Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
577 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 577 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 23 ... 41  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 5 από 41]

αγαπη

αγαπη
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
χαχαχαχα τρελλοκομειαααααα Laughing Laughing Laughing Laughing

evi27

evi27
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αγαπη έγραψε:χαχαχαχα τρελλοκομειαααααα Laughing Laughing Laughing Laughing

Laughing Laughing Laughing Laughing

demmy5_k

demmy5_k
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
a-niki έγραψε:γκρινιαρα την πρωτη φορα μου πηρε ο γιατρος 460 μαζι με τον αναισθησιολογο. Την δευτερη 550 ευρω αλλα εκανα βιοψια .

Εγώ εδώ στην Κύπρο χτύπησα χιλιάρικο και τις δύο φορές, συμπεριλαμβανομένου του αναισθησιολόγου. Είμαι τυχερή γιατί έχω σούπερ ταμείο υγείας, αλλιώς μόνο με την προσπάθεια των 2 φορών, τις αποξέσεις, τις εξετάσεις (ορμονικές, καρυότυπους, ιστολογικές των εμβρύων) και την λαπαροσκοπική υστεροσκόπηση κορίτσια θα είχα ένα κόστος της τάξης των 9,000 ευρώ περίπου. Και όλα αυτά χωρίς να κάνω μωράκι. Και σκέφτομαι, τι γίνεται με μια κοπέλα που δεν έχει την τύχη μου? Αν δεν έχει αυτά τα λεφτά? Νοσοκομεία εδώ στην Κύπρο δεν παίζουν, είναι αίσχος, ειδικά της Λάρνακας.

evi27

evi27
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
demmy5_k έγραψε:
a-niki έγραψε:γκρινιαρα την πρωτη φορα μου πηρε ο γιατρος 460 μαζι με τον αναισθησιολογο. Την δευτερη 550 ευρω αλλα εκανα βιοψια .

Εγώ εδώ στην Κύπρο χτύπησα χιλιάρικο και τις δύο φορές, συμπεριλαμβανομένου του αναισθησιολόγου. Είμαι τυχερή γιατί έχω σούπερ ταμείο υγείας, αλλιώς μόνο με την προσπάθεια των 2 φορών, τις αποξέσεις, τις εξετάσεις (ορμονικές, καρυότυπους, ιστολογικές των εμβρύων) και την λαπαροσκοπική υστεροσκόπηση κορίτσια θα είχα ένα κόστος της τάξης των 9,000 ευρώ περίπου. Και όλα αυτά χωρίς να κάνω μωράκι. Και σκέφτομαι, τι γίνεται με μια κοπέλα που δεν έχει την τύχη μου? Αν δεν έχει αυτά τα λεφτά? Νοσοκομεία εδώ στην Κύπρο δεν παίζουν, είναι αίσχος, ειδικά της Λάρνακας.

πολλά λεφτά!! Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #21 - Σελίδα 5 606100 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #21 - Σελίδα 5 606100 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #21 - Σελίδα 5 606100 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #21 - Σελίδα 5 606100

demmy5_k

demmy5_k
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
evi27 έγραψε:
demmy5_k έγραψε:

πολλά λεφτά!! Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #21 - Σελίδα 5 606100 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #21 - Σελίδα 5 606100 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #21 - Σελίδα 5 606100 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #21 - Σελίδα 5 606100

Πολλά Εύη μου δε λες τίποτα. Και τώρα θα μου κάτσει η γέννα 4,500-5,000 υπολογίζω. Φυσικά είναι σούπερ η κλινική και ο γιατρούλης μου και χαλάλι, αλλά στον τοκετό το ταμείο υγείας μου δίνει σταθερό ποσό, όχι ποσοστό που είναι το 1/5 περίπου. Γι' αυτό όταν έκανα δανειάκι για το αυτοκίνητο που πήρα έβαλα πάνω και τα 5,000 της γέννας. Όσο για δωμάτιο του μωρού....έλα μωρέ, τι χρειάζεται; Θα κοιμάται στο αυτοκίνητο! Έτσι λέω του άντρα μου που ήθελε καινούριο αυτοκίνητο!

evi27

evi27
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
demmy5_k έγραψε:

Πολλά Εύη μου δε λες τίποτα. Και τώρα θα μου κάτσει η γέννα 4,500-5,000 υπολογίζω. Φυσικά είναι σούπερ η κλινική και ο γιατρούλης μου και χαλάλι, αλλά στον τοκετό το ταμείο υγείας μου δίνει σταθερό ποσό, όχι ποσοστό που είναι το 1/5 περίπου. Γι' αυτό όταν έκανα δανειάκι για το αυτοκίνητο που πήρα έβαλα πάνω και τα 5,000 της γέννας. Όσο για δωμάτιο του μωρού....έλα μωρέ, τι χρειάζεται; Θα κοιμάται στο αυτοκίνητο! Έτσι λέω του άντρα μου που ήθελε καινούριο αυτοκίνητο!

πω πω τι να πω βρε παιδί μου!!μιλάμε για τρελά ποσά!!για έναν τόσο ιερό σκοπό!!τι να κάνεις κούκλα μου!χαλάλι να λες για το σποράκι σου!!

Λεμονάκι

Λεμονάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
τι να πω ρε κορίτσια,
ντροπή μεγάλη !!! μας έχουν ρημάξει με το να μας εκμεταλλεύονται

evi27

evi27
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Λεμονάκι έγραψε:τι να πω ρε κορίτσια,
ντροπή μεγάλη !!! μας έχουν ρημάξει με το να μας εκμεταλλεύονται

καλά τα λες εσύ αλλά ποιος σ'ακούει!!

πω πω νυστάζω γμτ...

Λεμονάκι

Λεμονάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
δυστυχώς κανείς...

θα πας τώρα για δουλειά και θα ξυπνήσεις Very Happy τι ηλικίες έχεις ;

loulou_29

loulou_29
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Επιτελους κοριτσια αξιωθηκα να σας διαβασω!!!!!τωρα τι θα πρωτοθυμηθω ειναι αλλο θεμα Razz
Για αρχη καλοριζικο κ με το δεξι το θεματακι με πολλα Θετικό τεστ!! Θετικό τεστ!! Θετικό τεστ!!

Ελλη καλοριζικη η καινουργια σας φωλιτσα και με το καλο το σπορακι να ερθει κ να τρυπωσει!!!!! Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #21 - Σελίδα 5 544943
Χριστινα να σαι καλα να τον θυμασαι Crying or Very sad

Κοριτσια εγω στο γιατρο δινω 100 με εξεταση-υπερυχο-παπ-κολποσκοπηση....και ειναι ο μηνας μου κιολας αλλα περιμενω να δω τι θα γινει με την αλεκα κ μετα!!!
Σε ολα τα υπολοιπα κοριτσια Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #21 - Σελίδα 5 417472 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #21 - Σελίδα 5 417472
αφου εκανα το διαλειματακι μου παω να συνεχισω Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #21 - Σελίδα 5 517142 γιατι τα ρουχα εχουν γινει βουνο παλι Twisted Evil

evi27

evi27
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Λεμονάκι έγραψε:δυστυχώς κανείς...

θα πας τώρα για δουλειά και θα ξυπνήσεις Very Happy τι ηλικίες έχεις ;

έχω 13-14 χρονών κάποια,μια μαμά περίπου 36-37,και φοιτητές 20-21 Very Happy

σήμερα έχω τους φοιτητές και μια αντιδραστική 13νη! Rolling Eyes

γκρινιαρα

γκρινιαρα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
κοριτσακια με πηρε ο υπνος και τωρα θα παω σε μια φιλη να μου βγαλει τα φρυδια και μετα για περπατημα...οποτε θα διαβασω τα νεα σας μολις γυρισω...

ευη κανε κουραγιο και πηγαινε να διδαξεις "το μελλον μας" γιατι το "παρελθον" μας μάς κατεστρεψε...

Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #21 - Σελίδα 5 M120Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #21 - Σελίδα 5 M120Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #21 - Σελίδα 5 M120

evi27

evi27
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
γκρινιαρα έγραψε:κοριτσακια με πηρε ο υπνος και τωρα θα παω σε μια φιλη να μου βγαλει τα φρυδια και μετα για περπατημα...οποτε θα διαβασω τα νεα σας μολις γυρισω...

ευη κανε κουραγιο και πηγαινε να διδαξεις "το μελλον μας" γιατι το "παρελθον" μας μάς κατεστρεψε...

Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #21 - Σελίδα 5 M120Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #21 - Σελίδα 5 M120Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #21 - Σελίδα 5 M120

Very Happy Very Happy άντε καλά να περάσεις!

Λεμονάκι

Λεμονάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
λουλου έχω κάτι πουκάμισα Laughing Laughing

να φανταστώ προτιμάς τους φοιτητές γιατί θα κάθονται ποιο φρόνιμα στην τάξη Razz Razz

evi27

evi27
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Λεμονάκι έγραψε:λουλου έχω κάτι πουκάμισα Laughing Laughing

να φανταστώ προτιμάς τους φοιτητές γιατί θα κάθονται ποιο φρόνιμα στην τάξη Razz Razz

ναι δεν το συζητώ!!μπορείς να συνεννοηθείς βρε παιδί μου!!!το άλλο περνάει από πέρυσι εφηβεία και μιλάμε τα έχω δει όλα!!!ώρες ώρες με βγάζει εκτός εαυτού!!

Λεμονάκι

Λεμονάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
γρινιάρα καλά να περάσεις, ξέρεις νομίζω πως το νυφικό σου το έχω δει, μπορείς να βάλεις μια ολόκληρη όταν γυρίσεις ;

sofouli

sofouli
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλησπερα κοριτσια!!!!!!!!!!!χρειαζομαι μια βοηθεια.το στηθος μεχρι ποτε ποναει?σημερα νιωθω κατι μηδαμινο και η αληθεια ειναι οτι ταραχτηκα.λετε να πηγαινει τπτ ασχημα?

Λεμονάκι

Λεμονάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
sofouli έγραψε:καλησπερα κοριτσια!!!!!!!!!!!χρειαζομαι μια βοηθεια.το στηθος μεχρι ποτε ποναει?σημερα νιωθω κατι μηδαμινο και η αληθεια ειναι οτι ταραχτηκα.λετε να πηγαινει τπτ ασχημα?
γιατί δεν ρωτάς σε κανένα θεματάκι με εκγυούλες ; εμείς λίγο δύσκολο να ξέρουμε εκτός απο μερικές κοπέλες που έχουν παιδάκια αλλά τώρα δεν είναι εδώ

ioanna85

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Κοριτσακια ευχομαι το θεματακι να ειναι καλοριζικο!Να εχουμε πολλες Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #21 - Σελίδα 5 990599 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #21 - Σελίδα 5 990599 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #21 - Σελίδα 5 990599 και πολλες "μπριζόλες"!!!! Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #21 - Σελίδα 5 40746

Παω να διαβασω τα νεα και απο το προηγουμενο και επιστρεφω με τεντοπανο!Πανω απο 12 σελιδες γι'αυτο υπομονη!

evi27

evi27
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
φεύγω κι εγώ σιγά σιγά....θα τα πούμεε μετά!! Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #21 - Σελίδα 5 315810 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #21 - Σελίδα 5 315810 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #21 - Σελίδα 5 531909

Λεμονάκι

Λεμονάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ευη καλή δουλειά, τα λέμε Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #21 - Σελίδα 5 315810

Ιωαννάκι Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #21 - Σελίδα 5 379767 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #21 - Σελίδα 5 379767

αγαπη

αγαπη
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ποιες ειστε εδω??? θελω και αλλο καφεδακι αλλα βαριεμε να σηκωθω να φτιαξω

Λεμονάκι

Λεμονάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αγαπη έγραψε:ποιες ειστε εδω??? θελω και αλλο καφεδακι αλλα βαριεμε να σηκωθω να φτιαξω
εγώ αλλά φεύγω, είναι και η Ιωάννα μέσα αλλά διαβάζει τις σελίδες τώρα.

πάω να πάρω καρύδια απο την κουμπάρα μου να κάνω την καρυδόπιτα της γρινιάρας !!

αγαπη

αγαπη
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΦΙΛΑΚΙΑ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΜΟΥ

ΙΩΑΝΝΑ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΩ... Very Happy

ioanna85

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ευουλι Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #21 - Σελίδα 5 417472

Αγαπη οντως ανοιξατε νεο και οντως ειστε γλωσσουδες!Καλα το βιντεο με τις γατες ολα τα λεφτα!
Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #21 - Σελίδα 5 M146Οσο για τους παπαγαλινους ποσο δικιο εχεις!

Γκρινιαρα σημερα οι πονοι ειναι πιο εντονοι αρα δεν ελπιζω!Τι γλυκο μωρακι ανεβασες χθες!!!Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #21 - Σελίδα 5 M015Εκανες τις δουλειες σου;;Τη μισω την ηλεκτρικη!Στην αποξεση πλήρωσα μονο την κλινικη!Ο γιατρος και η αναισθησιολογος τιποτα λογω γνωριμιας!!!

Ελενακι με το μαλακο με τις δουλειες!Θελει προσοχη τωρα!Εμενα ευτυχως αν και του αρεσει ο υπνος με το που χτυπησει το ξυπνητηρι ειναι στο ποδι!Αντε περασει η μιση μερα....Με το καλο!

mariposa πεταλουδιτσα μου κανενα ευχαριστο ακομα!

Δημητρα πως εισαι; Ευχαριστα; δεν εχουμε κανενα ακομα!Τοσα πολλα σου πηγαν; Μια περιουσια, ασχετα με τη διαφορα μισθων που εχουμε Ελλαδα - Κυπρο παλι πολλα ειναι!Οσο για τη γεννα σε καλο ιδιωτικο νοσοκομειο της πατρας τοσο παει το μαλλι μαζι με τον γιατρο!

Σοφια γιατι θες υπερηχο; Ανησυχεις για κατι;Με το καινουργιο συστημα δεν μπορει να σου γραψει πολλα κουτια!Τι σιδηρο και ασβεστιο παιρνεις;Οντως εχεις σουβλιες; Συσπασεις ειναι δυσκολο να ειναι, λογικα ειναι η μητρα που μεγαλωνει! Rolling Eyes ...Μην του τα παραπεις και σε φορτωσει χαπια!

Ελλη 23 μονο; εχω διαβασει και πανω απο 30 μια φορα! Rolling Eyes Ξεπατωθηκες στη μετακομιση το σ/κ;Τεταρτη ε; Μια χαρα!!Σιγα σιγα θα το τακτοποιησεις το σπιτι αρκει να ξεμπερδεψεις με το παλιο!Χαιρομαι που σας δεχτηκαν ετσι τα πεθερικα κι εγω ειμαι σιγουρη πως τωρα θα ερθει το παιδακι...σε μια χαρουμενη οικογενεια, σε ενα ησυχο σπιτακι!Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #21 - Σελίδα 5 M016Εγω ελπιζω Ελλη να μη σου εκανε το σπιτι ανω κατω! cyclops Καλα εκανες για τον γιατρο!Θα ηρεμησεις κι αλλο!

Ευη εδω εχει ωραια λιακαδα!Τωρα ειδα οτι αλλαξαν τα καναλια...μπραβο!!!Υπομονη και για τα μικρα και για τα μεγαλα παιδια! Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #21 - Σελίδα 5 417472

Αννα κι εσυ δουλειες;

KRISTI 1 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #21 - Σελίδα 5 35468

Σωτηρια τι γλυκια μαμα που εισαι; Σε κλωτσαει ε; Τι γλυκο!!!!Ναι καλα ειναι το Δεσποινακι, χθες μπηκε!

Χριστινα συλλυπητηρια κουκλα μου!Ο χρονος θα γαληνεψει τον πονο σου!

Θοδωρα κανε μια χοριακη καλε!Οντως που λεει και η ευη ποιο τεστ εκανες;

Εβελιν βρε δεν ειπαμε οχι αγχος 20 χρονων κοριτσι;Θα περιμενουμε νεα απο τον γιατρο σου!

Λιανα περαστικα στον μικρουλι σου!Ο πονος λογικα δεν ειναι τιποτα και δεν πρεπει να ανησυχεις!Αλλα παρε καλου κακου στον γιατρο σου!Μα καλα ειναι σοβαρος ο πεθερος σου; Μη δινεις σημασια και στεναχωρεις το μωρακι σου!Κι οταν ζητησουν βοηθεια εσυ παλι θα την δωσεις γιατι εισαι ψυχουλα!Ο αντρας σου τι λεει;

Αντα κι εγω τρωω πολυ τις τελευταιες μερες αλλα σημερα ανακαλυψα πως εχασα μισο κιλο!Σιγα τα ωα θα μου πεις! queen δε το θυμαμαι το ποιηματακι!

zoyzoynitsa moy χαιρομαι για την ουρολοιμωξη και για τα...τσιμπηματακια!!!

maria.tst καλες βολτες στον ανοιξιατικο καιρο!

Νικη απο τη μια καλο που ο καρυοτυπος και η θρομβοφιλια ειναι ενταξει αλλα απο την αλλη που ειναι το προβλημα; Ψαξε το και για αντιπατρικα....ειναι αμφιλεγομενες οι αποψεις στο θεμα αλλα ρωτα εσυ!Ποτε εχεις με τον Παγκαλο ραντεβου; Αφου η κυστη απορροφαται, ενταξει ειναι!Ολα καλα θα πανε μη στεναχωριεσαι!

Ματινα μιλησες με τον γιατρο;;;

Λενακι Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #21 - Σελίδα 5 M032

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 5 από 41]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 23 ... 41  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δημιουργία Φόρουμ | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις