301 Απ: Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #20 Παρ Μαρ 16, 2012 1:05 am
boubou
Πρωταγωνιστής!!
δν πειράζει!!!και το Σαββατο καλα ειναι
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
matinaki83 έγραψε:μπουμπου μου πλεον δεν εχω ιδεα ποτε εχω ωορρηξία....το γεναρη που ειχα παει στο γυναικολογο βαση του κυκλου μου ηταν τοτε 37 ημερες μου ειχε πει απο την 20η μεχρι την 28η...τωρα πλεον που ειμαι 50η κ περιοδο δεν εχω δει ακομα....δεν ξερω πλεον τι να υπολογισω....στου κουφου τη πορτα...παρε τη πορτα κ φυγε πλεον...
ναι το μαναρακι μου ειναι 4μηνων...κ δεν λεει να απογαλακτιστει....κ τωρα φαντασου εχει ξαπλωσει στα ποδια μου κ κοιμαται ενω το κρεβατι του απεχει μισο μετρο..κλαιει ακομα κ για αγκαλια ποσο ειναι ο δικος σου τωρα?
οσο αναφορα τους συζυγους....μην το πιστευεις τοσο απολυτα...εγω ας πουμε τωρα...στεναχωρηθηκα πιο πολυ που τον ειδα ετσι κ επρεπε να τον παρηγορησω(αντι να με ππαρηγορει)ειναι πιο πολυ ευαισθητος απο εμενα κ εγω νοιωθω ακομα πιο ασχημα...φαυλος κυκλος...
Έχει επεξεργασθεί από τον/την boubou στις Παρ Μαρ 16, 2012 1:16 am, 1 φορά
καλημερα λια-κα μουlia-ka έγραψε:καλημερα κοριτσια μου,τι κανετε?ματινακι μου δεν πειραζει,και εμεις ξερεις ποσα τεστ εχουμε χαλασει απο την αγωνια μας?χαμος!την επομενη φορα!μην το βαζεις κατω,και εγω με πολυκιστικες εχω δυο παιδακια,το πρωτο ηρθε μετα απο 10 μηνες!mariposa εχεις καθυστερηση?περιμενε λιγες μερες και κανε χοριακη!ευχομαι να ειναι στα χαι της!τελικα ο γιος μου δεν ειχε κολικο αλλα γαστρεντεριτιδα,τωρα εχει και ο μικρος!αχ,δεν μπορω αλλο με τις ιωσις!ειναι εδω η ιωαννα?θελω να ρωτησω κατι,σκουπιστικα πριν λιγο και εβγαλα σαν γλιτσα,ειναι κακο?οχι βλεννα διαφανει,σαν γλιτσα ηταν!
περαστικα στα μικρουλια σουmatinaki83 έγραψε:καλημερα λια-κα μουlia-ka έγραψε:καλημερα κοριτσια μου,τι κανετε?ματινακι μου δεν πειραζει,και εμεις ξερεις ποσα τεστ εχουμε χαλασει απο την αγωνια μας?χαμος!την επομενη φορα!μην το βαζεις κατω,και εγω με πολυκιστικες εχω δυο παιδακια,το πρωτο ηρθε μετα απο 10 μηνες!mariposa εχεις καθυστερηση?περιμενε λιγες μερες και κανε χοριακη!ευχομαι να ειναι στα χαι της!τελικα ο γιος μου δεν ειχε κολικο αλλα γαστρεντεριτιδα,τωρα εχει και ο μικρος!αχ,δεν μπορω αλλο με τις ιωσις!ειναι εδω η ιωαννα?θελω να ρωτησω κατι,σκουπιστικα πριν λιγο και εβγαλα σαν γλιτσα,ειναι κακο?οχι βλεννα διαφανει,σαν γλιτσα ηταν!
ειχες τοτε κ εσυ αστατο κυκλο?
matinaki83 έγραψε:δεν ξερω βρε μπουμπου ειλικρινα τι θα κανω προς το παρον ηρεμω....κ βλεπουμε...τι ρατσα ειναι ο δικος σου?κοιτα να δεις με το μεγεθος το συνηθιζω...αυτο που αρχιζει με τρομαζει....ειναι τα κακα του...... αναρωτιεμαι μερα με τη μερα δηλαδη.κ φαντασου τρωει μονο ξηρα τροφη
boubou έγραψε:matinaki83 έγραψε:μπουμπου μου πλεον δεν εχω ιδεα ποτε εχω ωορρηξία....το γεναρη που ειχα παει στο γυναικολογο βαση του κυκλου μου ηταν τοτε 37 ημερες μου ειχε πει απο την 20η μεχρι την 28η...τωρα πλεον που ειμαι 50η κ περιοδο δεν εχω δει ακομα....δεν ξερω πλεον τι να υπολογισω....στου κουφου τη πορτα...παρε τη πορτα κ φυγε πλεον...
ναι το μαναρακι μου ειναι 4μηνων...κ δεν λεει να απογαλακτιστει....κ τωρα φαντασου εχει ξαπλωσει στα ποδια μου κ κοιμαται ενω το κρεβατι του απεχει μισο μετρο..κλαιει ακομα κ για αγκαλια ποσο ειναι ο δικος σου τωρα?
οσο αναφορα τους συζυγους....μην το πιστευεις τοσο απολυτα...εγω ας πουμε τωρα...στεναχωρηθηκα πιο πολυ που τον ειδα ετσι κ επρεπε να τον παρηγορησω(αντι να με ππαρηγορει)ειναι πιο πολυ ευαισθητος απο εμενα κ εγω νοιωθω ακομα πιο ασχημα...φαυλος κυκλος...
αυτο για τον άντρα σου που λες...άλλο να ειναι τέρμα ευαίσθητος, κι άλλο τερμα αναίσθητος όπως και ο δικός μου σε αυτό το θέμα μια μέση κατάσταση θέλω να έχω..αλλά ακόμη είναι Cool, τι κι αν γίνει τι όχι ένα πράγμα !!
πριν παρεις φάρμακα εγώ λέω να μιλήσεις με τον γυναικολόγο σου , να δεις τι θα σου πει κι αυτος!!
Το μπουμπουκι μου ειναι 2,5χρονών τώρα!! κι εμένα αυτή τη στιγμή κοιμάται στην αγκαλιά μου!όταν κάθομαι στον υπολογιστή θέλει να ειναι πάνω μου χαχαα ευτυχως μόνο τότε,έχω κουλαθεί απο το κεφαλάκι του που θέλει να το ξαπλώνει στο χέρι μου !! και είναι και μικρούλης μόνο 7 κιλά..εσύ όταν μεγαλώσει κι άλλο τι θα κάνεις???
Χριστινάκι..εγώ νομίζω ότι το + που είδες άρχισε να σου χτυπάει την πόρτα!!!!
Αργυρώ030509 έγραψε:Καλημέρα κορίτσια!!!
mariposa έγραψε:BOUBOU ΝΑΙ ΕΤΣΙ ΕΛΕΓΕ ΤΟ ΤΕΣΤ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΓΡΑΜΜΕΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΧΟΝΤΡΕΣ ΕΜΕΝΑ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΓΙ'ΑΥΤΟ ΕΧΩ ΤΙΣ ΕΠΙΦΥΛΑΞΕΙΣ ΜΟΥ...LIAKA ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΤΟΝ ΜΙΚΡΟ ΣΟΥ!MATINAKI ΜΗΝ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΕΣΑΙ KEEP GOING!ΑΧ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΝΤΡΕΣ ΜΑΣ ΟΤΑΝ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΟΝΤΑΙ ΠΟΛΥ!!
evi27 έγραψε:καλημέρα κι από μένα!! τι κάνετε? εδώ έχει τέλεια μέρα με
αχ κι εγώ νυστάζωωωωωωωωω....
Είμαι μαμά! » Είμαι έγκυος! » Μήπως είμαι έγκυος; » Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #20
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης