται συνδρομο ευερεθιστου εντερου και με πιανει κατα διαστηματα εξαρση και το παρακολουθω .Μαρια αφου οχι και με το ελαιολαδο μιλα με το παιδιατρο να ξελαφρωσει το παιδακι

tomaraki

tomaraki
Γεια σας!!!!!!!! Εχω καιρο να μπω αλλα τελικα τα καταφερα σημερα !!!Κοριτσακια θα παω και εγω τελικα στο χωριο και θα γυρισουμε την Δευτερα !!!!!! Απ'οτι βλεπω ολες καλα !!!! Εμεις τα ιδια γκρινια και κλαμα !!!!! Αντε καλο μου δοντακι βγες !!!!!!

crazymama27

crazymama27
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
tomaraki mouuuuu!!!! καλα να περασετε....και εγω την παρασκευη θα φυγω για το χωριο και θα κατσω μια εβδομαδουλα στη μαμα μουυυυ...γιουπιιι!!!
αχ εμενα ο μπεμπης μου πνιγεται απο τα σαλια του δεν ειχα θεμα οταν ηταν μικρουλακι και εχω τωρα αχ αυτα τα δοντακιαααα...οταν τον βλεπω και ποναει πολυ του δινω deponaki...

τατιανα

τατιανα
Γεια σας κοριτσια!

Εμενα κανει πολλες φορες κακα την μερα, συνηθως σε καθε αλλαγμα εχει και μια βιρβιλια!
Την κυριακη μονο εκανε πολυ λιγα και ηταν ολο γκρινια, την εκανα αυτο με το ελαιολαδο αλλα τιποτα..χθες και σημερα επανηλθαμε στα κανονικα μας!
Αχ το αλλο σαββατο θα παμε σε γαμο και μαζευω γαλατακι γιατι θα την αφησω αρκετες ωρες στην μαμα μου, απο την μια λεω θα ξεσκασουμε λιγο αλλα απο την αλλη ξερω οτι ολο θα την σκεφτομαι..αφηστε και το αλλο που δεν εχω τιποτα να βαλω..με τα κιλα της εγκυμοσυνης δεν μου κανει τιποτα, αξιζει τωρα να παω να ψωνισω?εχω σκοπο να τα χασω καποια στιγμη (αν και 3 μηνες τωρα κολημενη η ζυγαρια!!).

Χρυσα καλως μας ηρθες!

Καλα να περασουν τα κοριτσια που θα πανε στο χωριο τους!!

marinaki <3 <3

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
τατιανα έγραψε:Γεια σας κοριτσια!

Εμενα κανει πολλες φορες κακα την μερα, συνηθως σε καθε αλλαγμα εχει και μια βιρβιλια!
Την κυριακη μονο εκανε πολυ λιγα και ηταν ολο γκρινια, την εκανα αυτο με το ελαιολαδο αλλα τιποτα..χθες και σημερα επανηλθαμε στα κανονικα μας!
Αχ το αλλο σαββατο θα παμε σε γαμο και μαζευω γαλατακι γιατι θα την αφησω αρκετες ωρες στην μαμα μου, απο την μια λεω θα ξεσκασουμε λιγο αλλα απο την αλλη ξερω οτι ολο θα την σκεφτομαι..αφηστε και το αλλο που δεν εχω τιποτα να βαλω..με τα κιλα της εγκυμοσυνης δεν μου κανει τιποτα, αξιζει τωρα να παω να ψωνισω?εχω σκοπο να τα χασω καποια στιγμη (αν και 3 μηνες τωρα κολημενη η ζυγαρια!!).

Χρυσα καλως μας ηρθες!

Καλα να περασουν τα κοριτσια που θα πανε στο χωριο τους!!
ΑΧ ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΘΑ ΞΕΣΚΑΣΕΤΕ ΛΙΓΟ ΑΛΛΑ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΕΚΕΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ,ΕΓΩ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ ΠΑΩ Κ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΤΟ ΜΩΡΟ ΟΤΑΝ ΤΟΝ ΑΦΗΝΩ ΣΠΙΤΙ,ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΚΑΤΙ ΓΤ ΠΩΣ ΘΑ ΠΑΣ ΣΤΟ ΓΑΜΟ ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΤΑ ΧΑΣΕΙΣ ΣΕ 2 ΒΔΟΜΑΔΕΣ

mpempakos7

mpempakos7
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
κοιτα τατιανα λογικα κατι θα πρεπει να παρεις γιατι κακα τα ψεματα ποσα θα χασεις σε 10 μερες...το λεω γιατι βλεπω απο εμενα εχω κολλησει στα 62 πανω κατω σχεδον μετα απο την γεννα!οποτε....
παρε αλλα μην διαθεσεις και πολλα κατ ακουσα και για προσφορες στα μαγαζια.
ναι ρε κοριτσια και εγω για ψωνια οταν πηγαινω εκει ειναι το μυαλο μου,αφου λεω να βγω λιγο εξω να ξεφυγω και μολις φευγω μου λειπει!!!!
αντε κοριτσια θα αλλαξετε λιγο εικονες..
ευη υπομονη θα βγει το δοντακι,αχ τι μας περιμενει και εμας.........

Χρυσακι

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Ρε κορίτσια από ποιον μήνα βγένουν δοντάκια? Και εμενα τα κιλά μου δεν λένε να φύγουνε.Είχατε πάρει πολλά?

mpempakos7

mpempakos7
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Χρυσακι έγραψε:Ρε κορίτσια από ποιον μήνα βγένουν δοντάκια? Και εμενα τα κιλά μου δεν λένε να φύγουνε.Είχατε πάρει πολλά?

κοιτα χρυσα δεν νομιζω οτι σε ολα τα παιδακια βγαινουν στην ιδια ηλικια,αναλογα τον οργανισμο.εγω ειχα παρει περιπου 18 ξεκινησα 57-58 και σταματησα στα 75,τωρα ειμαι 62 κολλημενα.αλλα εχω ξεπρηστει αλλα 2 αν χασω θα ειμαι ευχαριστημενη!!

marinaki <3 <3

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
mpempakos7 έγραψε:
Χρυσακι έγραψε:Ρε κορίτσια από ποιον μήνα βγένουν δοντάκια? Και εμενα τα κιλά μου δεν λένε να φύγουνε.Είχατε πάρει πολλά?

κοιτα χρυσα δεν νομιζω οτι σε ολα τα παιδακια βγαινουν στην ιδια ηλικια,αναλογα τον οργανισμο.εγω ειχα παρει περιπου 18 ξεκινησα 57-58 και σταματησα στα 75,τωρα ειμαι 62 κολλημενα.αλλα εχω ξεπρηστει αλλα 2 αν χασω θα ειμαι ευχαριστημενη!!
ΧΡΥΣΑ ΜΟΥ Ο ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΞΕΚΙΝΑΝΕ ΑΠΟ 2-3 ΜΗΝΩΝ Κ ΤΑ ΤΡΩΝΕ ΤΑ ΟΥΛΑ Κ ΜΕΧΡΙ 9 ΜΗΝΩΝ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΒΓΕΙ ΕΤΣΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΕΜΕΝΑ ΤΩΡΑ ΜΠΩΡΕΙ Κ ΝΑ ΜΝ ΥΣΧΕΙ,ΑΧ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΙΛΑ ΕΓΩ ΠΕΙΡΑ 22 ΕΧΑΣΑ 19 Κ Η ΖΥΓΑΡΙΑ ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΝΑ ΚΑΤΕΒΕΙ ΑΝ Κ ΤΡΩΩ Κ ΟΤΙ ΑΝ ΝΑΙ ΛΟΓΩ ΟΤΙ ΘΗΛΑΖΩ ΟΠΟΤΕ ΠΦ ΕΧΩ ΑΝΟΙΞΗ Κ ΣΤΗΝ ΛΕΚΑΝΗ Κ ΔΝΕ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΠΥ ΠΛΕΟΝ ΜΕΡΙΚΕΣ ΦΟΡΕΣ ΝΤΡΕΠΟΜΕ ΕΤΣΙ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΟΥΤΕ ΣΟΡΤΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΑΛΩ ΛΟΓΩ ΤΟΝ ΡΑΓΑΔΩΝ ΠΟΥ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ

marilia_92

marilia_92
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!

Καλώς όρισες κι από εμένα στην ομαδούλα μας Χρύσα.Εμένα τα παιδιά μου άρχισαν να βγάζουν δόντια από τον 6ο μήνα.Όλο τον 5ο προετιμαζομασταν με τρομερούς πόνους και ξενύχτια...

marilia_92

marilia_92
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Γεια σας κοριτσάρες μου.Πως είστε σήμερα;Εμείς επιτέλους βγήκαμε βολτούλα και περάσαμε υπέροχα.Ηρέμησα και με την κόρη της γειτονισας.Γύρισε σπίτι αλλά έχει σπάσει το πόδι της η καημένη.Βρε κορίτσια μικρή μου έχει τρεις μέρες που δεν τρωει σχεδον καθολου.Μονο το πρωι και το πολυ 100ml.Προσπαθω ολη μερα να την ταισω αλλα δεν θελει και κανει εμετο.Τι λετε να φταιει;Θα παμε αυριο στον γιατρο για εξετασεις και θα τον ρωτησω κι αυτον

τατιανα

τατιανα
Κοριτσια το ξερω οτι δεν προκειται να χασω κιλα μεχρι τον γαμο, εδω δεν εχασα 3 μηνες!
Μαρινακι εχασες πολλα κιλα βρε εγω τι να πω..εβαλα 23 και μονο 9 εχασα...
Ευτυχως ημουν πολυ αδυνατη οποτε δεν ειμαι και τοσο χαλια τωρα αλλα εχω κοιλια..και κυτταριτιδα ουφ ουφ ουφ!!

Μαριλια και εσυ το αντλεις το γαλα?

Εμενα εχει πολυ γκρινια δεν ξερω τι θελει πια..το μονο που την ηρεμει ειναι η αγκαλια και να περπατας..αλλα ποσο??μονο οταν θηλαζει ξεκουραζομαι!!
Δεν καθεται λεπτο μονη της, δεν φαινεται να ποναει, μαλλον την μαθαμε αγκαλια.
Αφηστε που εδω και 2 μερες δεν κοιμαται πια και στην καλαθουνα, αποκοιμιεται αγκαλια και μολις την βαλω σε 5 λεπτα ξυπναει.
Κοιμαται μονο μαζι μου και αποκοιμιεται στο στηθος..δεν μπορω και να την αφηνω να κλαιει αλλα ετσι οπως παει τι θα κανω αργοτερα??

marilia_92

marilia_92
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
τατιανα έγραψε:Κοριτσια το ξερω οτι δεν προκειται να χασω κιλα μεχρι τον γαμο, εδω δεν εχασα 3 μηνες!
Μαρινακι εχασες πολλα κιλα βρε εγω τι να πω..εβαλα 23 και μονο 9 εχασα...
Ευτυχως ημουν πολυ αδυνατη οποτε δεν ειμαι και τοσο χαλια τωρα αλλα εχω κοιλια..και κυτταριτιδα ουφ ουφ ουφ!!

Μαριλια και εσυ το αντλεις το γαλα?

Εμενα εχει πολυ γκρινια δεν ξερω τι θελει πια..το μονο που την ηρεμει ειναι η αγκαλια και να περπατας..αλλα ποσο??μονο οταν θηλαζει ξεκουραζομαι!!
Δεν καθεται λεπτο μονη της, δεν φαινεται να ποναει, μαλλον την μαθαμε αγκαλια.
Αφηστε που εδω και 2 μερες δεν κοιμαται πια και στην καλαθουνα, αποκοιμιεται αγκαλια και μολις την βαλω σε 5 λεπτα ξυπναει.
Κοιμαται μονο μαζι μου και αποκοιμιεται στο στηθος..δεν μπορω και να την αφηνω να κλαιει αλλα ετσι οπως παει τι θα κανω αργοτερα??

Τατιανα μου αντλω το γαλα γιατι μου ειναι πιο ευκολο πλεον και μαθαινει και το μωρο το μπουκαλι.Κι εμενα θελει συνεχεια αγκαλια.Την βαζω στο καροτσι η στο ρηλαξ οταν θελω να κανω δουλειες και ευτυχως πανε τα αλλα απο πανω της και την απασχολουν.

Χρυσακι

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Ρε κοριτσια μια χαρα σας βρίσκω, εγω πηρα 15 εχασα 7 κια από ραγάδες όλη η κοιλιά σαν ζέβρα ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ-ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ-ΜΑΡΤΙΟΥ 2012 - Σελίδα 38 534787 αλλά χαλάλι

marilia_92

marilia_92
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Κοριτσια εγω πηρα 16 κιλα και εχω χασει 11.Αυτα τα 5 δεν φευγουν με τιποτα αλλαααα τρωω κι εγω σας μοσχαρι χεχε.Ραγαδες ευτυχως εχω λιγες στην κοιλια στο πλαι ομως.Η κρεμα που πηρα με βοηθησε πολυ

crazymama27

crazymama27
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
αχ εγω πηρα 17 κιλα και μου εχουν μεινει τα 8-9 συνεχιζω βεβαια τη διατροφη...γιατι αλλιως...τζιφος!!!!την αρχισα κανα μηνα τωρα...απο ραγαδες εχω στα μπουτια περισσοτερο..κοιλια μια ραγαδα για δειγμα!

mpempakos7

mpempakos7
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
κιεγω στην κοιλια ευτυχως δεν εκανα ραγαδες 4-5 αλλα σχεδον δεν φαινονται,στα μπουτια ειχα απο παλια επειδη ημουν πολυ αδυνατη παλια και μετα πηρα καποια κιλα και ξεχιλωσα χαχαχα....εγω εχω ακομα 5 κιλα αλλα και 2 να χασω θα ειμαι ευτυχισμενη αλλα εχουν μπαστακωθει ολα στην περιφερεια κοιλια δενεχω!!!
ωχ τατιανα να προσπαθγσεις να την βαζεις γιατι μετα θα εχει καλομαθει,εγω σκεφτομαι απο τωρα πως θα κοιμαται στην κουνια,δεν θα χωραει στην καλαθα σε λιγες μερες με εχει βολεψει γιατι οποτε ψιλοξυπναει τον κουναω κ ξανακοιμαται,ασε πικρα!!

tomaraki

tomaraki
Γεια σας !!!!Αχ σημερα κλεισαμε το 5ο και μπηκαμε στον 6ο !!!!!!! Μεγαλωσε το αντρακι μου !!!!Αχ θεμα κιλα !!!Πικρη ιστορια !! Εγω πηρα συνολικα 10 κιλα και τα εχασα ΑΛΛΑ ειμαι ακομα πρισμενη !!!Ρωτησα τον γιατρο και μου ειπε οτι οσο θηλαζω ετσι θα ειμαι γιατι κρατα υγρα ο οργανισμος!!!Τατιανα πρωτη εξοδος χωρις το μωρο ??????? Εμενα μου βγηκε ξυνη γιατι ολο στο τηλεφωνο ημουν !!! Ασε δε την φορα που τον αφησα σε αλλο σπιτι!!!Γυρισα αρον αρον γιατι ο μικρος δεν καθοταν!!!!!
Δοντακια η προετοιμασια ξεκινα απο τον 2ο-3ο μηνα και κοντα στον 5ο-6ο σκαει το πρωτο αλλα μεχρι να σκασει θα εχουμε πιει ολα τα depon που υπαρχουν!!!!!!!! Πολλα πραγματα για ταξιδι !!!! Πιο πολλα ειναι του μπεμπη παρα τα δικα μας !!!!!Ειμαστε 3 ανθρωποι και δεν χωραμε!!!!!!!!!Ελπιζω να παει καλα το πρωτο μας ταξιδακι μας αρεσει η βολτα με το αμαξι αλλα τοσες ωρες δεν το εχουμε δοκιμασει !!!!!!!!

marinaki <3 <3

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΚΟΡΙΤΣΙΑ Ο ΜΠΕΜΠΙΣ ΜΟΥ ΤΟ ΖΟΥΖΟΥΝΗ ΜΟΥ ΕΡΙΞΕ ΕΝΑ ΓΕΛΙΟ ΠΡΙΝ ΓΕΛΑΓΕ ΔΥΝΑΤΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ Κ ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΕΒΛΕΠΕ ΤΙΝ ΚΟΤΣΙΔΑ ΤΙΣ ΝΥΦΗΣ ΜΟΥ ΤΗΝ ΚΟΥΝΟΥΣΕ ΜΠΡΟΣΑ ΤΟΥ Κ ΓΑΛΑΓΕ ΜΙΛΑΜΕ ΣΥΓΚΙΝΙΤΗΙΚΑΑΑ...ΤΑΤΙΑΝΑ ΝΑΙ ΤΑ ΕΧΑΣΑ ΞΕΚΙΝΙΣΑ ΜΕ 69 ΕΦΤΑΣΑ 92 Κ ΤΩΡΑ ΕΙΜΑΙ 72 ΚΙΛΑ ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΠΑΩ 65 ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ,ΧΡΥΣΑ ΡΑΓΑΔΕΣ ΣΕ ΜΕΝΑ ΘΑ ΒΡΕΙΣ ΠΑΝΤΟΥ

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 38 από 41]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 20 ... 37, 38, 39, 40, 41  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δωρεάν φόρουμ | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις