351 Απ: Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #20 Παρ Μαρ 16, 2012 2:26 am
boubou
Πρωταγωνιστής!!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
καλημερα λεμονανακι μου.....θα τα διαβιβασω!!!!!εγω ειμαι το ενα ακρο (50 μερες) κ εσυ το αλλο(16)τι να πω.......Λεμονάκι έγραψε:καλημέρα
Ευη και Ελλη όχι δεν θα πάρω τον σκύλο για μένα, αύριο το πρωί θα τον παραδώσω αλλού.
Είναι κούκλος, ολόασπρος με το ένα αφτί μαύρο
ζουζουνίτσα και το γιαούτρι βοηθάει πολύ !! μίλα εσύ όμως και με τον ντακ να δούμε τι θα σου πει.
mariposa η χοριακή δείχνει και πριν την καθυστέρηση
καλέ εμένα εγκυμοσύνη μου μύρισε, άντε κάνε και περιμένουμε να το κάψουμε όλες μαζί !!
Ματινάκι φιλιά στον σκυλάκι σου !
Αργυρώ μου τι έπαθες ;
μπορούμε να βοηθήσουμε ;
Εμένα σήμερα μου ήρθε ξανά περίοδος και είναι στην 16 μέρα του κύκλου μου,
πρέπει να πάω πάλι στον ντακ
πφφφ έχω βαρεθεί ποια !!
χχμμμ...εεε...τοτε δυστυχως λλη μια επισκεψη πρεπει να τη κανειςΛεμονάκι έγραψε:Ματίνακι είναι σταθερός ο κύκλος μου, πρώτη φορά μου το κάνει αυτό, απλά όταν μου ήρθε, πριν 16 μέρες δλδ είχα 3 μέρες μόνο.
Γενικά έχω κουραστεί με τους γυναικολόγους να ψαχνόμαστε..
τα υπόλοιπα κουρτσούδια τι κάνουν ;
ελευθερα κανουμε ενα χρονο.....προσπαθουμε λιγο πιο εντατικα απο το νοεβρη..Λεμονάκι έγραψε:Ματινάκι πόσο καιρό προσπαθείτε;
δεν θυμάμαι
Ιωάννα τι έγινε με τον πονοκέφαλο, είσαι καλύτερα ;
σε ευχαριστω λεμονακι μου...τα καλυτερα αποτελεσματα για ολες μαςΛεμονάκι έγραψε:τελικά σήμερα κάνω πιροσκί, είπα δεν θα κάνω αλλά θα έχω άτομα, να έχω κάτι..
Ευη πως κάνεις την ζύμη ;
Ματινάκι καλές προσπάθειες
και σύντομα καλά αποτελέσματα
Λεμονάκι έγραψε:τα ίδια υλικά βάζω και εγώ απλά στην γέμιση αντί για πιπέρι εγώ βάζω μπούκοβο, μου αρέσουν λίγο να τσιμπάνε
Με πατάτα μια φορά έχω κάνει μόνο, μου αρέσει το τυράκι περισσότερο.
sofouli έγραψε:επεστρεψα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! τι κανετε?
evi27 έγραψε:sofouli έγραψε:επεστρεψα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! τι κανετε?
καλά είμαστε! τι κάνει το σποράκι σου?
sofouli έγραψε:evi27 έγραψε:sofouli έγραψε:επεστρεψα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! τι κανετε?
φανταζομαι πως μεγαλωνει!!!!!!!!ποσο θα ηθελα να κανω υπερηχο να το δω τι κανει!!!!!!!!!!!!!!!!
evi27 έγραψε:sofouli έγραψε:evi27 έγραψε:sofouli έγραψε:επεστρεψα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! τι κανετε?
φανταζομαι πως μεγαλωνει!!!!!!!!ποσο θα ηθελα να κανω υπερηχο να το δω τι κανει!!!!!!!!!!!!!!!!
θα το δεις καλέ!πότε πας γιατρό?
sofouli έγραψε:evi27 έγραψε:sofouli έγραψε:evi27 έγραψε:sofouli έγραψε:επεστρεψα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! τι κανετε?
θα το δεις καλέ!πότε πας γιατρό?
9 απριλη!!!!!!!καναμε την αυχενικη και τα υπολοιπα και τωρα ξανα τον απριλη!!!!!!!!
sofouli έγραψε:ολα καλα αλλα με τρωει η αγωνια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!πως βαζω φωτο στο προφιλ?
Είμαι μαμά! » Είμαι έγκυος! » Μήπως είμαι έγκυος; » Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #20
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης