101 Απ: Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #20 Πεμ Μαρ 15, 2012 10:17 am
evi27
Πρωταγωνιστής!!
boubou έγραψε:χαχαχα ολη μερα με λιγουρευατε με τα γλυκα και τα φαγητα σας!!Ε δν αντεξα λύγισα!!
ναι εμείς σου φταίμε τώρα
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
boubou έγραψε:χαχαχα ολη μερα με λιγουρευατε με τα γλυκα και τα φαγητα σας!!Ε δν αντεξα λύγισα!!
boubou έγραψε:χαχαχαχα ναι χαχαχαχαχαχαχαχα καπου πρεπει να ριξω τις ευθυνες για τα κιλα που θα παρω αν συνεχισω ετσι!!!ευτυχως κουραζομαι αυτες τις μερες και σιγουρα κατι καιω αλλιως θα ειχα γινει διπλη
Ada έγραψε:Αύριο κορίτσια ενδέχεται να πάω στο γιατρό!!!
Μακάρι Παναγίτσα μου να μπορέσει να με δει να μου φύγει ένα άγχος να νιώσω καλύτερα!!!
Από την ώρα που το άκουσα ντούκου ντούκου κάνει η καρδιά μου!!
Αλήθεια η Ιωάννα πού είναι ? χάθηκε σήμερα!
Γεια σου Δέσποινα με το καλό να το δεις το μικρόυλι σου!!
Ada έγραψε:Αύριο κορίτσια ενδέχεται να πάω στο γιατρό!!!
Μακάρι Παναγίτσα μου να μπορέσει να με δει να μου φύγει ένα άγχος να νιώσω καλύτερα!!!
Από την ώρα που το άκουσα ντούκου ντούκου κάνει η καρδιά μου!!
Αλήθεια η Ιωάννα πού είναι ? χάθηκε σήμερα!
Γεια σου Δέσποινα με το καλό να το δεις το μικρόυλι σου!!
evi27 έγραψε:γεια σου Δεσποινάκι!! σε χάσαμε!! αχ δεν θυμάμαι τώρα να σου πω!! είμαι και γριά γυναίκα,ξεχνάω
Deb έγραψε:evi27 έγραψε:γεια σου Δεσποινάκι!! σε χάσαμε!! αχ δεν θυμάμαι τώρα να σου πω!! είμαι και γριά γυναίκα,ξεχνάω
Γεια σου Εύη μου!!!Με χάσατε ναι,αλλά ηρέμησα αρκετά και χαλάρωσα αυτές τις μέρες!!!Ποιά γιαγιά καλέ;Ας γίνω κι εγώ γιαγιά κι ας είμαι όπως εσύ σε αυτήν την φωτογραφία!!!
boubou έγραψε:Εχω χασει επεισοδια!! Τι εγινε Αντα??γιατι ειναι να πας στον γιατρο??
Δεσποινακι με το καλο κοριτσακι μου να δεις το μπεμπεδακι σου να το απολαυσεις!!! χαιρομαι που εισαι καλυτερα!!
Είμαι μαμά! » Είμαι έγκυος! » Μήπως είμαι έγκυος; » Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #20
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης