376 Απ: Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #21 Τρι Μαρ 20, 2012 3:06 am
sofouli
Πρωταγωνιστής!!
ασχετο αλλα μιλαμε τοσο καιρο και δε σας εχω ρωτησει....με τι ασχολειστε?
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
boubou έγραψε:Εγω σε ιντερνετ καφε δουλευω! τα πρωινα ειναι πολυυυ χαλαρα και λειπει και ο υπευθυνος κι ετσι μπορω να σας κραταω συντροφια!!!
loulou_29 έγραψε:εγω εχω σταματησει ενα χρονο ακριβως......αλλα μου λειπει πολυ η δουλεια μου (λογιστρια)
boubou έγραψε:ναι στο κεντρο ειναι! εχεις συγγενεις εδω και θα ερθεις?
νομιζω οτι η δουλεια σου ειναι πολυ ωραια!
λουλου μου εχεις κοιταξει και δν βρισκεις η σταματησες για αλλους λογους?
sofouli έγραψε:ασχετο αλλα μιλαμε τοσο καιρο και δε σας εχω ρωτησει....με τι ασχολειστε?
evi27 έγραψε:sofouli έγραψε:ασχετο αλλα μιλαμε τοσο καιρο και δε σας εχω ρωτησει....με τι ασχολειστε?
εγώ είμαι καθηγήτρια γερμανικών
sofouli έγραψε:evi27 έγραψε:sofouli έγραψε:ασχετο αλλα μιλαμε τοσο καιρο και δε σας εχω ρωτησει....με τι ασχολειστε?
εγώ είμαι καθηγήτρια γερμανικών
α τελεια!θεσσαλονικη ε?αντε να ερθουμε και εμεις...επιτελους!
ioanna85 έγραψε:καλημερα κοριτσακια!
Αργυρω η πεθερα ειναι "κοκκινο πανι" για σενα;
Γκρινιαρα κουκλιτσα!Κουκλιτσα!Βρε μου φαινεσαι γνωστη και σπαω το κεφαλι μηπως σε ξερω αλλα τιποτα!Πες μας το μυστικο πως τα χανεις....Οσο για το οτι θες να γυρισεις πισω σου λεω κοιτα μονο μπροστα!
Λεμονακι οντως μοιαζει πολυ με το δικο σου!
Θοδωρα μαλλον αρρωσταινω!Αφου ειναι το αποτελεσμα που ηθελες χαιρομαι για σενα!Τουλαχιστον τωρα ξερεις!
Ευη ελπιζω να μην τα ζορισες πολυ τα παιδακια με το τεστ!
Αντα οντως τωρα που το λες φαινεται οτι θα σφαξει την πεθερα της Αργυρως! Αν συναντηθουμε ποτε και με κερασεις κατι που απαιτει καλαμακι θα προσεξω τι καλαμακι θα μου βαλεις!Χαχαχαχαχα!
Νικη
Γιαννα εδω εχει φοβερο καιρο!Θα περιμενουμε νεα σου απο τον γιατρο!
mariposa κι εγω που δε δουλευω παλι μεσα ειμαι!
Αγαπη με το ζουζουνι εισαι ακομα;
Εβελιν καλη επιτυχια!
maria.tst θελω κι εγω δουλεια!
Αννα δεν κανεις λαθος!
Λιανα κανε και καμια προσευχη για εμας γιατι οι δικες μας δεν ακουγονται!Πηγα σε ιερεα χθες και ειχα ασχημη εμπειρια, μου φερθηκε καπως λες κι εγω εφταιγα για οτι εγινε!
Ελλη τρομαρα μου η ψυχουλα!Ειχα δει παλια μια εκπομπη στο skai που ελεγε τι να κανεις σε τετοιες περιπτωσεις το it's me or the dog!Καλοριζικο το σπιτι και καλες μπριζολες!
zoyzoynitsa moy μακαρι να πανε ολα καλα!
Σωτηρια πως παει η εγκυμοσυνη;
Δημητρα να χαιρεσαι τον αντρουλη σου!χρονια του πολλα!
Σοφια τι ειδος χορου;Ανεργη τωρα!
boubou έγραψε:ναι στο κεντρο ειναι! εχεις συγγενεις εδω και θα ερθεις?
loulou_29 έγραψε:boubou έγραψε:ναι στο κεντρο ειναι! εχεις συγγενεις εδω και θα ερθεις?
σταματησα απο περσυ λογω το οτι υπηρχε πολυ πιεση στην εταιρεια κ γυριζα καθε μερα στις 11 το βραδυ(απο τις 7 το πρωι)οποτε υπηρχε και πιεση μετα στο σπιτι!πλεον δεν ψαχνω κατι επισημα αλλα αν ακουσω κατι απο κανεναν γνωστο εννοειται οτι θα παω.....δεν μπορω μες το σπιτι καθε μερα
ioanna85 έγραψε:loulou_29 έγραψε:boubou έγραψε:ναι στο κεντρο ειναι! εχεις συγγενεις εδω και θα ερθεις?
σταματησα απο περσυ λογω το οτι υπηρχε πολυ πιεση στην εταιρεια κ γυριζα καθε μερα στις 11 το βραδυ(απο τις 7 το πρωι)οποτε υπηρχε και πιεση μετα στο σπιτι!πλεον δεν ψαχνω κατι επισημα αλλα αν ακουσω κατι απο κανεναν γνωστο εννοειται οτι θα παω.....δεν μπορω μες το σπιτι καθε μερα
Σε καταλαβαινω!Εμεινα ανεργη και ειπα αφου εχω ταμειο να κανω ενα παιδακι!Παιδακι δεν ερχεται και εχω ειμαι τοσους μηνες κλεισμενη σε ενα σπιτι και κοντευω να τρελαθω!Αρχισε να με πνιγει!Αυτο το μηνα μια τρυπα στο νερο καναμε και παλι απο μαιο προσπαθειες...
evi27 έγραψε:καλώς την Ιωάννα με το τεντόπανο!!
ποια παιδάκια καλέ?φοιτητές!ολόκληρα γαϊδούρια!χιχιιχιχι
λοιπόν εγώ σας αφήνω...έχω μάθημα..θα τα πούμε αργότερα!μην γεμίσετε καμιά 10ρια σελίδες πάλι ε?
Είμαι μαμά! » Είμαι έγκυος! » Μήπως είμαι έγκυος; » Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #21
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης