Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
660 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 660 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 14 ... 25, 26, 27 ... 33 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 26 από 40]

sofouli

sofouli
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλημερα!!!!!!!!!!!αυριο φευγουμεεεεε!!!!!!!!!!!!!!!ανεβηκαμε δυο,θα κατεβουμε τρεις!!!!!το τριτο μελος ειναι κρυφο!!!!  Εγκυούλες Αυγούστου - Σεμπτεμβρίου 2012 # 2 - Σελίδα 26 654316  Εγκυούλες Αυγούστου - Σεμπτεμβρίου 2012 # 2 - Σελίδα 26 654316

desT

desT
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
sofouli έγραψε:καλημερα!!!!!!!!!!!αυριο φευγουμεεεεε!!!!!!!!!!!!!!!ανεβηκαμε δυο,θα κατεβουμε τρεις!!!!!το τριτο μελος ειναι κρυφο!!!!  Εγκυούλες Αυγούστου - Σεμπτεμβρίου 2012 # 2 - Σελίδα 26 654316  Εγκυούλες Αυγούστου - Σεμπτεμβρίου 2012 # 2 - Σελίδα 26 654316

Εννοείς ότι δεν το έχετε πει ακόμα ή ότι απλά δεν φαίνετε προς το παρόν;

sofouli

sofouli
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
απλα κανεις δε το πιστευει ακομα....μεχρι να με δουνε!το ξερουνε οι παντες αλλα δε το πιστευουνε!!!!φαινεται μια μπαλιτσα κοιλιτσα!!!!!!

demmy5_k

demmy5_k
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλημέρα και από μένα Smile τι μου κάνετε; Είχα εξετάσεις το Σάββατο και λόγω διαβάσματος δεν έμπαινα. Μετά τις εξετάσεις είχα για 3 μέρες ελαφρύ πονοκέφαλο και λίγη πιεση, μάλλον από το άγχος που θα πήγαινα εχθές γιατρό. Αδικαιολόγητα τελείως, το ξέρω, αλλά αγχώθηκα πολύ αυτή τη φορά. Εχθές στον γιατρό μου πήρανε 4 φορές την πιεση και ήταν πάνω από 16. Μόλις κάναμε τον υπέρηχο και είδαμε ότι όλα είναι καλά ξαναπήραμε πιεση και είχε πέσει στο 12. Ο γιατρός έκανε το σταυρό του και λέει του άντρα μου "αμάν αυτή η ψυχολογία της γυναίκας σου, θα μας τρελάνει"! Πάντως λυπήθηκα τον αντρούλη μου που με έβλεπε τόσο αγχωμένη, φοβήθηκε, αλλά δεν μπορούσα να το ελέγξω καθόλου βρε κορίτσια.

Είμαστε 350 γρ. και νομίζω ότι επιτέλους θα αρχίσω να αγωνιώ πότε θα ξαναδώ το μωρό μου, ενώ ως τώρα η μόνη μου αγωνία ήταν να είναι καλά!

Φιλιά σε όλες ΧΧΧ

desT

desT
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Να το προσέχεις αυτό Δήμητρα.
Δεν είναι καλό πράμα η πίεση.
Είχες και πριν τέτοια συμπτώματα σε περιόδους άγχους;

demmy5_k

demmy5_k
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
desT έγραψε:Να το προσέχεις αυτό Δήμητρα.
Δεν είναι καλό πράμα η πίεση.
Είχες και πριν τέτοια συμπτώματα σε περιόδους άγχους;

Σε γενικές γραμμές Δέσποινα μου δεν το έχω. Σπάνια κάτι με αγχώνει σε σημείο να καρδιοχτυπώ. Απλά άκουσα για μια παλιά φίλη που το έχασε σε προχωρημένη εγκυμοσύνη αγχώθηκα. Ξέρω ότι είναι σπάνιες οι περιπτώσεις αυτές αλλα όταν το ακούς για κάποιον κοντινό σου ξαφνικά δε φαίνεται και τόσο απίθανο. Απλά μου έχει μείνει και το ψυχολογικό των 2 παλίνδρομων. Νοιώθω καλά όμως τώρα που ηρέμησα, νοιώθω ότι την επόμενη φορά θα ανυπομονώ να το δώ το μωρό μου, δε θα αγωνιώ απλά για το αν είναι ζωντανό όπως έκανα ως τώρα.

desT

desT
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Εν μέρει καταλαβαίνω το άγχος. Το πέρασα και εγώ με τη διαφορά ότι εγώ είχα την εμπειρία της παλίνδρομης και της βιοχημικής μετά τα δύο παιδιά μου. Επομένως κάπου μέσα μου έλπιζα ότι στο τέλος θα τα καταφέρω αλλά και να μην τα κατάφερνα θα είχα πάντα τα παιδάκια μου. Βέβαια το δικό μου το άγχος είναι υποβόσκον. Ποτέ δε βγήκε στην επιφάνεια με έντονα συμπτώματα.
Συγκεντρώσου στην εγκυμοσύνη σου και βγάλε από το μυαλό σου τις δυσάρεστες σκέψεις. Επίσης μη μπαίνεις σε σάιτ για να λύσεις τις απορίες σου σχετικά με την εγκυμοσύνη. Λιγότερο ίντερνετ, λιγότερο άγχος.

sofaki.k

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Very Happy

danik

danik
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
sofaki.k έγραψε: Very Happy
καλημερα Σοφακι!!ποτε εχεις ΠΗΤ??ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΜΩΡΑΚΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ??ΕΧΟΥΜΕ ΦΤΙΑΞΕΙ ΜΙΑ ΛΙΣΤΑ ΑΝ ΘΕΣ ΜΠΕΣ!!

bettoulina

bettoulina
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
desT έγραψε:Η Μπετουλίνα καιρό έχει να μας πει τα νέα της.
Τι κάνει άραγε; Έχει και άδεια 30 ημερών.

κοριτσια μου!!!!
ποσο με συγκινειτε που με σκεφτεστε!!!
η αληθεια ειναι οτι τωρα με την αδειουλα μου δεν πολυμπαινω ,οταν μπαινω ομως διαβαζω ολα τα νεα σας....
ειστε μοναδικο παρεακι,μακαρι να γνωριζομασταν και απο κοντα!!!

sofaki.k

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
geia sas !prin ligo mpika k pali stin pareoula sas tin omorfi!eimai egkios sto prwto mou mwraki kai exw pht stis 30 augoustou!den katalaba ti ennoeis ?se poia omada na mpw?

Eirinomama

Eirinomama
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Γεια σας κοριτσια!!!!!!
τικανετε? επιτελους εχω και γω ιντερνετ και θα μπορω να συνομιλω καθημερινα ! Very Happy
Να με κανετε και μενα παρεα ε?!!!!!! Embarassed Razz

sofaki.k

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
geia sou !kalws irthes stin parea mas !kai su kainouria opws ki egw edw e?

Eirinomama

Eirinomama
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Γεια σου Sofaki !
Ναι και γω καινουργια ειμαι!!!
Καλωηρθαμε λοιπον! χαχαχα~!
Ποσων εβδομαδων εισαι? Smile

korina26

korina26
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
kalimera koritsia, betoulina ola kala me tin egimosini? eirinomama, sofaki kalos irthate stin parea mas.

Eirinomama

Eirinomama
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλημεραααααααααα! <3 Ευχαριστω για τα καλωσορισματα! Korina26! Smile

korina26

korina26
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
einai to proto sou moraki eirinomama?

bettoulina

bettoulina
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
korina26 έγραψε:kalimera koritsia, betoulina ola kala me tin egimosini? eirinomama, sofaki kalos irthate stin parea mas.

καλημερα!!! ολα καλα,την πεμπτη παω για επαναληπτικη β επιπεδου και βλεπουμε!!..καλη ανασταση κορινακι

bettoulina

bettoulina
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Eirinomama έγραψε:Καλημεραααααααααα! <3 Ευχαριστω για τα καλωσορισματα! Korina26! Smile

καλωςηρθατε καινουργιες μαμουλες!!!!!..

bettoulina

bettoulina
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
παρεουλα μου γλυκεια,σας ευχομαι καλο πασχα και καλη ανασταση!!! να περασετε ολες τελεια!!!!και το καλοκαιρακι πλησιαζει!!!!!!!!!σας φιλωωωωω!!!  Εγκυούλες Αυγούστου - Σεμπτεμβρίου 2012 # 2 - Σελίδα 26 654316

korina26

korina26
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
bettoulina έγραψε:
korina26 έγραψε:kalimera koritsia, betoulina ola kala me tin egimosini? eirinomama, sofaki kalos irthate stin parea mas.

καλημερα!!! ολα καλα,την πεμπτη παω για επαναληπτικη β επιπεδου και βλεπουμε!!..καλη ανασταση κορινακι

kala apotelesmata na exeis kai ego tin pempti kano tin b epipedou na xalaroso ligo, kali anastasi na exoume.

sofaki.k

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
geia sas !eimai stin 20 ebdomada!axxxx ti tha kanw me ponaei i mesi mou polu otan eimai orthia!me soublizei kai meta feugei kai meta xanarxetai pali!simera piga stin agora me tis kolitoules mou gia pswnia k kafe k gurisa aron aron spiti !oloi autoi oi ponoi sti mesi mou fernoun polu kaki diathesi kai ekneurismo kai griniazw!kai aurio pantreuomai kai den thaxw katholou diathesi me olo auto!ti na kanw???Sad

NantiaN

NantiaN
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
sofaki.k me to kalo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Koita na xareis to gamo sou kai 8a deis pws 8a ton 3exaseis ton pono!!!Ax kai egw twra etoimazomai na kata8esw ta xartia g tin adeia gamou...

Koritsia xa8ika autes tis meres imoun arrwsti mia evdomada kai pio polu.....Eixa para polu vixa kai ap to vixa arxisa na kanw suspaseis!!!Arxisa pali ta utrogestan alla de me afinei o giatros oute na skipsw na desw ta kordonia mou pou leei o logos..Polu agxos!!!!!!Dyskoles meres perasan k pernaw akoma....Ti na pw pasxaliatika....Krima!!!!!ka8e vradu fovamai na koimi8w mi sumvei tpt!!!
Oso gia tin nistia egw nusteuw kanonika ola ektos ap to ladi....kalutera gt de ta paw polu kala me to kreas!!Elpizw na eistai oles kala!!!Polla filia kai kalo pasxa!!

https://facebook.com/nantia.naturally

vasiliapap07

vasiliapap07
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ!ΟΛΟΙ ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΣΤΑΣΗ! ΕΜΑΣ Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΥΠΗΡΕΣΙΑ(ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΣ) ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΣΠΙΤΙ ΜΑΣ, ΜΕ ΤΗΝ ΜΠΕΜΠΟΥΛΑ ΣΤΗΝ ΚΟΙΛΙΤΣΑ ΝΑ ΚΛΩΤΣΑΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΟΡΗ 5ΕΤΩΝ ΔΥΣΚΟΛΕΥΟΜΑΙ ΝΑ ΠΑΩ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΕΚΚΛΗΣΙΑ... ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΑ ΒΕΓΓΑΛΙΚΑ ΠΟΥ ΡΙΧΝΟΥΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΦΟΒΑΜΑΙ... Shocked

sofaki.k

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
telika katafera k piga sto gamo mou!xax entaxei politikos itan opote ta karafera na stekomai g ligo orthia k as ponaei i mesi.nantia mou dikio eixes,sti xara tou gegonotos xehastika!perastika sou koukla mou ki esena ,euxomai na eisai grigora kalitera .se katalabainw giati ki egw olo to pasxa apo kanape se krebati eimai.vasilia kalo pasxa k se sena!na peraseis omorfa me to paidaki sou kai me to kalo narthei kai i mpempa!ki emena stratiwtikos einai o antras mou,taxi auta i douleia tous!kali anaastasi s olous!!! Razz

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 26 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 14 ... 25, 26, 27 ... 33 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | Πολιτισμός | Childhood, Family | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις