Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
658 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 658 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 29 ... 41  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 18 από 41]

lia-ka

lia-ka
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
καλημεραααα Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #18 fixed  - Σελίδα 18 M057!τι κανετε?εγω πηγα το πρωι εκκλησια και μετα στην μαμα μου και τωρα ηρθα!χθες το βραδυ μου ζητησε συγνωμη ο κυριος,εγω δεν του εκανα σκηνη,απλα τον πηρα να τον ρωτησω τι ωρα τελειωνει το παιχνιδι,και αυτος με αποπειρε!τι να πω!αφου το παραδεχτηκε!αφηστε τι επαθα σημερα,με επιασε ενας περιεργος πονος στην κοιλια Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #18 fixed  - Σελίδα 18 M169,περιτο να σας πω οτι μου πηγε τρεις και πεντε Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #18 fixed  - Σελίδα 18 M167,τελικα πηγα τουαλετα και μετα δεν πονουσα,ηταν το εντερο!αλλα εγω πηρα και τον γιατρο και τον ρωτησα αν με το ιστορικο που εχω,πρεπει να παρω τα χαπια προγεστερονης,και μου ειπε να τα περνω,τρια την μερα!αντε να δουμε!εσεις τι κανετε?φιλια σε ολες Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #18 fixed  - Σελίδα 18 M032

Λεμονάκι

Λεμονάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
εγώ έκανα σούπα με γλυκοπατάτα, πρώτη φορά και δεν μου άρεσε,
πρασόρυζο και βράζω ακόμα τα παντζάρια

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
γεια σου Λιάνα!  Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #18 fixed  - Σελίδα 18 417472 Ασε κι εγώ με το εντεράκι μου έχω γενικότερα θέμα...και γι αυτο δν ξέρω κι αν καμια φορά πονάκια που νιώθω χαμηλά ειναι απο αυτό ή κάτι αλλο!!κι έτσι δν τους δίνω ποτέ βάση!!  Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #18 fixed  - Σελίδα 18 4872
εγώ νομίζω πως από τη στιγμή που δν έχεις αιμα, δν χρειάζεται να φορτώνεσαι με τα χάπια, αλλα όπως εσύ και ο γιατρός σου πιστευετε ότι ειναι καλύτερα!!

Λεμονάκι

Λεμονάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
γεια σου Λιάνα Very Happy
να παίρνεις τα χάπια σου και να προσέχεις !
το σποράκι γαντζώθηκε καλά  Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #18 fixed  - Σελίδα 18 417472

Ελλη τι πρόβλημα έχεις ;
εγώ έχω σπαστική κολίτιδα

lia-ka

lia-ka
ελλη μου το ξερω,αλλα αν ειναι για καλο δεν με πειραζει!η ιωαννα μας που ειναι?

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Λεμονάκι έγραψε:γεια σου Λιάνα Very Happy
να παίρνεις τα χάπια σου και να προσέχεις !
το σποράκι γαντζώθηκε καλά  Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #18 fixed  - Σελίδα 18 417472

Ελλη τι πρόβλημα έχεις ;
εγώ έχω σπαστική κολίτιδα

δν το εχω ψάξει σε γιατρό..αλλα τουμπανιάζομαι γενικότερα χωρις λόγο..και με πονάει που και που το εντερο, μια δεξια μια αριστερα χαμηλα μια πανω μια διπλα απο το στομαχι..κυριως σε περιπτώσεις άγχους ή όταν τρωω οσπρια χαχαχαχα

lia-ka

lia-ka
να ρωτησω,μηπως επηδει μεγαλωνει η μητρα,πιεζει το εντερο και εχω συνεχεις κενωσεις?  Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #18 fixed  - Σελίδα 18 667478 που ρωταω τετοια,αλλα δεν τα ξερω και καλα,καθε εγκυμοσυνη και αλλα!γεια σου λεμονακι!  Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #18 fixed  - Σελίδα 18 379767

Λεμονάκι

Λεμονάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
η Ιωάννα και η Αναστασία έχει καιρό να μπει
κανένα νέο απο την Ευαγγελία έχουμε ;

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
lia-ka έγραψε:να ρωτησω,μηπως επηδει μεγαλωνει η μητρα,πιεζει το εντερο και εχω συνεχεις κενωσεις?  Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #18 fixed  - Σελίδα 18 667478 που ρωταω τετοια,αλλα δεν τα ξερω και καλα,καθε εγκυμοσυνη και αλλα!γεια σου λεμονακι!  Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #18 fixed  - Σελίδα 18 379767

Λιάνα μου , δν έχω ιδέα..καλύτερα να ρωτήσεις κάπου που ειναι ήδη εγκυούλες και φυσικά τον γιατρό σου!!!

Λεμονάκι δν έχω ακουσει τίποτα!γενικά πολλές κοπέλες έχουν καιρό να μπουν!
και η Ιφιγένεια απο οταν ανακοινωσε την εγκυμοσύνη, και η Τινα και σίγουρα μου διαφευγουν κι άλλες!! Rolling Eyes

Λεμονάκι

Λεμονάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ούτε εγώ ξέρω κάτι
Λιάνα, αλλά δεν είναι πολύ νωρίς για να πιέζει η μήτρα ; Rolling Eyes
ρώτα καλύτερα Wink

την Ιφιγένεια την θυμάμαι αλλά αι ντοντ νούου

lia-ka

lia-ka
θα ρωτησω για να μαθω,εχετε δικιο!πως περασατε το σκ?λεμονακι ειδα οτι ειχες κοσμο,και εγω ετσι κανω μετα,καθαριζω!δεν μπορω να το αφησω για αυριο!με πιανει τρελα!  Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #18 fixed  - Σελίδα 18 451948

γκρινιαρα

γκρινιαρα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
γεια σου λιανα ελπιζω να εισαι καλυτερα τωρα...

μια ερωτηση..τι ειναι τα χαπια προγεστερονης???

μολις φαγαμε και παω να μαζεψω νεροχυτη...περισσεψαν μακαρονια με κιμα απο χθες και τα εκανα παστιτσιο για αυριο... Wink

ναι ειναι αληθεια!!!! απο τεταρτη θα εχουμε σουπερ καιρο  Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #18 fixed  - Σελίδα 18 328109  Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #18 fixed  - Σελίδα 18 328109  Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #18 fixed  - Σελίδα 18 328109  Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #18 fixed  - Σελίδα 18 328109  Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #18 fixed  - Σελίδα 18 328109  Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #18 fixed  - Σελίδα 18 328109

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
lia-ka έγραψε:θα ρωτησω για να μαθω,εχετε δικιο!πως περασατε το σκ?λεμονακι ειδα οτι ειχες κοσμο,και εγω ετσι κανω μετα,καθαριζω!δεν μπορω να το αφησω για αυριο!με πιανει τρελα!  Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #18 fixed  - Σελίδα 18 451948

Tελικά πρέπει να ειμαι ο πιο κουλ άνθρωπος του κόσμου στο θεμα της καθαριότητας!! Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy
εγώ απλά τα πάω όλα απο το σαλόνι στην κουζίνα, σίγουρα..απο εκει και μετά ότι τύχει!!!

γεια σου γκρινιάρα!!!αντε να ανοίξει λίγο το ματάκι μας.. σήμερα που έβγαλα βόλτα τον κοντό 2 το μεσημέρι..και πόνεσαν τα χέρια μου απο το κρύο!!!!

Λεμονάκι

Λεμονάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
εγώ σήμερα είμαι μόνη μου Crying or Very sad
είμαι και γριπομένη οπότε δεν μπορώ ούτε να πάω κάπου αλλά ούτε να έρθει κάποιος σπίτι Mad

lenaki1982

goldangel1990 έγραψε:καλησπερα κοριτσακια μου...τι κανετε???Εγω σημερα ειμαι πεσμένη και ψυχολογικά και σωματικά..!Απο το πρωί ήθελα να δείρω ολο τον κοσμο,ΝΕΥΡΑ ΝΕΥΡΑ ΝΕΥΡΑ...ΚΑΙ ΟΤΙ ΜΥΡΩΔΙΑ ΜΥΡΙΖΟΜΟΥΝ ΜΟΥ ΜΕ ΕΚΑΝΕ ΝΑ ΝΕΚΑΤΕΥΕΤΕ ΤΟ ΣΤΟΜΑΧΙ ΜΟΥ.Συνήθως το παιθαίνω αυτό ακόμα και οταν έρχετε η ακατόνμαστη,ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΣΕ ΤΕΤΟΙΟ ΒΑΘΜΟ.Απο πόνο στο στήθος,ΚΑΘΟΛΟΥ,Μονο φούσκομα..Κανονικα ειναι να ΜΗΝ αδιαθετήσω αύριο!αν υπολόγισα σωστά..12 Φεβρουαρίου η τελευταία ακατανόμαστη,με κύκλο 29-30 μέρες,και επιβαιβεωμένη ωοριξία 29 Φεβρουαρίου!!! Παντως αυτα τα νεύρα στην ακατανόμαστη με παραπέμπουν...κριμα..παει και αυτος ο μήνας!! Crying or Very sad
ΜΗΝ ΤΟ ΛΕς ΚΟΎΚΛΑ ΜΟΥ!!!
και εγώ όταν ήμουν έγκυος είχα συμπτώματα περιόδου...αλλά....

Λεμονάκι

Λεμονάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Λενάκι  Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #18 fixed  - Σελίδα 18 417472
καλώς την, τι κάνεις ;

lenaki1982

Λεμονάκι έγραψε:Λενάκι  Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #18 fixed  - Σελίδα 18 417472
καλώς την, τι κάνεις ;
όλα καλά...
η μικρή πατάει τα πλήκτρα και δε μ'αφήνει να γράψω χιχιχιχ

lenaki1982

Λεμονάκι έγραψε:Λενάκι  Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #18 fixed  - Σελίδα 18 417472
καλώς την, τι κάνεις ;
και μου λέει "φύγε μαμά"..

Λεμονάκι

Λεμονάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
lenaki1982 έγραψε:
καλώς την, τι κάνεις ;
όλα καλά...
η μικρή πατάει τα πλήκτρα και δε μ'αφήνει να γράψω χιχιχιχ
τι καλά !!!  Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #18 fixed  - Σελίδα 18 15419  Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #18 fixed  - Σελίδα 18 15419
κάνει σαμποτάζ  Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #18 fixed  - Σελίδα 18 40746

εγώ πάω να καθαρίσω την κουζίνα

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Kαλώς το Λενάκι
απο μικρή στα κόλπα η Νάντια ε? χεχεχε

εμας θα έρθουν κοσμος στο σπιτι..κατα τις 8 σημερα!! οπότε κάτι θα κάνουμε πάλι και σήμερα!!βέβαια εμένα μου έχει βγει πάλι η κούραση αφου δν κοιμήθηκα για ακομη μια φορά καλά το βράδυ!! να δω πως θα αντέξω!! Rolling Eyes

ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ

ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ.ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΩ ΤΙΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΠΟΥ ΓΕΜΙΖΕΤΑΙ ΑΡΧΙΖΕΙ ΚΑΙ ΚΛΑΙΕΙ Η ΜΙΚΡΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΑΣ ΠΡΟΛΑΒΩ!!

ΛΙΑΝΝΑ ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΑΠΟ ΤΟ ΑΓΧΟΣ ΣΟΥ ΠΗΓΑΙΝΕΙΣ ΟΛΟ ΤΟΥΑΛΕΤΑ.ΑΚΟΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΝΩΡΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΠΙΕΖΕΙ Η ΜΗΤΡΑ.

ΕΓΩ ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΠΑΩ ΑΥΡΙΟ ΣΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟ ΜΟΥ ΑΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΕ ΔΕΧΤΕΙ ΓΙΑΤΙ ΑΚΟΜΑ Η ¨ΑΛΕΚΑ¨ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΦΑΝΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΣΙΓΟΥΡΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΕΓΚΥΟΣ ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ 3ο ΤΕΣΤ ΒΓΗΚΕ ΑΡΝΗΤΙΚΟ,ΟΠΟΤΕ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΠΑΙΖΕΙ.

lenaki1982

ΚΟΡΊΤΣΙΑ ΆΣΧΕΤΟ...

έχει χρησιμοποιήσει καμμιά σας τεστ ωορηξίας να μου πείτε πως λειτουργούν και αν κάνουν δουλειά???

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
lenaki1982 έγραψε:ΚΟΡΊΤΣΙΑ ΆΣΧΕΤΟ...

έχει χρησιμοποιήσει καμμιά σας τεστ ωορηξίας να μου πείτε πως λειτουργούν και αν κάνουν δουλειά???

τι τεστ εχεις?

lenaki1982

boubou έγραψε:
lenaki1982 έγραψε:ΚΟΡΊΤΣΙΑ ΆΣΧΕΤΟ...

τι τεστ εχεις?
παρήγγειλα ταινίες τεστ από το hometest!!

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
λοιπον.. εγώ οπως έχω ξαναπει, εχω παρει κυπελακια πλαστικα μιας χρησης, αυτα που πουλανε στα σουπερμαρκετ για κρασι! Wink ...ουρεις λιγο εκει μεσα, βουτας την ταινιουλα μεχρι εκει που δειχνει σαν οριο..εμενα λεει max κι εχει γραμμουλα, εσενα μπορει να λεει κατι αλλο... το κρατας εκει 5 δευτερα, και μετα το αφηνεις καπου σε οριζοντια θεση, εγω το ακουμπαω πανω στο ποτηρακι!και περιμενεις 5 λεπτα, οχι παραπανω, οχι παρακατω,και κοιτας το αποτελεσμα!
ξεκινας να τα κανεις απο την 10η μερα του κυκλου σου...παντα θα βλεπεις 1 γραμμη εντονη..ειναι η γραμμη ελεγχου!... οσο πλησιαζεις στην ωορρηξια θα βλεπεις και μια δευτερη γραμμη που μερα με την μερα γινεται απο αχνη, πιο εντονη..ωορρηξια θα εχεις την επομενη μερα απο την μερα που θα γινει αυτη η δευτερη γραμμη το ιδιο ή ακομη πιο έντονη απο την γραμμη ελεγχου! κοιτα μονο να μην σε αγχωσει οκ??
καλα  Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #18 fixed  - Σελίδα 18 215994  Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #18 fixed  - Σελίδα 18 215994  Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #18 fixed  - Σελίδα 18 215994  Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #18 fixed  - Σελίδα 18 215994

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 18 από 41]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 29 ... 41  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

phpBB2 forum με ForumGreek | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις