Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
655 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 655 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 27 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 14 από 40]

xristina_29

xristina_29
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
καλημερα Ευακι!!!!!!!!!!!!!!!

ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ

ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
lia-ka

ΛΙΑΝΑ ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΣ.ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΑ.ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΙΧΑ ΟΤΑΝ ΕΜΕΙΝΑ ΕΓΚΥΟΣ.

ΓΙΑ ΤΑ CLEAR BLUE ΠΟΥ ΛΕΤΕ ΕΓΩ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΕΛΕΓΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΘΕΤΙΚΟ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΡ=ΕΤΗ ΓΡΑΜΜΗ.ΔΕΝ ΕΛΕΓΕ ΓΙΑ ΧΟΝΤΡΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ.

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Λιάνα εμένα ο γυναικολόγος που είχα πάει το καλοκαίρι μου είχε πει όταν μείνω έγκυος στον γιατρό να πάω μετα τις 15 μέρες καθυστέρηση και με χοριακη πάνω απο 1500 μονάδες! Φαντάζομαι τόσο θέλει για να μπορέσεις να ακούσεις και καρδούλα!! Αρα υπολόγισε πότε περίπου ειναι και πήγαινε τότε!! Wink Wink

matinaki83

matinaki83
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
boubou έγραψε:
matinaki83 έγραψε:δεν ξερω βρε μπουμπου ειλικρινα τι θα κανω προς το παρον ηρεμω....κ βλεπουμε...τι ρατσα ειναι ο δικος σου?κοιτα να δεις με το μεγεθος το συνηθιζω...αυτο που αρχιζει με τρομαζει....ειναι τα κακα του...... Laughing αναρωτιεμαι μερα με τη μερα δηλαδη.κ φαντασου τρωει μονο ξηρα τροφη

ειναι Cavalier King Charles Spaniel χαχαχα ναι όλο αυτο!! Razz Razz Razz

επειδη έχω δοκιμάσει ΟΛΑ τα ειδη διατροφής, να ξέρεις ότι με το μαγειρευτό και το ωμό κάνουν πολύυυυ μικρά κακά ...εκτός αν τρώνε ποσότητες ρύζι π.χ. (που κανονικά είναι περιττό για ένα σκύλο,μιας και σαρκοφάγο)που μπορεί να κάνουν λίγο μεγαλύτερα!! τώρα που το γυρίσαμε κι εμείς ξανά σε κροκέτες έχει φοβηθεί το μάτι μου!Σε μια βόλτα 10 λεπτών..κάνει 3 φορές φουλ!αναρωτιέμαι που τα χωράει μέσα του Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing μπορείς να δοκιμάσεις διαφορετικές μάρκες και ίσως βρεις κάποια που να του κάθεται καλύτερα στο στομαχάκι και να κάνει λιγότερα!!Αλλα και οι εναλλαγές συνέχεια δν τους κάνουν καλό να ξέρεις! Wink Wink

καλα... αλλο κουκλι το δικο σου Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #20 - Σελίδα 14 228222
το εχω ακουσει αυτο που λες για τη τροφη αλλα ο αντρας μου ειναι καθετος κ θελει μονο ξηρα τροφη...εμενα παλι στο μονο που τη προτιμω ειναι γιατι δεν ερχεται στο τραπεζι οταν τρωμε να χοροπηδαει κ να κλαιει....κ ολα τα γνωστα...καθεται κυριος στο κρεβατι του κ μασουαλει το κοκκαλο του

ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ

ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΣΟΡΥ !! ΚΑΘΕΤΗ ΓΡΑΜΜΗ.[u]

Αργυρώ030509

Αργυρώ030509
Κουκλίτσες εγώ είμαι χάλια...ψυχολογία κάτω απο τα πατώματα...
σας αφήνω για να μην σας "ρίξω"...φιλιά πολλά...

evi27

evi27
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
τι κάνετε κούκλες?? Very Happy

πως τα κατάφερες βρε Έλλη μου?

Λιάνα μου περαστικά στα ζουζούνια σου!

ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ

ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Η ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΑΚΟΥΓΕΤΕ ΟΤΣΝ ΕΙΣΑΙ 8 ΕΒΔΟΜΑΔΩΝ.

Αργυρώ030509 ΤΙ ΕΠΑΘΕΣ?

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΕΥΗ.

mariposa

mariposa
ΓΙΑΝΝΑ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΛΕΕΙ ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΑΡΑ ΜΟΥ ΜΟΛΙΣ ΕΙΔΑ ΤΗΝ ΓΡΑΜΜΗ ΔΙΑΒΑΣΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΚΑΙ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΧΟΝΤΡΕΣ ΔΥΣΤΥΧΩΣ.

xristina_29

xristina_29
Αργυρώ030509 έγραψε:Κουκλίτσες εγώ είμαι χάλια...ψυχολογία κάτω απο τα πατώματα...

κατσε που πας?????πες μας τι σου συμβαινει???????????εγινε κατι σοβαρο?????????

γκρινιαρα

γκρινιαρα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλημερα ομορφιες μου τι κανετε???

εχουμε τελειο καιρο αλλα θα παω το απογευμα για καφεδακι...

απο σημερα ο συζυγος θα ειναι στο σπιτι...αφηστε που με ξυπνησε πρωι-πρωι (η ωρα 10) για να πιουμε καφε ταχα...μπριζολα ηθελε!!!!! αν ειναι δυνατον με την τσιμπλα στο ματι...εφαγε χυλοπιτα τελικα... Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #20 - Σελίδα 14 40746 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #20 - Σελίδα 14 40746 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #20 - Σελίδα 14 40746 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #20 - Σελίδα 14 40746

τι διαβασα??? θα εχουμε και δευτερη εγκυουλα????αχ!!! τι καλα...ακομα δεν μπηκε το 20 και τσουπ ξεπεταγονται τα Θετικό τεστ!! Θετικό τεστ!! Θετικό τεστ!! Θετικό τεστ!! Θετικό τεστ!!

γκρινιαρα

γκρινιαρα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
xristina_29 έγραψε:
Αργυρώ030509 έγραψε:Κουκλίτσες εγώ είμαι χάλια...ψυχολογία κάτω απο τα πατώματα...

κατσε που πας?????πες μας τι σου συμβαινει???????????εγινε κατι σοβαρο?????????

αργυρω καλημερα...τι επαθες και εισαι τοσο χαλια???μοιρασου το μαζι μας να νοιωσεις καλυτερα βρε κοριτσακι!!!

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
matinaki83 έγραψε:
καλα... αλλο κουκλι το δικο σου Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #20 - Σελίδα 14 228222
το εχω ακουσει αυτο που λες για τη τροφη αλλα ο αντρας μου ειναι καθετος κ θελει μονο ξηρα τροφη...εμενα παλι στο μονο που τη προτιμω ειναι γιατι δεν ερχεται στο τραπεζι οταν τρωμε να χοροπηδαει κ να κλαιει....κ ολα τα γνωστα...καθεται κυριος στο κρεβατι του κ μασουαλει το κοκκαλο του

ότι και να τρώει το σκυλάκι σου αν δεν του δίνεται τίποτα απο το τραπέζι έτσι θα ειναι κύριος, δν θα ζητάει!! Εμένα μου τον χάλασαν τα πεθερικά μου!! και απο το να μαλώνω κάθε φορά.. ε του δίνω καμια ψύχα απο ψωμί για να τον ξεγελάσω ισα ισα!!Απλα να ξέρεις, αν έχετε σκοπο οπως λέτε να δίνεται ΜΟΝΟ κροκέτες, να μην του δώσετε ΠΟΤΕ τίποτα αλλο, γιατί εμένα κουτάβι ακόμη, που σου ειπα του έδιναν μεζεδακια τα πεθερικά μου κάθε φορά που πηγαίναμε για φαγητό σταμάτησε να τρώει τις κροκέτες, ειχα δοκιμάσει τα πάντα και έμενε 4 μέρες νηστικός, έτρωγε λίγο και μετά αλλες 4 μερες!!και γι αυτο έψαξα κι αλλους τροπους διατροφής για να μη μου πάθει τίποτα!!και τώρα έχει μεταλλαχτεί στον μεγαλύτερο λιγουρη του κοσμου και τρώει τα παντα!!χιχιχ

*σορυ για την παρεμβαση στο τοπικ μας!! Rolling Eyes

Αργυρώ μου έγινε κάτι και στεναχωρήθηκες?? pale

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
γκρινιαρα έγραψε:καλημερα ομορφιες μου τι κανετε???

απο σημερα ο συζυγος θα ειναι στο σπιτι...αφηστε που με ξυπνησε πρωι-πρωι (η ωρα 10) για να πιουμε καφε ταχα...μπριζολα ηθελε!!!!! αν ειναι δυνατον με την τσιμπλα στο ματι...εφαγε χυλοπιτα τελικα... Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #20 - Σελίδα 14 40746 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #20 - Σελίδα 14 40746 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #20 - Σελίδα 14 40746 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #20 - Σελίδα 14 40746

τι διαβασα??? θα εχουμε και δευτερη εγκυουλα????αχ!!! τι καλα...ακομα δεν μπηκε το 20 και τσουπ ξεπεταγονται τα Θετικό τεστ!! Θετικό τεστ!! Θετικό τεστ!! Θετικό τεστ!! Θετικό τεστ!!

χαχαχαχαχαχαχαχαχχαχαχαΑς μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #20 - Σελίδα 14 M146

γκρινιαρα

γκρινιαρα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
boubou έγραψε:
γκρινιαρα έγραψε:καλημερα ομορφιες μου τι κανετε???

χαχαχαχαχαχαχαχαχχαχαχαΑς μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #20 - Σελίδα 14 M146

μη γελας καθολου!!! δεν θα τη γλιτωσω την μπριζολα σημερα μου φαινεται...και δεν εχω καθολου ορεξη... Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes

evi27

evi27
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
γκρινιαρα έγραψε:

δωστου καλέ λίγο κρεατάκι του ανθρώπου!!!άσπλαχνη γυναίκα!!χααχαχα

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
evi27 έγραψε:
γκρινιαρα έγραψε:

πες τα βρε Ευη!!!
Γκρινιάρα εγώ ξέρω ότι τρώγοντας έρχεται η όρεξη!! Δν ξέρω τι λες εσύ χαχαχαχαχα

*κοριτσάκια μου θα σας αφήσω να συνεχίσω το πακετάρισμα! δν βγαινω όμως..θα ρίχνω κι εδώ κλεφτές ματιες Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #20 - Σελίδα 14 40746 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #20 - Σελίδα 14 40746

evi27

evi27
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Έλλη κουράγιο!! Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #20 - Σελίδα 14 417472

ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ

ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΠΑΜΕ Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #20 - Σελίδα 14 429657 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #20 - Σελίδα 14 429657 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #20 - Σελίδα 14 429657 ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΜΕΤΑ.

matinaki83

matinaki83
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
μπουμπου οντως κουκλι κι ας μην ειχα δει ακομα τη φωτο...αργισα να σου απαντησω λιγο γιατι προσπαθουσα να ανεβασω κ εγω μια του δικου μου...αλλα δεν με αφηνει Sad

σε αυτο που λες εχεις απολυτο δικιο....κ εμενα ειδικα η πεθερα μου εχει μεγαλο θεμα γιατι εχει κ αυτη σκυλακι κ του δινει τα παντα...εμεις καταφεραμε ευτυχως κ τη πεισαμε για το φαγητο....αλλα οποτε παμε εκει μεχρι να φυγουμε του εχει δωσει ενα σωρο λιχουδιες(εμεις του δινουμε μονο στην εκπεδευση)κοινως...μας γραφει η πεθερα μου....αφου νευριαζω τοσο που λεω αν φερεται ετσι στο σκυλι μας πως θα φερεται στο παιδι μας???ξερεις με εκνευριζει πολυ ο τροπος...το ξερω δεν θα παθει τιποτα με 3 λιχουδιες παραπανω αλλα εγω γουσταρω να μην τρωει δειχως λογο....(σωστο ή λαθος) γιατι δεν σεβεσαι την αποψη μου κ με γραφεις στα παπακια σου...κατα τα αλλα δεν της εχω κανενα παραπονο καλη γυναικα κ ευτυχως ηρεμη...απλα αυτα ειναι κακα δειγματα για το μελλον... Twisted Evil

γκρινιαρα

γκρινιαρα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
evi27 έγραψε:
γκρινιαρα έγραψε:

καλημερουδια ευουλι μου...καλε το μεσημερι τωρα δεν μπορω βαριεμαι...τωρα θελει να παμε για καφε...αχ!!! ελα εσυ στη θεση μου γιατι βαριεμαι να ντυθω και να παω.... Rolling Eyes

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ματινα κι εγώ το ίδιο έλεγα, αλλά πλέον σταμάτησα να ασχολούμαι!! Ελπιζω με το παιδί μου να ειναι λίγο πιο λογική και λιγότερο συναισθηματικη του τύπου "μα κοιτα πως κάνει, το λυπάμαι, να μην του κάνω το χατήρι?" γιατι εκεί δν ξέρω πόσο υπομονή θα κάνω Razz Razz

κατα τ'αλλα όπως λες.. πολύ καλή δν έχω γενικότερα παράπονα χαχαχα

matinaki83

matinaki83
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
boubou έγραψε:Ματινα κι εγώ το ίδιο έλεγα, αλλά πλέον σταμάτησα να ασχολούμαι!! Ελπιζω με το παιδί μου να ειναι λίγο πιο λογική και λιγότερο συναισθηματικη του τύπου "μα κοιτα πως κάνει, το λυπάμαι, να μην του κάνω το χατήρι?" γιατι εκεί δν ξέρω πόσο υπομονή θα κάνω Razz Razz

χαχαχα...κ η δικια μου την ιδια ατακα χρησιμοποιει.....απαπαπαπαπα Laughing

matinaki83

matinaki83
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
matinaki83 έγραψε:
boubou έγραψε:Ματινα κι εγώ το ίδιο έλεγα, αλλά πλέον σταμάτησα να ασχολούμαι!! Ελπιζω με το παιδί μου να ειναι λίγο πιο λογική και λιγότερο συναισθηματικη του τύπου "μα κοιτα πως κάνει, το λυπάμαι, να μην του κάνω το χατήρι?" γιατι εκεί δν ξέρω πόσο υπομονή θα κάνω Razz Razz

χαχαχα...κ η δικια μου την ιδια ατακα χρησιμοποιει.....απαπαπαπαπα Laughing

νατοςςςςςςςςςςς...βρηκα τροπο τον εβαλα φωτο στο προφιλ μου Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #20 - Σελίδα 14 328109

γκρινιαρα

γκρινιαρα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
τελικα παμε για καφεδακι θα τα πουμε αργοτερα...θα παραμεινω ον λαιν ομως...

μη γραψετε πολλα και δεν σας προλαβαινω μετα...

Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #20 - Σελίδα 14 C27

Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #20 - Σελίδα 14 C36

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 14 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 27 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις