926 Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ-ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ-ΜΑΡΤΙΟΥ 2012 Τρι Μάης 29, 2012 3:24 am
mariameint
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Καλώς όρισες Χρύσα. Να χαίρεσαι τον γιόκα σου.
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Σε ευχαριστώ πολύ Μαρινακι μουυυυυ!!!!!!marinaki <3 <3 έγραψε:ΚΑΛΩΣ ΤΗΝ ΝΑ ΤΗΝ ΦΙΛΗ ΜΟΥ ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ Κ ΑΠΟ ΕΔΩ ΧΡΥΣΑ ΜΟΥ ΚΟΡΙΤΣΙΑ Η ΧΡΥΣΑ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΗ ΜΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΑΝΧρυσακι έγραψε:Γεια σας είμαι καινούρια στο φόρουμ αν και σασ διαβάζω καιρο.Γέννησα το αντράκι μου 1 Μάρτη και θα ήθελα να συμμετάσχω και εγώ στην όμορφη παρεούλα σας!!!!!<3
ΑΧ ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΘΑ ΞΕΣΚΑΣΕΤΕ ΛΙΓΟ ΑΛΛΑ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΕΚΕΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ,ΕΓΩ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ ΠΑΩ Κ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΤΟ ΜΩΡΟ ΟΤΑΝ ΤΟΝ ΑΦΗΝΩ ΣΠΙΤΙ,ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΚΑΤΙ ΓΤ ΠΩΣ ΘΑ ΠΑΣ ΣΤΟ ΓΑΜΟ ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΤΑ ΧΑΣΕΙΣ ΣΕ 2 ΒΔΟΜΑΔΕΣτατιανα έγραψε:Γεια σας κοριτσια!
Εμενα κανει πολλες φορες κακα την μερα, συνηθως σε καθε αλλαγμα εχει και μια βιρβιλια!
Την κυριακη μονο εκανε πολυ λιγα και ηταν ολο γκρινια, την εκανα αυτο με το ελαιολαδο αλλα τιποτα..χθες και σημερα επανηλθαμε στα κανονικα μας!
Αχ το αλλο σαββατο θα παμε σε γαμο και μαζευω γαλατακι γιατι θα την αφησω αρκετες ωρες στην μαμα μου, απο την μια λεω θα ξεσκασουμε λιγο αλλα απο την αλλη ξερω οτι ολο θα την σκεφτομαι..αφηστε και το αλλο που δεν εχω τιποτα να βαλω..με τα κιλα της εγκυμοσυνης δεν μου κανει τιποτα, αξιζει τωρα να παω να ψωνισω?εχω σκοπο να τα χασω καποια στιγμη (αν και 3 μηνες τωρα κολημενη η ζυγαρια!!).
Χρυσα καλως μας ηρθες!
Καλα να περασουν τα κοριτσια που θα πανε στο χωριο τους!!
Χρυσακι έγραψε:Ρε κορίτσια από ποιον μήνα βγένουν δοντάκια? Και εμενα τα κιλά μου δεν λένε να φύγουνε.Είχατε πάρει πολλά?
ΧΡΥΣΑ ΜΟΥ Ο ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΞΕΚΙΝΑΝΕ ΑΠΟ 2-3 ΜΗΝΩΝ Κ ΤΑ ΤΡΩΝΕ ΤΑ ΟΥΛΑ Κ ΜΕΧΡΙ 9 ΜΗΝΩΝ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΒΓΕΙ ΕΤΣΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΕΜΕΝΑ ΤΩΡΑ ΜΠΩΡΕΙ Κ ΝΑ ΜΝ ΥΣΧΕΙ,ΑΧ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΙΛΑ ΕΓΩ ΠΕΙΡΑ 22 ΕΧΑΣΑ 19 Κ Η ΖΥΓΑΡΙΑ ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΝΑ ΚΑΤΕΒΕΙ ΑΝ Κ ΤΡΩΩ Κ ΟΤΙ ΑΝ ΝΑΙ ΛΟΓΩ ΟΤΙ ΘΗΛΑΖΩ ΟΠΟΤΕ ΠΦ ΕΧΩ ΑΝΟΙΞΗ Κ ΣΤΗΝ ΛΕΚΑΝΗ Κ ΔΝΕ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΠΥ ΠΛΕΟΝ ΜΕΡΙΚΕΣ ΦΟΡΕΣ ΝΤΡΕΠΟΜΕ ΕΤΣΙ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΟΥΤΕ ΣΟΡΤΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΑΛΩ ΛΟΓΩ ΤΟΝ ΡΑΓΑΔΩΝ ΠΟΥ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑmpempakos7 έγραψε:Χρυσακι έγραψε:Ρε κορίτσια από ποιον μήνα βγένουν δοντάκια? Και εμενα τα κιλά μου δεν λένε να φύγουνε.Είχατε πάρει πολλά?
κοιτα χρυσα δεν νομιζω οτι σε ολα τα παιδακια βγαινουν στην ιδια ηλικια,αναλογα τον οργανισμο.εγω ειχα παρει περιπου 18 ξεκινησα 57-58 και σταματησα στα 75,τωρα ειμαι 62 κολλημενα.αλλα εχω ξεπρηστει αλλα 2 αν χασω θα ειμαι ευχαριστημενη!!
Χρυσακι έγραψε:Ρε κορίτσια από ποιον μήνα βγένουν δοντάκια? Και εμενα τα κιλά μου δεν λένε να φύγουνε.Είχατε πάρει πολλά?
τατιανα έγραψε:Κοριτσια το ξερω οτι δεν προκειται να χασω κιλα μεχρι τον γαμο, εδω δεν εχασα 3 μηνες!
Μαρινακι εχασες πολλα κιλα βρε εγω τι να πω..εβαλα 23 και μονο 9 εχασα...
Ευτυχως ημουν πολυ αδυνατη οποτε δεν ειμαι και τοσο χαλια τωρα αλλα εχω κοιλια..και κυτταριτιδα ουφ ουφ ουφ!!
Μαριλια και εσυ το αντλεις το γαλα?
Εμενα εχει πολυ γκρινια δεν ξερω τι θελει πια..το μονο που την ηρεμει ειναι η αγκαλια και να περπατας..αλλα ποσο??μονο οταν θηλαζει ξεκουραζομαι!!
Δεν καθεται λεπτο μονη της, δεν φαινεται να ποναει, μαλλον την μαθαμε αγκαλια.
Αφηστε που εδω και 2 μερες δεν κοιμαται πια και στην καλαθουνα, αποκοιμιεται αγκαλια και μολις την βαλω σε 5 λεπτα ξυπναει.
Κοιμαται μονο μαζι μου και αποκοιμιεται στο στηθος..δεν μπορω και να την αφηνω να κλαιει αλλα ετσι οπως παει τι θα κανω αργοτερα??
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης