176 Απ: Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #20 Πεμ Μαρ 15, 2012 1:11 pm
lia-ka
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
γεια σου γκρινιαρα μου,γεια σου νικι!α,γκρινιαρα ποτε ηταν να ερθει η ακατανομαστη?γιατι και εμενα μου μυριζει
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
lia-ka έγραψε:γεια σου γκρινιαρα μου,γεια σου νικι!α,γκρινιαρα ποτε ηταν να ερθει η ακατανομαστη?γιατι και εμενα μου μυριζει
Έχει επεξεργασθεί από τον/την boubou στις Πεμ Μαρ 15, 2012 1:15 pm, 1 φορά
εγώ έκλαψα όταν το είδα να το διαφημίζουν αλλά δεν μπόρεσα να το δω..γκρινιαρα έγραψε:πρωτη φορα ειδα "παμε πακετο" και δεν εκλαψα...κανω προοδους τελικα!!!!
γεια σου βρε ιωαννα που χαθηκες ολη μερα καλε???
ioanna85 έγραψε:Κοριτσια εχω φοβερη ημικρανια!Εχω πιαστει απο τη δεξια πλευρα!Θα επαιρνα νορτζεσικ αλλα δεν το κανω μπας και ειμαι εγκυος!
Αντα ευχαριστω πολυ για τα περαστικα!
Λεμονακι
Λιανα με αυτη την τελευταια περιοδο και το κυκλακι μου σε βγαζει οσο το τικερακι!Ναι σε μερικες ξεκινανε πολυ νωρις καποια συμπτωματα οπως οι ζαλαδες, η υπνηλια, οι εμετοι κλπ.Υπομονη κουκλιτσα μου!
Νικη ολοι ζοριζομαστε!Αργουν λιγο ειναι η αληθεια!κι εμας μας ελειψες!
Γκρινιαρα
Ελλη πηγαινε στις συμβουλες που εδινες να μην αγχωνεται και να μην κοιταει τα συμπτωματα και τετοια!Κι εσυ αγχωνεσαι!
ioanna85 έγραψε:Κοριτσια θελω να το πω αλλη μια φορα!
Σε κυκλο 28 με 30 ημρες την 24η ημερα εκανα τεστ self clear και βγηκε αχνο θετικο!Πηρα τη μικροβιολογο και μου ειπε οτι αφου ανιχνευτηκε απο το τεστ η ορμονη θα την ανιχνευσει και η χοριακη!Εκανα χοριακη την 25η ημερα και βγηκε 41 μοναδες!
ioanna85 έγραψε:Γκρινιαρα να μην υποτιμας κανενα αυγουλακι!
Νικη θα περιμενουμε νεα απο τον γιατρο σου!
Λιανα ευχαριστω για τα περαστικα!Δεν περιμενω στις 22 του μηνα!Απο αυριο μπορω να κανω τεστ αλλα δε θελω να κανω ακομα!
Ελλη εγω το εχω μεσαιο!
γκρινιαρα έγραψε:ioanna85 έγραψε:Κοριτσια θελω να το πω αλλη μια φορα!
Σε κυκλο 28 με 30 ημρες την 24η ημερα εκανα τεστ self clear και βγηκε αχνο θετικο!Πηρα τη μικροβιολογο και μου ειπε οτι αφου ανιχνευτηκε απο το τεστ η ορμονη θα την ανιχνευσει και η χοριακη!Εκανα χοριακη την 25η ημερα και βγηκε 41 μοναδες!
καλε για ποια το λες???τοσες που ειμαστε εδω μεσα μπερδευτικα η γυναικα...παντως για μενα οχι...
boubou έγραψε:εγω γκρινιαζω γιατι εχω μικρο..εσεις γιατι εχετε μεγαλο...ε μα!!!πουθενα δν μας βρισκουν εμας τις γυναικες
Λεμονακι ναι!!Τουλαχιστον μην πανε χαμενα
χαχαχαχαχα
ioanna85 έγραψε:γκρινιαρα έγραψε:ioanna85 έγραψε:Κοριτσια θελω να το πω αλλη μια φορα!
καλε για ποια το λες???τοσες που ειμαστε εδω μεσα μπερδευτικα η γυναικα...παντως για μενα οχι...
Για μενα στην εγκυμοσυνη μου!
Είμαι μαμά! » Είμαι έγκυος! » Μήπως είμαι έγκυος; » Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #20
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης