Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
604 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 604 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 5, 6, 7 ... 23 ... 41  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 6 από 41]

ioanna85

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ηρθε ο αντρας!Ναζω να φαμε κι ερχομαι!

loulou_29

loulou_29
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Λεμονάκι έγραψε:λουλου έχω κάτι πουκάμισα Laughing Laughing

να φανταστώ προτιμάς τους φοιτητές γιατί θα κάθονται ποιο φρόνιμα στην τάξη Razz Razz

φερτα τωρα ξανα εβαλα νερο κ περιμενω να ζεσταθει!!προλαβαινεις Razz

αγαπη

αγαπη
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλως την ιωαννα με το σεντονακι της τη κανεις κοριτσακι μου?? ασχετο εσυ ποσο πληρωνεις σε ιδιωτικο στον γιατρο σου το τεστ παπ??? σου κανει και κολπικο υπερηχο?? ειναι και αυτο μεσα στην τιμη???

matinaki83

matinaki83
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Λεμονάκι έγραψε:αμπι μπακ Laughing Laughing Laughing

Ελλη δεν πήγα για νυφικό γιατί μου ήρθε περίοδος, δεν με παρακολουθείς Very Happy
Καλορίζικο το νέο σου σπίτι και καλότυχο !! τι έγινε με το νυφικό σου ;
έχεις κανένα νέο απο το μέτωπο ;

Λενάκι καλή δουλειά Very Happy

Ματινάκι τσούξιμο στις θηλές είχε μια φίλη και τελικά ήταν εγκυμοσύνη.

ΛΕΜΟΝΑΚΙ ΜΟΥ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ?????? Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #21 - Σελίδα 6 125586

ΕΜΕΝΑ ΠΑΝΤΩΣ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΓΙΑΤΙ ΓΕΝΙΚΑ ΟΤΑΝ ΑΔΙΑΘΕΤΩ ΤΟ ΣΤΗΘΟΣ ΜΟΥ ΔΕΝ ΧΑΜΠΑΡΙΑΖΕΙ ΤΙΠΟΤΑ..Κ ΑΝ ΚΑΠΟΙΕΣ ΦΟΡΕΣ ΧΑΜΠΑΡΙΑΣΕΙ..ΜΕ ΠΟΝΑΕΙ ΟΛΟ Κ ΚΥΡΙΩΣ ΣΤΟ ΠΛΑΙ..ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΜΕΤΑ ΤΗ ΔΕΚΑΤΗ ΜΕΡΑ ΤΗΣ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗΣ ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΟΙ ΘΥΛΕΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΣΟΥΞΙΜΟ....ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΙΜΑΙ ΡΕΑΛΙΣΤΡΙΑ...

loulou_29

loulou_29
ioanna85 έγραψε:Ευουλι Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #21 - Σελίδα 6 417472

Αγαπη οντως ανοιξατε νεο και οντως ειστε γλωσσουδες!Καλα το βιντεο με τις γατες ολα τα λεφτα!
Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #21 - Σελίδα 6 M146Οσο για τους παπαγαλινους ποσο δικιο εχεις!

Γκρινιαρα σημερα οι πονοι ειναι πιο εντονοι αρα δεν ελπιζω!Τι γλυκο μωρακι ανεβασες χθες!!!Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #21 - Σελίδα 6 M015Εκανες τις δουλειες σου;;Τη μισω την ηλεκτρικη!Στην αποξεση πλήρωσα μονο την κλινικη!Ο γιατρος και η αναισθησιολογος τιποτα λογω γνωριμιας!!!

Ελενακι με το μαλακο με τις δουλειες!Θελει προσοχη τωρα!Εμενα ευτυχως αν και του αρεσει ο υπνος με το που χτυπησει το ξυπνητηρι ειναι στο ποδι!Αντε περασει η μιση μερα....Με το καλο!

mariposa πεταλουδιτσα μου κανενα ευχαριστο ακομα!

Δημητρα πως εισαι; Ευχαριστα; δεν εχουμε κανενα ακομα!Τοσα πολλα σου πηγαν; Μια περιουσια, ασχετα με τη διαφορα μισθων που εχουμε Ελλαδα - Κυπρο παλι πολλα ειναι!Οσο για τη γεννα σε καλο ιδιωτικο νοσοκομειο της πατρας τοσο παει το μαλλι μαζι με τον γιατρο!

Σοφια γιατι θες υπερηχο; Ανησυχεις για κατι;Με το καινουργιο συστημα δεν μπορει να σου γραψει πολλα κουτια!Τι σιδηρο και ασβεστιο παιρνεις;Οντως εχεις σουβλιες; Συσπασεις ειναι δυσκολο να ειναι, λογικα ειναι η μητρα που μεγαλωνει! Rolling Eyes ...Μην του τα παραπεις και σε φορτωσει χαπια!

Ελλη 23 μονο; εχω διαβασει και πανω απο 30 μια φορα! Rolling Eyes Ξεπατωθηκες στη μετακομιση το σ/κ;Τεταρτη ε; Μια χαρα!!Σιγα σιγα θα το τακτοποιησεις το σπιτι αρκει να ξεμπερδεψεις με το παλιο!Χαιρομαι που σας δεχτηκαν ετσι τα πεθερικα κι εγω ειμαι σιγουρη πως τωρα θα ερθει το παιδακι...σε μια χαρουμενη οικογενεια, σε ενα ησυχο σπιτακι!Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #21 - Σελίδα 6 M016Εγω ελπιζω Ελλη να μη σου εκανε το σπιτι ανω κατω! cyclops Καλα εκανες για τον γιατρο!Θα ηρεμησεις κι αλλο!

Ευη εδω εχει ωραια λιακαδα!Τωρα ειδα οτι αλλαξαν τα καναλια...μπραβο!!!Υπομονη και για τα μικρα και για τα μεγαλα παιδια! Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #21 - Σελίδα 6 417472

Αννα κι εσυ δουλειες;

KRISTI 1 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #21 - Σελίδα 6 35468

Σωτηρια τι γλυκια μαμα που εισαι; Σε κλωτσαει ε; Τι γλυκο!!!!Ναι καλα ειναι το Δεσποινακι, χθες μπηκε!

Χριστινα συλλυπητηρια κουκλα μου!Ο χρονος θα γαληνεψει τον πονο σου!

Θοδωρα κανε μια χοριακη καλε!Οντως που λεει και η ευη ποιο τεστ εκανες;

Εβελιν βρε δεν ειπαμε οχι αγχος 20 χρονων κοριτσι;Θα περιμενουμε νεα απο τον γιατρο σου!

Λιανα περαστικα στον μικρουλι σου!Ο πονος λογικα δεν ειναι τιποτα και δεν πρεπει να ανησυχεις!Αλλα παρε καλου κακου στον γιατρο σου!Μα καλα ειναι σοβαρος ο πεθερος σου; Μη δινεις σημασια και στεναχωρεις το μωρακι σου!Κι οταν ζητησουν βοηθεια εσυ παλι θα την δωσεις γιατι εισαι ψυχουλα!Ο αντρας σου τι λεει;

Αντα κι εγω τρωω πολυ τις τελευταιες μερες αλλα σημερα ανακαλυψα πως εχασα μισο κιλο!Σιγα τα ωα θα μου πεις! queen δε το θυμαμαι το ποιηματακι!

zoyzoynitsa moy χαιρομαι για την ουρολοιμωξη και για τα...τσιμπηματακια!!!

maria.tst καλες βολτες στον ανοιξιατικο καιρο!

Νικη απο τη μια καλο που ο καρυοτυπος και η θρομβοφιλια ειναι ενταξει αλλα απο την αλλη που ειναι το προβλημα; Ψαξε το και για αντιπατρικα....ειναι αμφιλεγομενες οι αποψεις στο θεμα αλλα ρωτα εσυ!Ποτε εχεις με τον Παγκαλο ραντεβου; Αφου η κυστη απορροφαται, ενταξει ειναι!Ολα καλα θα πανε μη στεναχωριεσαι!

Ματινα μιλησες με τον γιατρο;;;

Λενακι Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #21 - Σελίδα 6 M032

καλος το κοριτσι αλλα διαβαζω σε αλλα απανταω δεν παω καθολου καλα αυτες τις μερες!!!! Embarassed της hometest εχω...δεν εχω παει ακομα για χοριακη γιατι εχω πονους περιοδου να τους πω ωορρηξιας να τους πω θα σε γελασω τελος παντων Twisted Evil

matinaki83

matinaki83
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ΙΩΑΝΝΑ ΜΟΥ Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #21 - Σελίδα 6 125586 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #21 - Σελίδα 6 125586

ΠΗΡΑ ΤΟ ΠΡΩΙ ΑΛΛΑ ΕΞΕΤΑΖΕ Κ ΜΟΥ ΕΙΠΕ Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΟΤΙ ΘΑ ΜΕ ΠΑΡΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ...Κ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ...... Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #21 - Σελίδα 6 311356 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #21 - Σελίδα 6 311356 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #21 - Σελίδα 6 311356

sotiria-giannitsa

sotiria-giannitsa
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ME TO KALO KAI TO #21#!!!!!!EYXOMAI NA EXOYME POLLA Θετικό!! Θετικό!! Θετικό!! Θετικό!! Θετικό!! Θετικό!! Θετικό!! Θετικό!!
POLLES Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #21 - Σελίδα 6 990599 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #21 - Σελίδα 6 990599 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #21 - Σελίδα 6 990599 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #21 - Σελίδα 6 990599 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #21 - Σελίδα 6 990599 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #21 - Σελίδα 6 990599 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #21 - Σελίδα 6 990599 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #21 - Σελίδα 6 990599 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #21 - Σελίδα 6 990599
KAI POLLA Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #21 - Σελίδα 6 567772 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #21 - Σελίδα 6 49454 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #21 - Σελίδα 6 567772 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #21 - Σελίδα 6 49454 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #21 - Σελίδα 6 567772 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #21 - Σελίδα 6 49454 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #21 - Σελίδα 6 567772 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #21 - Σελίδα 6 49454

a-niki

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ιωαννα την αλλη τεταρτη εχω ραντεβου με τον παγκαλο. οσο για τα αντιπατρικα δεν ξερω αν θα κανω γιατι οντως εινια αμφιλεγομενες οι αποψεις.. Εδω η γεννετιστρια που εκανα την θρομβοφιλια ειπε οτι δεν τα πιστευει. τι να πω.. Η κυστη θα ξερω αν απορροφηθει μετα τον μηνα . τελος απριλιου

αγαπη

αγαπη
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
matinaki83 έγραψε:ΙΩΑΝΝΑ ΜΟΥ Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #21 - Σελίδα 6 125586 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #21 - Σελίδα 6 125586

ΠΗΡΑ ΤΟ ΠΡΩΙ ΑΛΛΑ ΕΞΕΤΑΖΕ Κ ΜΟΥ ΕΙΠΕ Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΟΤΙ ΘΑ ΜΕ ΠΑΡΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ...Κ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ...... Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #21 - Σελίδα 6 311356 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #21 - Σελίδα 6 311356 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #21 - Σελίδα 6 311356

καλε γιατι δεν ξαναπαιρνεις εσυ?? μαλλον σε ξεχασε

matinaki83

matinaki83
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
αγαπη έγραψε:
matinaki83 έγραψε:ΙΩΑΝΝΑ ΜΟΥ Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #21 - Σελίδα 6 125586 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #21 - Σελίδα 6 125586

καλε γιατι δεν ξαναπαιρνεις εσυ?? μαλλον σε ξεχασε

ΓΙΑΤΙ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΤΑ ΤΗΛ ΜΕΤΑ ΤΑ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΚΑΤΑ ΤΙΣ 9 ΣΥΝΗΘΩΣ...ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΔΕΝ ΜΕ ΠΑΡΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΡΙΣΩ Κ ΚΑΠΟΙΟΝ ΜΕ ΑΙΤΙΟΛΟΓΙΑ....ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Κ ΚΑΛΑ ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΜΟΥ Κ ΤΗ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΟΛΟ Ο ΑΝΤΡΟΥΛΗΣ ΜΟΥ... Laughing Laughing

Ada

Ada
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλησπέρα από μενα , είπα να κάνω ένα διαλειμματάκι από το Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #21 - Σελίδα 6 M174 κ να ρίξω μια ματιά.

Να νιώθω κ τυχερή μέσα στην ατυχία μου γιατί εμένα η ...επέμβαση μου βγήκε εντελώς δωρεάν κ η ιστολογική δώρο!! Twisted Evil

Βέβαια έπρεπε να υπομείνω ένα 5ήμερο σε μια γυναικολογική πτέρυγα,αλλά αφού δεν πήδηξα από το παράθυρο κ γράφω σε φόρουμ καλά είμαι Cool

ioanna85

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Αγαπη μου εμενα ο γιατρος μου ειναι ο πρωην εγοδοτης μου κι ισχυουν αλλες τιμες για μενα προσωπικα!Αλλα θα σου πω τι ισχυει σε γενικες γραμμες...Οταν λες ετησιο τσεκ απ σημαινει διακολπικο υπερηχο, διακοιλιακο υπερηχο,ληψη για τεστ ΠΑΠ και ψηλαφιση μαστων!Η επισκεψη αυτη κοστιζει αν δεν εχεις κανενα ταμειο 50€ με 60€ και η αναλυση του τεστ εξαρταται...μπορει να κοστιζει μεχρι και 40€ αν δεν το γραψεις πουθενα!Εμενα ο δικος μου χωρις ταμειο ειναι ολα ολα περιπου 80€!

Θοδωρα εγω εχω μεγαλη εμπιστοσυνη στα τεστ της Self Clear!Κανε μια χοριακη να ξερεις τι σου γινεται!

Ματινα ξαναπαρε να μιλησεις μονη σου με τον γιατρο!

Νικη εχω δει ατομα που ειδαν φως με τα αντιπατρικα!Μπορω αν θες να σου πω ονομα καποιου αμα κατεβεις Αθηνα απλα να μιλησεις μαζι του, να ακουσεις μια αποψη αν θες!Οσο για την κυστη με τι ειναι γεματη;νερο,αιμα ή τζελ;

Αντα τελικα δεν ηταν τοσο δωρεαν για σενα!Με οσα περασες η αξια ηταν ανεκτιμιτη!

αγαπη

αγαπη
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ξαναηρθα κοριτσακια μου πηγα εκανα Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #21 - Σελίδα 6 Bath-tub
και ειμαι ετοιμη αν εξαφανιστω ξαφνικα ξερετε εσειςWink Wink

ioanna85

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αγαπη έγραψε:ξαναηρθα κοριτσακια μου πηγα εκανα Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #21 - Σελίδα 6 Bath-tub
και ειμαι ετοιμη αν εξαφανιστω ξαφνικα ξερετε εσειςWink Wink

Ξερουμε Ουρσουλα!Ξερουμε! Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #21 - Σελίδα 6 40746

Ada

Ada
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ξέρουμε Αγάπη Razz κωδικό όνομα: Μπριζόλα! Cool

Άσε που του κανα αληθινή μπριζόλα την Κυριακή κ χαζογελούσα μόνη μου Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #21 - Σελίδα 6 M131

Ιωάννα τι κάνεις? Πού χάθηκες?

ioanna85

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Eδω ειμαι Αντα μου!Μαλλον με τριγυριζει γριππη, με τριγυριζει η Αλεκα...Ολα μαζι!Ποναει το κεφαλι μου κιολας! Rolling Eyes

lia-ka

lia-ka
ηρθααααααα!και ειμαι παρα πολυ χαρουμενη!ειδαμε και σακο,αλλα και το σπορακι!την δευτερα παμε για καρδουλα Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #21 - Σελίδα 6 669659!τον ρωτησα αν ολα πανε καλα,και μου ειπε οτι την προηγουμενη φορα δεν ειχε μεγαλωσει καθολου,τωρα με 12 μερες καθυστερηση φανηκανε ολα!αφου βρε κοριτσια ο σταυρος στο τεστ ειναι ακομη!σχεδον 2 εβδομαδες!ιωαννα μου ο αντρας μου με στιριζει σε αυτο το θεμα!ειναι διπλα μου!οποτε δεν θα ξανα ασχοληθω!θα κοιταω μονο την οικογενεια μου!σοφουλι,και εμενα ειναι πρησμενο αλλα δεν ποναει συνεχεια!στο πρωτο παιδι ειναι συνεχεια πρησμενο με πονο,στο δευτερο τιποτα!ξεφουσκωτω!δεν ειναι τιποτε κοπελα μου,ολα καλα!

lia-ka

lia-ka
ιωαννα μου περαστικα!μην το λες οτι θα ερθει σιγουρα!μπορει να ειναι Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #21 - Σελίδα 6 990599!μεχρι να δουμε αιμα ελπιζουμε!εχει γινει σλογκαν πλεον!

Ada

Ada
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ιωάννα θα σου λεγα να πάρεις κανένα ντεπόν αλλά καλύτερα κρατήσου, φάε καμιά σουπίτσα κ τσαγάκια (αλλά είμαι σίγουρη ότι ήδη το χεις κάνει). Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #21 - Σελίδα 6 417472

Μακάρι να την περάσεις ξόφαλτσα που λένε ή να είναι από άλλο η αδυναμία... Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #21 - Σελίδα 6 4872

Εγώ σήμερα έχω τσακίσει τα τυριά,γιαούρτια κ το άσπρο υγρό!Μάλλον μου λείπει ασβέστιο...ή ψηλώνω ΚΙ ΑΛΛΟ!! Laughing Laughing

Τέλεια Λιάνα!! Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #21 - Σελίδα 6 536304 Σκόρπισε μπόλικη σκόνη στα κορίτσια μας εδώ!!!

lia-ka

lia-ka
Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #21 - Σελίδα 6 727892 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #21 - Σελίδα 6 727892 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #21 - Σελίδα 6 727892 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #21 - Σελίδα 6 727892 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #21 - Σελίδα 6 727892 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #21 - Σελίδα 6 727892 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #21 - Σελίδα 6 727892 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #21 - Σελίδα 6 727892 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #21 - Σελίδα 6 727892 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #21 - Σελίδα 6 727892 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #21 - Σελίδα 6 727892 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #21 - Σελίδα 6 727892 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #21 - Σελίδα 6 727892 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #21 - Σελίδα 6 727892 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #21 - Σελίδα 6 727892 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #21 - Σελίδα 6 727892 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #21 - Σελίδα 6 727892

a-niki

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ιωαννα ο γιατρος μου ειπε οτι δεν ειναι αιμα. υγρο λεει που με τα χαπια θα το απορροφησει ο οργανισμος μου. ωαριο που δεν εσπασε και εφτασε στα 3 εκατοστα. Η αληθεια εινια οτι επαθα σοκ και δεν ηξερα τι να ρωτησω. δεν ειχα ποτε προβληματα με τον κυκλο μου και ξαφνικα ολα μαζι.. μαλλον παραμεγαλωσα Razz

ioanna85

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Λιανα μου χαιρομαι πολυ που ολα ειναι καλα!Ειδες; Μπορει να εφαγες μια πικρα σημερα αλλα πηρες πολυ μεγαλη χαρα!Με το καλο να ακουσετε και την καρδουλα!Ελπιζω να ηρεμησες τωρα! Ο σταυρος αναλογα το τεστ μπορει να κρατησει και χρονια! Wink Ειναι ευχαριστο που ο αντρας σου σε στηριζει!

Αντα ελπιζω οπως λες να το περασω ξοφαλτσα!Γιατι τοση μανια για ασβεστιο; Φαε και κανενα αμυγδαλακι!

ioanna85

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
a-niki έγραψε:ιωαννα ο γιατρος μου ειπε οτι δεν ειναι αιμα. υγρο λεει που με τα χαπια θα το απορροφησει ο οργανισμος μου. ωαριο που δεν εσπασε και εφτασε στα 3 εκατοστα. Η αληθεια εινια οτι επαθα σοκ και δεν ηξερα τι να ρωτησω. δεν ειχα ποτε προβληματα με τον κυκλο μου και ξαφνικα ολα μαζι.. μαλλον παραμεγαλωσα Razz

αντε βρε χαζουλα που παραμεγαλωσες!απλα σου ετυχαν το ενα μετα το αλλο και δεν προλαβες ακομα να το χωνεψεις!Απλα αυτο!Ολα καλα θα πανε!

loulou_29

loulou_29
lia-ka έγραψε:ιωαννα μου περαστικα!μην το λες οτι θα ερθει σιγουρα!μπορει να ειναι Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #21 - Σελίδα 6 990599!μεχρι να δουμε αιμα ελπιζουμε!εχει γινει σλογκαν πλεον!

Μπραβο βρε λιανα μου με το καλο να ακουσεις κ την καρδουλα του!!!!!!! Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #21 - Σελίδα 6 883208
Ιωαννα μου περαστικουλια σου αλλα μηπως εχουμε Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #21 - Σελίδα 6 990599 ???

ioanna85

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Θοδωρα μου εχω πολλα συπτωματα περιοδου!Πιο πιθανο ειναι να εισαι εσυ παρα εγω!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 6 από 41]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 5, 6, 7 ... 23 ... 41  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις