126 Απ: Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #21 Δευ Μαρ 19, 2012 8:37 am
ioanna85
Πρωταγωνιστής!!
Ηρθε ο αντρας!Ναζω να φαμε κι ερχομαι!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Λεμονάκι έγραψε:λουλου έχω κάτι πουκάμισα
να φανταστώ προτιμάς τους φοιτητές γιατί θα κάθονται ποιο φρόνιμα στην τάξη
ΛΕΜΟΝΑΚΙ ΜΟΥ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ??????Λεμονάκι έγραψε:αμπι μπακ
Ελλη δεν πήγα για νυφικό γιατί μου ήρθε περίοδος, δεν με παρακολουθείς
Καλορίζικο το νέο σου σπίτι και καλότυχο !! τι έγινε με το νυφικό σου ;
έχεις κανένα νέο απο το μέτωπο ;
Λενάκι καλή δουλειά
Ματινάκι τσούξιμο στις θηλές είχε μια φίλη και τελικά ήταν εγκυμοσύνη.
ioanna85 έγραψε:Ευουλι
Αγαπη οντως ανοιξατε νεο και οντως ειστε γλωσσουδες!Καλα το βιντεο με τις γατες ολα τα λεφτα!
Οσο για τους παπαγαλινους ποσο δικιο εχεις!
Γκρινιαρα σημερα οι πονοι ειναι πιο εντονοι αρα δεν ελπιζω!Τι γλυκο μωρακι ανεβασες χθες!!!Εκανες τις δουλειες σου;;Τη μισω την ηλεκτρικη!Στην αποξεση πλήρωσα μονο την κλινικη!Ο γιατρος και η αναισθησιολογος τιποτα λογω γνωριμιας!!!
Ελενακι με το μαλακο με τις δουλειες!Θελει προσοχη τωρα!Εμενα ευτυχως αν και του αρεσει ο υπνος με το που χτυπησει το ξυπνητηρι ειναι στο ποδι!Αντε περασει η μιση μερα....Με το καλο!
mariposa πεταλουδιτσα μου κανενα ευχαριστο ακομα!
Δημητρα πως εισαι; Ευχαριστα; δεν εχουμε κανενα ακομα!Τοσα πολλα σου πηγαν; Μια περιουσια, ασχετα με τη διαφορα μισθων που εχουμε Ελλαδα - Κυπρο παλι πολλα ειναι!Οσο για τη γεννα σε καλο ιδιωτικο νοσοκομειο της πατρας τοσο παει το μαλλι μαζι με τον γιατρο!
Σοφια γιατι θες υπερηχο; Ανησυχεις για κατι;Με το καινουργιο συστημα δεν μπορει να σου γραψει πολλα κουτια!Τι σιδηρο και ασβεστιο παιρνεις;Οντως εχεις σουβλιες; Συσπασεις ειναι δυσκολο να ειναι, λογικα ειναι η μητρα που μεγαλωνει! ...Μην του τα παραπεις και σε φορτωσει χαπια!
Ελλη 23 μονο; εχω διαβασει και πανω απο 30 μια φορα! Ξεπατωθηκες στη μετακομιση το σ/κ;Τεταρτη ε; Μια χαρα!!Σιγα σιγα θα το τακτοποιησεις το σπιτι αρκει να ξεμπερδεψεις με το παλιο!Χαιρομαι που σας δεχτηκαν ετσι τα πεθερικα κι εγω ειμαι σιγουρη πως τωρα θα ερθει το παιδακι...σε μια χαρουμενη οικογενεια, σε ενα ησυχο σπιτακι!Εγω ελπιζω Ελλη να μη σου εκανε το σπιτι ανω κατω! Καλα εκανες για τον γιατρο!Θα ηρεμησεις κι αλλο!
Ευη εδω εχει ωραια λιακαδα!Τωρα ειδα οτι αλλαξαν τα καναλια...μπραβο!!!Υπομονη και για τα μικρα και για τα μεγαλα παιδια!
Αννα κι εσυ δουλειες;
KRISTI 1
Σωτηρια τι γλυκια μαμα που εισαι; Σε κλωτσαει ε; Τι γλυκο!!!!Ναι καλα ειναι το Δεσποινακι, χθες μπηκε!
Χριστινα συλλυπητηρια κουκλα μου!Ο χρονος θα γαληνεψει τον πονο σου!
Θοδωρα κανε μια χοριακη καλε!Οντως που λεει και η ευη ποιο τεστ εκανες;
Εβελιν βρε δεν ειπαμε οχι αγχος 20 χρονων κοριτσι;Θα περιμενουμε νεα απο τον γιατρο σου!
Λιανα περαστικα στον μικρουλι σου!Ο πονος λογικα δεν ειναι τιποτα και δεν πρεπει να ανησυχεις!Αλλα παρε καλου κακου στον γιατρο σου!Μα καλα ειναι σοβαρος ο πεθερος σου; Μη δινεις σημασια και στεναχωρεις το μωρακι σου!Κι οταν ζητησουν βοηθεια εσυ παλι θα την δωσεις γιατι εισαι ψυχουλα!Ο αντρας σου τι λεει;
Αντα κι εγω τρωω πολυ τις τελευταιες μερες αλλα σημερα ανακαλυψα πως εχασα μισο κιλο!Σιγα τα ωα θα μου πεις! δε το θυμαμαι το ποιηματακι!
zoyzoynitsa moy χαιρομαι για την ουρολοιμωξη και για τα...τσιμπηματακια!!!
maria.tst καλες βολτες στον ανοιξιατικο καιρο!
Νικη απο τη μια καλο που ο καρυοτυπος και η θρομβοφιλια ειναι ενταξει αλλα απο την αλλη που ειναι το προβλημα; Ψαξε το και για αντιπατρικα....ειναι αμφιλεγομενες οι αποψεις στο θεμα αλλα ρωτα εσυ!Ποτε εχεις με τον Παγκαλο ραντεβου; Αφου η κυστη απορροφαται, ενταξει ειναι!Ολα καλα θα πανε μη στεναχωριεσαι!
Ματινα μιλησες με τον γιατρο;;;
Λενακι
matinaki83 έγραψε:ΙΩΑΝΝΑ ΜΟΥ
ΠΗΡΑ ΤΟ ΠΡΩΙ ΑΛΛΑ ΕΞΕΤΑΖΕ Κ ΜΟΥ ΕΙΠΕ Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΟΤΙ ΘΑ ΜΕ ΠΑΡΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ...Κ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ......
αγαπη έγραψε:matinaki83 έγραψε:ΙΩΑΝΝΑ ΜΟΥ
ΠΗΡΑ ΤΟ ΠΡΩΙ ΑΛΛΑ ΕΞΕΤΑΖΕ Κ ΜΟΥ ΕΙΠΕ Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΟΤΙ ΘΑ ΜΕ ΠΑΡΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ...Κ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ......
καλε γιατι δεν ξαναπαιρνεις εσυ?? μαλλον σε ξεχασε
a-niki έγραψε:ιωαννα ο γιατρος μου ειπε οτι δεν ειναι αιμα. υγρο λεει που με τα χαπια θα το απορροφησει ο οργανισμος μου. ωαριο που δεν εσπασε και εφτασε στα 3 εκατοστα. Η αληθεια εινια οτι επαθα σοκ και δεν ηξερα τι να ρωτησω. δεν ειχα ποτε προβληματα με τον κυκλο μου και ξαφνικα ολα μαζι.. μαλλον παραμεγαλωσα
lia-ka έγραψε:ιωαννα μου περαστικα!μην το λες οτι θα ερθει σιγουρα!μπορει να ειναι !μεχρι να δουμε αιμα ελπιζουμε!εχει γινει σλογκαν πλεον!
Είμαι μαμά! » Είμαι έγκυος! » Μήπως είμαι έγκυος; » Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #21
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης