Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
537 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 537 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 21 ... 38, 39, 40, 41  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 39 από 41]

Χρυσακι

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ ΓΕΛΑΕΙ ΜΕ ΗΧΟ ΔΥΝΑΤΌ ΌΤΑΝ ΒΛΈΠΕΙ ΕΜΈΝΑ ΝΑ ΓΕΛΆΩ. ΌΝΤΩΣ ΠΟΛΎ ΣΥΓΚΗΝΙΤΙΚΌ.... ΜΑΡΙΝΑΚΙ ΝΑ ΗΤΑΝ ΜΟΝΟ ΟΙ ΡΑΓΑΔΕΣ ΕΧΩ ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΑ ΧΑΛΑΡΩΣΗ..ΕΓΩ ΞΕΚΙΝΗΣΑ 71 ΕΦΤΑΣΑ 86 ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΑΙΖΩΜΑΙ 79 80 81.ΚΑΝΩ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΠΕΡΙΠΟΥ 2 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΑΛΛΑ ΠΡΟΣΤΟΠΑΡΩΝ ΤΙΠΟΤΑ.

Χρυσακι

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ ΓΕΛΑΕΙ ΜΕ ΗΧΟ ΔΥΝΑΤΌ ΌΤΑΝ ΒΛΈΠΕΙ ΕΜΈΝΑ ΝΑ ΓΕΛΆΩ. ΌΝΤΩΣ ΠΟΛΎ ΣΥΓΚΗΝΙΤΙΚΌ.... ΜΑΡΙΝΑΚΙ ΝΑ ΗΤΑΝ ΜΟΝΟ ΟΙ ΡΑΓΑΔΕΣ ΕΧΩ ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΑ ΧΑΛΑΡΩΣΗ..ΕΓΩ ΞΕΚΙΝΗΣΑ 71 ΕΦΤΑΣΑ 86 ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΑΙΖΩΜΑΙ 79 80 81.ΚΑΝΩ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΠΕΡΙΠΟΥ 2 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΑΛΛΑ ΠΡΟΣΤΟΠΑΡΩΝ ΤΙΠΟΤΑ.

Χρυσακι

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
marilia_92 έγραψε:
Χρυσακι έγραψε:Ρε κορίτσια από ποιον μήνα βγένουν δοντάκια? Και εμενα τα κιλά μου δεν λένε να φύγουνε.Είχατε πάρει πολλά?

Καλώς όρισες κι από εμένα στην ομαδούλα μας Χρύσα.Εμένα τα παιδιά μου άρχισαν να βγάζουν δόντια από τον 6ο μήνα.Όλο τον 5ο προετιμαζομασταν με τρομερούς πόνους και ξενύχτια...
Σε ευχαριστώ πολυ!!!!! το καταλαβαίνεισ οτι είναι από δοντια η γκρινιάζει λιγάκι παραπάνω??

marinaki <3 <3

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ!!ΣΗΜΕΡΑ ΘΑ ΑΦΗΣΩ ΤΟΝ ΜΠΕΜΠΗ ΣΤΟΝ ΑΔΕΡΦΟ ΜΟΥ ΓΙΑ ΛΙΓΕΣ ΩΡΕΣ ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΟΥ ΜΑΚΑΡΗ ΝΑ ΚΑΤΣΕΙ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΜΕ ΧΑΡΤΟΥΡΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ Κ ΠΟΥ ΝΑ ΤΡΕΧΩ ΑΘΗΝΑ Κ ΤΟΝ ΜΙΚΡΟ ....ΜΙΛΑΜΕ ΧΘΕΣ ΕΙΔΑ Κ ΕΠΑΘΑ ΝΑ ΤΟΝ ΚΟΙΜΗΣΩ ΕΚΛΑΙΓΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΑΓΕ ΑΓΚΑΛΙΑ ΜΟΛΛΙΣ ΑΚΟΥΜΠΟΥΣΕ ΚΑΤΩ ΕΚΛΑΙΓΕ Κ ΤΟΥ ΕΔΩΣΑ ΞΕΝΟ ΗΡΕΜΗΣΕ ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΤΟΝ ΕΠΙΑΣΕ Ο ΥΠΝΟΣ ΜΕΤΑ ΠΑΛΙ ΤΟ ΜΑΤΙ ΓΑΡΥΔΑ Κ ΣΦΥΓΚΟΤΑΝ Κ ΟΥΜΜΜΜΜΜΜΜ ΕΚΑΝΕ ΤΟΝ ΠΕΙΡΑ ΣΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ ΤΑ ΙΔΙΑ Κ ΕΚΕΙ ΤΟΝ ΕΚΑΝΑ ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΠΙΠΙΛΑ ΧΑΙΔΕΜΑ Κ ΤΕΤΟΙΑ ΤΠΤ ΠΟΠΟ ΜΙΛΑΜΕ ΟΣΟ ΥΣΗΧΩ ΗΤΑΝ ΜΙΚΡΟΥΛΗΣ ΘΑ ΜΕ ΚΑΝΕΙ ΤΩΡΑ ΣΤΥΛΑΚΙ ΠΑΝΩ ΚΑΤΩ ΧΑΧΑΧΑ ΑΛΛΑ ΚΟΙΜΗΘΗΚΕ ΚΑΤΑ ΤΗΣ 2-3 ΤΟ ΠΡΩΗ Κ ΗΤΑΝ Κ ΑΠΟ ΤΗΣ 9 ΞΥΠΝΙΟΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ,,ΕΣΕΙΣ ΤΙ ΩΡΑ ΤΑ ΒΑΖΕΤΕ ΓΙΑ ΥΠΝΟ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΟΣ ΕΓΩ ΠΟΥ ΤΟΝ ΒΑΖΩ ΚΑΤΑ ΤΗΣ 12 ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΤΟΝ ΚΑΝΩ ΜΠΑΝΙΟ ΤΡΩΕΕΙ Κ ΜΕΤΑ ΠΡΟΣΑΠΑΘΩ ΝΑΤΟΝ ΚΟΙΜΗΣΩ,ΛΟΓΩ ΟΤΙ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΒΓΑΙΝΟΥΜΕ ΒΟΛΤΑ Κ ΚΟΙΜΑΤΕ Κ ΞΥΠΑΝΕΙ 9 ΠΟΥ ΜΑΖΕΥΜΟΜΑΣΤΕ ΣΠΙΤΙ!!!!!!ΚΑΛΗ ΣΑΣ ΜΕΡΑ

crazymama27

crazymama27
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
κοριτσακι μου καλημερα!!!!!εγω τον μικρο μου τον κοιμιζω οσο πιο αργα μπορω γυρω στις 12 με 12 και μιση(αναλογα πως εχουν παει και τα γευματα) ωστε να μου κοιμηθει ολο το βραδυ...η κουνιαδα μου που εχει δυο παιδια το σχολιασε γιατι τον κοιμιζω τοσο αργα...τελος παντων καμια φορα και το μωρο σου φτιαχνει το προγραμμα!εγω αποφευγω να τον κανω πολυ αργα μπανιο γιατι τον πιανει υπερενταση....για παραδειγμα εχθες μου κοιμηθηκε 12 και μιση και ξυπνησε 8 το πρωι ιπιε γαλα και παλι νανι..μια χαρα ειναι στο κατω κατω κανονιζουμε το προγραμμα του μωρου μας με την δικη μας καθημερινοτητα νομιζω... ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ-ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ-ΜΑΡΤΙΟΥ 2012 - Σελίδα 39 215994

mariameint

mariameint
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Καλημέρα κορίτσια.
Εγώ πήρα 10 κιλά στην εγκυμοσύνη, τα έχασα πριν σαραντήσω, αλλά τον τελεταίο μήνα με έχει πιάσει μια τρελή λιγούρα για γλυκά και πήρα 2 κιλά. Πρέπει να αρχίσω μπάνια να ξεσκουριάσω λίγο.
Ραγάδες ευτυχώς δεν έκανα καθόλου και έβαζα την ενυδατική της Proderm που έχω για την μπέμπα. Παίζει μεγάλο ρόλο και το δέρμα όμως.
Μαρινάκι εμείς κάνουμε μπανάκι κατά τις 9, την βάζω στο στήθος κατά τις 10 και συνήθως στις 11 έχει κοιμηθεί.

http://www.something-special.gr

marinaki <3 <3

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
A TOTE KΑΛΑ ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΕΣ ΣΩΣΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ ΜΑΣ ΕΝΑΙ Κ ΤΟ ΠΑΙΔΙ!!ΤΟΝ ΑΦΗΣΑ ΟΠΩΣ ΣΑΣ ΕΙΠΑ ΤΟΝ ΜΙΚΡΟ ΣΤΟΝ ΑΔΕΡΦΟ ΜΟΥ ΠΗΓΑ ΓΥΡΙΣΑ ΚΑΝΕΝΑ 3 ΩΡΟ Κ Ο ΜΠΕΜΠΗΣ ΚΟΙΜΑΤΕ ΑΠΟ ΤΗΣ 9'30 ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΤΟΝ ΦΙΛΗΣΑ ΝΑ ΞΥΠΝΙΣΕΙ ΤΟΝ ΧΑΙΔΕΨΑ Κ ΓΥΡΙΣΕ ΠΛΕΥΡΟ...ΕΜΕΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΤΙ ΒΡΑΔΙΑ ΔΕΝ ΚΟΙΜΑΤΕ ΚΑΛΑ Κ ΚΟΙΜΑΤΕ ΤΗ ΜΕΡΑ...ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΠΕΙΡΑΜΕ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΜΠΕΜΠΗ Κ ΤΟΝ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ-ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ-ΜΑΡΤΙΟΥ 2012 - Σελίδα 39 215994

Χρυσακι

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΙΧΑ ΚΑΠΟΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΟΤΑΝ ΓΕΝΝΗΣΑ ΕΠΑΘΑ ΣΟΒΑΡΗ ΕΠΙΛΟΧΙΑ ΚΑΤΑΘΛΙΨΗ ΣΕ ΣΗΜΕΙΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΑ ΤΙΠΟΤΑ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΟΙ ΜΑΙΕΣ ΕΙΧΑΝ ΠΟΛΥ ΑΣΧΗΜΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΜΗ ΘΗΛΑΣΩ ΕΞ ΑΡΧΗΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΚΛΑΙΓΑ ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΓΙ'ΑΥΤΟ.ΛΟΙΠΟΝ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΜΙΑ ΜΑΙΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΕΧΩ ΑΚΟΜΑ ΓΑΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΩ ΤΩΡΑ,ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΕ ΕΜΨΥΧΩΣΕΤΕ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΩ ΙΣΩΣ ΣΑΣ ΦΑΝΕΙ ΧΑΖΟ ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΗΜΟΥΝΑ ΠΑΝΤΑ ΠΟΛΥ ΕΥΑΙΣΘΗΤΗ ΚΑΙ ΜΗ ΜΕ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΕΤΕ ΑΠΛΑ ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΕ.

crazymama27

crazymama27
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
xrusaki mou!!! μη στενοχωριεσαι ετσι κ αλλιως ολες λιγο πολυ περασαμε απο την επιλοχειο καταθλιψη αλλες πιο βαρια και αλλες πιο ελαφρυα...το ξεπερασες μονη σου η ειχες και βοηθεια?ποτε γεννησες?καλα μαια και γιατρο που φερθηκαν ετσι ουτε καν θα τους χαρακτηρισω..ξεχασε το αυτο και να σκεφτεσαι πως ολα θα πανε καλα αν στο ειπε λογικα με πρσπαθεια θα μπορεσεις να θηλασεις!ΕΜΕΙΣ εδω ειμαστε για οτι χρειαστεις!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

τατιανα

τατιανα
Χρυσακι έγραψε:ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΙΧΑ ΚΑΠΟΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΟΤΑΝ ΓΕΝΝΗΣΑ ΕΠΑΘΑ ΣΟΒΑΡΗ ΕΠΙΛΟΧΙΑ ΚΑΤΑΘΛΙΨΗ ΣΕ ΣΗΜΕΙΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΑ ΤΙΠΟΤΑ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΟΙ ΜΑΙΕΣ ΕΙΧΑΝ ΠΟΛΥ ΑΣΧΗΜΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΜΗ ΘΗΛΑΣΩ ΕΞ ΑΡΧΗΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΚΛΑΙΓΑ ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΓΙ'ΑΥΤΟ.ΛΟΙΠΟΝ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΜΙΑ ΜΑΙΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΕΧΩ ΑΚΟΜΑ ΓΑΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΩ ΤΩΡΑ,ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΕ ΕΜΨΥΧΩΣΕΤΕ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΩ ΙΣΩΣ ΣΑΣ ΦΑΝΕΙ ΧΑΖΟ ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΗΜΟΥΝΑ ΠΑΝΤΑ ΠΟΛΥ ΕΥΑΙΣΘΗΤΗ ΚΑΙ ΜΗ ΜΕ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΕΤΕ ΑΠΛΑ ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΕ.

γιατι βρε να σε παρεξηγησουμε?
Μακαρι οντος να μπορεις να κανεις επαναγαλακτισμο.
ασε κ μενα στην κλινικη καμια βοηθεια ευτυχως η παιδιατρος που ειχα με βοηθησε αλλα κ πολυ πολυ ψαξιμο κ διαβασμα δικο μου!
εγω θηλαζω αποκλειστικα κ ηταν πολυ δυσκολα στην αρχη, κ τωρα ακομα εχει τον κοπο του αλλα νιωθω πολυ ευχαριστημενη.
εχω διαβασει τα απειρα για τον θηλασμο οποτε οτι χρειαστεις θα τα λεμε!
θα κανω κ τωρα την ερευνα μου για το θεμα σου για να ξερω!

souzan

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
γεια σας κοριτσια τι κανετε?εχω μια κουραση σημερα δεν μπορω αλλο ολο πλυντηρια σιδερο πανικος δουλειες πολλες δουλειες!!!!
Μαρινακη ωραιο το ονοματακι του
Ευη ειναι μακρια το χωριο?
Αναστασια αν σε φερει ο δρομος προς χαλκιδα να πιουμε καφεδακη
οι υπολοιπες πως εισαστε με τα μπεμπακια σας?
Χρυσακη χρειαζεσαι υποστηριξη απο τους γυρω σου και κατανοηση θα σου περασει φταινε οι ορμονες απο την γεννα και τον θηλασμο και εγω μην νομιζεις μπορει να μην περασα επιλοχιο καταθλιψη αλλα λογο ορμονων και θηλασμου εχω λιγα νευρα παραπανω και ξηροτητα στον κολπο και με δυσκολευει πολυ στο αλλο θεμα Crying or Very sad ολες κατι εχουμε μην μου αγχωνεσαι με τον καιρο θα επανερθουμε παλι,που γεννησες και σου φερθηκαν ασχημα?αν ειναι δυνατον

mpempakos7

mpempakos7
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
καλησπερα μανουλιτσες!!!τι κανετε???
μαρινακη πολυ ωραιο το ονοματακι μπραβο με το καλο!!!!
χρυσα κανεις δεν σε παρεξηγει το αντιθετο,μακαρι να τα καταφερεις αφου το θες τοσο πολυ θα σε στηριξουμε με το τροπο μας εστω και μεσα απο τα πληκτρα....και εγω εχω διαβασει πολλα για τον θηλασμο και δεν ειναι ευκολο πραγμα μακαρι ολες να καταφερουμε να θηλασουμε οσο περισσοτερο γινεται!!
εμενα κοριτσια για βραδυ δεν εχει ακομα στανταρ ωρα αλλα συνηθως κοιμαται περιπου 12 με 1,χθες ας πουμε κοιμηθηκε σχεδον 2!!εμενα κοιμαται και την ημερα αρκετα αλλα νωρις για βραδυ δεν εχει κοιμηθει ποτε αλλα καλυτερα γτ αν κοιμηθει ας πουμε απο τις 10 θα ξυπνησει την ωρα που εγω θα θελω να πεσω!
ποπη,σπυριδουλα ολα καλα???χαθηκατε!!!

Χρυσακι

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΟΥ! ΕΜΕΝΑ ΠΑΛΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΔΕΝ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΑΝΕ ΑΛΛΑ ΜΕ ΑΠΟΤΡΕΨΑΝ ΚΑΛΑ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΓΩ ΦΤΑΙΩ... ΑΛΛΑ ΟΠΩΣ ΕΙΠΑ ΗΜΟΥΝΑ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ ΧΑΛΙΑ ΣΕ ΣΗΜΕΙΟ ΠΟΥ ΔΥΣΚΟΛΑ ΜΕ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ ΝΑ ΤΟ ΣΥΖΗΤΑΩ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΠΑΡΕΞΗΓΗΘΩ.ΔΙΑΒΑΣΑ ΓΙΑ ΕΠΑΝΑΓΑΛΑΚΤΙΣΜΟ ΚΑΙ ΕΛΕΓΕ ΝΑ ΝΟΙΚΙΑΣΩ ΘΗΛΑΣΤΡΟ ΑΛΛΑ ΜΙΑ ΜΑΙΑ ΠΟΥ ΣΠΟΥΔΑΣΕ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΓΝΩΡΙΣΑ ΤΩΡΑ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΓΙΝΕΤΕ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΑΦΟΥ ΒΓΑΖΩ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΕΛΑΧΙΣΤΟ.ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ ΠΟΥ ΘΗΛΑΖΕΙΣ ΑΝ ΤΟ ΕΚΑΝΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΘΑ ΗΜΟΥΝΑ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ.ΝΙΩΘΩ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΧΑΛΙΑ ΓΙΑΤΙ ΠΡΙΝ ΓΕΝΝΗΣΩ ΟΥΤΕ ΑΠΟΣΤΕΙΡΩΤΗ ΑΓΟΡΑΣΑ ΟΥΤΕ ΜΠΙΜΠΕΡΟ ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΑΓΟΡΑΖΑ ΕΠΙΘΕΜΑΤΑ ΣΟΥΤΙΕΝ ΘΗΛΑΣΜΟΥ ΚΤΛ. ΕΛΕΓΑ ΟΤΙ ΘΑ ΘΗΛΑΖΑ 6 ΜΗΝΕΣ Η ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ.ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΟΛΥ ΠΟΥ ΑΦΗΣΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΤΗ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗ ΚΑΤΑΦΕΡΩ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΟ ΜΩΡΟ ΜΟΥ.ΑΦΟΥ ΤΟ ΚΟΙΤΑΖΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΑΓΑ ΝΑ ΚΛΑΙΩ.

Χρυσακι

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
crazymama27 έγραψε:xrusaki mou!!! μη στενοχωριεσαι ετσι κ αλλιως ολες λιγο πολυ περασαμε απο την επιλοχειο καταθλιψη αλλες πιο βαρια και αλλες πιο ελαφρυα...το ξεπερασες μονη σου η ειχες και βοηθεια?ποτε γεννησες?καλα μαια και γιατρο που φερθηκαν ετσι ουτε καν θα τους χαρακτηρισω..ξεχασε το αυτο και να σκεφτεσαι πως ολα θα πανε καλα αν στο ειπε λογικα με πρσπαθεια θα μπορεσεις να θηλασεις!ΕΜΕΙΣ εδω ειμαστε για οτι χρειαστεις!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
CRAZYMAAMA ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕ ΜΙΑ ΨΥΧΟΛΟΓΟΣ ΑΛΛΑ ΕΙΧΑ ΠΑΕΙ ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΜΕ ΣΤΗΡΙΞΑΝ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΜΟΥ ΑΦΟΥ ΓΙΑ ΕΝΑΜΙΣΗ ΜΗΝΑ ΗΜΟΥΝΑ ΕΝΑ ΤΣΑΚ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟ ΕΝΑ ΦΥΤΟ ΔΕΝ ΜΙΛΑΓΑ ΣΧΕΔΟΝ ΚΑΘΟΛΟΥ ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΜΩΡΟ ΗΜΟΥΝΑ ΓΕΛΑΣΤΗ ΑΛΛΑ ΜΕΤΑ ΠΗΓΑΙΝΑ ΠΙΟ ΠΕΡΑ ΚΑΙ ΕΚΛΑΙΓΑ.

τατιανα

τατιανα
Χρυσακι έγραψε:ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΟΥ! ΕΜΕΝΑ ΠΑΛΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΔΕΝ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΑΝΕ ΑΛΛΑ ΜΕ ΑΠΟΤΡΕΨΑΝ ΚΑΛΑ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΓΩ ΦΤΑΙΩ... ΑΛΛΑ ΟΠΩΣ ΕΙΠΑ ΗΜΟΥΝΑ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ ΧΑΛΙΑ ΣΕ ΣΗΜΕΙΟ ΠΟΥ ΔΥΣΚΟΛΑ ΜΕ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ ΝΑ ΤΟ ΣΥΖΗΤΑΩ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΠΑΡΕΞΗΓΗΘΩ.ΔΙΑΒΑΣΑ ΓΙΑ ΕΠΑΝΑΓΑΛΑΚΤΙΣΜΟ ΚΑΙ ΕΛΕΓΕ ΝΑ ΝΟΙΚΙΑΣΩ ΘΗΛΑΣΤΡΟ ΑΛΛΑ ΜΙΑ ΜΑΙΑ ΠΟΥ ΣΠΟΥΔΑΣΕ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΓΝΩΡΙΣΑ ΤΩΡΑ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΓΙΝΕΤΕ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΑΦΟΥ ΒΓΑΖΩ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΕΛΑΧΙΣΤΟ.ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ ΠΟΥ ΘΗΛΑΖΕΙΣ ΑΝ ΤΟ ΕΚΑΝΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΘΑ ΗΜΟΥΝΑ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ.ΝΙΩΘΩ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΧΑΛΙΑ ΓΙΑΤΙ ΠΡΙΝ ΓΕΝΝΗΣΩ ΟΥΤΕ ΑΠΟΣΤΕΙΡΩΤΗ ΑΓΟΡΑΣΑ ΟΥΤΕ ΜΠΙΜΠΕΡΟ ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΑΓΟΡΑΖΑ ΕΠΙΘΕΜΑΤΑ ΣΟΥΤΙΕΝ ΘΗΛΑΣΜΟΥ ΚΤΛ. ΕΛΕΓΑ ΟΤΙ ΘΑ ΘΗΛΑΖΑ 6 ΜΗΝΕΣ Η ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ.ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΟΛΥ ΠΟΥ ΑΦΗΣΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΤΗ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗ ΚΑΤΑΦΕΡΩ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΟ ΜΩΡΟ ΜΟΥ.ΑΦΟΥ ΤΟ ΚΟΙΤΑΖΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΑΓΑ ΝΑ ΚΛΑΙΩ.

Χρυσα διαβασε αυτα
http://www.mitrikosthilasmos.com/2009/11/blog-post_07.html

http://pediatros-thes.gr/%CE%B8%CE%B7%CE%BB%CE%B1%CF%83%CE%BC%CF%8C%CF%82/%CE%BF%CE%B4%CE%B7%CE%B3%CE%AF%CE%B5%CF%82-%CE%B8%CE%B7%CE%BB%CE%B1%CF%83%CE%BC%CE%BF%CF%8D/%CE%B5%CF%80%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CE%B3%CE%B1%CE%BB%CE%B1%CE%BA%CF%84%CE%B9%CF%83%CE%BC%CF%8C%CF%82-%CE%AE-%CF%80%CF%89%CF%82-%CE%BD%CE%B1-%CE%BA%CF%8C%CF%88%CE%B5%CF%84%CE%B5-%CF%84%CE%BF-%CF%83%CF%85/

https://www.youtube.com/watch?v=-Z9v_7W-iSY

Μπραβο στους δικους σου για την υποστηριξη που σου προσφεραν, και εγω χωρις την βοηθεια του αντρα μου τις πρωτες βδομαδες που θηλαζα δεν ξερω πως θα τα καταφερνα αφου ολη μερα θηλαζα..
Και τωρα αν μπεις σ'αυτην την διαδικασια θα χρειαστεις πολυ βοηθεια αφου ολη μερα θα ασχολησε με αυτο!καλη επιτυχια κοπελα μου!

marinaki <3 <3

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Χρυσακι έγραψε:ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΙΧΑ ΚΑΠΟΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΟΤΑΝ ΓΕΝΝΗΣΑ ΕΠΑΘΑ ΣΟΒΑΡΗ ΕΠΙΛΟΧΙΑ ΚΑΤΑΘΛΙΨΗ ΣΕ ΣΗΜΕΙΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΑ ΤΙΠΟΤΑ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΟΙ ΜΑΙΕΣ ΕΙΧΑΝ ΠΟΛΥ ΑΣΧΗΜΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΜΗ ΘΗΛΑΣΩ ΕΞ ΑΡΧΗΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΚΛΑΙΓΑ ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΓΙ'ΑΥΤΟ.ΛΟΙΠΟΝ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΜΙΑ ΜΑΙΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΕΧΩ ΑΚΟΜΑ ΓΑΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΩ ΤΩΡΑ,ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΕ ΕΜΨΥΧΩΣΕΤΕ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΩ ΙΣΩΣ ΣΑΣ ΦΑΝΕΙ ΧΑΖΟ ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΗΜΟΥΝΑ ΠΑΝΤΑ ΠΟΛΥ ΕΥΑΙΣΘΗΤΗ ΚΑΙ ΜΗ ΜΕ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΕΤΕ ΑΠΛΑ ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΕ.
ΧΡΥΣΟΥΛΗΝΗ ΜΟΥ ΌΜΟΡΦΟ ΕΜΕΙΣ ΤΑ ΕΙΠΑΜΕ Κ ΣΤΟ ΤΗΛ ,ΠΡΩΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΜΝ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΣΕ ΚΑΚΟ ΚΑΝΕΙΣ ΟΛΕΣ ΜΑΣ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΔΩ ΕΣΤΟ Κ ΑΠΟ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΓΤ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ,ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΠΕ Κ Η ΜΑΙΑ ,ΟΛΕΣ ΠΕΡΑΣΑΜΕ ΑΠΟ ΜΙΑ ΦΑΣΗ ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ Κ Η ΤΑΤΙΑΝΑ ΑΠΛΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΤΟ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΚΟΜΑ Κ ΝΑ ΜΝ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΘΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΕΒΑΛΕΣ ΤΑ ΔΥΑΝΑΤΑ ΣΟΥ Κ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΣ

manoula_24xr

manoula_24xr
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλησπερα τι κανετε???

Εμεις ολο λολογυριζουμε αυτες τις μερες με την φιλη μου κ μελλουσα νονα κι δν ειχα χρονο να μπω μετα.

Την Δευτερα πηγαμε κι καναμε εμβολιο μας μετρησε κι ημαστε σε ηλικια 3 μηνων κι 4ημερων 5,600γρ κι 60 ποντους κι το ΚΟΥΛΟ???????Βγαζουμε δοντια!!!!!Ο γιατρος ειδε ασπρακια κ λεει καλε δν ειδατε οτι εχουν σκασει???Που καλε λεω,κι μου κανει να δω κι μολις βλεπω του λεω τα ειδα αλλα νομιζα ηταν απο τις γουλιες αυτο,οχι λεει σκασανε τα δοντια σε 20μερες με 1μηνα θαχουν βγει λεει!!!Επαθα σοκ!Για να δουμε ομως.

paparouna

paparouna
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλησπερα κοριτσια!Τι κανετε?
Σας διαβαζω σχεδον καθημερινα αλλα με την μικρη μου ταλιμπανιτσα δεν μπορω να γραφω τοσο συχνα.Ηταν κ 3 μερουλες η μανουλα μου εδω κ καναμε βολτουλες εξω Very Happy
Ειπατε πιο πριν οτι σε καποιες τα μωρακια τους κλαινε μετα το μπανιο,εμενα να δειτεεεε.Για πολυ κλαμα ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ-ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ-ΜΑΡΤΙΟΥ 2012 - Σελίδα 39 911307 Ενω το μπανακι το απολαμβανει με το που θα την ακουμπησω κατω κανει τον κακο χαμο.Γιατι αραγε,τοσο πολυ της αρεσει στο μπανιο?
Μαρινακι να χαιρεται το ονομα του το αντρακι σου!
Χρυσα καλως ορισες στην παρεα μας!Για τον επαναγαλακτισμο που ειπες αξιζει να το προσπαθησεις κ αν σου ειναι δυσκολο συμβουλευσου καποιον ειδικο.Οσο για την αντιμετωπιση στο νοσοκομειο οταν γεννησες δεν εχω σχολιο,ντροπη.Κ εμενα καμια μαια δεν με βοηθησε να θηλασω,παλι καλα που ειχα εγω προετοιμαστει στο θεμα του θηλασμου.
Για το αλλο θεμα μην νιωθεις ασχημα κ ντρεπεσαι,ειναι ολα θεμα ορμονων κ μεχρι να ερθουν στα ισα τους ολες μας επηρεαζουν.

paparouna

paparouna
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
manoula_24xr έγραψε:Καλησπερα τι κανετε???

Εμεις ολο λολογυριζουμε αυτες τις μερες με την φιλη μου κ μελλουσα νονα κι δν ειχα χρονο να μπω μετα.

Την Δευτερα πηγαμε κι καναμε εμβολιο μας μετρησε κι ημαστε σε ηλικια 3 μηνων κι 4ημερων 5,600γρ κι 60 ποντους κι το ΚΟΥΛΟ???????Βγαζουμε δοντια!!!!!Ο γιατρος ειδε ασπρακια κ λεει καλε δν ειδατε οτι εχουν σκασει???Που καλε λεω,κι μου κανει να δω κι μολις βλεπω του λεω τα ειδα αλλα νομιζα ηταν απο τις γουλιες αυτο,οχι λεει σκασανε τα δοντια σε 20μερες με 1μηνα θαχουν βγει λεει!!!Επαθα σοκ!Για να δουμε ομως.

Απο τοσο μικρο???Μπραβο σας!Εχει γκρινια η' τιποτε αλλο?

mpempakos7

mpempakos7
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
χιλια χρονια θα ζησετε κοριτσια!!!χαχα
μπραβο ποπη εμεις την δευτερα θα παμε παιδιατρο να δουμε!!!μακαρι να τα βγαλει ποπη και να μην το καταλαβεις!!!!!!

crazymama27

crazymama27
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
paparouna έγραψε:
manoula_24xr έγραψε:Καλησπερα τι κανετε???

Απο τοσο μικρο???Μπραβο σας!Εχει γκρινια η' τιποτε αλλο?
ΔΟΝΤΑΚΙΑ ΕΧΟΥΝ ΣΚΑΣΕΙ??????? τελεια αχ θελω και εγω...να σου πω δεν καταλαβαινω κιολας μπορει να μη τα εχω παρει και χαμπαρι..μπραβοοοο!!!!εχετε αρχισει κρεμα η οχι...εμεις ειμαστε στον 5 μηνα προετοιαζονται να σκασουν μυτη αλλα τοσο νωρις μπραβο παπαρουνιτσα μου!

marinaki <3 <3

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
[color=darkred]EYXAΡΙΣΤΩ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΣ ΕΥΧΕΣ,ΕΙΜΑΙ ΠΤΩΜΑ ΣΗΜΕΡΑ ΕΤΡΕΧΑ ΠΑΝΩ ΑΘΗΝΑ,Κ ΕΝ ΤΟ ΜΕΤΑΞΥ ΠΗΓΑΜΕ ΣΕ ΕΝΑ ΜΑΓΑΖΗ Κ ΠΕΙΡΑΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΒΡΑΧΙΟΛΑΚΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗ ΜΟΔΑ ΜΕ ΚΑΟΥΤΣΟΥΚ Κ ΣΠΑΓΚΟ Κ ΕΦΤΙΑΞΑ ΑΡΚΕΤΑ ΤΑ ΘΕΛΕΙ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ Κ ΜΙΛΑΜΕ ΜΕ ΤΟ ΣΠΑΓΚΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΙΟ ΟΜΟΡΦΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΟΥΤΣΟΥΚ Κ ΒΡΩΜΟΚΑΠΑΕΙ.....ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΣΑΣ ΠΑΡΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ,,,ΒΡΕ ΠΟΠΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΛΕΣ ΣΕ ΠΟΙΑ ΣΗΜΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΠΡΟΣ Η ΠΙΣΩ ΓΤ ΘΑ ΜΕ ΠΕΙΣ ΤΡΕΛΗ ΕΜΕΝΑ Ο ΜΠΕΜΠΗΣ ΕΙΝΑΙ 2+15 ΗΜΕΡΩΝ Κ ΠΙΣΩ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΕΧΕΙ ΑΣΠΡΟ Κ ΑΥΤΕΣ ΤΗΣ ΜΕΡΕΣ ΕΧΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΓΚΡΙΝΙΑ ΜΙΛΑΜΕ ΛΕΤΕ ΝΑ ΒΓΑΖΕΙ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΘΑ ΤΡΕΛΑΘΩ ΠΟΠΟ..ΝΑΙ ΠΑΠΑΡΟΥΝΙΤΣΑ ΤΑΡΟΧΟΠΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Κ Ο ΔΙΚΟΣ ΜΟΥ ΑΣΕ ΠΟΥ ΜΟΛΛΙΣ ΠΑΩ ΝΑ ΤΟΝ ΑΓΚΙΞΩ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΣΗΚΩΣΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΠΑΝΙΕΡΑ ΜΑΣ ΑΚΟΥΝΕ ΟΛΗ Κ ΕΒΓΑΛΕ Κ ΜΙΑ ΔΥΝΑΤΗ ΦΩΝΗ ΤΩΡΑ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΚΟΨΑΜΕ ΤΟ ΧΑΛΗΝΟ ,Κ ΜΕΤΑ ΜΟΥ ΡΙΧΝΕΙ Κ ΕΝΑ ΚΑΤΟΥΡΗΜΑ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΜΟΛΛΙΣ ΤΟΝ ΣΚΟΥΠΙΖΩ ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΕΝΩ ΝΑ ΒΑΛΩ ΠΑΝΑ ΧΑΧΧΑΧΑΧΑ,ΧΡΥΣΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΣΗΜΕΝΕΙ ΟΜΩΣ ΟΤΙ ΔΝΕ ΑΓΑΠΑΣ ΤΟ ΜΩΡΟ ΕΤΣΙ,Κ ΤΟ ΜΩΡΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΝΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑΑΑ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ.....ΣΟΥΖΑΝ ΜΟΥ Κ ΓΕΩΡΓΙΑ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΤΕ ΤΑ ΖΟΥΖΟΥΝΙΑ ΣΑΣ....ΕΜΕΝΑ ΠΑΝΤΩΣ ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΙ ΜΕΡΕΣ ΜΟΛΛΙΣ ΒΑΖΕΙ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΤΟΥ ΤΟ ΣΤΗΘΟΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΛΙΓΑ ΛΕΠΤΑ ΑΝ ΤΟΥ ΒΓΕΙ ΒΑΖΕΙ ΕΝΑ ΚΛΑΜΑΑΑΑΑΑΑΑ ΜΑ ΕΝΑ ΚΛΑΜΑΑΑΑΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΑΝ ΤΟΝ ΚΑΝΩ ΚΑΛΑ Η ΕΠΕΙΔΗ ΤΟΥ ΒΓΑΙΝΕΙ Η ΞΕΡΩ Κ ΕΓΩ ΑΑΑ ΣΟΥΖΑΝ Κ ΕΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΞΗΡΟ ΕΚΕΙ ΔΕΝ ΜΠΟΥΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΠΤ ΜΑ ΤΠΤ ΛΕΜΕ Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed

τατιανα

τατιανα
Μαρινάκη να χαίρεστε το ονοματακι σας!
Ασε κ η δικιά έχει μια φωνή καμπάνα διαπεραστικη μιλάμε σαν του μπαμπά της, γενικά πολυ του μοιάζει ελπίζω να πάρει την εξυπνάδα μου χαχαχα

Ποπη τι καλα να ξεμπερδευεται κ νωρίς!

Εμένα σήμερα ήταν άψογη κοιμήθηκαμε 3 ώρες το μεσημέρι κ γενικά ήταν όλο χαμογελά μέχρι που έκατσε κ στο ρηλαξ κ πρόλαβα να κάνω ένα ντους, πολυτέλεια ε;;

marinaki <3 <3

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
τατιανα έγραψε:Μαρινάκη να χαίρεστε το ονοματακι σας!
Ασε κ η δικιά έχει μια φωνή καμπάνα διαπεραστικη μιλάμε σαν του μπαμπά της, γενικά πολυ του μοιάζει ελπίζω να πάρει την εξυπνάδα μου χαχαχα

Ποπη τι καλα να ξεμπερδευεται κ νωρίς!

Εμένα σήμερα ήταν άψογη κοιμήθηκαμε 3 ώρες το μεσημέρι κ γενικά ήταν όλο χαμογελά μέχρι που έκατσε κ στο ρηλαξ κ πρόλαβα να κάνω ένα ντους, πολυτέλεια ε;;

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΟΥ Very Happy Κ ΜΕΝΑ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΟΛΟ ΚΟΙΜΑΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ,ΜΑΛΛΟΝ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΥΠΝΟΥΣ ΜΙΛΑΜΕ Κ ΤΩΡΑ ΜΟΛΛΙΣ ΜΟΥ ΞΥΠΝΙΣΕ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΗ ΝΩΡΙΣ ΠΑΛΙ ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥΥΥΥ

mpempakos7

mpempakos7
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
κοριτσια εμενα εχει πολλα σαλια βαζει και ολη την χουφτα αλλα δεν εχω δει να ειναι ασπρα τα ουλακια του!!σημερα κοριτσια και απο χθες δλδ παρατηρησα οτι τρωει πιο πολυ ειδικα σημερα τρωει 120-130μλ συν που τον βαζω και στο στηθος μπορει να εχει αλματακι αλλα ειναι πολυ καλος..εφαγε κατα τις 10 παρα 130μλ και κοιμηθηκε μετα απο λιγο ξυπνησε 11.30 ηθελε λιγο ζιζι και ξανακοιθηκε.λετε να χορτασει γρηγορα υπνο και να ξυπνησει μες τα αγρια χαραματα???????????/

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 39 από 41]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 21 ... 38, 39, 40, 41  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Invision forum με ForumGreek | Πολιτισμός | Childhood, Family | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις