176 Απ: Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #21 Δευ Μαρ 19, 2012 10:56 am
sofouli
Πρωταγωνιστής!!
ποναει η κοιλιτσα μου....ειναι σα να τεντωνει υπερβολικα.....η' μηπως απ'ολα τα χαζα που τρωω ολη μερα?
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Λεμονάκι έγραψε:πόση ώρα πρέπει να βράζει το σιρόπι;
ioanna85 έγραψε:Λεμονακι ειναι οι πονοι που με προγειωνουν!Θα δουμε!Δεν πειραζει ομως, αληθεια!Περιμενουμε καλεσμα για την καρυδοπιτα!
Αντα
Θοδωρα
Νικη καλο μαζεμα!
Αγαπη κι εγω νευριαζω αλλα να ειναι καλα και το καταναλωτικο οργιο (διαφημισεις)!
Σοφια το folivoran τι ειναι; Καινουργιο φαρμακο μαλλον!Ασβεστιο εγω θα παρω σιγουρα μασωμενο!Legofer αμπουλες;Μαγνησιο;
ioanna85 έγραψε:Α!απλα συνηθως φυλλικο οξυ παιρνουν το φιλισιν!Ρωταω για μαγνησιο για τις κραμπες που εχεις!Εμενα ο δικος μου δινει απο την αρχη και το κοβει αργοτερα!
ioanna85 έγραψε:αυτα τα τραβηγματα που λες οι γιατροι τα λενε κραμπες!
sofouli έγραψε:ioanna85 έγραψε:αυτα τα τραβηγματα που λες οι γιατροι τα λενε κραμπες!
ε οπως και να τα λενε δεν εδειξε ν'ανησυχει...σε αντιθεση με μενα που αναρωτιεμαι συνεχεια αν ολα πανε καλα.
sofouli έγραψε:sofouli έγραψε:ioanna85 έγραψε:αυτα τα τραβηγματα που λες οι γιατροι τα λενε κραμπες!
ε οπως και να τα λενε δεν εδειξε ν'ανησυχει...σε αντιθεση με μενα που αναρωτιεμαι συνεχεια αν ολα πανε καλα.
ιωαννα μου σ'ευχαριστω! βασικα γιατρος εισαι και τα γνωριζεις τοσο καλα η' ετυχε?
καλώς ήρθες στην όμορφή παρέα μας !!bebaki!!! έγραψε:Κοριτσακια θελω να μπω κι εγω στην παρεα σας!!!!!Να συγχαρω τη Σοφια για την εγκυμοσυνη της,να της πανε ολα τελεια και σε λιγους μηνες να ειναι αγκαλια με το μωρακι της και να ειναι τρισευτυχισμενη!!!!!!!!!
Εγω ειμαι στην αναμονη!Θα ερθει δε θα ερθει;;;;Δεν με ποναει καθολου τ στηθος μου κι αυτο με πονηρευει και ελπιζω!!!Οσα χρονια θυμαμαι τον εαυτο μου δεν μου ηρθε ποτε περιοδος χωρισ να με πονεσει το στηθος!Να σημειωσω οτι εχω σταθερο κυκλο28-29 ημερων.Εχει τυχει σε καμια κοπελα και να ηταν εγκυουλα η σε καποια φιλη της;;;
Εχω αναρτησει και ποστ αλλα δεν μου απαντησε καμια!
ioanna85 έγραψε:Αντε εμαθες πως ολα ειναι καλα και θα ηρεμησεις επιτελους!
Αργυρώ030509 έγραψε:Ιωάννα και Λεμονάκι,ναι που να μην της πω τπτ,ήρθε!!!
Καλά λες Ιωάννα,ίσως ένα παραπάνο φταίει αυτό που ήμουν έτσι!!!(ή μήπως ήταν ανάδρομος ο Ερμής???Τι να πώ...άβυσσος η ψυχή του αστρολόγου )
Είμαι μαμά! » Είμαι έγκυος! » Μήπως είμαι έγκυος; » Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #21
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης