Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
646 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 646 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 26 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 13 από 40]

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
δν πειράζει!!!και το Σαββατο καλα ειναι Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #20 - Σελίδα 13 40746 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #20 - Σελίδα 13 40746 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #20 - Σελίδα 13 40746

xristina_29

xristina_29
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #20 - Σελίδα 13 328109 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #20 - Σελίδα 13 328109 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #20 - Σελίδα 13 328109 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #20 - Σελίδα 13 328109 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #20 - Σελίδα 13 328109 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #20 - Σελίδα 13 328109 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #20 - Σελίδα 13 328109 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #20 - Σελίδα 13 328109

matinaki83

matinaki83
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
μπουμπου μου πλεον δεν εχω ιδεα ποτε εχω ωορρηξία....το γεναρη που ειχα παει στο γυναικολογο βαση του κυκλου μου ηταν τοτε 37 ημερες μου ειχε πει απο την 20η μεχρι την 28η...τωρα πλεον που ειμαι 50η κ περιοδο δεν εχω δει ακομα....δεν ξερω πλεον τι να υπολογισω....στου κουφου τη πορτα...παρε τη πορτα κ φυγε πλεον...
ναι το μαναρακι μου ειναι 4μηνων...κ δεν λεει να απογαλακτιστει....κ τωρα φαντασου εχει ξαπλωσει στα ποδια μου κ κοιμαται ενω το κρεβατι του απεχει μισο μετρο..κλαιει ακομα κ για αγκαλια Laughing ποσο ειναι ο δικος σου τωρα?
οσο αναφορα τους συζυγους....μην το πιστευεις τοσο απολυτα...εγω ας πουμε τωρα...στεναχωρηθηκα πιο πολυ που τον ειδα ετσι κ επρεπε να τον παρηγορησω(αντι να με ππαρηγορει)ειναι πιο πολυ ευαισθητος απο εμενα κ εγω νοιωθω ακομα πιο ασχημα...φαυλος κυκλος...

xristina_29

xristina_29
ρε τι κακο πραγμα ειναι αυτο σημερα???νυσταζω απιστευτα...κοντευω να κοιμηθω πανω στο γραφειο...θα φτιαξω εναν πολυ δυνατο καφε αλλιως σε λιγο ο υπολογιστης μου θα γραφει zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
matinaki83 έγραψε:μπουμπου μου πλεον δεν εχω ιδεα ποτε εχω ωορρηξία....το γεναρη που ειχα παει στο γυναικολογο βαση του κυκλου μου ηταν τοτε 37 ημερες μου ειχε πει απο την 20η μεχρι την 28η...τωρα πλεον που ειμαι 50η κ περιοδο δεν εχω δει ακομα....δεν ξερω πλεον τι να υπολογισω....στου κουφου τη πορτα...παρε τη πορτα κ φυγε πλεον...
ναι το μαναρακι μου ειναι 4μηνων...κ δεν λεει να απογαλακτιστει....κ τωρα φαντασου εχει ξαπλωσει στα ποδια μου κ κοιμαται ενω το κρεβατι του απεχει μισο μετρο..κλαιει ακομα κ για αγκαλια Laughing ποσο ειναι ο δικος σου τωρα?
οσο αναφορα τους συζυγους....μην το πιστευεις τοσο απολυτα...εγω ας πουμε τωρα...στεναχωρηθηκα πιο πολυ που τον ειδα ετσι κ επρεπε να τον παρηγορησω(αντι να με ππαρηγορει)ειναι πιο πολυ ευαισθητος απο εμενα κ εγω νοιωθω ακομα πιο ασχημα...φαυλος κυκλος...

αυτο για τον άντρα σου που λες...άλλο να ειναι τέρμα ευαίσθητος, κι άλλο τερμα αναίσθητος όπως και ο δικός μου σε αυτό το θέμα Razz Razz μια μέση κατάσταση θέλω να έχω..αλλά ακόμη είναι Cool, τι κι αν γίνει τι όχι ένα πράγμα !! Laughing

πριν παρεις φάρμακα εγώ λέω να μιλήσεις με τον γυναικολόγο σου , να δεις τι θα σου πει κι αυτος!!

Το μπουμπουκι μου ειναι 2,5χρονών τώρα!!Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #20 - Σελίδα 13 M015 κι εμένα αυτή τη στιγμή κοιμάται στην αγκαλιά μου!όταν κάθομαι στον υπολογιστή θέλει να ειναι πάνω μου χαχαα ευτυχως μόνο τότε,έχω κουλαθεί απο το κεφαλάκι του που θέλει να το ξαπλώνει στο χέρι μου !!Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #20 - Σελίδα 13 M131 και είναι και μικρούλης μόνο 7 κιλά..εσύ όταν μεγαλώσει κι άλλο τι θα κάνεις???Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #20 - Σελίδα 13 M048

Χριστινάκι..εγώ νομίζω ότι το + που είδες άρχισε να σου χτυπάει την πόρτα!!!! Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #20 - Σελίδα 13 40746

Έχει επεξεργασθεί από τον/την boubou στις Παρ Μαρ 16, 2012 1:16 am, 1 φορά

lia-ka

lia-ka
καλημερα κοριτσια μου,τι κανετε?ματινακι μου δεν πειραζει,και εμεις ξερεις ποσα τεστ εχουμε χαλασει απο την αγωνια μας?χαμος!την επομενη φορα!μην το βαζεις κατω,και εγω με πολυκιστικες εχω δυο παιδακια,το πρωτο ηρθε μετα απο 10 μηνες!mariposa εχεις καθυστερηση?περιμενε λιγες μερες και κανε χοριακη!ευχομαι να ειναι στα χαι της!τελικα ο γιος μου δεν ειχε κολικο αλλα γαστρεντεριτιδα,τωρα εχει και ο μικρος!αχ,δεν μπορω αλλο με τις ιωσις!ειναι εδω η ιωαννα?θελω να ρωτησω κατι,σκουπιστικα πριν λιγο και εβγαλα σαν γλιτσα,ειναι κακο?οχι βλεννα διαφανει,σαν γλιτσα ηταν!

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Λιάνα μου τι κάνεις κοριτσάκι..περαστικά στον μικρο σου!!! έτσι ειναι αυτή η εποχή μας έχει ταράξει όλους!!!

Αυτο που λες για την βλεννα, εγώ θα σου πω, ότι έχω ακούσει...αν δεις αίμα και αν πονέσει πολύ η μέση σου..εκεί ειναι ανησυχητικό!!! πολλές έχουν υγρά στην εγκυμοσύνη τους..νομίζω απλά είναι πιο παχύρρευστα γι αυτό τα είδες έτσι!!

matinaki83

matinaki83
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
δεν ξερω βρε μπουμπου ειλικρινα τι θα κανω προς το παρον ηρεμω....κ βλεπουμε...τι ρατσα ειναι ο δικος σου?κοιτα να δεις με το μεγεθος το συνηθιζω...αυτο που αρχιζει με τρομαζει....ειναι τα κακα του...... Laughing αναρωτιεμαι μερα με τη μερα δηλαδη.κ φαντασου τρωει μονο ξηρα τροφη

matinaki83

matinaki83
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
lia-ka έγραψε:καλημερα κοριτσια μου,τι κανετε?ματινακι μου δεν πειραζει,και εμεις ξερεις ποσα τεστ εχουμε χαλασει απο την αγωνια μας?χαμος!την επομενη φορα!μην το βαζεις κατω,και εγω με πολυκιστικες εχω δυο παιδακια,το πρωτο ηρθε μετα απο 10 μηνες!mariposa εχεις καθυστερηση?περιμενε λιγες μερες και κανε χοριακη!ευχομαι να ειναι στα χαι της!τελικα ο γιος μου δεν ειχε κολικο αλλα γαστρεντεριτιδα,τωρα εχει και ο μικρος!αχ,δεν μπορω αλλο με τις ιωσις!ειναι εδω η ιωαννα?θελω να ρωτησω κατι,σκουπιστικα πριν λιγο και εβγαλα σαν γλιτσα,ειναι κακο?οχι βλεννα διαφανει,σαν γλιτσα ηταν!
καλημερα λια-κα μου Smile
ειχες τοτε κ εσυ αστατο κυκλο?

matinaki83

matinaki83
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
matinaki83 έγραψε:
lia-ka έγραψε:καλημερα κοριτσια μου,τι κανετε?ματινακι μου δεν πειραζει,και εμεις ξερεις ποσα τεστ εχουμε χαλασει απο την αγωνια μας?χαμος!την επομενη φορα!μην το βαζεις κατω,και εγω με πολυκιστικες εχω δυο παιδακια,το πρωτο ηρθε μετα απο 10 μηνες!mariposa εχεις καθυστερηση?περιμενε λιγες μερες και κανε χοριακη!ευχομαι να ειναι στα χαι της!τελικα ο γιος μου δεν ειχε κολικο αλλα γαστρεντεριτιδα,τωρα εχει και ο μικρος!αχ,δεν μπορω αλλο με τις ιωσις!ειναι εδω η ιωαννα?θελω να ρωτησω κατι,σκουπιστικα πριν λιγο και εβγαλα σαν γλιτσα,ειναι κακο?οχι βλεννα διαφανει,σαν γλιτσα ηταν!
καλημερα λια-κα μου Smile
ειχες τοτε κ εσυ αστατο κυκλο?
περαστικα στα μικρουλια σου Smile

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
matinaki83 έγραψε:δεν ξερω βρε μπουμπου ειλικρινα τι θα κανω προς το παρον ηρεμω....κ βλεπουμε...τι ρατσα ειναι ο δικος σου?κοιτα να δεις με το μεγεθος το συνηθιζω...αυτο που αρχιζει με τρομαζει....ειναι τα κακα του...... Laughing αναρωτιεμαι μερα με τη μερα δηλαδη.κ φαντασου τρωει μονο ξηρα τροφη

ειναι Cavalier King Charles Spaniel χαχαχα ναι όλο αυτο!! Razz Razz Razz

επειδη έχω δοκιμάσει ΟΛΑ τα ειδη διατροφής, να ξέρεις ότι με το μαγειρευτό και το ωμό κάνουν πολύυυυ μικρά κακά ...εκτός αν τρώνε ποσότητες ρύζι π.χ. (που κανονικά είναι περιττό για ένα σκύλο,μιας και σαρκοφάγο)που μπορεί να κάνουν λίγο μεγαλύτερα!! τώρα που το γυρίσαμε κι εμείς ξανά σε κροκέτες έχει φοβηθεί το μάτι μου!Σε μια βόλτα 10 λεπτών..κάνει 3 φορές φουλ!αναρωτιέμαι που τα χωράει μέσα του Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing μπορείς να δοκιμάσεις διαφορετικές μάρκες και ίσως βρεις κάποια που να του κάθεται καλύτερα στο στομαχάκι και να κάνει λιγότερα!!Αλλα και οι εναλλαγές συνέχεια δν τους κάνουν καλό να ξέρεις! Wink Wink

Αργυρώ030509

Αργυρώ030509
Καλημέρα κορίτσια!!!

xristina_29

xristina_29
boubou έγραψε:
matinaki83 έγραψε:μπουμπου μου πλεον δεν εχω ιδεα ποτε εχω ωορρηξία....το γεναρη που ειχα παει στο γυναικολογο βαση του κυκλου μου ηταν τοτε 37 ημερες μου ειχε πει απο την 20η μεχρι την 28η...τωρα πλεον που ειμαι 50η κ περιοδο δεν εχω δει ακομα....δεν ξερω πλεον τι να υπολογισω....στου κουφου τη πορτα...παρε τη πορτα κ φυγε πλεον...

αυτο για τον άντρα σου που λες...άλλο να ειναι τέρμα ευαίσθητος, κι άλλο τερμα αναίσθητος όπως και ο δικός μου σε αυτό το θέμα Razz Razz μια μέση κατάσταση θέλω να έχω..αλλά ακόμη είναι Cool, τι κι αν γίνει τι όχι ένα πράγμα !! Laughing

πριν παρεις φάρμακα εγώ λέω να μιλήσεις με τον γυναικολόγο σου , να δεις τι θα σου πει κι αυτος!!

Το μπουμπουκι μου ειναι 2,5χρονών τώρα!!Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #20 - Σελίδα 13 M015 κι εμένα αυτή τη στιγμή κοιμάται στην αγκαλιά μου!όταν κάθομαι στον υπολογιστή θέλει να ειναι πάνω μου χαχαα ευτυχως μόνο τότε,έχω κουλαθεί απο το κεφαλάκι του που θέλει να το ξαπλώνει στο χέρι μου !!Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #20 - Σελίδα 13 M131 και είναι και μικρούλης μόνο 7 κιλά..εσύ όταν μεγαλώσει κι άλλο τι θα κάνεις???Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #20 - Σελίδα 13 M048

Χριστινάκι..εγώ νομίζω ότι το + που είδες άρχισε να σου χτυπάει την πόρτα!!!! Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #20 - Σελίδα 13 40746

επειδη νυσταζω???μπα...απο την βαρεμαρα μου θα ειναι..κ απο την μουνταδα του καιρου....

xristina_29

xristina_29
Αργυρώ030509 έγραψε:Καλημέρα κορίτσια!!!

καλως το μου!!!!!!!!!τι κανεις Αργυρουλι μου????

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Kαλώς την Αργυρώ!!!!! Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #20 - Σελίδα 13 417472 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #20 - Σελίδα 13 417472

να το το αγοράκι μου Ματίνα!!
Photobucket

lia-ka

lia-ka
ελλη μου δεν ειχα αιμα,ουτε ποναει η μεση,ξερω πια τους πονους απο την προηγουμενη φορα!λες να παω σημερα στον γιατρο?ματινακι ο κυκλος μου ηταν αστα να πανε!μερικες φορες δεν ειχα ουτε αυγο,το μωρο το επιασα με την βοηθεια του γιατρου,με κοιτουσε καθε μηνα και οταν ηταν ηταν η ωορρηξια μου ελεγε να κανω!μου ειχε δωσει και κατι χαπια!

mariposa

mariposa
BOUBOU ΝΑΙ ΕΤΣΙ ΕΛΕΓΕ ΤΟ ΤΕΣΤ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΓΡΑΜΜΕΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΧΟΝΤΡΕΣ ΕΜΕΝΑ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΓΙ'ΑΥΤΟ ΕΧΩ ΤΙΣ ΕΠΙΦΥΛΑΞΕΙΣ ΜΟΥ...LIAKA ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΤΟΝ ΜΙΚΡΟ ΣΟΥ!MATINAKI ΜΗΝ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΕΣΑΙ KEEP GOING!ΑΧ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΝΤΡΕΣ ΜΑΣ ΟΤΑΝ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΟΝΤΑΙ ΠΟΛΥ!!

xristina_29

xristina_29
boubou έγραψε:Kαλώς την Αργυρώ!!!!! Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #20 - Σελίδα 13 417472 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #20 - Σελίδα 13 417472

Photobucket

τσαρλουκος the best!!!!!!!!!!!!!!!!

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
xristina_29 έγραψε:
boubou έγραψε:Kαλώς την Αργυρώ!!!!! Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #20 - Σελίδα 13 417472 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #20 - Σελίδα 13 417472

Photobucket

τσαρλουκος the best!!!!!!!!!!!!!!!!

Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #20 - Σελίδα 13 M085Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #20 - Σελίδα 13 M085Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #20 - Σελίδα 13 M085

Λιάνα μου πότε είναι να πας κανονικά??Εγώ λέω να τον πάρεις ένα τηλ. όχι να πας γιατί δν πιστεύω ότι είναι σημαντικό, και αν το κρίνει σημαντικό θα σου πει αυτος να πας ούτως ή αλλως!!! Wink Wink Wink

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
mariposa έγραψε:BOUBOU ΝΑΙ ΕΤΣΙ ΕΛΕΓΕ ΤΟ ΤΕΣΤ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΓΡΑΜΜΕΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΧΟΝΤΡΕΣ ΕΜΕΝΑ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΓΙ'ΑΥΤΟ ΕΧΩ ΤΙΣ ΕΠΙΦΥΛΑΞΕΙΣ ΜΟΥ...LIAKA ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΤΟΝ ΜΙΚΡΟ ΣΟΥ!MATINAKI ΜΗΝ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΕΣΑΙ KEEP GOING!ΑΧ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΝΤΡΕΣ ΜΑΣ ΟΤΑΝ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΟΝΤΑΙ ΠΟΛΥ!!

Clear Blue δν ειπες οτι έκανες? πήγα στην σελιδα τους .. 2 τεστ έχουν ..ενα που κάνει ή - ή + και ένα που λέει με λόγια σε μια οθονη έγκυος ή όχι και πόσων εβδομάδων!!

Αυτό με το - +, λέει αν βγει σταυρος είναι θετικό αλλιως βγαινει μια γραμμη!! - δηλαδη!

Αλλα λένε στην σελίδα τους και άλλα στο τεστ πανω????? scratch scratch

lia-ka

lia-ka
δεν εχω παει καθολου,εκεινος μου ειπε ελα οποτε θες,εγω ειμαι 5 εβδομαδων!τι θα δει?αν τον παρω θα μου πει ελα να σε δω!

evi27

evi27
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλημέρα κι από μένα!! τι κάνετε? εδώ έχει τέλεια μέρα με sunny Very Happy

αχ κι εγώ νυστάζωωωωωωωωω....

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
evi27 έγραψε:καλημέρα κι από μένα!! τι κάνετε? εδώ έχει τέλεια μέρα με sunny Very Happy

αχ κι εγώ νυστάζωωωωωωωωω....

καλημέρα Εύη !!!! Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #20 - Σελίδα 13 654316

έχω πιαστεί στον αυχένα!! πφφ μάλλον ξεσκεπάστηκα και κρύωσα το βράδυ No No No

lia-ka

lia-ka
καλημερα evi! Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #20 - Σελίδα 13 379767

mariposa

mariposa
BOUBOU ΣΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΜΕΣΑ ΤΟ ΤΕΣΤ ΛΕΕΙ ΠΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΓΡΑΜΜΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΧΟΝΤΡΕΣ,ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΚΑΙ ΕΓΩ... Rolling Eyes
LIAKA ΑΝ ΑΓΧΩΝΕΣΑΙ ΠΟΛΥ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΣ ΝΑ ΣΕ ΔΕΙ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ?

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 13 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 26 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις