901 Απ: Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #20 Κυρ Μαρ 18, 2012 12:36 pm
γκρινιαρα
Πρωταγωνιστής!!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
αγαπη έγραψε:χαχαχα κοριτσια γελαω μονη μου βλεπω ανεκδοτα στο youtube και εχω λιωσει λεμε ευτυχως μενω σε μονοκατοικια το γελιο μου δεν ξερω αν ειναι τοσο ικανο ωστε να με ακουσουν οι απεναντι και ξερετε πως γελαω ετσι και με πιασει
αγαπη έγραψε:χαχαχα κοριτσια γελαω μονη μου βλεπω ανεκδοτα στο youtube και εχω λιωσει λεμε ευτυχως μενω σε μονοκατοικια το γελιο μου δεν ξερω αν ειναι τοσο ικανο ωστε να με ακουσουν οι απεναντι και ξερετε πως γελαω ετσι και με πιασει
αγαπη έγραψε:κοριτσια φανταστειτε εμας στην θεση των παπαγαλων εμεις να ειμαστε σεξομανεις οπως η παπαγαλινα και ο αντρες μας να μην αντεχουν αλλο να τα εχουν φτυσει οι φουκαραδες και μια μερα να πουμε οτι δεν αισθανομαστε καλα και οτι αρρωστησαμε (μακρυα απο μας) ο αντρας μας θα δωσει την ιδια απαντηση με τον παπαγαλο ειμαι σιγουρη
evi27 έγραψε:αγάπη αν χαθώ ξαφνικά ξέρεις...θα έχω πάει για μπριζόλα
αγαπη έγραψε:evi27 έγραψε:αγάπη αν χαθώ ξαφνικά ξέρεις...θα έχω πάει για μπριζόλα
ορμααααα ευακι βουυρρρ εμενα αυριο ο αντρουλης μου εχει παλι ρεπο οποτε δεν σε ζηλευω και πολυ
evi27 έγραψε:αγαπη έγραψε:evi27 έγραψε:αγάπη αν χαθώ ξαφνικά ξέρεις...θα έχω πάει για μπριζόλα
ορμααααα ευακι βουυρρρ εμενα αυριο ο αντρουλης μου εχει παλι ρεπο οποτε δεν σε ζηλευω και πολυ
χθες μου γλίτωσε γιατί είχε υπηρεσία αλλά σήμερα δεν θα τον λυπηθώ!χαχαχα
Elenisig έγραψε:Καλημέρα Λενάκι!!!!! Τι κάνεις?
Κ εγώ έχω δουλίτσες αλλά θα ξεκινήσω μετα τις 10 που θα φύγει ο άντρας μου, γιατί κοιμάται τώρα το παιδί μου
Είμαι μαμά! » Είμαι έγκυος! » Μήπως είμαι έγκυος; » Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #20
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης