601 Απ: Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #20 Σαβ Μαρ 17, 2012 10:32 am
evi27
Πρωταγωνιστής!!
Σοφούλι έχεις π.μ
αγάπη
αγάπη
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
ioanna85 έγραψε:Γενεθλια ειχε!
γκρινιαρα έγραψε:ioanna85 έγραψε:Γενεθλια ειχε!
ααα!!!! εεε...τοτε να τα εκατοστησει!!!
evi27 έγραψε:Σοφούλι έχεις π.μ
αγάπη
sofouli έγραψε:evi27 έγραψε:Σοφούλι έχεις π.μ
αγάπη
το διαβασα ευη μου και σ'ευχαριστω παρα πολυ!που ξεγενναει?
ioanna85 έγραψε:μου κολλησε ο η/υ!
ευχαριστω πολυ για τις ευχες!
λυπαμαι που θα σας αφησω τωρα γιατι δεν προλαβα να μαθω καλα καλα τα νεα σας!λογικα θα τα πουμε αυριο ή πολυ αργα το βραδυ!
sofouli έγραψε:τωρα που θα κατεβουμε με το καλο για πασχα θα παω αν ειναι...αντε να βγουνε και οι μεταθεσεις να κατηφορισουμε μια και καλη!
evi27 έγραψε:sofouli έγραψε:τωρα που θα κατεβουμε με το καλο για πασχα θα παω αν ειναι...αντε να βγουνε και οι μεταθεσεις να κατηφορισουμε μια και καλη!
απλά καλά είναι να κλείσεις από νωρίς για ραντεβου γιατί είναι απο τους καλυτερους στη θεσ/νικη και γίνεται χαμός! μεταθέσεις ακούω...στρατιωτικός κι εσένα?
sofouli έγραψε:evi27 έγραψε:sofouli έγραψε:τωρα που θα κατεβουμε με το καλο για πασχα θα παω αν ειναι...αντε να βγουνε και οι μεταθεσεις να κατηφορισουμε μια και καλη!
απλά καλά είναι να κλείσεις από νωρίς για ραντεβου γιατί είναι απο τους καλυτερους στη θεσ/νικη και γίνεται χαμός! μεταθέσεις ακούω...στρατιωτικός κι εσένα?
ναι!και περιμενω πως και πως να φυγουμε απο ορεστιαδα!και εσενα?
Elenisig έγραψε:Κορίτσια, πάω για
Δεν την παλέυω άλλο.
Θα τα πουμε,
φιλάκια!!!!!
Είμαι μαμά! » Είμαι έγκυος! » Μήπως είμαι έγκυος; » Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #20
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης