326 Απ: Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #20 Παρ Μαρ 16, 2012 1:49 am
xristina_29
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
καλημερα Ευακι!!!!!!!!!!!!!!!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
boubou έγραψε:matinaki83 έγραψε:δεν ξερω βρε μπουμπου ειλικρινα τι θα κανω προς το παρον ηρεμω....κ βλεπουμε...τι ρατσα ειναι ο δικος σου?κοιτα να δεις με το μεγεθος το συνηθιζω...αυτο που αρχιζει με τρομαζει....ειναι τα κακα του...... αναρωτιεμαι μερα με τη μερα δηλαδη.κ φαντασου τρωει μονο ξηρα τροφη
ειναι Cavalier King Charles Spaniel χαχαχα ναι όλο αυτο!!
επειδη έχω δοκιμάσει ΟΛΑ τα ειδη διατροφής, να ξέρεις ότι με το μαγειρευτό και το ωμό κάνουν πολύυυυ μικρά κακά ...εκτός αν τρώνε ποσότητες ρύζι π.χ. (που κανονικά είναι περιττό για ένα σκύλο,μιας και σαρκοφάγο)που μπορεί να κάνουν λίγο μεγαλύτερα!! τώρα που το γυρίσαμε κι εμείς ξανά σε κροκέτες έχει φοβηθεί το μάτι μου!Σε μια βόλτα 10 λεπτών..κάνει 3 φορές φουλ!αναρωτιέμαι που τα χωράει μέσα του μπορείς να δοκιμάσεις διαφορετικές μάρκες και ίσως βρεις κάποια που να του κάθεται καλύτερα στο στομαχάκι και να κάνει λιγότερα!!Αλλα και οι εναλλαγές συνέχεια δν τους κάνουν καλό να ξέρεις!
Αργυρώ030509 έγραψε:Κουκλίτσες εγώ είμαι χάλια...ψυχολογία κάτω απο τα πατώματα...
σας αφήνω για να μην σας "ρίξω"...φιλιά πολλά...
xristina_29 έγραψε:Αργυρώ030509 έγραψε:Κουκλίτσες εγώ είμαι χάλια...ψυχολογία κάτω απο τα πατώματα...
σας αφήνω για να μην σας "ρίξω"...φιλιά πολλά...
κατσε που πας?????πες μας τι σου συμβαινει???????????εγινε κατι σοβαρο?????????
matinaki83 έγραψε:
καλα... αλλο κουκλι το δικο σου
το εχω ακουσει αυτο που λες για τη τροφη αλλα ο αντρας μου ειναι καθετος κ θελει μονο ξηρα τροφη...εμενα παλι στο μονο που τη προτιμω ειναι γιατι δεν ερχεται στο τραπεζι οταν τρωμε να χοροπηδαει κ να κλαιει....κ ολα τα γνωστα...καθεται κυριος στο κρεβατι του κ μασουαλει το κοκκαλο του
γκρινιαρα έγραψε:καλημερα ομορφιες μου τι κανετε???
εχουμε τελειο καιρο αλλα θα παω το απογευμα για καφεδακι...
απο σημερα ο συζυγος θα ειναι στο σπιτι...αφηστε που με ξυπνησε πρωι-πρωι (η ωρα 10) για να πιουμε καφε ταχα...μπριζολα ηθελε!!!!! αν ειναι δυνατον με την τσιμπλα στο ματι...εφαγε χυλοπιτα τελικα...
τι διαβασα??? θα εχουμε και δευτερη εγκυουλα????αχ!!! τι καλα...ακομα δεν μπηκε το 20 και τσουπ ξεπεταγονται τα
boubou έγραψε:γκρινιαρα έγραψε:καλημερα ομορφιες μου τι κανετε???
εχουμε τελειο καιρο αλλα θα παω το απογευμα για καφεδακι...
απο σημερα ο συζυγος θα ειναι στο σπιτι...αφηστε που με ξυπνησε πρωι-πρωι (η ωρα 10) για να πιουμε καφε ταχα...μπριζολα ηθελε!!!!! αν ειναι δυνατον με την τσιμπλα στο ματι...εφαγε χυλοπιτα τελικα...
τι διαβασα??? θα εχουμε και δευτερη εγκυουλα????αχ!!! τι καλα...ακομα δεν μπηκε το 20 και τσουπ ξεπεταγονται τα
χαχαχαχαχαχαχαχαχχαχαχα
γκρινιαρα έγραψε:
evi27 έγραψε:γκρινιαρα έγραψε:
δωστου καλέ λίγο κρεατάκι του ανθρώπου!!!άσπλαχνη γυναίκα!!χααχαχα
evi27 έγραψε:γκρινιαρα έγραψε:
καλημερουδια ευουλι μου...καλε το μεσημερι τωρα δεν μπορω βαριεμαι...τωρα θελει να παμε για καφε...αχ!!! ελα εσυ στη θεση μου γιατι βαριεμαι να ντυθω και να παω....
δωστου καλέ λίγο κρεατάκι του ανθρώπου!!!άσπλαχνη γυναίκα!!χααχαχα
boubou έγραψε:Ματινα κι εγώ το ίδιο έλεγα, αλλά πλέον σταμάτησα να ασχολούμαι!! Ελπιζω με το παιδί μου να ειναι λίγο πιο λογική και λιγότερο συναισθηματικη του τύπου "μα κοιτα πως κάνει, το λυπάμαι, να μην του κάνω το χατήρι?" γιατι εκεί δν ξέρω πόσο υπομονή θα κάνω
κατα τ'αλλα όπως λες.. πολύ καλή δν έχω γενικότερα παράπονα χαχαχα
matinaki83 έγραψε:boubou έγραψε:Ματινα κι εγώ το ίδιο έλεγα, αλλά πλέον σταμάτησα να ασχολούμαι!! Ελπιζω με το παιδί μου να ειναι λίγο πιο λογική και λιγότερο συναισθηματικη του τύπου "μα κοιτα πως κάνει, το λυπάμαι, να μην του κάνω το χατήρι?" γιατι εκεί δν ξέρω πόσο υπομονή θα κάνω
κατα τ'αλλα όπως λες.. πολύ καλή δν έχω γενικότερα παράπονα χαχαχα
χαχαχα...κ η δικια μου την ιδια ατακα χρησιμοποιει.....απαπαπαπαπα
Είμαι μαμά! » Είμαι έγκυος! » Μήπως είμαι έγκυος; » Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #20
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης