Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
662 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 662 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 11 ... 18, 19, 20 ... 30 ... 41  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 19 από 41]

γκρινιαρα

γκρινιαρα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
[quote="boubou"]
lia-ka έγραψε:θα ρωτησω για να μαθω,εχετε δικιο!πως περασατε το σκ?λεμονακι ειδα οτι ειχες κοσμο,και εγω ετσι κανω μετα,καθαριζω!δεν μπορω να το αφησω για αυριο!με πιανει τρελα!  Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #18 fixed  - Σελίδα 19 451948

Tελικά πρέπει να ειμαι ο πιο κουλ άνθρωπος του κόσμου στο θεμα της καθαριότητας!! Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy
εγώ απλά τα πάω όλα απο το σαλόνι στην κουζίνα, σίγουρα..απο εκει και μετά ότι τύχει!!!

γεια σου γκρινιάρα!!!αντε να ανοίξει λίγο το ματάκι μας.. σήμερα που έβγαλα βόλτα τον κοντό 2 το μεσημέρι..και πόνεσαν τα χέρια μου απο το κρύο!!!!

εσυ αντε δικαιολογησε...εχεις τον κοντο και πρεπει να βγεις εξω...εγω που εκανα γενικη το σπιτι και επλυνα τα μπαλκονια ενω χιονιζε..τι δικαιολογια εχω???? ειχαν κρυσταλλωσει τα δαχτυλα των χεριων μου...

ειμαι βαρεμενη δεν εξηγειται αλλιως  Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #18 fixed  - Σελίδα 19 M112

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
χαχαχα που ειναι η Αντα να σε κοροιδεψουμε μαζι που δν εχουμε και τις καλυτερες σχεσεις με το εξωτερικο κομμάτι του σπιτιού τώρα τον χειμώνα???χαχαχαχα

εισαι τρελη εχω να πω να κάνεις τέτοια πραγματα μέσα στο κρυο!!!!! Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #18 fixed  - Σελίδα 19 M000

lenaki1982

Παίζει το forum στα δάχτυλα!
boubou έγραψε:λοιπον.. εγώ οπως έχω ξαναπει, εχω παρει κυπελακια πλαστικα μιας χρησης, αυτα που πουλανε στα σουπερμαρκετ για κρασι! Wink ...ουρεις λιγο εκει μεσα, βουτας την ταινιουλα μεχρι εκει που δειχνει σαν οριο..εμενα λεει max κι εχει γραμμουλα, εσενα μπορει να λεει κατι αλλο... το κρατας εκει 5 δευτερα, και μετα το αφηνεις καπου σε οριζοντια θεση, εγω το ακουμπαω πανω στο ποτηρακι!και περιμενεις 5 λεπτα, οχι παραπανω, οχι παρακατω,και κοιτας το αποτελεσμα!
ξεκινας να τα κανεις απο την 10η μερα του κυκλου σου...παντα θα βλεπεις 1 γραμμη εντονη..ειναι η γραμμη ελεγχου!... οσο πλησιαζεις στην ωορρηξια θα βλεπεις και μια δευτερη γραμμη που μερα με την μερα γινεται απο αχνη, πιο εντονη..ωορρηξια θα εχεις την επομενη μερα απο την μερα που θα γινει αυτη η δευτερη γραμμη το ιδιο ή ακομη πιο έντονη απο την γραμμη ελεγχου! κοιτα μονο να μην σε αγχωσει οκ??
καλα  Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #18 fixed  - Σελίδα 19 215994  Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #18 fixed  - Σελίδα 19 215994  Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #18 fixed  - Σελίδα 19 215994  Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #18 fixed  - Σελίδα 19 215994

σ'ευχαριστώ πολύ!!!!

Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #18 fixed  - Σελίδα 19 215994  Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #18 fixed  - Σελίδα 19 215994

γκρινιαρα

γκρινιαρα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
boubou έγραψε:χαχαχα που ειναι η Αντα να σε κοροιδεψουμε μαζι που δν εχουμε και τις καλυτερες σχεσεις με το εξωτερικο κομμάτι του σπιτιού τώρα τον χειμώνα???χαχαχαχα

εισαι τρελη εχω να πω να κάνεις τέτοια πραγματα μέσα στο κρυο!!!!! Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #18 fixed  - Σελίδα 19 M000

και λιγα λες...!!!! ειμαι θεοτρελη!!!!

γι'αυτο θελω ενα μωρο να μου τρωει ολο το χρονο να σταματησω να ασχολουμαι με το σπιτι καθε τρεις και λιγο  Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #18 fixed  - Σελίδα 19 M004

mariabel

mariabel
Κουκλίτσες, καλησπέρα!!
Δεν έχω διαβάσει ακόμα όλα τα νέα σας...
Έλλη, πολλή πείνα έχει πέσει τον τελευταίο καιρό... Κάτι μου μυρίζει... (η ξελογιάστρα παρούσα) Very Happy Very Happy Με 'γεια τη νέα κρεβατοκάμαρα... Εύχομαι να πιάσετε σε αυτή το δεύτερο σπορί σας!! Επειδή το πρώτο πιστεύω το πιάσατε!!! Very Happy
Έβελιν, μην ακούω απαισιοδοξίες!!! Δε θα έρθει, δε θα έρθει!!! Και εύχομαι να μην έρθει ούτε στην αδερφή σου!!

Πάω να διαβάσω και τα υπόλοιπα και έρχομαι... Ποιες είστε εδώ;

γκρινιαρα

γκρινιαρα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
γεια σου mariabel εδω ειμαι αλλα πηγαινοερχομαι σαλονι-γραφειο γιατι παιζω χαρτια με τον αντρα μου και πινουμε καφεδακι..

εσυ τι κανεις?

mariabel

mariabel
Καλά, διάβαζα τα πρωινά μνμτα και μαντέψτε!! Λιγουρεύτηκα καφέ... Και έβαλα να πιω με μπόλικο γαλατάκι. Very Happy

Γεια σου, Γκρινιάρα!! Ποιος κερδίζει;
Γιάννα, σε είχα ξαναρωτήσει; Πόσες φορές σου έχει έρθει περίοδος μετά τη γέννα; Θηλάζεις ή όχι;

Λεμονάκι

Λεμονάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
να μαι πάλι Very Happy

Μαράκι γεια σου !

Γρινιάρα δεν παίζεσαι, χιόνιζε μαρί και εσύ καθάριζες μπαλκόνι Razz

άρχισα να βαριέμαι Crying or Very sad
είμαι μόνη Crying or Very sad
πότε θα έρθει  Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #18 fixed  - Σελίδα 19 M033

Ευούλι

Ευούλι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Μπήκα κι εγώ για μια καλησπέρα!Τι κάνετε κορίτσια μου;Εγώ κλασικά έχω διόρθωμα και θα ξαναεπιστρέψω σε αυτό σε λίγο μπας και τελειώσω καμιά φορά!!! Mad
Ελλη μου εύχομαι η ώρα η καλή! Very Happy Είναι τέλειες στιγμές και πράγματι συγκινητικές!Σαν όνειρο μου φαίνεται ο δικός μου γάμος κι ας πέρασαν μόνο λίγοι μήνες!Τώρα για το θέμα του "ποδιού" και εγώ δεν τον πάτησα...Απλά δεν μου πήγαινε την ιερή ώρα του μυστηρίου εγώ να κάνω πλάκα...Ισως ακούγεται κάπως,αλλά πραγματικά ένιωθα ότι είναι ιερή στιγμή,ιδιαίτερη...Ασχετο,αλλά για το θέμα της καθαριότητας υπάρχει και πιο άνετη από εσένα!Αν είμαι κουρασμένη μπορεί να τα παρατήσω εκεί που είναι!Δεν θα πάνε πουθενά άλλωστε... Laughing
Εβελιν μην αγχώνεσαι τόσο!Μια κουβέντα είναι το ξέρω αλλά δεν βγάζεις και τίποτα έτσι...Ηρέμησε και πολύ πολύ σύντομα θα μάθεις!Όποιο κι αν είναι το αποτέλεσμα μην απογοητευθείς!Είναι τόσο νωρίς ακόμα...Πάντως εύχομαι να είναι αυτό που τόσο επιθυμείς!Οπως και για την Ελλη μας φυσικά!
Και στις υπόλοιπες  Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #18 fixed  - Σελίδα 19 417472

mariabel

mariabel
Καλησπέρα Ευούλι και Λεμονάκι!!  Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #18 fixed  - Σελίδα 19 417472

Λεμονάκι

Λεμονάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ευούλι τι διορθώνεις ;
σαν τον σίφουνα μπαίνεις βγαίνεις, δεν σε προλαβαίνουμε !!

ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ

ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
mariabel
ΔΕΝ ΘΗΛΑΖΩ..ΑΥΤΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΤΡΙΤΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΩ.

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
γεια σας και πάλι!!
Μαρία έπιασες πάλι δουλειά? σαν ξελογιάστρα καλέ! Laughing Laughing Laughing δν πιάνουν σε μένα αυτα tongue tongue

Ευουλι τι κάνεις!?? ετσι ειναι οπως τα λές!!δν θα πάνε πουθενα τα απλυτα και να τα αφήσουμε λιγο!!

ήρθε κοσμος!!θα σας αφήσω τώρα φιλακιααααααααααα

mariabel

mariabel
Γιάννα, πολύ νωρίς σου ήρθε η πρώτη περίοδος έτσι δεν είναι; Σε ρώτησα για το θηλασμό, γιατί εμένα μου έκανε τρελά ο κύκλος μου. Η πρώτη είχε έρθει όταν ήταν 6 μηνών ο μικρός και η 2η μετά από 2,5 μήνες... Πόσες μέρες έχεις καθυστέρηση; Είχα κάνει και εγώ 2 τεστ και ήταν αρνητικά (την 30η μέρα και την 35η). Την 41η βγήκε αχνό θετικό... Με τα πρωινά ούρα δεν το κάνεις;
Έλλη, δεν πιάνουν, ε;;;; Για να δούμε!! Very Happy

ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ

ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΤΗΜΑ ΤΟΥ ¨¨ΠΟΔΙΟΥ¨¨.ΟΤΑΝ ΕΦΤΑΝΕΙ Η ΩΡΑ ΕΚΕΙΝΗ ΜΕ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ Ο ΠΑΠΑΣ ΚΑΙ ΜΟΥ ΛΕΕΙ....
ΜΗΝ ΠΑΤΗΣΕΙΣ ΤΟ ΠΟΔΙ ΤΟΥ ΓΑΜΠΡΟΥ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΧΩΡΙΑΤΙΚΑ ΕΘΙΜΑ(ΚΟΥΝΩΝΤΑΣ ΜΟΥ ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΟ ΠΑΡΑΚΑΛΩ!!!).ΕΙΠΑ ΝΑ ΤΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΚΑΙ ΓΩ ΑΠΟ ΧΩΡΙΟ ΕΙΜΑΙ ΑΛΛΑ ΕΔΩΣΑ ΤΟΠΟ ΣΤΗΝ ΟΡΓΗ.
ΟΧΙ ΟΤΙ ΕΙΧΑ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΤΟ ΠΑΤΗΣΩ ΑΠΛΑ ΜΟΥ ΤΗΝ ΕΔΩΣΕ Ο ΠΑΠΑΣ.
ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΕΓΩ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗ ΩΡΑ ΤΟΝ ΦΙΛΗΣΑ ΣΤΟ ΜΑΓΟΥΛΟ Ο ΠΑΠΑΣ ΜΟΥ ΕΓΝΕΨΕ ΜΠΡΑΒΟ

Ευούλι

Ευούλι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Λεμονάκι το ξέρω...Ας όψονται τα γραπτά!Πρέπει να παραδώσω αύριο βαθμολογία Β'τριμήνου και μου μένει ένα τμήμα ακόμα... Mad Οσο μου αρέσει το μάθημα, τόσο σιχαίνομαι τη διόρθωση...!
Μαρία μου τι κάνεις;Η ψυχολογία σου καλύτερα;
Ελλη καλά να περάσετε!  Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #18 fixed  - Σελίδα 19 417472

mariabel

mariabel
Ευούλι, μια χαρά είμαι!! Very Happy Κουράγιο με τις διορθώσεις!

ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ

ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΕΙΧΑ ΓΙΑ ΣΑΡΑΝΤΑ ΜΕΡΕΣ ΜΟΛΙΣ ΓΕΝΝΗΣΑ.ΜΕΤΑ ΑΠΟ 1 ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΜΟΥ ΗΡΘΕ Η ΠΡΩΤΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ.ΜΕΤΑ ΑΠΟ 28 ΜΕΡΕΣ ΜΟΥ ΞΑΝΑΗΡΘΕ ΚΑΝΟΝΙΚΑ.ΤΟΣΟ ΚΡΑΤΟΥΣΕ Ο ΚΥΚΛΟΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ.ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΛΛΑ ΤΙΠΟΤΑ.ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΜΟΥ ΡΘΕΙ ΣΤΙΣ 2/3.

Λεμονάκι

Λεμονάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ευούλι άντε να σε βλέπουμε ποιο συχνά μετά Very Happy

Γιάννα γιατί δεν έκανες χοριακή για να είσαι σίγουρη ;

γκρινιαρα

γκρινιαρα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΕΧΑΣΑ........... Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #18 fixed  - Σελίδα 19 M033

γκρινιαρα

γκρινιαρα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Λεμονάκι έγραψε:να μαι πάλι Very Happy

Μαράκι γεια σου !

Γρινιάρα δεν παίζεσαι, χιόνιζε μαρί και εσύ καθάριζες μπαλκόνι Razz

άρχισα να βαριέμαι Crying or Very sad
είμαι μόνη Crying or Very sad
πότε θα έρθει  Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #18 fixed  - Σελίδα 19 M033

δεν εχεις ακουσει που λενε η τρελα παει στα βουνα??? ε! στην περιπτωση μου επεσε ολη πανω μου  Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #18 fixed  - Σελίδα 19 B03

mariabel

mariabel
Γιάννα, όντως έχουν περάσει πολλές μέρες, αλλά μην αγχώνεσαι και δεν υπάρχει λόγος να πας στο γιατρό. Δύο είναι πιθανά. Ή να κάνει τρελά ο κύκλος σου λόγω γέννας (δεν έχει σημασία που έχει ήδη έρθει 2 φορές κανονικά) ή είσαι όντως έγκυος, αλλά είναι καθυστερημένη η σύλληψη όπως σε εμένα... Αν σε ανησυχεί πολύ κάνε μια χοριακή να ηρεμήσεις, όπως λέει και το Λεμονάκι...
Λεμονάκι, η χοριακή μπορεί να δείξει θετικό ακόμα και αν το τεστ βγαίνει αρνητικό, έτσι δεν είναι;
Γκρινιάρα, δεν πειράζει...

ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ

ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΤΟ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΑΠ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΑΩ ΓΙΑ ΧΟΡΙΑΚΗ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΛΟΓΟ ΤΟΥ ΜΩΡΟΥ ΚΑΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΧΑΛΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΒΓΑΛΩ ΕΞΩ.ΘΑ ΠΑΩ ΑΥΡΙΟ ΟΜΩΣ.ΘΑ ΡΘΕΙ Η ΜΑΜΑ ΜΟΥ ΝΑ ΤΗΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ.

mariabel

mariabel
ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:ΤΟ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΑΠ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΑΩ ΓΙΑ ΧΟΡΙΑΚΗ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΛΟΓΟ ΤΟΥ ΜΩΡΟΥ ΚΑΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΧΑΛΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΒΓΑΛΩ ΕΞΩ.ΘΑ ΠΑΩ ΑΥΡΙΟ ΟΜΩΣ.ΘΑ ΡΘΕΙ Η ΜΑΜΑ ΜΟΥ ΝΑ ΤΗΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ.

Τι να σου ευχηθώ, κουκλίτσα; Θέλεις πολύ να είναι θετική;

αγαπη

αγαπη
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
γεια σας κοριτσακια ηρθα και παλι τη κανετε ??? ποιες ειστε εδω?? εγω εφτιαξα κοκκινηστη τηγανια λιγες πατατουλες στο φουρνο και γιουβαρλακια για αυριο και εκανα στα καπακια και μια ζουζουνια  Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #18 fixed  - Σελίδα 19 215994  Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #18 fixed  - Σελίδα 19 215994 χαχα εμεις οι γυναικες ολα τα προλαβενουμε και τωρα τραγουδαω ειμαι καλα περναω μια χαρα  Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #18 fixed  - Σελίδα 19 604962  Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #18 fixed  - Σελίδα 19 604962 ολο κεφια εχω ειμαι χαρουμενο κοριτσι καλε φτυστε με Laughing Laughing Laughing

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 19 από 41]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 11 ... 18, 19, 20 ... 30 ... 41  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | Πολιτισμός | Childhood, Family | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις