126 Απ: Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #20 Πεμ Μαρ 15, 2012 11:17 am
evi27
Πρωταγωνιστής!!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
boubou έγραψε:
*πραγματικα δν καταλαβαινω τι τον πινω ολοκληρο καπουτσινο αν με το που τελειωνει με πιανει νυστα!! κι ακομη ειναι 9+ να δω πως θα την παλεψω αλλες 3 ωρες!!
γκρινιαρα έγραψε:και ναι λοιπον επεστρεψα....εξουθενωθηκα απο τις 6-9 να κανω δουλειες στο κεντρο...ευτυχως με κερασε ο ζουζουνος κι ενα καφεδακι...στο οποιο ειπα οχι...και αντ'αυτου εφαγα 2 κωκακια
εχω εναν ηλιθιο πονοκεφαλο και ταση για εμετο...μεσα στο σουπερ στο τσακ κρατηθηκα να μην ξερασω στον παγκο με τα τυρια...
και τωρα ηρθα σπιτι κι εφαγα 3 τυροπιτακια....
evi27 έγραψε:γκρινιαρα έγραψε:και ναι λοιπον επεστρεψα....εξουθενωθηκα απο τις 6-9 να κανω δουλειες στο κεντρο...ευτυχως με κερασε ο ζουζουνος κι ενα καφεδακι...στο οποιο ειπα οχι...και αντ'αυτου εφαγα 2 κωκακια
εχω εναν ηλιθιο πονοκεφαλο και ταση για εμετο...μεσα στο σουπερ στο τσακ κρατηθηκα να μην ξερασω στον παγκο με τα τυρια...
και τωρα ηρθα σπιτι κι εφαγα 3 τυροπιτακια....
βρε καλώς την! μου μυρίζεται...
γκρινιαρα έγραψε:
μπα!!!! να δεις που ειναι αλεκουλα με τα νεα της τερτηπια
boubou έγραψε:γκρινιαραααααααααα!!! εμενα μου μυριζει πολυ αυτο βρε παιδακι μου!!Εσενα τα τυρια
γκρινιαρα έγραψε:boubou έγραψε:γκρινιαραααααααααα!!! εμενα μου μυριζει πολυ αυτο βρε παιδακι μου!!Εσενα τα τυρια
κι εκεινο το μαρουλι που εφαγα το μεσημερι ολο στο λαρυγγα μου'ρχεται αλλα οπως ειπα και στην ευη η μ@@@λακο η αλεκα θα ειναι....
Ada έγραψε:Γκρινιάρα Κωκάκια ...μιαμ μιαμ
Έλλη θα χεις εμάς τις γλωσσούδες!! κι ο άνδρας μου κάποια φεγγάρια δούλευε σε internet καφέ κ καταλαβαίνω την πίκρα...
Εύη εγώ δεν το χω παρατηρήσει αυτό, γενικά είμαι δύσκολη στον ύπνο.Μόνο όσο ήμουν έγκυος δεν μπορούσα να πάρω τα πόδια μου κι έκλεινα το ξυπνητήρι
Ada έγραψε:
Εύη εγώ δεν το χω παρατηρήσει αυτό, γενικά είμαι δύσκολη στον ύπνο.Μόνο όσο ήμουν έγκυος δεν μπορούσα να πάρω τα πόδια μου κι έκλεινα το ξυπνητήρι
boubou έγραψε:αχαχαχα ε ναι τι να σου κανουν μονο 3!! ουτε εμενα θα μου κανανε!!! 3 ισον κανενα χαχαχαχα
εχω βαρεθει πραγματικα την ζωη μου..δακρυζουν τα ματια μου απο την νυστα, απο τη βαρεμαρα!! με ξυπνησαν και γιατι κατι φτιαχναν στην πολυκατοικια!!Εβριζα μονη μου πρωι πρωι!! αντε να φυγω να γλυτωσω ολες αυτες τις βλακειες!! Εκει που θα παω μονο κοτουλες θα ακουω!!Τελικα πολυ καλυτερη η εξοχη κοριτσια!!!
evi27 έγραψε:τι διαβάζεις κυρά δασκάλα??
τυροπιτάκια σφολιάτας? ή κουρού??
evi27 έγραψε:boubou έγραψε:αχαχαχα ε ναι τι να σου κανουν μονο 3!! ουτε εμενα θα μου κανανε!!! 3 ισον κανενα χαχαχαχα
εχω βαρεθει πραγματικα την ζωη μου..δακρυζουν τα ματια μου απο την νυστα, απο τη βαρεμαρα!! με ξυπνησαν και γιατι κατι φτιαχναν στην πολυκατοικια!!Εβριζα μονη μου πρωι πρωι!! αντε να φυγω να γλυτωσω ολες αυτες τις βλακειες!! Εκει που θα παω μονο κοτουλες θα ακουω!!Τελικα πολυ καλυτερη η εξοχη κοριτσια!!!
έτσι είναι...εγώ μεγάλωσα σε χωριό και πραγματικά μου λείπει πολλές φορές...βέβαια κι από τότε που έφυγα απ'το κέντρο και ήρθα πιο έξω απ'την πόλη είμαι πολύ καλύτερα!!
Είμαι μαμά! » Είμαι έγκυος! » Μήπως είμαι έγκυος; » Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #20
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης