426 Απ: Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #21 Τρι Μαρ 20, 2012 7:03 am
evi27
Πρωταγωνιστής!!
γιούχουυυυυυυυυυυυυυυ γύρισα!! είναι καμιά εδώ??
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Γεια σου ΑργυρωΑργυρώ030509 έγραψε:Και εγώ εδώ,αλλά σε λίγο θα έρθει μία φίλη για καφέ και θα κλείσω!!!
Χαφτουνάκι,τι επιχείρηση έχετε εδώ στην Αθήνα?
Όχι,στην παιανιαΑργυρώ030509 έγραψε:Αααα μάλιστα!!!
Βόρεια του νομού?
Καφεδάκι,τι ωραία!!evi27 έγραψε:γεια σας κορίτσια!!
ναι είχα μάθημα,και τώρα γύρισα κι έκανα καφεδάκι!
Θα ήταν τρελή σύμπτωση ε;Αργυρώ030509 έγραψε:Είχαμε ένα κοντά στο παλιό μου σπίτι και έλεγα μήπως είναι το δικό σας!!!
έχω πρόβλημα με αυτή, έχω και με την ΑΜΗ.bebaki!!! έγραψε:
Λεμονακι μου,εχει υψηλη fsh;;;Δεν καταλαβα!!
Λεμονάκι έγραψε:πως πήγε το μάθημα Ευη ;
εγώ τα παράτησα λίγο πριν το πτυχίο, είχα ξεκινήσει ήδη προετοιμασία αλλά βαρέθηκα αφάντασταevi27 έγραψε:Λεμονάκι έγραψε:πως πήγε το μάθημα Ευη ;
ήρεμα!σήμερα είχα την ενήλικη οπότε οκ...απλά έχουμε αρκετή δουλειά γιατί τον ιούνιο δίνει για πτυχίο
Λεμονάκι έγραψε:εγώ τα παράτησα λίγο πριν το πτυχίο, είχα ξεκινήσει ήδη προετοιμασία αλλά βαρέθηκα αφάντασταevi27 έγραψε:Λεμονάκι έγραψε:πως πήγε το μάθημα Ευη ;
ήρεμα!σήμερα είχα την ενήλικη οπότε οκ...απλά έχουμε αρκετή δουλειά γιατί τον ιούνιο δίνει για πτυχίο
δεν πειράζει μικρή πεταλούδα του βουνού θα περάσουν γρήγορα οι μέρες.Ada έγραψε:
Λεμονάκι πήρα κ είπαν ότι Μ.Παρασκευή είναι κλειστά ( )κ ότι στοιχίζει 130 ευρώ κ το σκιαστικό δικό μου. Τους ρώτησα αν μειώνεται κάτι στο οικονομικό αν γραφτουν από γιατρό κ μου είπε μόνο από ιδιωτικό αλλά δεν πρόλαβα να ρωτήσω παραπάνω γιατί κάτι έγινε κ έκλεισα άρων άρων
Θα δω κ σε άλλο κέντρο πάντως...
Είμαι μαμά! » Είμαι έγκυος! » Μήπως είμαι έγκυος; » Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #21
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης