101 Απ: Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #21 Δευ Μαρ 19, 2012 7:13 am
αγαπη
Πρωταγωνιστής!!
χαχαχαχα τρελλοκομειαααααα
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
αγαπη έγραψε:χαχαχαχα τρελλοκομειαααααα
a-niki έγραψε:γκρινιαρα την πρωτη φορα μου πηρε ο γιατρος 460 μαζι με τον αναισθησιολογο. Την δευτερη 550 ευρω αλλα εκανα βιοψια .
demmy5_k έγραψε:a-niki έγραψε:γκρινιαρα την πρωτη φορα μου πηρε ο γιατρος 460 μαζι με τον αναισθησιολογο. Την δευτερη 550 ευρω αλλα εκανα βιοψια .
Εγώ εδώ στην Κύπρο χτύπησα χιλιάρικο και τις δύο φορές, συμπεριλαμβανομένου του αναισθησιολόγου. Είμαι τυχερή γιατί έχω σούπερ ταμείο υγείας, αλλιώς μόνο με την προσπάθεια των 2 φορών, τις αποξέσεις, τις εξετάσεις (ορμονικές, καρυότυπους, ιστολογικές των εμβρύων) και την λαπαροσκοπική υστεροσκόπηση κορίτσια θα είχα ένα κόστος της τάξης των 9,000 ευρώ περίπου. Και όλα αυτά χωρίς να κάνω μωράκι. Και σκέφτομαι, τι γίνεται με μια κοπέλα που δεν έχει την τύχη μου? Αν δεν έχει αυτά τα λεφτά? Νοσοκομεία εδώ στην Κύπρο δεν παίζουν, είναι αίσχος, ειδικά της Λάρνακας.
evi27 έγραψε:demmy5_k έγραψε:a-niki έγραψε:γκρινιαρα την πρωτη φορα μου πηρε ο γιατρος 460 μαζι με τον αναισθησιολογο. Την δευτερη 550 ευρω αλλα εκανα βιοψια .
Εγώ εδώ στην Κύπρο χτύπησα χιλιάρικο και τις δύο φορές, συμπεριλαμβανομένου του αναισθησιολόγου. Είμαι τυχερή γιατί έχω σούπερ ταμείο υγείας, αλλιώς μόνο με την προσπάθεια των 2 φορών, τις αποξέσεις, τις εξετάσεις (ορμονικές, καρυότυπους, ιστολογικές των εμβρύων) και την λαπαροσκοπική υστεροσκόπηση κορίτσια θα είχα ένα κόστος της τάξης των 9,000 ευρώ περίπου. Και όλα αυτά χωρίς να κάνω μωράκι. Και σκέφτομαι, τι γίνεται με μια κοπέλα που δεν έχει την τύχη μου? Αν δεν έχει αυτά τα λεφτά? Νοσοκομεία εδώ στην Κύπρο δεν παίζουν, είναι αίσχος, ειδικά της Λάρνακας.
πολλά λεφτά!!
demmy5_k έγραψε:
Πολλά Εύη μου δε λες τίποτα. Και τώρα θα μου κάτσει η γέννα 4,500-5,000 υπολογίζω. Φυσικά είναι σούπερ η κλινική και ο γιατρούλης μου και χαλάλι, αλλά στον τοκετό το ταμείο υγείας μου δίνει σταθερό ποσό, όχι ποσοστό που είναι το 1/5 περίπου. Γι' αυτό όταν έκανα δανειάκι για το αυτοκίνητο που πήρα έβαλα πάνω και τα 5,000 της γέννας. Όσο για δωμάτιο του μωρού....έλα μωρέ, τι χρειάζεται; Θα κοιμάται στο αυτοκίνητο! Έτσι λέω του άντρα μου που ήθελε καινούριο αυτοκίνητο!
Λεμονάκι έγραψε:τι να πω ρε κορίτσια,
ντροπή μεγάλη !!! μας έχουν ρημάξει με το να μας εκμεταλλεύονται
Λεμονάκι έγραψε:δυστυχώς κανείς...
θα πας τώρα για δουλειά και θα ξυπνήσεις τι ηλικίες έχεις ;
Λεμονάκι έγραψε:λουλου έχω κάτι πουκάμισα
να φανταστώ προτιμάς τους φοιτητές γιατί θα κάθονται ποιο φρόνιμα στην τάξη
γιατί δεν ρωτάς σε κανένα θεματάκι με εκγυούλες ; εμείς λίγο δύσκολο να ξέρουμε εκτός απο μερικές κοπέλες που έχουν παιδάκια αλλά τώρα δεν είναι εδώsofouli έγραψε:καλησπερα κοριτσια!!!!!!!!!!!χρειαζομαι μια βοηθεια.το στηθος μεχρι ποτε ποναει?σημερα νιωθω κατι μηδαμινο και η αληθεια ειναι οτι ταραχτηκα.λετε να πηγαινει τπτ ασχημα?
εγώ αλλά φεύγω, είναι και η Ιωάννα μέσα αλλά διαβάζει τις σελίδες τώρα.αγαπη έγραψε:ποιες ειστε εδω??? θελω και αλλο καφεδακι αλλα βαριεμε να σηκωθω να φτιαξω
Είμαι μαμά! » Είμαι έγκυος! » Μήπως είμαι έγκυος; » Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #21
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης