Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
600 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 600 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 20 ... 37, 38, 39, 40, 41  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 38 από 41]

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
χαχαχ δν ειναι απαισιοδοξια λουλου μου, απλα προσπαθω να ειμαι συνειδητοποιημενη να μη πεταω στα συννεφα!!!
αχ θα την ρημάξουμε την καινουρια κρεβατομαρα το βλεπω  Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #18 fixed  - Σελίδα 38 215994  Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #18 fixed  - Σελίδα 38 215994  Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #18 fixed  - Σελίδα 38 215994 χιχιχιιχιχ

Χριστινακι θα το ψαξω οπως και να χει μετα το γαμο μονο και μονο για να φυγει απο το μυαλο μου αυτη η ιδεα! Wink Wink

ευτυχως εχει υπεροχη μερα σημερα και βοηθαει στο να κραταει τη διαθεση μου ανεβασμενη!! Very Happy Very Happy Very Happy

loulou_29

loulou_29
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
boubou έγραψε:χαχαχ δν ειναι απαισιοδοξια λουλου μου, απλα προσπαθω να ειμαι συνειδητοποιημενη να μη πεταω στα συννεφα!!!
αχ θα την ρημάξουμε την καινουρια κρεβατομαρα το βλεπω  Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #18 fixed  - Σελίδα 38 215994  Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #18 fixed  - Σελίδα 38 215994  Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #18 fixed  - Σελίδα 38 215994 χιχιχιιχιχ

Χριστινακι θα το ψαξω οπως και να χει μετα το γαμο μονο και μονο για να φυγει απο το μυαλο μου αυτη η ιδεα! Wink Wink

ευτυχως εχει υπεροχη μερα σημερα και βοηθαει στο να κραταει τη διαθεση μου ανεβασμενη!! Very Happy Very Happy Very Happy

Για τετοια  Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #18 fixed  - Σελίδα 38 215994  Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #18 fixed  - Σελίδα 38 215994  Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #18 fixed  - Σελίδα 38 215994  Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #18 fixed  - Σελίδα 38 215994 ειναι η κρεβατοκαμαρα πιο πολυ!!!!! Very Happy Very Happy Very Happy

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Κι ετσι για να το ανανεωσω μιας και μετακόμισα στο τελος χεχε

ΛΙΣΤΑ ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΩ! Razz Razz Razz

Εβελιν 12-13/3
mariposa 14/3
xaftounaki 16/3
loulou_29 17/3
γκρινιαρα 20/3
Ιωαννα 22/3
Χριστινα 26/3
maria.tst 27/3
Ευη 2/4
Λενακι 8/4
αγαπη 8/4
Ελλη 10/4

xristina_29

xristina_29
ρε κοριτσια τωρα το πρωι που πηγα τουαλετα παρατηρησα ασπρα υγρα πολυ πηχτα..τι ειναι τουτο παλι???η ωορριξια υποτιθεται οτι εχει τελειωσει???ξερει καμμια να μου πει???μηπως ειναι επειδη ημουν αρρωστη???

xristina_29

xristina_29
loulou_29 έγραψε:
boubou έγραψε:χαχαχ δν ειναι απαισιοδοξια λουλου μου, απλα προσπαθω να ειμαι συνειδητοποιημενη να μη πεταω στα συννεφα!!!

προς το παρον απολαυσε τις ετοιμασιες για την πιο ομορφη μερα της ζωης σου και που ξερεις...επειδη θα εισαι πολυ απασχολημενη ισως το σπορακι χτυπησει την πορτα εκει που δεν το περιμενεις!!!!!!!

Για τετοια  Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #18 fixed  - Σελίδα 38 215994  Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #18 fixed  - Σελίδα 38 215994  Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #18 fixed  - Σελίδα 38 215994  Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #18 fixed  - Σελίδα 38 215994 ειναι η κρεβατοκαμαρα πιο πολυ!!!!! Very Happy Very Happy Very Happy

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Χριστινα εμενα αυτο μου ειχε δωσει ελπιδες..το οτι μετα την ωορρηξια μεχρι και χθες ειχα αυτα τα υγρα!! και λεω λες???αλλα ουτε αυτο ηταν συμπτωμα για μενα !! Razz Razz

xristina_29

xristina_29
μα δεν το βλεπω σαν συμπτωμα εγκυμοσυνης..απλα απορω τι ειναι αυτα???εγω ειμαι 99% σιγουρη πως κ αυτον τον μηνα δεν τα καταφεραμε...

lia-ka

lia-ka
καλημεραααα!τι κανετε?εγω τρωω πρωινο και ειπα να μπω για μια καλημερα!ελλημου δεν πειραζει,ειπαμε στην καινουργια κρεβατοκαμαρα!αλλα μην αγχωνεσαι,εγω το πρωτο μου παιδι ηρθε μετα απο 10 μηνες!στην αρχη ολο ελεγα τωρα ειμαι και τωρα ειμαι,αλλα μετα επιασα δουλεια και το ξεχασα!στην αρχη που δουλευα ελεγα στην συναδελφο,εγω ποτε θα γινω μανα?την ειχα ζαλισει!μετα αρχισαν τα προβληματα με τα αφεντικα και ξεχαστηκα!εβελιν να πας κοπελα μου να κανεις παλι χοριακη,εγω στο προηγουμενο ειμουνα εγκυος και εδειξε αρνητικη!χριστινακι περαστικα σου κοπελα μου,ευχομαι να μην ξαναανεβασεις πυρετο!ποτε δεν περιμενεις?ελενη καλημερα,τι κανει το σπορακι?εγω πρωτα ο θεος θα παω στις 28 να το δω!myrtenia και εσυ να πας να κανεις μια χοριακη!και εμενα στο προηγουμενο ηταν αχνη η γραμμη!μακαρι να εχεις θετικα αποτελεσματα!λουλουκαλημερα,τι κανεις?ελπιζω να εισαι καλα!ιωαννα μου καλα ειναι ο μικρος,με λιγο διαιτα και τις σταγονιτσες του θα ειναι μια χαρουλα!πινει και ειδικο γαλατακι χωρις λακτοζη!  Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #18 fixed  - Σελίδα 38 379767  Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #18 fixed  - Σελίδα 38 379767  Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #18 fixed  - Σελίδα 38 379767  Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #18 fixed  - Σελίδα 38 379767  Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #18 fixed  - Σελίδα 38 379767

xristina_29

xristina_29
σε ευχαριστω κουκλιτσα μου..να εισαι παντα καλα...δεν περιμενω στις 26 του μηνα!!!!

lia-ka

lia-ka
χριστινα ποτε ειχες ωορρηξια?εγω τετοια υγρα εχω τωρα αλλα και στο προηγουμενο,ειδικα τωρα αρχισαν αμεσως μετα την ωορρηξια,γιατι εγινε αμεσως η συλληψη!

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
χαχαχα βρε Χριστινα, μου αρεσει που μαλώνετε εμενα και βλεπω και η δικη σου αισιοδοξια ειναι στα κατω πατώματα Razz Razz Razz Razz Razz

Λιανα μου, δν ηθελα να ειμαι στο επικίνδυνο τριμηνο στον γαμο μου,αν ημουν τωρα θα ημουν κομπλε!Τωρα αν μεινω τους επομενους μηνες θα ειναι λιγο δυσκολα τα πραγματα, γιατι δν ξερω κατα ποσο ευκολη εγκυμοσυνη θα μπορουσα να εχω..οποτε δν ξερω και κατα ποσο θελω να μεινω τωρα,πριν να παντρευτω!Δν μου παει η καρδια να πατησω παυση στην προσπαθεια, αλλα δν ξερω τι ειναι καλυτερο αληθεια!! Rolling Eyes Rolling Eyes

ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ

ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ.ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ? ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ? ΑΝΤΕ ΝΑ ΦΤΙΑΧΕΙ ΛΙΓΟ Ο ΚΑΙΡΟΣ Ν ΑΝΕΒΕΙ ΚΑΙ Η ΔΙΑΘΕΣΗ.

lia-ka

lia-ka
το καλητερο ειναι να το αφησεις οπως εχει και οτι γινει!εαν ερθει καλως να ερθει,ετσι να σκεφτεσαι!και αν εχεις εμετους θα ειναι και αλλοι εκει να βοηθησουν!να εχεις παντα θετικες σκεψεις στο μυαλο σου!κανενας δεν ειπε οχι σε εγκυο που ζητησε βοηθεια!στο λεω εκ πειρας!εγω εχω τρελα με τις δουλειες,και τωρα κοιταω τον αντρα μου που βαζει σκουπα,κλεινω τα ματια και λεω,το κανει μια χαρα,το κανει μια χαρα!τοσο τρελα,αχ!

lia-ka

lia-ka
καλημερα γιαννα!καλα ειμαστε!ναι αντε να φτιαξει ο καιρος γιατι δεν παει αλλο!

maria.tst

maria.tst
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Καλημέρα κοριτσάκια!!!
Είμαι στη δουλειά και είπα να σας καλημερίσω.
Εδω πάλι ο καιρός είναι χάλια, κρύο και βροχες Twisted Evil

xristina_29

xristina_29
lia-ka έγραψε:χριστινα ποτε ειχες ωορρηξια?εγω τετοια υγρα εχω τωρα αλλα και στο προηγουμενο,ειδικα τωρα αρχισαν αμεσως μετα την ωορρηξια,γιατι εγινε αμεσως η συλληψη!

ειχα ωορριξια το σαββατο..απο κυριακη ομως κ μετα δεν εκανα τιποτα γιατι αρρωστησα.κ σημερα το πρωι ενιωσα ποταμι υγρα κ οταν πηγα τουαλετα τα ειδα κατασπρα κ πηχτα...μπιαααχχχχχ

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Kαλημερα Γιαννα! Ναι εχει πολυ ωραια μερα!! και το ΣΚ ειδικα θα ειναι σουπερ κι εγω αντι για βολτες θα κανω μετακομιση!!! Razz Razz
κι αυτο καλο ειναι ομως δν εχω παραπονο!! Very Happy Very Happy

Λιανα μου χαχαχαχα δηλ. δν σου αρεσει οπως τα κανει και προσπαθεις να πείσεις τον εαυτο σου οτι τα κανει καλα??Χαχαχαχαχα μου εφτιαξες τη μερα παναθεμα σε χαχαχαχαχα
θα το αφησω και οτι γινει..αλλα ετσι στην τυχη ειμαι 99%σιγουρη οπως ειπε και η Χριστινα οτι δν θα γινει ... Razz Razz Razz

Καλημερα Μαρια!Πιο νοτια ο καιρος αποτι ειδα θα φτιαξει κατα την Πεμπτη!! λιγο υπομονη και θα δειτε κι εκει sunny

lia-ka

lia-ka
καλημερα μαρακι!τι κανεις?και εδω εχει πολυ κρυο!επανω χιονισε παλι!χαμος!

xristina_29

xristina_29
boubou έγραψε:χαχαχα βρε Χριστινα, μου αρεσει που μαλώνετε εμενα και βλεπω και η δικη σου αισιοδοξια ειναι στα κατω πατώματα Razz Razz Razz Razz Razz

Λιανα μου, δν ηθελα να ειμαι στο επικίνδυνο τριμηνο στον γαμο μου,αν ημουν τωρα θα ημουν κομπλε!Τωρα αν μεινω τους επομενους μηνες θα ειναι λιγο δυσκολα τα πραγματα, γιατι δν ξερω κατα ποσο ευκολη εγκυμοσυνη θα μπορουσα να εχω..οποτε δν ξερω και κατα ποσο θελω να μεινω τωρα,πριν να παντρευτω!Δν μου παει η καρδια να πατησω παυση στην προσπαθεια, αλλα δν ξερω τι ειναι καλυτερο αληθεια!! Rolling Eyes Rolling Eyes

χαχαχαχχαα...δεν ειμαι απαισιοδοξη καλε...ρεαλιστρια ειμαι!!!!!! Laughing Laughing

ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ

ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
BOUBOU ΝΑ ΔΕΙΣ ΟΤΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙΣ ΕΓΚΥΟΣ , ΤΩΡΑ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙΣ.ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΟΥ ΤΡΕΙΣ ΘΑ ΠΑΝΤΡΕΥΤΗΤΕ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ!  Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #18 fixed  - Σελίδα 38 215994

lia-ka

lia-ka
αστα να πανε ελλη μου!θελω να ερθει η μερα να το δω για να το πω της μανας μου,και να ερθει να μου κανει καμια δουλεια!ειναι νεα,42 χρονων!οποτε τα κανει καλητερα!ποτε μην λες ποτε!ξερεις πως επιασα το δευτερο?ενω ειχα καθυστερησει περιοδου!ημουνα στην 2 μερα και εκανα ελευθερα,ειχα αυγο και τσουπ,να ενας παιδαρος!αν θελει αυτο να ερθει θα ρθει ο κοσμος να χαλασει!μην το βαζεις κατω!

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:BOUBOU ΝΑ ΔΕΙΣ ΟΤΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙΣ ΕΓΚΥΟΣ , ΤΩΡΑ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙΣ.ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΟΥ ΤΡΕΙΣ ΘΑ ΠΑΝΤΡΕΥΤΗΤΕ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ!  Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #18 fixed  - Σελίδα 38 215994

το θελω πολυ να ειναι παρον το μπεμπε μου εκεινη τη μερα εστω και απο την κοιλιτσα!!.... ας γινει οτι ειναι να γινει!! Rolling Eyes

loulou_29

loulou_29
[b] Καλημερα κ στα υπολοιπα κοριτσια!!!!!!
Χριστινα κ εγω μετα την ωορηξια κ μετα εχω τετοια υγρα κ δεν ξερω τι ειναι Crying or Very sad Crying or Very sad θελω αισιοδοξια Razz
Λιανα μου καλημερα καλα ειμαι μια χαρουλα αμα φτιαξει κ ο καιρος θα ειμαι καλυτερα ψυχολογικα!!!!!! Wink Wink

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
xristina_29 έγραψε:
boubou έγραψε:χαχαχα βρε Χριστινα, μου αρεσει που μαλώνετε εμενα και βλεπω και η δικη σου αισιοδοξια ειναι στα κατω πατώματα Razz Razz Razz Razz Razz

χαχαχαχχαα...δεν ειμαι απαισιοδοξη καλε...ρεαλιστρια ειμαι!!!!!! Laughing Laughing

ναι κι εγω ετσι λεω Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ

ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
BOUBOU ΚΑΝΕΝΑ ΝΕΟ ΓΙΑ ΤΟ ΝΥΦΙΚΟ ΕΙΧΑΜΕ?

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 38 από 41]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 20 ... 37, 38, 39, 40, 41  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δωρεάν forum σε punBB | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις