Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
639 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 639 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 28 ... 41  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 16 από 41]

sofouli

sofouli
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ασχετο αλλα μιλαμε τοσο καιρο και δε σας εχω ρωτησει....με τι ασχολειστε?

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Εγω σε ιντερνετ καφε δουλευω! τα πρωινα ειναι πολυυυ χαλαρα και λειπει και ο υπευθυνος κι ετσι μπορω να σας κραταω συντροφια!!! Very Happy Very Happy Very Happy

sofouli

sofouli
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
boubou έγραψε:Εγω σε ιντερνετ καφε δουλευω! τα πρωινα ειναι πολυυυ χαλαρα και λειπει και ο υπευθυνος κι ετσι μπορω να σας κραταω συντροφια!!! Very Happy Very Happy Very Happy

μεσα στη λαρισα εισαι>?θα κατεβουμε για το πασχα.αν ειναι μπορει να ερθω να σε γνωρισω.εγω κανω επεξεργασια στις φωτο και στηνω ψηφιακα αλμπουμ.πως βλεπεις κατι τελειες επεδερμιδες και σωματα στα περιοδικα....ε αυτο κανω!

loulou_29

loulou_29
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
εγω εχω σταματησει ενα χρονο ακριβως......αλλα μου λειπει πολυ η δουλεια μου Crying or Very sad (λογιστρια)

sofouli

sofouli
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
loulou_29 έγραψε:εγω εχω σταματησει ενα χρονο ακριβως......αλλα μου λειπει πολυ η δουλεια μου Crying or Very sad (λογιστρια)

καλα και εγω σταματησα απο το μαγαζι λογω της μεταθεσης και τα κανω ολα απο το σπιτι.

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ναι στο κεντρο ειναι! εχεις συγγενεις εδω και θα ερθεις?
νομιζω οτι η δουλεια σου ειναι πολυ ωραια! Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #21 - Σελίδα 16 328109

λουλου μου εχεις κοιταξει και δν βρισκεις η σταματησες για αλλους λογους?

sofouli

sofouli
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
boubou έγραψε:ναι στο κεντρο ειναι! εχεις συγγενεις εδω και θα ερθεις?
νομιζω οτι η δουλεια σου ειναι πολυ ωραια! Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #21 - Σελίδα 16 328109

τη πεθερα και το κουνιαδο.η πεθερα μου ειναι απο το πυργετο αλλα μενουνε χρονια λαρισα.

mariposa

mariposa
εγω ειμαι υπαλληλος γραφειου σε μια εταιρεια αλλα δουλευω προσωρινα(προς αντικατασταση μιας κοπελας που γεννησε και τωρα επιστρεφει)οποτε σε δυο εβδομαδες παλι ανεργη γκρρρρρ.Το καλο μονο ειναι οτι θα εχω πολυ χρονο με τον μικρουλη μου που μου εχει λειψει οσο καιρο δουλευω

evi27

evi27
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
sofouli έγραψε:ασχετο αλλα μιλαμε τοσο καιρο και δε σας εχω ρωτησει....με τι ασχολειστε?

εγώ είμαι καθηγήτρια γερμανικών Very Happy

sofouli

sofouli
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
evi27 έγραψε:
sofouli έγραψε:ασχετο αλλα μιλαμε τοσο καιρο και δε σας εχω ρωτησει....με τι ασχολειστε?

α τελεια!θεσσαλονικη ε?αντε να ερθουμε και εμεις...επιτελους!

evi27

evi27
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
sofouli έγραψε:
evi27 έγραψε:

α τελεια!θεσσαλονικη ε?αντε να ερθουμε και εμεις...επιτελους!

ναι ναι θεσ/νικη!για φέτος τουλάχιστον! Very Happy

ioanna85

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλημερα κοριτσακια!

Αργυρω η πεθερα ειναι "κοκκινο πανι" για σενα;

Γκρινιαρα κουκλιτσα!Κουκλιτσα!Βρε μου φαινεσαι γνωστη και σπαω το κεφαλι μηπως σε ξερω αλλα τιποτα!Πες μας το μυστικο πως τα χανεις....Οσο για το οτι θες να γυρισεις πισω σου λεω κοιτα μονο μπροστα!

Λεμονακι οντως μοιαζει πολυ με το δικο σου!

Θοδωρα μαλλον αρρωσταινω!Αφου ειναι το αποτελεσμα που ηθελες χαιρομαι για σενα!Τουλαχιστον τωρα ξερεις!

Ευη ελπιζω να μην τα ζορισες πολυ τα παιδακια με το τεστ!

Αντα οντως τωρα που το λες φαινεται οτι θα σφαξει την πεθερα της Αργυρως! Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #21 - Σελίδα 16 40746Αν συναντηθουμε ποτε και με κερασεις κατι που απαιτει καλαμακι θα προσεξω τι καλαμακι θα μου βαλεις!Χαχαχαχαχα!

Νικη Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #21 - Σελίδα 16 379767

Γιαννα εδω εχει φοβερο καιρο!Θα περιμενουμε νεα σου απο τον γιατρο!

mariposa κι εγω που δε δουλευω παλι μεσα ειμαι!Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #21 - Σελίδα 16 M080

Αγαπη με το ζουζουνι εισαι ακομα;

Εβελιν καλη επιτυχια!

maria.tst θελω κι εγω δουλεια!Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #21 - Σελίδα 16 M079

Αννα δεν κανεις λαθος!

Λιανα κανε και καμια προσευχη για εμας γιατι οι δικες μας δεν ακουγονται!Πηγα σε ιερεα χθες και ειχα ασχημη εμπειρια, μου φερθηκε καπως λες κι εγω εφταιγα για οτι εγινε!Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #21 - Σελίδα 16 M033

Ελλη τρομαρα μου η ψυχουλα!Ειχα δει παλια μια εκπομπη στο skai που ελεγε τι να κανεις σε τετοιες περιπτωσεις το it's me or the dog!Καλοριζικο το σπιτι και καλες μπριζολες! Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #21 - Σελίδα 16 403793

zoyzoynitsa moy μακαρι να πανε ολα καλα!

Σωτηρια πως παει η εγκυμοσυνη;

Δημητρα να χαιρεσαι τον αντρουλη σου!χρονια του πολλα!Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #21 - Σελίδα 16 C50

Σοφια τι ειδος χορου;Ανεργη τωρα! Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #21 - Σελίδα 16 463819

sofouli

sofouli
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ioanna85 έγραψε:καλημερα κοριτσακια!

Αργυρω η πεθερα ειναι "κοκκινο πανι" για σενα;

Γκρινιαρα κουκλιτσα!Κουκλιτσα!Βρε μου φαινεσαι γνωστη και σπαω το κεφαλι μηπως σε ξερω αλλα τιποτα!Πες μας το μυστικο πως τα χανεις....Οσο για το οτι θες να γυρισεις πισω σου λεω κοιτα μονο μπροστα!

Λεμονακι οντως μοιαζει πολυ με το δικο σου!

Θοδωρα μαλλον αρρωσταινω!Αφου ειναι το αποτελεσμα που ηθελες χαιρομαι για σενα!Τουλαχιστον τωρα ξερεις!

Ευη ελπιζω να μην τα ζορισες πολυ τα παιδακια με το τεστ!

Αντα οντως τωρα που το λες φαινεται οτι θα σφαξει την πεθερα της Αργυρως! Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #21 - Σελίδα 16 40746Αν συναντηθουμε ποτε και με κερασεις κατι που απαιτει καλαμακι θα προσεξω τι καλαμακι θα μου βαλεις!Χαχαχαχαχα!

Νικη Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #21 - Σελίδα 16 379767

Γιαννα εδω εχει φοβερο καιρο!Θα περιμενουμε νεα σου απο τον γιατρο!

mariposa κι εγω που δε δουλευω παλι μεσα ειμαι!Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #21 - Σελίδα 16 M080

Αγαπη με το ζουζουνι εισαι ακομα;

Εβελιν καλη επιτυχια!

maria.tst θελω κι εγω δουλεια!Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #21 - Σελίδα 16 M079

Αννα δεν κανεις λαθος!

Λιανα κανε και καμια προσευχη για εμας γιατι οι δικες μας δεν ακουγονται!Πηγα σε ιερεα χθες και ειχα ασχημη εμπειρια, μου φερθηκε καπως λες κι εγω εφταιγα για οτι εγινε!Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #21 - Σελίδα 16 M033

Ελλη τρομαρα μου η ψυχουλα!Ειχα δει παλια μια εκπομπη στο skai που ελεγε τι να κανεις σε τετοιες περιπτωσεις το it's me or the dog!Καλοριζικο το σπιτι και καλες μπριζολες! Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #21 - Σελίδα 16 403793

zoyzoynitsa moy μακαρι να πανε ολα καλα!

Σωτηρια πως παει η εγκυμοσυνη;

Δημητρα να χαιρεσαι τον αντρουλη σου!χρονια του πολλα!Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #21 - Σελίδα 16 C50

Σοφια τι ειδος χορου;Ανεργη τωρα! Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #21 - Σελίδα 16 463819

παραδοσιακα!ολη η γενια μας ανεργη ειναι τωρα πια.

loulou_29

loulou_29

σταματησα απο περσυ λογω το οτι υπηρχε πολυ πιεση στην εταιρεια κ γυριζα καθε μερα στις 11 το βραδυ(απο τις 7 το πρωι)οποτε υπηρχε και πιεση μετα στο σπιτι!πλεον δεν ψαχνω κατι επισημα αλλα αν ακουσω κατι απο κανεναν γνωστο εννοειται οτι θα παω.....δεν μπορω μες το σπιτι καθε μερα Crying or Very sad

ioanna85

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
loulou_29 έγραψε:

σταματησα απο περσυ λογω το οτι υπηρχε πολυ πιεση στην εταιρεια κ γυριζα καθε μερα στις 11 το βραδυ(απο τις 7 το πρωι)οποτε υπηρχε και πιεση μετα στο σπιτι!πλεον δεν ψαχνω κατι επισημα αλλα αν ακουσω κατι απο κανεναν γνωστο εννοειται οτι θα παω.....δεν μπορω μες το σπιτι καθε μερα Crying or Very sad

Σε καταλαβαινω!Εμεινα ανεργη και ειπα αφου εχω ταμειο να κανω ενα παιδακι!Παιδακι δεν ερχεται και εχω ειμαι τοσους μηνες κλεισμενη σε ενα σπιτι και κοντευω να τρελαθω!Αρχισε να με πνιγει!Αυτο το μηνα μια τρυπα στο νερο καναμε και παλι απο μαιο προσπαθειες...

evi27

evi27
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλώς την Ιωάννα με το τεντόπανο!! Laughing

ποια παιδάκια καλέ?φοιτητές!ολόκληρα γαϊδούρια!χιχιιχιχι

λοιπόν εγώ σας αφήνω...έχω μάθημα..θα τα πούμε αργότερα!μην γεμίσετε καμιά 10ρια σελίδες πάλι ε? Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #21 - Σελίδα 16 315810 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #21 - Σελίδα 16 315810 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #21 - Σελίδα 16 315810

loulou_29

loulou_29
ioanna85 έγραψε:
loulou_29 έγραψε:

Σε καταλαβαινω!Εμεινα ανεργη και ειπα αφου εχω ταμειο να κανω ενα παιδακι!Παιδακι δεν ερχεται και εχω ειμαι τοσους μηνες κλεισμενη σε ενα σπιτι και κοντευω να τρελαθω!Αρχισε να με πνιγει!Αυτο το μηνα μια τρυπα στο νερο καναμε και παλι απο μαιο προσπαθειες...

Ασε και εγω ετσι ξεκινησα μετα το χειρουργειο μετα το εξωμητριο κ τωρα βαρεμαρα αφανταστη.......
γιατι καλε τετοια απογοητευση.....γιατι τον μαιο και οχι τον μαρτιο δηλαδη????

loulou_29

loulou_29
evi27 έγραψε:καλώς την Ιωάννα με το τεντόπανο!! Laughing

ποια παιδάκια καλέ?φοιτητές!ολόκληρα γαϊδούρια!χιχιιχιχι

λοιπόν εγώ σας αφήνω...έχω μάθημα..θα τα πούμε αργότερα!μην γεμίσετε καμιά 10ρια σελίδες πάλι ε? Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #21 - Σελίδα 16 315810 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #21 - Σελίδα 16 315810 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #21 - Σελίδα 16 315810

γεια σου ευη καλο μαθημα κ υπομονη!!!!! Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #21 - Σελίδα 16 40746 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #21 - Σελίδα 16 40746

ioanna85

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ευη Καλο μαθημα με τα γαϊδουρακια σου!Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #21 - Σελίδα 16 M057

Θοδωρα αυτο το μηνα θα αδιαθετησω,το ξερω πολυ καλα!Αληθεια το λεω και δεν χαϊδευομαι!Τον απριλιο οι γονιμες θα ειναι τη μεγαλη βδομαδα και ξανα προσπαθεις τελος μαη!Κι εγω τωρα θα χασω 1,5-2 μηνες παλι χωρις δουλεια στο σπιτι να περιμενω τι;

sofouli

sofouli
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
παω για Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #21 - Σελίδα 16 93981 .θα σας δω αργοτερα!!!!!!!!!!! Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #21 - Σελίδα 16 417472

ioanna85

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
sofouli έγραψε:παω για Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #21 - Σελίδα 16 93981 .θα σας δω αργοτερα!!!!!!!!!!! Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #21 - Σελίδα 16 417472

Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #21 - Σελίδα 16 M057

loulou_29

loulou_29
ioanna85 έγραψε:Ευη Καλο μαθημα με τα γαϊδουρακια σου!Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #21 - Σελίδα 16 M057

Θοδωρα αυτο το μηνα θα αδιαθετησω,το ξερω πολυ καλα!Αληθεια το λεω και δεν χαϊδευομαι!Τον απριλιο οι γονιμες θα ειναι τη μεγαλη βδομαδα και ξανα προσπαθεις τελος μαη!Κι εγω τωρα θα χασω 1,5-2 μηνες παλι χωρις δουλεια στο σπιτι να περιμενω τι;

το ατιμο το προαισθημα ε???ελα δεν πειραζει θα κανουμε παρεα μεχρι το μαιο μαζι γιατι κ εμενα εκει με βλεπω να καταληγω.... Wink χαλαραααααα δεν μπορουμε να κανουμε κ αλλιως!!!!!
Κοριτσια παω να κανω μπανακι για να ετοιμαστω σιγα σιγα για τον γιατρο Cool

xaftounaki

xaftounaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλησπέρα κορίτσια
Ούτε εγω δουλεύω,εμείς έχουμε μια οικογενειακή επιχείρηση στην Αθήνα και σταμάτησα τη δουλειά το Φεβρουάριο και κατέβηκα Κρήτη να ακολουθήσω τον άντρα μου. Οπότε είμαι νέα στο θέμα χωρίς δουλεια,και εμένα ο στόχος μου είναι πρώτα να κάνουμε ένα παιδι και μετα ασχολούμαι με το θέμα δουλειά.οχι πως δεν ψάχνω,αν προκύψει κάτι αλλα όπως όλες ξέρετε,είναι δυσκολο

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Iωαννα μου και στο σπιτι που μεναμε τωρα στην αρχη οταν φευγαμε εκλεγε αλλα μετα συνηθισε και κοιμοταν! Το κακο ειναι οτι εκει που μενουμε τωρα ακουει απεξω την φιλη του και θελει να βγει κι αυτος...οποτε δν ξερω αν θα το συνηθισει να ειναι μεσα μοναχος του!!Το μονο που ελπιζω ειναι αν τον βγαζει ο πεθερος μου, να τον βγαζει οταν δν κλαιει!!για να καθεται ηρεμος οσο γινεται!

ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ

ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ioanna85 ΜΗΝ ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ.ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΡΘΕΙ ΤΙΣ ΜΗ ΓΟΝΙΜΕΣ ΜΕΡΕΣ! Η ΒΑΡΕΜΑΡΑ ΤΟΥ ΝΑ ΚΑΘΕΣΕ ΣΠΙΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΑ ΚΑΙ ΣΕ ΡΙΧΝΕΙ ΛΙΓΟ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ.ΜΗΝ ΠΕΦΤΕΙΣ ΟΜΩΣ Η ΑΝΟΙΞΗ ΗΡΘΕ ΚΑΙ ΤΑ ΠΟΥΛΑΚΙΑ ΤΙΤΙΒΙΖΟΥΝ!
ΕΥΗ ΚΑΛΟ ΜΑΘΗΜΑ.

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 16 από 41]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 28 ... 41  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Invision forum με ForumGreek | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις