Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
627 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 627 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 20 ... 36, 37, 38, 39, 40, 41  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 37 από 41]

loulou_29

loulou_29
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
boubou έγραψε:Καλημέρα κοριτσάκια μου!!
Ιωαννάκι άργησες να μπεις..στο τσακ δν μας πρόλαβες!!

Εγώ κοριτσάκια συνεχίζω τις  Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #18 fixed  - Σελίδα 37 215994 γιατί η κόκκινη με επισκέφτηκε νωρίτερα και πρωι πρωι....

Καλημερα Ελλη μου ειχα κ εγω προαισθημα για σενα αλλα δεν πειραζει στο εκανε η κυρια για να κανεις την μετακομιση οπως λεει κ η Ελενη.....βουρ στην καινουρια κρεβατοκαμαρα  Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #18 fixed  - Σελίδα 37 215994  Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #18 fixed  - Σελίδα 37 215994  Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #18 fixed  - Σελίδα 37 215994  Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #18 fixed  - Σελίδα 37 215994 και μετα να δεις σπορακια!!!!!!!!!! flower flower

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Σας ευχαριστω κοριτσακια μου αλλα μια απογοητευση την νιωθω! Sad

Εβελιν εγω λεω να ξανακανεις μια χοριακη κοριτσακι μου, μηπως και ηταν εργαστηριακο λαθος?δν ξερω αν σου φτανουν τα λεφτα, αλλα αν συνεχισει η καθυστερηση να το σκεφτεις!

Λουλου μου και Ελενη οι  Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #18 fixed  - Σελίδα 37 215994 σιγουρα δν σταματανε αλλα μου φαινεται δν θα ξαναασχοληθω με γονιμες και τετοια μεχρι το γαμο...τσαμπα ασχολουμαι εξαλλου αφου οσο περναει ο καιρος τοσο σιγουρευω οτι κατι δν παει καλα, αφου ουτε αγχος εχω ουτε τιποτα..κατι αλλο φταιει!!

loulou_29

loulou_29
boubou έγραψε:Σας ευχαριστω κοριτσακια μου αλλα μια απογοητευση την νιωθω! Sad

Εβελιν εγω λεω να ξανακανεις μια χοριακη κοριτσακι μου, μηπως και ηταν εργαστηριακο λαθος?δν ξερω αν σου φτανουν τα λεφτα, αλλα αν συνεχισει η καθυστερηση να το σκεφτεις!

Λουλου μου και Ελενη οι  Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #18 fixed  - Σελίδα 37 215994 σιγουρα δν σταματανε αλλα μου φαινεται δν θα ξαναασχοληθω με γονιμες και τετοια μεχρι το γαμο...τσαμπα ασχολουμαι εξαλλου αφου οσο περναει ο καιρος τοσο σιγουρευω οτι κατι δν παει καλα, αφου ουτε αγχος εχω ουτε τιποτα..κατι αλλο φταιει!!

Εαν σε κανει να νιωθεις καλυτερα μην ξανακανεις τεστακια....αστο ετσι και οπως παει και μεχρι το γαμο θα το εχεις σιγουρα το σπορακι σου!!!!!!
Εσυ νορμαλ εισαι που να ακουσεις εμενα οταν μου ερχεται η κυρια Razz Razz χαλια μαυρα εχω

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
κοιτα κι εγω στεναχωριεμαι ,αλλα οτι κατι εχουμε και μηπως δν τα καταφερουμε γενικοτερα, οχι γιατι δν τα καταφερα αυτη τη φορα! μετα θα γινω η γραφικη του χωριου με τα 25σκυλια και τις 30γατες μου φαινεται Laughing Laughing Laughing Laughing

Αν δν ασχοληθω με τις γονιμες, αν μεινω εγκυος θα ειναι σιγουρα θαυμα..αν σκεφτεις οτι απο τις γονιμες και μετα εχουμε κανει  Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #18 fixed  - Σελίδα 37 215994 μονο 3 φορες..σε 12 μερες Razz Razz Razz Razz Razz Razz

loulou_29

loulou_29
boubou έγραψε:κοιτα κι εγω στεναχωριεμαι ,αλλα οτι κατι εχουμε και μηπως δν τα καταφερουμε γενικοτερα, οχι γιατι δν τα καταφερα αυτη τη φορα! μετα θα γινω η γραφικη του χωριου με τα 25σκυλια και τις 30γατες μου φαινεται Laughing Laughing Laughing Laughing

Αν δν ασχοληθω με τις γονιμες, αν μεινω εγκυος θα ειναι σιγουρα θαυμα..αν σκεφτεις οτι απο τις γονιμες και μετα εχουμε κανει  Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #18 fixed  - Σελίδα 37 215994 μονο 3 φορες..σε 12 μερες Razz Razz Razz Razz Razz Razz

Κοιτα εγω επειδη εχω φαει ηδη ενα χειρουργειο κ μετα απο αυτο αλλες 2 αγωγες γερες με πολυ αντιβιωση ειναι καρα τσεκαρισμενο οτι ειναι το αγχος μου κ μονο.Γιατι εχω κ εναν γυναικολογο ο οποιος με πιεζει σιγουρα για καλο σκοπο για να μην χρειαστει να κανω κιαλλο χειρουργειο κ ετσι μου εχει καρφωθει για τα καλα μεσα στο μυαλο μου...οσο κ να λεω οτι δεν το σκεφτομαι Razz Razz Razz
Οσο για μετα τις γονιμες οι  Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #18 fixed  - Σελίδα 37 215994  Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #18 fixed  - Σελίδα 37 215994 ηταν ελαχιστες..... Razz Razz
Χαλαραααααααααα λοιπον κ ολα θα γινουν

goldangel1990

goldangel1990
μπουμπου και κοριτσια μου ,πρωτα θελω να σας ευχαριστήσω όλες,μου δίνετε παρα πολυ δυναμη..και δευτερο,θα περιμένω μεχρι την παρασκευή και αν δεν έρθει η ΑΚΑΤΑΝΟΜΑΣΤΗ θα κάνω δεύτερη χοριακή..
παντως νομίζω με το αγχος χάλασα τον κύκλο μου..πριν αποβάλω ειχα σταθερό κύκλο για χρόνια 28 μέρες,μετά την αποβολή πήγε 29-30 και τωρα θα πάει δεν ξέρω ποσο!

myrtenia

Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
Καλημερα κοριτσάκια!
boubou μου δεν πειραζει! θα φτιαξεις τωρα το σπιτάκι χωρίς τύψεις για τις δουλιτσες που πρεπει να κανεις και μετα.... σπορακι  Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #18 fixed  - Σελίδα 37 893968
Έχω μια ερώτηση να σας κανω. Μόλις έκανα το clear blue ενω περίμενα την Παρασκευη (9/3) και την Τετάρτη (7/3) η χοριακή μου ήταν αρνητική. Το τεστάκι σήμερα νομίζω ότι έχει αχνή κάθετη γραμμή στο σταυρό αλλά δεν φαίνεται καθαρα!!!! Είμαι τρελή και βλέπω γραμμές ή απλά δεν ανιχνεύεται ακόμα καλά??? Έχει τύχει σε καμία???? τώρα τί να κάνω, να πάω να κ΄νω χοριακή στο αιματολογικό η να περιμένω και άλλες μέρες???
Ουφ! Μπερδεύτηκα παλι  Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #18 fixed  - Σελίδα 37 534787

loulou_29

loulou_29
myrtenia έγραψε:Καλημερα κοριτσάκια!
boubou μου δεν πειραζει! θα φτιαξεις τωρα το σπιτάκι χωρίς τύψεις για τις δουλιτσες που πρεπει να κανεις και μετα.... σπορακι  Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #18 fixed  - Σελίδα 37 893968
Έχω μια ερώτηση να σας κανω. Μόλις έκανα το clear blue ενω περίμενα την Παρασκευη (9/3) και την Τετάρτη (7/3) η χοριακή μου ήταν αρνητική. Το τεστάκι σήμερα νομίζω ότι έχει αχνή κάθετη γραμμή στο σταυρό αλλά δεν φαίνεται καθαρα!!!! Είμαι τρελή και βλέπω γραμμές ή απλά δεν ανιχνεύεται ακόμα καλά??? Έχει τύχει σε καμία???? τώρα τί να κάνω, να πάω να κ΄νω χοριακή στο αιματολογικό η να περιμένω και άλλες μέρες???
Ουφ! Μπερδεύτηκα παλι  Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #18 fixed  - Σελίδα 37 534787
Καλη σου μερα κοριτσι!!!!
Επειδη εχω ακουσει πολλα για τα τεστακια(αρνητικα) δεν πας να κανεις μια χοριακη για να εισαι σιγουρη 1000%.στις 7/3 που την εκανες μπορει να ηταν νωρις και να ειχε αργησει να γινει η συλληψη!!!!!

goldangel1990

goldangel1990
myrtenia έγραψε:Καλημερα κοριτσάκια!

και εγώ το πέρασα αυτό,θετικό τεστ με αχνη γραμμή και αρνητική χοριακη..οι χοριακές ειναι συνήθως σιγουρες ΕΚΤΟΣ και αν η σύλληψη έγινε καθυστερημένα και δεν ανέβηκε η ουσια για να δείξει η χοριακή..παντως ξερω οτι τα κλιαρ μπλου ειναι εμπιστα τεστ,ισως τα πιο εμπιστα στην αγορά!

loulou_29

loulou_29
goldangel1990 έγραψε: μπουμπου και κοριτσια μου ,πρωτα θελω να σας ευχαριστήσω όλες,μου δίνετε παρα πολυ δυναμη..και δευτερο,θα περιμένω μεχρι την παρασκευή και αν δεν έρθει η ΑΚΑΤΑΝΟΜΑΣΤΗ θα κάνω δεύτερη χοριακή..
παντως νομίζω με το αγχος χάλασα τον κύκλο μου..πριν αποβάλω ειχα σταθερό κύκλο για χρόνια 28 μέρες,μετά την αποβολή πήγε 29-30 και τωρα θα πάει δεν ξέρω ποσο!

Πηγαινε την παρασκευη για σιγουρα....αλλα προσπαθησε να ηρεμησεις κ λιγο....το ξερω ακουγετε δυσκολο αλλα κανε το Wink ασχολησου με διαφορα αλλα πραγματα για να ξεχαστει το μυαλουδακι σου και να δεις που ολα θα γινουν ετσι οπως τα θελεις!!!!!!

goldangel1990

goldangel1990
αρχισα ήδη να ασχολούμε,εχω ενα puzzle Εδω 1000 κομμάτια και προσπαθώ να το ενωσω!!εχω και διέβασμα,αλλα βαριέμε!

Elenisig

Elenisig
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Χαιρετώ κ τα υπόλοιπα κορίτσια.
Εγώ αυτό που ξέρω είναι οτι το τεστ για να έχει έστω κ αχνή γραμμή σημαίνει οτι κάτι ανίχνευσε!!!
Προτείνω κ στις 2 σας να ξανακάνετε χωριακή για να σιγουρευτείτε!!!

xristina_29

xristina_29
καλημερα κοριτσακια μου..ειστε καλα??ευτυχως ο πυρετος επεσε..τωρα εχω μονο βηχα κ μπουκωμα στη μυτη..ελπιζω να μην ξανα-ανεβασω...

Ελλη
μου ηρθε τελικα η ακατανομαστη η ατιμη ε???ειλικρινα στεναχωρεθηκα πολυ..ηθελα τοσο πολυ να τα εχεις καταφερει..ξερω πως νιωθεις..ξερω ποσο πολυ το θες οπως ολες εδω μεσα!εγω πιστευω οτι το αγχος μας μπλοκαρει κ δεν μπορουμε να συλλαβουμε.λεμε πως δεν το σκεφτομαστε κ ομως υποσυνειδητα βραζουμε...δεν θελω να πιστεψω οτι υπαρχει καποιο προβλημα.δεν ειναι τυχαιο που συνηθως ακους να μενουν εγκυες γυναικες που δεν το ειχαν καν στο μυαλο τους..σχεδον δεν το ηθελαν να το πω πιο ωμα.κ να που τυχαινε.πρεπει να ειμαστε τελειως χαλαρες αν κ ξερω πως ειναι τρομερα δυσκολο!!!!!γινεται να μην σκεφτεσαι κατι που θες τοσο πολυ???πφφφφφφ

loulou_29

loulou_29
goldangel1990 έγραψε:αρχισα ήδη να ασχολούμε,εχω ενα puzzle Εδω 1000 κομμάτια και προσπαθώ να το ενωσω!!εχω και διέβασμα,αλλα βαριέμε!

Ετσι μπραβο!!!!! οσο μπορουμε να ξεφευγουμε  Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #18 fixed  - Σελίδα 37 654316  Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #18 fixed  - Σελίδα 37 654316

goldangel1990

goldangel1990
Elenisig έγραψε:Χαιρετώ κ τα υπόλοιπα κορίτσια.
Εγώ αυτό που ξέρω είναι οτι το τεστ για να έχει έστω κ αχνή γραμμή σημαίνει οτι κάτι ανίχνευσε!!!
Προτείνω κ στις 2 σας να ξανακάνετε χωριακή για να σιγουρευτείτε!!!

εγω παλι δεν ενθουσιάζομαι,και πιστεύω οτι ηταν φτηνό το τεστ και έκανε λάθος!προτιμώ να είμαι προσγειωμένη!!

loulou_29

loulou_29
xristina_29 έγραψε:καλημερα κοριτσακια μου..ειστε καλα??ευτυχως ο πυρετος επεσε..τωρα εχω μονο βηχα κ μπουκωμα στη μυτη..ελπιζω να μην ξανα-ανεβασω...

Ελλη
μου ηρθε τελικα η ακατανομαστη η ατιμη ε???ειλικρινα στεναχωρεθηκα πολυ..ηθελα τοσο πολυ να τα εχεις καταφερει..ξερω πως νιωθεις..ξερω ποσο πολυ το θες οπως ολες εδω μεσα!εγω πιστευω οτι το αγχος μας μπλοκαρει κ δεν μπορουμε να συλλαβουμε.λεμε πως δεν το σκεφτομαστε κ ομως υποσυνειδητα βραζουμε...δεν θελω να πιστεψω οτι υπαρχει καποιο προβλημα.δεν ειναι τυχαιο που συνηθως ακους να μενουν εγκυες γυναικες που δεν το ειχαν καν στο μυαλο τους..σχεδον δεν το ηθελαν να το πω πιο ωμα.κ να που τυχαινε.πρεπει να ειμαστε τελειως χαλαρες αν κ ξερω πως ειναι τρομερα δυσκολο!!!!!γινεται να μην σκεφτεσαι κατι που θες τοσο πολυ???πφφφφφφ

Καλημερα κανε υπομονη κ θα περασουν κ αυτα κ θα γινεις περδικι!!!!!!
Οντως το ατιμο το αγχος κανει μεγαλο κακο...οσες γνωστες μου εμειναν μου λενε μην το σκεφτεσαι αλλα δεν μου λενε τον τροπο για να μην το σκεφτομαι Crying or Very sad Crying or Very sad

Elenisig

Elenisig
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Λουλου μου και Ελενη οι  Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #18 fixed  - Σελίδα 37 215994 σιγουρα δν σταματανε αλλα μου φαινεται δν θα ξαναασχοληθω με γονιμες και τετοια μεχρι το γαμο...τσαμπα ασχολουμαι εξαλλου αφου οσο περναει ο καιρος τοσο σιγουρευω οτι κατι δν παει καλα, αφου ουτε αγχος εχω ουτε τιποτα..κατι αλλο φταιει!![/quote]

Μην ακούω βλακείες!!! Τίποτα δεν έχεις!
Ουτε εγώ πολυ κυνηγούσα τις γόνιμες μέρες, εκτός από την τελευταια φορα που ακολούθησα τη μέθοδο που λέγαμε κ είχαμε επαφές 3 συνεχόμερες μέρες στις γόνιμες!
Οποτε κ είδαμε το θετικό τεστάκι.
Πριν απο αυτό όμως κάναμε ελεύθερα από τον Ιούλιο κ τίποτα!
Το ξέρω οτι το θέλεις πολύ, όπως κ όλες εδώ μέσα, εγώ όμως θα σου έλεγα να το βγάλεις τελείως από το μυαλό σου για λίγο καιρό.
Ασχολήσου με το σπίτι κ τις προετοιμασίες του γάμου κ ξέχνα όλα τα υπόλοιπα!!!
Ασε που μετά τον δικό μου γάμο, είπα καλύτερα που δεν είχα μείνει έγκυος, γιατι με τόσο τρέξιμο, στρες, ορθοστασία κατα τη διάρκεια του γάμου κ χορό....δεν ξέρω αν θα την πάλευα!!!!

Elenisig

Elenisig
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Elenisig έγραψε:Λουλου μου και Ελενη οι  Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #18 fixed  - Σελίδα 37 215994 σιγουρα δν σταματανε αλλα μου φαινεται δν θα ξαναασχοληθω με γονιμες και τετοια μεχρι το γαμο...τσαμπα ασχολουμαι εξαλλου αφου οσο περναει ο καιρος τοσο σιγουρευω οτι κατι δν παει καλα, αφου ουτε αγχος εχω ουτε τιποτα..κατι αλλο φταιει!!

Ουτε εγώ πολυ κυνηγούσα τις γόνιμες μέρες, εκτός από την τελευταια φορα που ακολούθησα τη μέθοδο που λέγαμε κ είχαμε επαφές 3 συνεχόμερες μέρες στις γόνιμες!
Το ξέρω οτι το θέλεις πολύ, όπως κ όλες εδώ μέσα, εγώ όμως θα σου έλεγα να το βγάλεις τελείως από το μυαλό σου για λίγο καιρό.
Ασε που μετά τον δικό μου γάμο, είπα καλύτερα που δεν είχα μείνει έγκυος, γιατι με τόσο τρέξιμο, στρες, ορθοστασία κατα τη διάρκεια του γάμου κ χορό....δεν ξέρω αν θα την πάλευα!!!!
[/quote]

Στην Ελλή πάει το παραπάνω μνμ.

Χριστινάκι περαστικά σου κούκλα μου!!!!

xristina_29

xristina_29
ενα βραδυ θα φροντισω να μεθυσω τοσο πολυ κ εγω κ ο καλος μου κ θα  Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #18 fixed  - Σελίδα 37 215994  Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #18 fixed  - Σελίδα 37 215994  Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #18 fixed  - Σελίδα 37 215994 ολη νυχτα...εκεινη την στιγμη ετσι οπως θα΄μαστε δεν θα σκεφτομαστε τιποτα..λετε να πιασει???χιχιχιχιιχι. η κουμπαρα μου τα 2 της παιδια τα συνελλαβε μεθυσμενη κ το 3 σχεδον κοιμισμενη..δεν ειχε καθολου ορεξη αλλα ο αντρας της ηταν πανω στα ντουζενια του κ δεν την αφησε σε ησυχια και τσουππππ ....να το και το 3ο!!!!!!!!!!

xristina_29

xristina_29
Elenisig έγραψε:
Elenisig έγραψε:Λουλου μου και Ελενη οι  Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #18 fixed  - Σελίδα 37 215994 σιγουρα δν σταματανε αλλα μου φαινεται δν θα ξαναασχοληθω με γονιμες και τετοια μεχρι το γαμο...τσαμπα ασχολουμαι εξαλλου αφου οσο περναει ο καιρος τοσο σιγουρευω οτι κατι δν παει καλα, αφου ουτε αγχος εχω ουτε τιποτα..κατι αλλο φταιει!!

Στην Ελλή πάει το παραπάνω μνμ.

Χριστινάκι περαστικά σου κούκλα μου!!!![/quote]

ευχαριστω πολυ Ελενακι μου!!!!!!!

loulou_29

loulou_29
xristina_29 έγραψε:ενα βραδυ θα φροντισω να μεθυσω τοσο πολυ κ εγω κ ο καλος μου κ θα  Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #18 fixed  - Σελίδα 37 215994  Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #18 fixed  - Σελίδα 37 215994  Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #18 fixed  - Σελίδα 37 215994 ολη νυχτα...εκεινη την στιγμη ετσι οπως θα΄μαστε δεν θα σκεφτομαστε τιποτα..λετε να πιασει???χιχιχιχιιχι. η κουμπαρα μου τα 2 της παιδια τα συνελλαβε μεθυσμενη κ το 3 σχεδον κοιμισμενη..δεν ειχε καθολου ορεξη αλλα ο αντρας της ηταν πανω στα ντουζενια του κ δεν την αφησε σε ησυχια και τσουππππ ....να το και το 3ο!!!!!!!!!!

το ιδιο κ η δικια μου η κουμπαρα....κοιμισμενη το επιασε!!!!!
λετε να δοκιμασουμε?????

xristina_29

xristina_29
Ελενη μου 3 συνεχομενες μερες στις γονιμες ε???εγω να σου πω την αληθεια δεν το εκανα συνεχεια γιατι νομιζα πως θελει μερα παρα μερα.εγω μολις τελειωσα με την ακατανομαστη εκανα  Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #18 fixed  - Σελίδα 37 215994  Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #18 fixed  - Σελίδα 37 215994  Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #18 fixed  - Σελίδα 37 215994 μετα απο 2 μερες και μετα ξαναεκανα την μερα που το τεστακι εδειξε φουλ ωορριξια 1 φορα το μεσημερι κ μια το βραδυ..οποτε αν συγκρινω με σενα μαλλον παλι μια τρυπα στο νερο καναμε...  Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #18 fixed  - Σελίδα 37 534787  Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #18 fixed  - Σελίδα 37 534787  Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #18 fixed  - Σελίδα 37 534787

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Χριστινα κι εγω που εκανα 3 φορες συνεχόμενα.. μια τρυπα στο νερο εκανα χαχαχαχα
δν εχω αγχος λεμε!!!!!δν ειναι θεμα αγχους σε εμενα σιγουρα!!ειδικα τους τελευταιους μηνες προσπαθουσα να μην εχω αγχος για τιποτα,οχι μονο για το μπεμπε!!!Τις 3 τελευταιες μερες ειχα αγχος αλλα αν ηταν να γινει κατι θα ειχε γινει ηδη!! το να το ριχνουμε μονο στο αγχος και να μη το ψαξουμε παραπανω παλι τσαμπα χρονο χανουμε!Εσυ λουλου μου ξερεις εξακριβωμενα οτι δν παιζει κατι αλλο!!Εγω δν εχω κανει καμια εξεταση ομως να μου το σιγουρεψει αυτο..και μεχρι να κανω αν δν μενω εγκυος ε, δν μπορω να λεω οτι ειναι αγχος ενω δν εχω κιολας!! Razz Razz Razz
Δν πειραζει ρε κοριτσια..μεινετε εσεις κι εγω ειπαμε..καλη καρδια!!θα γεμισω καβαλιερακια ολο το κτημα !! χαχαχα

loulou_29

loulou_29
boubou έγραψε:Χριστινα κι εγω που εκανα 3 φορες συνεχόμενα.. μια τρυπα στο νερο εκανα χαχαχαχα
δν εχω αγχος λεμε!!!!!δν ειναι θεμα αγχους σε εμενα σιγουρα!!ειδικα τους τελευταιους μηνες προσπαθουσα να μην εχω αγχος για τιποτα,οχι μονο για το μπεμπε!!!Τις 3 τελευταιες μερες ειχα αγχος αλλα αν ηταν να γινει κατι θα ειχε γινει ηδη!! το να το ριχνουμε μονο στο αγχος και να μη το ψαξουμε παραπανω παλι τσαμπα χρονο χανουμε!Εσυ λουλου μου ξερεις εξακριβωμενα οτι δν παιζει κατι αλλο!!Εγω δν εχω κανει καμια εξεταση ομως να μου το σιγουρεψει αυτο..και μεχρι να κανω αν δν μενω εγκυος ε, δν μπορω να λεω οτι ειναι αγχος ενω δν εχω κιολας!! Razz Razz Razz
Δν πειραζει ρε κοριτσια..μεινετε εσεις κι εγω ειπαμε..καλη καρδια!!θα γεμισω καβαλιερακια ολο το κτημα !! χαχαχα

Καλε τι πραγματα ειναι αυτα που λες????
Απλα το σπορακι θελει να σε αφησει να κανεις την μετακομιση σου ανετα και μετα να πιαστει στην καινουρια σου κρεβαταρα οπου θα κοιμαται κιολας!!!!!
Δεν θελω απαισιοδοξια ελληηηηηη flower flower flower

xristina_29

xristina_29
Ελλη μου αν νιωθεις πως φταιει κατι αλλο τοτε να το ψαξετε με τον αντρα σου..να κανεις ο,τι λεει η καρδια σου..εγω ευχομαι να μην υπαρχει κανενα προβλημα κ απλα να μην ετυχε..

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 37 από 41]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 20 ... 36, 37, 38, 39, 40, 41  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις