Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
642 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 642 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 29 ... 41  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 17 από 41]

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ολα εχουν τα καλα τους.. πρεπει να ψαχνουμε να τα βρουμε μονο για να ειμαστε καλα!! και το να εισαι σπιτι εχει τα καλα του, και το να δουλευεις και ολες οι καταστασεις!!να επικεντρωνομαστε εκει πρεπει στα καλα!!! Wink Wink Wink

Ιωαννα εσυ πρωτη μας ελεγες να περιμενουμε να δουμε κοκκινη!!Περιμενε κι εσυ τοτεςςςςςςςςςςς Razz Razz Razz

κι εγω παντως μαζι σας θα ειμαι και μεχρι τον Μαιο και μεχρι.....οποτε χιχιιχιχιχ ευτυχως εχω εσας παρεακι ομως και δν με πειραζει!!

ioanna85

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ελλη γιατι δεν τον αφηνεται στην αυλη με κλειστη την αυλοπορτα να τρεχει μονο του;

Κοριτσια δε θελω να σας ριξω γιατι ειμαι χαλια αυτη τη στιγμη!Ειμαι ανεργη απο τον Οκτωβριο και ενω ειχα την ευκαιρια για δουλεια το αφησα για το μωρο το οποιο δεν ερχεται!Ολο ατυχιες μου συμβαινουν και δεν εχω σηκωσει ακομα κεφαλι!Απο ενα ατομο δραστηριο εφτασα να βγαινω απο το σπιτι μια-δυο φορες τη βδομαδα για να φαμε στα πεθερικα ή να παμε για εναν καφε!Σα φυλακη ειναι...

Τελος εδω ομως....

Θα τα πουμε οταν θα ειμαι καλυτερα!

Φιλια!

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ελα βρε Ιωαννακι μη στεναχωριεσαι!!!!! Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #21 - Σελίδα 17 35468 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #21 - Σελίδα 17 35468 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #21 - Σελίδα 17 35468 δν θελω να τον αφησω εξω γιατι φοβαμαι μην ερθει κανεις , ανοιξει ο πεθερος μου την πορτα για να μπει (για να μπει με το αυτοκινητο, ειναι μεγαλη με μηχανισμο) και την κοπανισει ο κοντος και που να τον πιασει γερος ανθρωπος!!και λιγο πιο διπλα εχει δρομο ταχειας κυκλοφοριας οποτε δν θελω ουτε να φανταζομαι την συνεχειαααααααααα!!!!και γενικα νιωθω περισσοτερη ασφαλεια να ξερω οτι ειμαι κι εγω εκει να επιβλεπω γενικοτερα οταν ειναι εξω!να εχω τον νου μου!

Βεβαια και χθες τον ανοιξε απο τις 2 κι εμεις γυρισαμε στις 6!! Rolling Eyes Rolling Eyes ευτυχως μονο τις μερες που δουλευω πρωι ειναι προβλημα αυτο γιατι μετα δν θα μενει πολυ ωρα μονος του!

Λεμονάκι

Λεμονάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλησπέρα, τι όμορφη μέρα Very Happy
πήρα το καφεδάκι μου σήμερα με τις φίλες μου και μόλις γύρισα.

Ελλη σε πόσες μέρες θα έρθουν τα τεστάκια ; σήμερα πήγα και τα πλήρωσα.

πάω να διαβάσω τις σελίδες και επανέρχομαι...

xaftounaki

xaftounaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ioanna85 έγραψε:Ελλη γιατι δεν τον αφηνεται στην αυλη με κλειστη την αυλοπορτα να τρεχει μονο του;

Κοριτσια δε θελω να σας ριξω γιατι ειμαι χαλια αυτη τη στιγμη!Ειμαι ανεργη απο τον Οκτωβριο και ενω ειχα την ευκαιρια για δουλεια το αφησα για το μωρο το οποιο δεν ερχεται!Ολο ατυχιες μου συμβαινουν και δεν εχω σηκωσει ακομα κεφαλι!Απο ενα ατομο δραστηριο εφτασα να βγαινω απο το σπιτι μια-δυο φορες τη βδομαδα για να φαμε στα πεθερικα ή να παμε για εναν καφε!Σα φυλακη ειναι...

Τελος εδω ομως....

Φιλια!
Κοριτσάκι μου μη το κάνεις αυτο στον εαυτό σου,στη ζωή όλα συμβαίνουν για κάποιο λόγο και τα καλά και τα κακά.ισως πρέπει να βρεις να κάνεις πράγματα να σε γεμίζουν,τώρα ανοίγει και ο καιρός,θα είναι ωραία για βολτουλες,μια φίλη μου μου λέει ότι αν δεν βρω κάτι να κάνω και να πληρώνομαι να βρω κάτι και ας μην πληρώνομαι,καλή ιδέα ισως το σκεφτείς και εσύ.
Σου στέλνω τα φιλιά μου

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Γεια σου Λεμονακι!

δν εχω παρει ποτε τα συγκεκριμενα,αλλα αποτι διαβαζω γενικοτερα κανουν πολυ λιγες μερες! 2-3εργασιμες νομιζω?δν ξερω αν διαφερει σε απομακρισμενες περιοχες μηπως εκει κανει λιγο παραπανω!Αλλα γρηγορα παντως

Ada

Ada
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλησπέρα κι από μένα ουφ πάλι πόση ώρα διάβαζα...Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #21 - Σελίδα 17 M020 κακούργες!

Ποιές είστε εδώ? Very Happy

Παίρνω τα καλαμαράκια μου κ στρώνομαι μπροστά στην οθόνη!Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #21 - Σελίδα 17 M148

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλως την Αντα !!! καλη ορεξη κοριτσακι!
Ασε γιατι κι εγω το πρωι, ειχα να διαβασω απο εχθες το μεσημερι 12 σελιδες!! ξεκινησα με 10 αλλα μεχρι να τελειωσω το διαβασμα ειχαν γινει 12 Laughing Laughing Laughing Laughing και σημερα παλι δν θα μπω το απογευμα αποτι φαινεται....ακομη δν μας πηραν τηλ απο τον οτε..και αυριο δν θα μπω και το πρωι σιγουρα!! Αχ τι με περιμενει!!! Razz Razz Razz

Ada

Ada
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Αχ σε καταλαβαίνω...κ το ξέρεις... Razz

Κ χωρίς ίντερνετ κ με καμιά 30ρια σελίδες για διάβασμα!Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #21 - Σελίδα 17 M037

Ασε που μας λείπεις κιόλας! Cool

Έχω μια πείνα σήμερα...κ πάλι αυτή την τρομερή διάθεση για γαλακτοκομικά, ήδη τσάκισα μισό γιαούρτι πάλι κ πάω να βάλω ένα ποτήρι γάλα... Shocked

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Eμενα παντως η ορεξη μονο για σοκολατες μου μενει!!Για αλλα φαγωσιμα ουτε καν!!χαχαχαχαχα

ευτυχως δν βαριομαστε με τοσα που εχουμε να κανουμε απο δουλειες!!! ελπιζω να το φτιαξουν συντομα γιατι και να μπω απο το κινητο..ποιος γραφει τωρα απο εκει!πφφφ μονο να διαβασω θα μπορω και τοσες σελιδες παλι ταλαιπωρια! Rolling Eyes Rolling Eyes

κι εμενα μου λειπετεεε Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #21 - Σελίδα 17 379767

Λεμονάκι

Λεμονάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
goldangel εγώ δεν είχα ποτέ όρεξη για διάβασμα Razz Razz
καλή επιτυχία Very Happy

Λιάνα ξύπνησες κεφάτη Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #21 - Σελίδα 17 328109
έτσι θέλει να είσαι το σποράκι !!

Αγάπη - ούρσουλα κάνεις προπόνηση ;

Ελλη σε καταλαβαίνω με την παλιό μετακόμιση, εγώ να φανταστείς ακόμα κάποια πράγματα τα έχω μέσα στην αποθήκη Mad τον πρώτο μήνα ούτε τα παπούτσια μου δεν έβρισκα με τον χαμό που γινόταν. Ο κύκλος μου μην χέσω τα έχει παίξει τελείως.
καλέ και εγώ ξεχνάω κάποια πράγματα, για πλάκα το είπα.

Λουλού μου λυπάμαι Crying or Very sad
τουλάχιστον ξέρεις όμως τώρα και αυτό είναι εξίσου σημαντικό.

Δημητρα χρόνια πολλά στον αντρούλη σου και φιλιά στο σπόρι Very Happy

Ιωάννα μερικοί νομίζουν πως είναι θεοί , και αυτοί σαν εμάς είναι.
ακόμα και να σφάλεις κάπου δεν έχουν το δικαίωμα να σε κρίνουν Mad
και προ πάντων να σε κάνουν να νιώσεις άσχημα.
Ξέρεις τι γρήγορα που περνάει ο καιρός, ούτε που θα το καταλάβεις. Στο λέω εγώ που ξέρω καλά...
Να βρεις μια ασχολία, κάτι που να έχει επαφή με κόσμο, να μάθεις κάποιο χορό, να πας γυμναστήριο να πας να μάθεις φωτογραφία, κάτι ρε αδελφέ
μην κάθεσαι μέσα μόνη
σου, είναι θάνατος !!
Μην αφήνεις τον εαυτό
σου να πέσει I love you κάνε κάτι τώρα!!

Αντα Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #21 - Σελίδα 17 417472
ποια άλλη είναι ον ;

sofouli

sofouli
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ioanna85 έγραψε:Ελλη γιατι δεν τον αφηνεται στην αυλη με κλειστη την αυλοπορτα να τρεχει μονο του;

Τελος εδω ομως....

Φιλια!

ιωαννα μου,ειμαι επισημα ανεργη 3 χρονια.αυτα που κανω στο σπιτι εχω να τα πληρωθω απο περσι.αναγκαστικα να πουλησω το αυτοκινητο μου,να χασω οτι χρηματα ειχα στην ακρη λογω καποιων δυσκολων καταστασεων.κατεληξα να ειμαι ολη τη μερα στο σπιτι.προσωπικη ζωη μηδεν.πριν απο το γαμο ειχαμε να ερθουμε σε επαφη με τον αντρα μου 7 μηνες.παρολαυτα ειπα να πατησω ξανα στα ποδια μου....οταν ηρεμησα απο ολα και ολους...ηρθε το μωρο.ολες τα περναμε.ολες εχουμε ενα γολγοθα αλλα παντα υπαρχει και η ανασταση.....παρε τα πανω σου και ολα θα σου ερθουνε! Very Happy

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
εγω το ειπα!! μονο θεμα που αφορα την υγεια μου και των αγαπημενων μου θα με ριξει!!!Τα αλλα φτιαχνονται οτι και να ναι οποτε δν θα χαλαστω για τιποτα περα απο αυτα!!! Εμεις επιλεγουμε το πως θα νιωθουμε με την ζωη μας!μπορει να σας φαινεται αστειο αυτο που λεω αλλα ειναι στο χερι μας να ειμαστε καλα!!και οταν ειμαστε καλα, ειναι και οι γυρω μας καλυτερα!!

Ada

Ada
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
boubou έγραψε:εγω το ειπα!! μονο θεμα που αφορα την υγεια μου και των αγαπημενων μου θα με ριξει!!!Τα αλλα φτιαχνονται οτι και να ναι οποτε δν θα χαλαστω για τιποτα περα απο αυτα!!! Εμεις επιλεγουμε το πως θα νιωθουμε με την ζωη μας!μπορει να σας φαινεται αστειο αυτο που λεω αλλα ειναι στο χερι μας να ειμαστε καλα!!και οταν ειμαστε καλα, ειναι και οι γυρω μας καλυτερα!!

Έγραψες! Respect Respect

Κι εγώ προσπαθώ να τα σκέφτομαι έτσι, αλλά όταν είσαι στο μάτι του κυκλώνα είναι δύσκολο να δεις την ακτίνα της ελπίδας.

Μετά τη μπόρα,θα βγει το ουράνιο τόξο! Wink

Σας αφήνω για τον Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #21 - Σελίδα 17 850933 μου κ τα λέμε μετά!

Φιλάκια σε όλες κ (μου επιτρέπετε) μερικά παραπάνω στην Ιωάννα μας για να πάρει τα πάνω της Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #21 - Σελίδα 17 417472 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #21 - Σελίδα 17 417472

Λεμονάκι

Λεμονάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Αχ Ελλη μην το λες, είναι κάποιες στιγμές τις ζωής που νιώθεις τόσο αδικημένη τόσο ανήμπορη, σου έρχονται και + κάποια άλλα στο κεφάλι σου που λυγίζεις. Δεν μπορείς να το ελέγξεις.
Είναι κάποια πράγματα που μπορεί να σε φτάσουν σε αυτό το σημείο και εγώ έχω φτάσει. Εγώ καταλαβαίνω την Ιωάννα τι εννοεί ακριβώς όπως και αυτά που περιέγραψε η Σοφούλι.
Δεν είναι θέμα επιλογής κάποια πράγματα.

Λεμονάκι

Λεμονάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
σίγουρα είναι όμως και ο χαρακτήρας, δεν μπορούν όλοι να τα αντιμετωπίσουν όπως εσύ.
Και δεν είναι κακό να εκφράζεις στους τρίτους το πως νιώθεις ή ακόμα καλύτερα δεν χρειάζεται να πιέζεις κάποιες φορές τον εαυτό σου για να τον πείσεις πως είσαι καλά, καλά θα είσαι όταν νιώθεις πραγματικά καλά.

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλη ξεκουραση κοριτσακι μου!!! Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #21 - Σελίδα 17 417472 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #21 - Σελίδα 17 417472

Φυσικα δν γινεται να μην πεφτεις ψυχολογικα ποτε!!Απλα πρεπει οταν πεφτεις να μην μενεις κατω.. να κανεις πραγματα να ξανα ανεβεις!!!

Εγω γενικοτερα στην ζωη μου ημουν πολυ απαισιοδοξο ατομο και γενικα μεσα στην μαυριλα!!! και δν περνουσα καθολου καλα γιατι παντα υπηρχε κατι που θα με ανησυχει!!!Τους τελευταιους μηνες ομως την ειδα αλλιως και αποφασισα οτι πρεπει να αλλαξει αυτο γιατι πραγματικα δν ειχα χαρει ΤΙΠΟΤΑ στην ζωη μου με αυτο τον τροπο σκεψης, παντα υπηρχε ενα "καλα ολα αυτα , αλλα αν....."!! και τωρα χαιρομαι την καθε μερα!!κατι θα βρω να με κανει χαρουμενη!!!υπαρχουν πολλα καλα πραγματα καθημερινα που πρεπει να δινουμε αξια!! Ελπιζω να συνεχισω να
σκεφτομαι ετσι για παντα!!

sofouli

sofouli
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
τα πραγματα ποτε δε μας ερχονται οπως τα θελουμε και αναρωτομαστε τι εχουμε κανει για να τα περναμε ολα αυτα.θα πεσεις και ειναι λογικο αλλα το σημαντικο ειναι να υπαρχει καποιος να σε σηκωσει...να σκουπισει τα δακρυα σου και να σου δειξει πως τα καλυτερα ερχονται και ας τα βλεπουμε μακρυνα.

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
κοριτσακια μου σας αφηνω!!! Σας αγαπαω πολυ πολυ!!Δν θελω να στεναχωριεστε!! Αληθεια!!! Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #21 - Σελίδα 17 35468 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #21 - Σελίδα 17 35468 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #21 - Σελίδα 17 35468 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #21 - Σελίδα 17 35468

θα μιλησουμε αυριο παλι!Εκτος αν εγινε το θαυμα με το ιντερνετ!!! Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #21 - Σελίδα 17 417472 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #21 - Σελίδα 17 417472 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #21 - Σελίδα 17 417472 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #21 - Σελίδα 17 417472

Λεμονάκι

Λεμονάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
δεν είμαι απαισιόδοξο άτομο, ίσα ίσα το αντίθετο ούτε και ποτέ σκέφτομαι τα
'αν' όταν όμως αντιμετωπίζεις κάποιο σοβαρό πρόβλημα (ο κάθε ένας βλέπει διαφορετικά το πόσο σοβαρά είναι κάποια πράγματα) όταν σου έρθουν τα πάνω κάτω τότε χάνεσαι, η μαγκιά είναι να σηκωθείς ξανά.
Εγώ ξέρω πως σύντομα θα μπω στην εμμηνόπαυση πως θα μπορούσα να το αντιμετωπίσω ; να το παίξω τρελίτσα ;΄

τι θα κάνατε κορίτσια αν σας το έλεγε αυτό ο γιατρός σας η εξετάσεις σας ;
να βρω κουράγιο τουλάχιστον...

sofouli

sofouli
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
εχουμε ιστορικο για τη κλιμακτηριο.η γιαγια μου μπηκε στα 35 και η μητερα μου στα 37.υπαρχουνε χαπια που σου προτεινει ο γιατρος σε περιπτωση που δεν εχεις παιδακια και θελεις να αποκτησεις.το εχω αγχος να σου πω την αληθεια αλλα δε θελω να το σκεφτομαι και αυτο.τελικα η ζωη μας ειναι γεματη αγχος.

Λεμονάκι

Λεμονάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
sofouli έγραψε:εχουμε ιστορικο για τη κλιμακτηριο.η γιαγια μου μπηκε στα 35 και η μητερα μου στα 37.υπαρχουνε χαπια που σου προτεινει ο γιατρος σε περιπτωση που δεν εχεις παιδακια και θελεις να αποκτησεις.το εχω αγχος να σου πω την αληθεια αλλα δε θελω να το σκεφτομαι και αυτο.τελικα η ζωη μας ειναι γεματη αγχος.
τα χάπια αυτά βοηθούν στην ουσία τις ορμόνες σου και αναγκάζουν να έρθει η περίοδος σου, πιστεύω πως όταν έχεις αυγουλάκια με αυτό τον τρόπο δεν είναι παραγωγικά. Μπορεί να κάνω λάθος αλλά έχω αυτή την εντύπωση.
Εσύ σοφούλι να μην το έχεις καθόλου άγχος γιατί έχεις ήδη σποράκι στην κοιλίτσα σου.
Φιλιά στο σπόρι σου Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #21 - Σελίδα 17 417472

sofouli

sofouli
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Λεμονάκι έγραψε:
sofouli έγραψε:εχουμε ιστορικο για τη κλιμακτηριο.η γιαγια μου μπηκε στα 35 και η μητερα μου στα 37.υπαρχουνε χαπια που σου προτεινει ο γιατρος σε περιπτωση που δεν εχεις παιδακια και θελεις να αποκτησεις.το εχω αγχος να σου πω την αληθεια αλλα δε θελω να το σκεφτομαι και αυτο.τελικα η ζωη μας ειναι γεματη αγχος.
τα χάπια αυτά βοηθούν στην ουσία τις ορμόνες σου και αναγκάζουν να έρθει η περίοδος σου, πιστεύω πως όταν έχεις αυγουλάκια με αυτό τον τρόπο δεν είναι παραγωγικά. Μπορεί να κάνω λάθος αλλά έχω αυτή την εντύπωση.
Εσύ σοφούλι να μην το έχεις καθόλου άγχος γιατί έχεις ήδη σποράκι στην κοιλίτσα σου.
Φιλιά στο σπόρι σου Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #21 - Σελίδα 17 417472

δε φτανω να του δωσω το φιλι. Smile τωρα καταλαβαινεις γιατι εχω το αγχος?γιατι τωρα που ηρθε δε θελω να μου παθει τπτ.χρονια ελεγα να κανουμε παιδακι οσο ειμασταν πιο μικροι αλλα η πεθερα εβαλε το χερακι της.

Αργυρώ030509

Αργυρώ030509
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Καλησπέρα κούκλες!!!
Έλλη μου,τέλειο το νυφικό!!!Άντε με το καλό!!! Wink
Εγώ μάλλον για 14/04!!!
Ιωάννα μου,μην μασάς!!!Εμείς είμαστε εδώ!!! Smile
sofouli εγώ σπούδασα βιβλιοθηκονομία αλλά δούλευα ως πωλήτρια.Δούλεψα,τελευταία,ώς φύλακας σε πάρκο κυκλοφοριακής αγωγής.Τώρα είμαι 2μιση χρόνια άνεργη... Sad
Τα υπόλοιπα τα ξέχασα... Mad .πρέπει να θυμάμαι να ανοίγω παράθυρο... Twisted Evil

bebaki!!!

bebaki!!!
Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
Γεια σας κοριτσια!Τι κανετε;;;

Κι εγω λογω των εξωσωματικων εχω κλειστει πολυ κι εχω παρατησει τη δουλεια μου κι αποτελεσμα δεν εχω δει!Συν οτι εχω παρει 8 κιλα κι επεται και συνεχεια.Δυστυχως σε αυτη τη ζωη για ολα πρεπει να αγωνιζεσαι,αλλα αφου εχουμε την υγεια μας ολα αργα η γρηγορα θα τα καταφερουμε οπως λεει και το τραγουδι ''η ευτυχια ειναι αυτο που περιμενουμε να ρθει''!!!!!!!

Λεμονακι μου,εχει υψηλη fsh;;;Δεν καταλαβα!!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 17 από 41]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 29 ... 41  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

phpBB2 forum με ForumGreek | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις