601 Απ: Εγκυούλες Αυγούστου - Σεμπτεμβρίου 2012 # 2 Τρι Απρ 10, 2012 2:34 am
MARIA TR
Πανταχού παρούσα!
Εμάς το μενού έχει πατατούλες γιαχνί, αρέσει πολύ και στα παλικάρια μου.
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
MARIA TR έγραψε:Εμάς το μενού έχει πατατούλες γιαχνί, αρέσει πολύ και στα παλικάρια μου.
korina26 έγραψε:den peirazei gia ti nistia, den tha nisteua an eperna simpliromata i eixa kapio allo thema apla oi eksetaseis mou itan poli kales kai to apofasisa, etsi kai allios dikaiologoumaste.
Κατσαρόλας με σαλτσούλα και διάφορα μυρωδικά.joannoua3 έγραψε:
Yiami yiami...
Katsarollas i fournou???
desT έγραψε:Καλησπέρα φιλενάδες!
Εμείς σήμερα ντολμαδάκια με αμπελόφυλλα από τα χεράκια της μαμάς μου.
Εχθές το απόγευμα πήγα πήρα και εγώ τις εξετάσεις αίματος από το μικροβιολόγο. Είχα και τον μικρό μαζί μου. Στο γραφείο του γιατρού έκατσε σε μία καρέκλα και όταν μου έδινε τις εξετάσεις γυρνάει και του λέει: "η μάμά μου έχει ένα μωράκι μέσα στην κοιλίτσα και δεν κάνει να με παίρνει αγκαλιά."
Ψυχούλα μου, αγάπη μου! Που να φανταστώ η μάνα ότι τον έχει πειράξει τόσο που δεν τον παίρνω αγκαλιά. Πως δεν έβαλα τα κλάματα εκείνη την ώρα.
Περπατούσαμε κοντά μία ώρα μέσα στο κρύο για να κάνουμε κάτι δουλειές που είχα στην αγορά. Μπήκαμε σ' ένα καθαριστήριο να αφήσω το παλτό μου και με το που μπαίνει μέσα στο μαγαζί με δείχνει και λέει στον υπάλληλο: "Αυτή είναι η μαμά μου. "
Μ' έστειλε σας λέω εχθές. Φαντάζομαι όλα αυτά τα έκανε γιατί βγήκαμε οι δυο μας εχθές και δεν είχαμε την μεγάλη. Επομένως όλη μου η προσοχή έπεσε πάνω του και του άρεσε αυτό. Σε γενικές γραμμές είναι πιο χαδιάρης και μαμάκιας από την μεγάλη μου που ήταν και είναι ανεξάρτητη.
Αχ τι χαζή που είμαι... το ξέχασα
Παμιχά, χρόνια πολλά, χρόνια καλά και ότι καλύτερο σου εύχομαι για τα γενέθλιά σου! Με το καλό να κρατήσεις το μωράκι σου αγκαλιά!
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
joannoua3 έγραψε:Egw pisteuw pws den vlaftei mia fora na min nustepsoume...
joannoua3 έγραψε:desT έγραψε:Καλησπέρα φιλενάδες!
Εμείς σήμερα ντολμαδάκια με αμπελόφυλλα από τα χεράκια της μαμάς μου.
Εχθές το απόγευμα πήγα πήρα και εγώ τις εξετάσεις αίματος από το μικροβιολόγο. Είχα και τον μικρό μαζί μου. Στο γραφείο του γιατρού έκατσε σε μία καρέκλα και όταν μου έδινε τις εξετάσεις γυρνάει και του λέει: "η μάμά μου έχει ένα μωράκι μέσα στην κοιλίτσα και δεν κάνει να με παίρνει αγκαλιά."
Ψυχούλα μου, αγάπη μου! Που να φανταστώ η μάνα ότι τον έχει πειράξει τόσο που δεν τον παίρνω αγκαλιά. Πως δεν έβαλα τα κλάματα εκείνη την ώρα.
Περπατούσαμε κοντά μία ώρα μέσα στο κρύο για να κάνουμε κάτι δουλειές που είχα στην αγορά. Μπήκαμε σ' ένα καθαριστήριο να αφήσω το παλτό μου και με το που μπαίνει μέσα στο μαγαζί με δείχνει και λέει στον υπάλληλο: "Αυτή είναι η μαμά μου. "
Μ' έστειλε σας λέω εχθές. Φαντάζομαι όλα αυτά τα έκανε γιατί βγήκαμε οι δυο μας εχθές και δεν είχαμε την μεγάλη. Επομένως όλη μου η προσοχή έπεσε πάνω του και του άρεσε αυτό. Σε γενικές γραμμές είναι πιο χαδιάρης και μαμάκιας από την μεγάλη μου που ήταν και είναι ανεξάρτητη.
Αχ τι χαζή που είμαι... το ξέχασα
Παμιχά, χρόνια πολλά, χρόνια καλά και ότι καλύτερο σου εύχομαι για τα γενέθλιά σου! Με το καλό να κρατήσεις το μωράκι σου αγκαλιά!
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
Mana m ton dest m egw na deis poso etimi eimai na arxisw klama...
Na ton xeresai agapoulla m...
joannoua3 έγραψε:Thes na to svisw dest m???
desT έγραψε:joannoua3 έγραψε:Thes na to svisw dest m???
Όχι καλέ, τι λες; Άφησε το να αρχίσω να το συνειδητοποιώ.
Μ' αρέσει να το βλέπω .
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης