Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
594 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 594 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 21 ... 38, 39, 40, 41  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 39 από 41]

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:BOUBOU ΚΑΝΕΝΑ ΝΕΟ ΓΙΑ ΤΟ ΝΥΦΙΚΟ ΕΙΧΑΜΕ?

μου ειπε μεσα σε αυτη τη βδομαδα θα μου πει ποτε θα το στειλουν !! πρεπει να της στειλω την καινουρια διευθυνση μονο!!!...λογικα τελος του μηνα θα το εχω!!!

mariposa

mariposa
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!ADA ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑ,LENAKI ΜΥΚΟΝΟΣ Ε?ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΚΟΣΜΟΠΟΛΙΤΙΣΣΑ!ΠΩ ΠΩ ΒΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΓΡΑΨΑΤΕ ΤΟΣΑ ΠΟΛΛΑ ΑΠΟ ΧΘΕΣ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΩ...ΕΓΩ ΕΚΑΝΑ ΤΕΣΤΑΚΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΕΔΕΙΞΕ ΑΡΝΗΤΙΚΟ,ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΜΗΝ ΜΕ ΠΑΡΕΙ ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΟΚ ΤΩΡΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΗΝ ΑΚΑΤΑΝΟΜΑΣΤΗ Twisted Evil

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
εχεις καθυστερηση και εκανες τεστ? ...οπως και να χει συνεχιζουμε δυναμικα  Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #18 fixed  - Σελίδα 39 215994 και καποια στιγμη θα πιαστει το σπορι!! Wink Wink

lenaki1982

mariposa έγραψε:ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!ADA ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑ,LENAKI ΜΥΚΟΝΟΣ Ε?ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΚΟΣΜΟΠΟΛΙΤΙΣΣΑ!ΠΩ ΠΩ ΒΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΓΡΑΨΑΤΕ ΤΟΣΑ ΠΟΛΛΑ ΑΠΟ ΧΘΕΣ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΩ...ΕΓΩ ΕΚΑΝΑ ΤΕΣΤΑΚΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΕΔΕΙΞΕ ΑΡΝΗΤΙΚΟ,ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΜΗΝ ΜΕ ΠΑΡΕΙ ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΟΚ ΤΩΡΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΗΝ ΑΚΑΤΑΝΟΜΑΣΤΗ Twisted Evil
γειτόνισσες κούκλα μου!!!
αλλά μένω Γιάννενα εδώ και 4 χρόνια λόγω του συζύγου...

εσύ μεγάλωσες Σύρο?

mariposa

mariposa
BOUBOU ΒΙΑΣΤΗΚΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΑΥΡΙΟ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΠΕΡΙΟΔΟ ΑΛΛΑ ΕΚΑΝΑ ΤΟ CLEAR BLUE ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟ ΟΠΟΤΕ...LENAKI ΟΧΙ ΑΘΗΝΑ ΜΕΓΑΛΩΣΑ ΑΛΛΑ ΘΕΛΩ ΠΟΛΥ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΩ ΣΥΧΝΑ ΣΥΝ ΟΤΙ ΕΧΩ ΤΟΝ ΑΔΕΛΦΟ ΜΟΥ ΠΟΥ ΜΕΝΕΙ ΝΑΞΟ ΠΟΥ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΚΑΙ Η ΝΑΞΟΣ ΠΟΛΥ ΟΠΟΤΕ ΟΠΟΤΕ ΜΠΟΡΩ ΠΗΓΑΙΝΟΕΡΧΟΜΑΙ.ΕΣΥ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΠΑΣ ΚΑΙΡΟ?

lenaki1982

mariposa έγραψε:BOUBOU ΒΙΑΣΤΗΚΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΑΥΡΙΟ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΠΕΡΙΟΔΟ ΑΛΛΑ ΕΚΑΝΑ ΤΟ CLEAR BLUE ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟ ΟΠΟΤΕ...LENAKI ΟΧΙ ΑΘΗΝΑ ΜΕΓΑΛΩΣΑ ΑΛΛΑ ΘΕΛΩ ΠΟΛΥ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΩ ΣΥΧΝΑ ΣΥΝ ΟΤΙ ΕΧΩ ΤΟΝ ΑΔΕΛΦΟ ΜΟΥ ΠΟΥ ΜΕΝΕΙ ΝΑΞΟ ΠΟΥ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΚΑΙ Η ΝΑΞΟΣ ΠΟΛΥ ΟΠΟΤΕ ΟΠΟΤΕ ΜΠΟΡΩ ΠΗΓΑΙΝΟΕΡΧΟΜΑΙ.ΕΣΥ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΠΑΣ ΚΑΙΡΟ?
έχω να πάω από τον Ιούνιο..
τώρα τον Ιούλιο θα πάω που έχουμε άδεια.
δουλεύω και είναι δύσκολο να πηγαίνω...
συν του ότι είναι και μακρυά...

lenaki1982

Σύρο πήγαινα πολύ συχνά...τα είχα με ένα παιδί από Σύρο 4 χρόνια...

mariposa

mariposa
ΣΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΛΕΝΑΚΙ ΚΑΙ ΑΜΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΑ ΣΥΝ ΤΑ ΕΞΟΔΑ

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
mariposa έγραψε:BOUBOU ΒΙΑΣΤΗΚΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΑΥΡΙΟ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΠΕΡΙΟΔΟ ΑΛΛΑ ΕΚΑΝΑ ΤΟ CLEAR BLUE ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟ ΟΠΟΤΕ...LENAKI ΟΧΙ ΑΘΗΝΑ ΜΕΓΑΛΩΣΑ ΑΛΛΑ ΘΕΛΩ ΠΟΛΥ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΩ ΣΥΧΝΑ ΣΥΝ ΟΤΙ ΕΧΩ ΤΟΝ ΑΔΕΛΦΟ ΜΟΥ ΠΟΥ ΜΕΝΕΙ ΝΑΞΟ ΠΟΥ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΚΑΙ Η ΝΑΞΟΣ ΠΟΛΥ ΟΠΟΤΕ ΟΠΟΤΕ ΜΠΟΡΩ ΠΗΓΑΙΝΟΕΡΧΟΜΑΙ.ΕΣΥ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΠΑΣ ΚΑΙΡΟ?

και παλι νομιζω οτι ολα σχετικα ειναι!! Η Λιανα ας πουμε ειχε κανει χοριακη που ειναι ακομη πιο ευαισθητη λιγες μερες πριν να αδιαθετησει και βγηκε αρνητικη γιατι ηταν καθυστερημενη η σύλληψη οπως φανηκε αργοτερα!! γι αυτο λεω καλυτερα οτι κανουμε να το κανουμε μετα την καθυστερηση για πιο αξιοπιστα αποτελεσματα!! μεχρι να αδιαθετησεις λοιπον, ελπιζουμε!! Cool

goldangel1990

goldangel1990
παιδια η ακατανόμαστη παίζει μαζί μου νομίζω,εγω την περιμένω μετα την αρνητική χοριακή και αυτη τιποτα!!συνέχεια παω τουαλέτα,ουτε σημαδάκι,ουτε πόνος,ουτε μέση!!!τι γινετε???για κυστες και τετοια αποκλειετε γιατι πριν 2 μηνες εκανα εξετασεις και ηταν ολα καθαρα!ειναι φυσιολογικό να αλλάξει ο κύκλος μου παλι?

Αργυρώ030509

Αργυρώ030509
Καλημέρα κούκλες!!!
Επιτέλους κατάφερα και σας διάβασα!!!
Χριστινάκι μου,όμορφη κουκλίτσα,περαστικούλια σου!!! Smile
Ιωάννα μου,μου λείψατε πολύ (και οι μαγειρικές μας)!!!Απλά είναι αυτες οι μέρες που δεν προλαβαίνεις ούτε πιπί!!! Smile
Έλλη μου, Crying or Very sad ,αλλά το μπεμπέ θέλει καινούργια κρεββατοκάμαρα λέμε!!!
Συνέχισε οτι κάνεις και μην σκέφτεσαι τπτ άλλο!!!Όποτε και να κάνει την εμφάνισή του,εσείς (και εμείς) θα το καλοδεχτείτε!!!
Αγάπη,καλορίζικο το τικεράκι!!!
Γκρινιάρα,πότε θα κάνουμε το κονέ για τα ποντιακά???!!!Μου έβαλες φωτιές απο χτες!!! Wink
Άντα μου,κουκλίτσα,πάρε τα πάνω σου και γράψε μας κανα ποιηματάκι!!! Razz
Λενάκι,καλημέρα!!!
mariposa,όλα καλά? Smile
Εύη,έκανες και άλλη δημιουργία???Τι τέλεια πράγματα φτιάχνεις?!!!
Σίγουρα ξεχνάω πολλές... Mad ,δεν φταίω εγώ...το altzhaimer φταίει!!! Wink

goldangel1990

goldangel1990
εμενα αργυρω με ξεχασες..αλλα και ποσες να θυμηθεις!!φιλακια παντως  Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #18 fixed  - Σελίδα 39 417472  Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #18 fixed  - Σελίδα 39 417472  Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #18 fixed  - Σελίδα 39 417472

myrtenia

Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
Κοριτσαρες μολις πηρα τα αποτελεσματα...
Ευρεθεισα τιμη 6.42
Τιμες αναφορας : 5.8-71.2 3η εβδομαδα

Τωρα εχω καταμπερδευτει!!!!! Ηξερα οτι κατω απο 10 ειναι αρνητικη. Μιλησα με τη μικροβιολογο η οποια δεν ηξερε τι να μου πει. Μου λεει, ή ειναι αρχες εγκυμοσυνης, ή είναι εξωμήτριος, ή αποβολή (το οποίο είναι δυσκολο αν σκεφτείτε ότι την Τεταρτη 7/3 είχα χοριακή 0.1) ή Καρκινικός Δείκτης!!!!!!

Ειλικρινά δεν ξέρω τί συμβαίνει!!!! Η γιατρός μου δεν μου απαντά :-(

xristina_29

xristina_29
Αργυρώ030509 έγραψε:Καλημέρα κούκλες!!!
Επιτέλους κατάφερα και σας διάβασα!!!
Χριστινάκι μου,όμορφη κουκλίτσα,περαστικούλια σου!!! Smile
Ιωάννα μου,μου λείψατε πολύ (και οι μαγειρικές μας)!!!Απλά είναι αυτες οι μέρες που δεν προλαβαίνεις ούτε πιπί!!! Smile
Έλλη μου, Crying or Very sad ,αλλά το μπεμπέ θέλει καινούργια κρεββατοκάμαρα λέμε!!!
Συνέχισε οτι κάνεις και μην σκέφτεσαι τπτ άλλο!!!Όποτε και να κάνει την εμφάνισή του,εσείς (και εμείς) θα το καλοδεχτείτε!!!
Αγάπη,καλορίζικο το τικεράκι!!!
Γκρινιάρα,πότε θα κάνουμε το κονέ για τα ποντιακά???!!!Μου έβαλες φωτιές απο χτες!!! Wink
Άντα μου,κουκλίτσα,πάρε τα πάνω σου και γράψε μας κανα ποιηματάκι!!! Razz
Λενάκι,καλημέρα!!!
mariposa,όλα καλά? Smile
Εύη,έκανες και άλλη δημιουργία???Τι τέλεια πράγματα φτιάχνεις?!!!
Σίγουρα ξεχνάω πολλές... Mad ,δεν φταίω εγώ...το altzhaimer φταίει!!! Wink

καλη σου μερα Αργυρω μου!!!!  Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #18 fixed  - Σελίδα 39 669659

Αργυρώ030509

Αργυρώ030509
goldangel1990 έγραψε:εμενα αργυρω με ξεχασες..αλλα και ποσες να θυμηθεις!!φιλακια παντως  Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #18 fixed  - Σελίδα 39 417472  Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #18 fixed  - Σελίδα 39 417472  Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #18 fixed  - Σελίδα 39 417472

Ωωω Embarassed Embarassed Embarassed ,συγνώμη!!!
Καλημέρα και σε σενα και στην myrtenia!!! Smile Smile Smile

Αργυρώ030509

Αργυρώ030509
ΚΑλημέρα Χριστινάκι μου!!!Είσαι καλύτερα??? Smile

goldangel1990

goldangel1990
κοριτσια βρηκα αυτο το ωραίο βιντεο που ενα ζευγάρι,βιντεογραφουσε τους 9 μηνες εγκυμοσυνης και πως αλλαζει το σωμα της γυναικας!

https://www.youtube.com/watch?v=nKnfjdEPLJ0&feature=player_embedded

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
myrtenia έγραψε:Κοριτσαρες μολις πηρα τα αποτελεσματα...
Ευρεθεισα τιμη 6.42

Τωρα εχω καταμπερδευτει!!!!! Ηξερα οτι κατω απο 10 ειναι αρνητικη. Μιλησα με τη μικροβιολογο η οποια δεν ηξερε τι να μου πει. Μου λεει, ή ειναι αρχες εγκυμοσυνης, ή είναι εξωμήτριος, ή αποβολή (το οποίο είναι δυσκολο αν σκεφτείτε ότι την Τεταρτη 7/3 είχα χοριακή 0.1) ή Καρκινικός Δείκτης!!!!!!

Ειλικρινά δεν ξέρω τί συμβαίνει!!!! Η γιατρός μου δεν μου απαντά :-(

για να σιγουρευτεις πρεπει μεθαυριο να ξανακανεις παλι στο ιδιο μικροβιολογικο γιατι απο το ενα στο αλλο διαφερουν οι τιμες..αν διπλασιαστει τοτε ειναι αρχη εγκυμοσυνης..αν πεσει κατω απο το οριο ..ειναι αυτοματη αποβολη..αν ανεβαινει αλλα οχι σωστα, τοτε θελει παραπανω ψαξιμο!!
υπομονη λοιπον 2 μερουλες!!Για την ωρα παντως φαινεσαι ολιγον εγκυος κοριτσακι!! Very Happy

goldangel1990

goldangel1990
myrtenia έγραψε:Κοριτσαρες μολις πηρα τα αποτελεσματα...
Ευρεθεισα τιμη 6.42

μακαρι να μπορούσα να σε βοηθήσω,αλλα δεν ξέρω..περίμενε μεχρι η γιατρος σου να σου απαντησει,και ενημέρωσε μας..ελπιζω ολα να πανε καλα
(

Αργυρώ030509

Αργυρώ030509

για να σιγουρευτεις πρεπει μεθαυριο να ξανακανεις παλι στο ιδιο μικροβιολογικο γιατι απο το ενα στο αλλο διαφερουν οι τιμες..αν διπλασιαστει τοτε ειναι αρχη εγκυμοσυνης..αν πεσει κατω απο το οριο ..ειναι αυτοματη αποβολη..αν ανεβαινει αλλα οχι σωστα, τοτε θελει παραπανω ψαξιμο!!
υπομονη λοιπον 2 μερουλες!!Για την ωρα παντως φαινεσαι ολιγον εγκυος κοριτσακι!! Very Happy [/quote]

Θα συμφωνήσω!!! Wink

zoyzoynitsa moy

zoyzoynitsa moy
καλημερα κοριτσια τι κανετε ? πως πανε η προσπαθειες?εμεις το δινουμε και καταλαβενει  Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #18 fixed  - Σελίδα 39 215994  Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #18 fixed  - Σελίδα 39 215994  Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #18 fixed  - Σελίδα 39 215994

σημερα ποναω αριστερα χαμηλα λετε να ειναι ωορεξια?

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Αργυρω μου δν σε χαιρετησα!!  Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #18 fixed  - Σελίδα 39 334590  Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #18 fixed  - Σελίδα 39 334590

Γεια σου ζουζουνιτσα!!!

Εσυ  Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #18 fixed  - Σελίδα 39 215994  Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #18 fixed  - Σελίδα 39 215994  Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #18 fixed  - Σελίδα 39 215994  Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #18 fixed  - Σελίδα 39 215994  Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #18 fixed  - Σελίδα 39 215994 ειναι δν ειναι και θα τα καταφερετε χιχιιχ

Αργυρώ030509

Αργυρώ030509
Γεια σου Έλλη μου!!! Razz
Κορίτσια έχω βαρεθεί την πολλή βροχή,έχει αέρα και πολύ κρύο!!!Μπρρρ

xristina_29

xristina_29
Αργυρώ030509 έγραψε:ΚΑλημέρα Χριστινάκι μου!!!Είσαι καλύτερα??? Smile

ο πυρετος αρχισε λιγακι να υποχωρει αλλα ακομα ειμαι χαλια..βηχας,πονος στα κοκκαλα,καταρροη...ολα τα υπολοιπα της γριπης με βασανιζουν ακομα...εχω χασει το χρωμα μου...

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
κι εδω συννεφιασε τωρα!αλλα απο αυριο ο καιρος δειχνει ηλιο!!με δοντια βεβαια..αλλα σιγα σιγα θα ζεστανει!!! Ελα να ερχεται σιγα σιγα το καλοκαιρι λεμεεεε  Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #18 fixed  - Σελίδα 39 328109  Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #18 fixed  - Σελίδα 39 328109  Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #18 fixed  - Σελίδα 39 328109  Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #18 fixed  - Σελίδα 39 328109

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 39 από 41]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 21 ... 38, 39, 40, 41  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

phpBB2 forum με ForumGreek | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις