776 Απ: Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #19 Τετ Μαρ 14, 2012 2:49 pm
evi27
Πρωταγωνιστής!!
καληνύχτα Άννα!!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Λεμονάκι έγραψε:καληνύχτα Αννα, έχεις και το μελλοντικό όνομα της κόρης μου
Ευη τυχερή είσαι
Λεμονάκι έγραψε:καληνύχτα Αννα, έχεις και το μελλοντικό όνομα της κόρης μου
Ευη τυχερή είσαι
ε ναι, μην τρέχουμε και δεν φτάνουμε τελευταία στιγμήboubou έγραψε:Λεμονάκι έγραψε:καληνύχτα Αννα, έχεις και το μελλοντικό όνομα της κόρης μου
Ευη τυχερή είσαι
Εσυ έχεις αποφασίσει και όνομα?? χαχαχα
evi27 έγραψε:Λεμονάκι έγραψε:καληνύχτα Αννα, έχεις και το μελλοντικό όνομα της κόρης μου
Ευη τυχερή είσαι
ω ναι!
ioanna85 έγραψε:evi27 έγραψε:Λεμονάκι έγραψε:καληνύχτα Αννα, έχεις και το μελλοντικό όνομα της κόρης μου
Ευη τυχερή είσαι
ω ναι!
Μη μιλας καθολου!Τυχερη!
αγαπη έγραψε:να σας πω το κορυφαιο που μου εκανε μια νυχτα εκει που κοιμωμασταν εχουμε και τεραστιο κρεββατι κρατηστε το αυτο ειμουν στην πλευρα μου και εκεινος στην δικη του και εκει που κοιμωμασταν αρχισε σιγα σιγα να με πλησιαζει εγω φυσικα δεν καταλαβα εβλεπα ονειρα πλησιαζει... πλησιαζει... πλησιαζει... πηρε θεση κοντα στο αυτι μου εγω ανασκελα ειμαι σιγουρη οτι καταλαβατε την συνεχεια και ξαφνικα οοοοοοοοοογγκκκ φσσσσσσ.... ξυπνησα και αρχισα να τον σπρωχνω για να γυρισει πλευρο αλλα εκεινος χαμπαρι συνεχιζε οοοοοογγκκκ φσσσσσσ και στο τελος τρομερα εκνευρισμενη του λεω αμαν πια γυρνα απο κει και ροχαλησε μες το αυτι μου βρηκες πως την ειδες γιατρος να μου κανεις ακουογραφημα??? και μες τον υπνο του μου λεει ε??? τη εγινε ??? ΣΕ ΑΚΟΥΩ ΣΤΕΡΕΩΦΟΝΙΚΑ ΑΥΤΟ ΕΓΙΝΕ
boubou έγραψε:αχαχαχαχα κι εγώ αυτό το πρόβλημα έχω..όταν γυρίσει στο πλάι απο την μεριά που μου γυρνάει την πλάτη δν ακουγεται κιχ..όταν γυρίζει στο πλάι απο την δική μου την μεριά δν σταματάει το ροχαλητό!!Βρε λέτε να αλλάξω μεριά τωρα στην καινούρια κρεβατοκάμαρα? χαχαχαχαχαχα ευτυχως εγώ του μιλάω και με ακουει αν και δν θυμαται, και όταν του λέω να γυρίσει..γυρίζει χωρίς πολλά πολλά!!χαχαχα
Λεμονάκι έγραψε:αγάπη
χαχαχαχαχαχαχα!!! στερεοφωνικά !!!
εμένα όπως και να τον βάλω να γυρίσει το ίδιο είναι, τα δοκίμασα όλα !
και ξύλο έπεσε και στην μύτη το δάχτυλο έχωσα αλλά τιποτις
απο τον ποπό καλέαγαπη έγραψε:Λεμονάκι έγραψε:αγάπη
χαχαχαχα παντως αναρρωτιεμε αν του κλεισω την μυτη πως θα ροχαλισει ??? απ'τα αυτια ???
Λεμονάκι έγραψε:απο τον ποπό καλέαγαπη έγραψε:Λεμονάκι έγραψε:αγάπη
χαχαχαχα παντως αναρρωτιεμε αν του κλεισω την μυτη πως θα ροχαλισει ??? απ'τα αυτια ???
καληνύχτα
Είμαι μαμά! » Είμαι έγκυος! » Μήπως είμαι έγκυος; » Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #19
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης