Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
662 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 662 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 29 ... 41  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 17 από 41]

Λεμονάκι

Λεμονάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
γρινιάρα συμπάσχουμε Laughing
νιώθω οτι με καταλαβαίνει κάποιος Razz

Ελλη άντε αφού έκλεισες και την εκκλησία τώρα πάει  Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #18 fixed  - Σελίδα 17 215994
η ώρα η καλή !!  Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #18 fixed  - Σελίδα 17 417472
Ελλη στης 9+ νυχτώνει, δεν έχεις πρόβλημα.
εγώ έκλεισα στης 7 και είναι Αύγουστος, ήθελα στης 7.30 αλλά ο παπάς δεν με άφησε, μου λέει ''τι λες καλέ, θα έρθεις στης 8+ ώσπου να αρχίσουμε και να τελειώσουμε την τελετή θα βραδιάσουμε για τα καλά ''
άντε καλά του λέω οτι πεις Laughing
δικός μας είναι Very Happy

αγάπη τι κάνεις ;

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Λεμονάκι έγραψε:γρινιάρα συμπάσχουμε Laughing

Ελλη άντε αφού έκλεισες και την εκκλησία τώρα πάει  Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #18 fixed  - Σελίδα 17 215994
η ώρα η καλή !!  Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #18 fixed  - Σελίδα 17 417472
εγώ έκλεισα στης 7 και είναι Αύγουστος, ήθελα στης 7.30 αλλά ο παπάς δεν με άφησε, μου λέει ''τι λες καλέ, θα έρθεις στης 8+ ώσπου να αρχίσουμε και να τελειώσουμε την τελετή θα βραδιάσουμε για τα καλά ''

αγάπη τι κάνεις ;

χαχαχαχα

εγω παντως δν εχω σκοπο να κανω τιποτα απο τα κλασικα, τυπου φερνω γυρω γυρω απο την εκκλησια αλλα δν σταματαω, η να του πατησω το ποδι και τετοια!! θα ειμαι καλο κοριτσι Razz Razz

γκρινιαρα

γκρινιαρα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Λεμονάκι έγραψε:γρινιάρα συμπάσχουμε Laughing

αγάπη τι κάνεις ;

λεμονακι και σε σενα η ωρα η καλη και πολλα πολλα σπορακια  Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #18 fixed  - Σελίδα 17 567772  Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #18 fixed  - Σελίδα 17 49454  Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #18 fixed  - Σελίδα 17 567772  Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #18 fixed  - Σελίδα 17 49454

Λεμονάκι

Λεμονάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ούτε και εγώ θα κάνω κάτι απο αυτά απλά όχι γιατί είμαι καλό κορίτσι αλλά
θα πάω στην εκκλησία με τα πόδια οπότε στον δρόμο θα πηγαίνουμε χορεύοντας, τραλαλί λαλό και θα κάνουμε κανένα μισάωρο.

γρινιάρα  Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #18 fixed  - Σελίδα 17 417472  Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #18 fixed  - Σελίδα 17 417472  Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #18 fixed  - Σελίδα 17 417472  Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #18 fixed  - Σελίδα 17 417472  Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #18 fixed  - Σελίδα 17 417472

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Λεμονάκι έγραψε:ούτε και εγώ θα κάνω κάτι απο αυτά απλά όχι γιατί είμαι καλό κορίτσι αλλά
θα πάω στην εκκλησία με τα πόδια οπότε στον δρόμο θα πηγαίνουμε χορεύοντας, τραλαλί λαλό και θα κάνουμε κανένα μισάωρο.

γρινιάρα  Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #18 fixed  - Σελίδα 17 417472  Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #18 fixed  - Σελίδα 17 417472  Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #18 fixed  - Σελίδα 17 417472  Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #18 fixed  - Σελίδα 17 417472  Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #18 fixed  - Σελίδα 17 417472

ωραια φάση!!  Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #18 fixed  - Σελίδα 17 90233  Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #18 fixed  - Σελίδα 17 90233

κι εμεις αν ήμασταν κοντά μαλλον έτσι θα γινόταν, αλλα τώρα για να πάω με το αυτοκίνητο εκει που παντρεύομαι είναι 15λεπτά με το αυτοκίνητο!!Φαντάσου με τα ποδια Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

αγαπη

αγαπη
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αααα ωραιο θεμα ανοιξατε στο γαμο οσες παντρευτηκατε του πατησατε το ποδι στο "η δεν γυνη να φοβειτε το αντρα" ???? οσες ετοιμαζεστε να ανεβεται τα σκαλια της εκκλησιας εχετε σκεφτει να το πατησετε το ποδαρακι του αντρος σας????

Λεμονάκι

Λεμονάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
θα ξεπατωθείς
χαχαχαχαχαχα!!! Razz Razz Razz

γκρινιαρα

γκρινιαρα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αγαπη έγραψε:αααα ωραιο θεμα ανοιξατε στο γαμο οσες παντρευτηκατε του πατησατε το ποδι στο "η δεν γυνη να φοβειτε το αντρα" ???? οσες ετοιμαζεστε να ανεβεται τα σκαλια της εκκλησιας εχετε σκεφτει να το πατησετε το ποδαρακι του αντρος σας????

χαχαχα...τι μου θυμησες αγαπη...ολοι κοιτουσαν τα ποδια μου...μεχρι και ο φωτογραφος...κι εγω του δωσα ενα φιλι στο μαγουλο...!!!

Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #18 fixed  - Σελίδα 17 C43

Λεμονάκι

Λεμονάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αγαπη έγραψε:αααα ωραιο θεμα ανοιξατε στο γαμο οσες παντρευτηκατε του πατησατε το ποδι στο "η δεν γυνη να φοβειτε το αντρα" ???? οσες ετοιμαζεστε να ανεβεται τα σκαλια της εκκλησιας εχετε σκεφτει να το πατησετε το ποδαρακι του αντρος σας????
εγώ του το έχω πατημένο έτσι και αλλιώς, έχει την φάση του και αυτή η στιγμή αλλά όχι για μένα.
Είναι αυτονόητο πλέων πως η γυνή δεν φοβάται τον άντρα.
Αυτή φυσικά είναι η δική μου άποψη.

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
χαχαχα αυτο ελεγα κι εγώ αγάπη πιο πάνω..ότι δν έχω σκοπό να πατήσω πόδι...!θα σκυψω το κεφάλι και θα τον "φοβηθώ" χαχααααχαχχααχχχα ..μου ελεγε η κουνιάδα μου , ότι ουτε καν ακουσε οταν παντρευόταν πότε το ειπε αυτό ο παπας από το άγχος της χαχαχαχ

γκρινιαρα πολύ ωραιο αυτο που επελεξες να κανεις!! Very Happy

Λεμονάκι

Λεμονάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
γκρινιαρα έγραψε:

χαχαχα...τι μου θυμησες αγαπη...ολοι κοιτουσαν τα ποδια μου...μεχρι και ο φωτογραφος...κι εγω του δωσα ενα φιλι στο μαγουλο...!!!

Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #18 fixed  - Σελίδα 17 C43
χαχαχαχαχαχα!!
Respect Respect
του έκανες κίνηση ρουά - ματ εσύ καλέ !!

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
βρε κοριτσια κι εσεις οταν κανετε ζουζουνιες  Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #18 fixed  - Σελίδα 17 215994  Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #18 fixed  - Σελίδα 17 215994 κοντά στις μερες που ειναι να αδιαθετήσετε..πονατε μετα εσωτερικα??? δν πονάω πολύ αλλά έχω μια συνεχόμενη ενόχληση απο εκεινη την ώρα!πιφφφ

Λεμονάκι

Λεμονάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
εγώ όχι Rolling Eyes
αλλά παρατήρησα οτι επηρεάζει στο να έρθει ποιο γρήγορα η αλέκα

αγαπη

αγαπη
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Λεμονάκι έγραψε:εγώ όχι Rolling Eyes
αλλά παρατήρησα οτι επηρεάζει στο να έρθει ποιο γρήγορα η αλέκα

συμφωνω με την αναστασια οταν ειχα μια καθυστερηση καποτε πριν ακομα ξεκινησουμε ελευθερα ειχα δυο βδομαδες καθυστερηση και εκεινο το βραδυ αφου καναμε ζουζουνια την αλλη μερα το πρωι μαντεψτε ποια κυρια ειδα ?? χαχαχα

goldangel1990

goldangel1990
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
καλησπερα κοριτσακια μου...τι κανετε???Εγω σημερα ειμαι πεσμένη και ψυχολογικά και σωματικά..!Απο το πρωί ήθελα να δείρω ολο τον κοσμο,ΝΕΥΡΑ ΝΕΥΡΑ ΝΕΥΡΑ...ΚΑΙ ΟΤΙ ΜΥΡΩΔΙΑ ΜΥΡΙΖΟΜΟΥΝ ΜΟΥ ΜΕ ΕΚΑΝΕ ΝΑ ΝΕΚΑΤΕΥΕΤΕ ΤΟ ΣΤΟΜΑΧΙ ΜΟΥ.Συνήθως το παιθαίνω αυτό ακόμα και οταν έρχετε η ακατόνμαστη,ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΣΕ ΤΕΤΟΙΟ ΒΑΘΜΟ.Απο πόνο στο στήθος,ΚΑΘΟΛΟΥ,Μονο φούσκομα..Κανονικα ειναι να ΜΗΝ αδιαθετήσω αύριο!αν υπολόγισα σωστά..12 Φεβρουαρίου η τελευταία ακατανόμαστη,με κύκλο 29-30 μέρες,και επιβαιβεωμένη ωοριξία 29 Φεβρουαρίου!!! Παντως αυτα τα νεύρα στην ακατανόμαστη με παραπέμπουν...κριμα..παει και αυτος ο μήνας!! Crying or Very sad

Λεμονάκι

Λεμονάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!

goldange νομίζω πως βασανίζεις το μυαλό σου άδικα, ποτέ δεν ξέρεις και θα ελπίζεις ως την τελευταία στιγμή.
ακόμα και αν έρθει δεν πτοούμαστε !!
έχουμε τόσες φορές πως τα συμπτώματα και όλα αυτά μας αγχώνουν και προσπαθούμε να μην τα παρακολουθούμε.
εύχομαι όλα αυτά τα νεύρα να είναι απο το σποράκι !!!

goldangel1990

goldangel1990
σε ευχαριστω λεμονακι μου,μακαρι να ειναι ετσι!!

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ναι κι εγώ έχω προσέξει ότι οταν  Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #18 fixed  - Σελίδα 17 215994 κοντά στην αλεκα, έρχετε νωριτερα, αλλά έχω προσέξει στον εαυτό μου ότι νιώθω λίγο πρησμένη πριν έρθει και αμα πουμε να ζουζουνίσουμε εκει κοντά μετά σαν να τα ενόχλησα όλα εκει μέσα με ψιλοπονάνε!Μάλλον κι αυτό διαφέρει σε κάθε οργανισμό! Rolling Eyes Τώρα μου πέρασε!!

Εβελιν μην απογοητευσαι κοριτσάκιιιιιι!!! ολα θα γίνουν κάποια στιγμή , αν δν γίνει τώρα θα γίνει τον άλλο μήνα!! εσυ κοίτα να ευχαριστηθείς τον άντρα σου επειδή όταν γίνει δν θα δεις χαρα για αρκετό καιρό Razz Razz και μην αγχώνεσαι γιατί κάνεις κακό στον οργανισμό σου και δν φτιάχνεις καλές βάσεις για να έρθει το μωράκι σου!!!

goldangel1990

goldangel1990
ναι Boubou μου έχεις δίκαιο,απλα με καταλαβαινεις θελω τοσο ενα μωράκι!!!

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Σε διαβεβαιώνω ότι δν υπάρχει ΚΑΜΙΑ γυναίκα εδω μέσα σε αυτό το θεματάκι που θέλει λιγότερο απο εσένα ένα μωράκι!! όλες το ίδιο θέλουμε, απλά καταλάβαμε ότι και με το να φρικάρουμε δν βγαίνει κάτι, άρα χαλαρώσαμε και συνεχίζουμε τις  Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #18 fixed  - Σελίδα 17 215994 μέχρι να έρθει!!

αγαπη

αγαπη
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
κοριτσια εκανα μ@λ@κι@ εβγαλα χτες να ξεπαγωσω δυο χοιρινες τηγανιες και ανοιγω τωρα να τα μαγειρεψω και τη βλεπω το ενα σακουλακι ειναι χοιρινη τηγανια και το αλλο μισο κιλο κιμας affraid τωρα ??? και να φανταστειτε οτι τα ειχα βαλει σε διαφανα σακουλακια για να τα βλεπω και δεν το προσεξα αυτο χτες γαμωτοοο τωρα θα φτιαξω τηγανια μισο κιλο κιμα τον οποιο σκεφτομαι να τον βαλω στο ψυγειο και να φτιαξω αυριο μια μακαροναδα εχετε καμμια αλλη ιδεα να μου προτεινετε ??? τη στραβομαρα Θεε μου  Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #18 fixed  - Σελίδα 17 679259  Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #18 fixed  - Σελίδα 17 679259  Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #18 fixed  - Σελίδα 17 679259

Λεμονάκι

Λεμονάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
boubou έγραψε:Σε διαβεβαιώνω ότι δν υπάρχει ΚΑΜΙΑ γυναίκα εδω μέσα σε αυτό το θεματάκι που θέλει λιγότερο απο εσένα ένα μωράκι!! όλες το ίδιο θέλουμε, απλά καταλάβαμε ότι και με το να φρικάρουμε δν βγαίνει κάτι, άρα χαλαρώσαμε και συνεχίζουμε τις  Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #18 fixed  - Σελίδα 17 215994 μέχρι να έρθει!!

θα συμφωνήσω πολύ μαζί σου

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αγαπη έγραψε:κοριτσια εκανα μ@λ@κι@ εβγαλα χτες να ξεπαγωσω δυο χοιρινες τηγανιες και ανοιγω τωρα να τα μαγειρεψω και τη βλεπω το ενα σακουλακι ειναι χοιρινη τηγανια και το αλλο μισο κιλο κιμας affraid τωρα ??? και να φανταστειτε οτι τα ειχα βαλει σε διαφανα σακουλακια για να τα βλεπω και δεν το προσεξα αυτο χτες γαμωτοοο τωρα θα φτιαξω τηγανια μισο κιλο κιμα τον οποιο σκεφτομαι να τον βαλω στο ψυγειο και να φτιαξω αυριο μια μακαροναδα εχετε καμμια αλλη ιδεα να μου προτεινετε ??? τη στραβομαρα Θεε μου  Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #18 fixed  - Σελίδα 17 679259  Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #18 fixed  - Σελίδα 17 679259  Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #18 fixed  - Σελίδα 17 679259

να σου πω να κανεις κανα μπιφτεκάκι μαζι με την τηγανιά? γιατι εμεις με μισο κιλο που εφτιαξα την αλλη φορα και πατατουλες.. ισα που τσιμπησαμε για να μας φυγει η πεινα!! αχαχα Laughing Laughing Laughing Laughing

Λεμονάκι

Λεμονάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ελλη πρόσθεσα το όνομα τις κοπέλας γιατί μάλλον σε μπέρδεψα, για το άλλο θέμα αναφέρομαι.

εγώ θα έλεγα για γιουβαρλάκια μια που ο καιρός είναι και έτσι Crying or Very sad

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Λεμονάκι έγραψε:Ελλη πρόσθεσα το όνομα τις κοπέλας γιατί μάλλον σε μπέρδεψα, για το άλλο θέμα αναφέρομαι.

εγώ θα έλεγα για γιουβαρλάκια μια που ο καιρός είναι και έτσι Crying or Very sad

Very Happy

πωπω πως μου αρέσουν τα γιουβαρλάκια!μεχρι Τριτη λενε έτσι ο καιρος και μετα ζεστη και ήλιος  Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #18 fixed  - Σελίδα 17 654316  Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #18 fixed  - Σελίδα 17 654316  Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #18 fixed  - Σελίδα 17 654316  Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #18 fixed  - Σελίδα 17 654316

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 17 από 41]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 29 ... 41  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις