26 Απ: Εγκυουλες Απριλιου 2012!!!#3 Πεμ Μαρ 22, 2012 2:45 pm
dinaki78
Πανταχού παρούσα!
κοριτσια εχει καμια σας υγρα???
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2, 3 ... 14 ... 26
αχ μαριλια οντως θα ειναι πολυ δυσκολα με τρια μωρα!ποιον θα αλλαζεις ποιον θα ταιζεις....ο αντρας σου σε βοηθαει εστω?εδω εμενα τα κοριτσια μου ειναι 5,5 και 4 και εξυπηρετουνται μονες και λεω τι θα κανω!marilia_92 έγραψε:Καλοριζικο το νο3.Να εχουμε πολλες γεννες εδω και να εχουμε τα μωρακια μας υγιεστατα διπλα μας!Τι κανετε κοριτσια;Εδω εχει πολυ ζεστη,δεν αντεχεται αλλο.Ο μικρος μου εγινε περδικη και θα παει ο αντρας μου σημερα να τον φερει.Μεθαυριο ομως φευγει και η μανουλα μου και δεν ξερω πως θα τα βγαλω περα και με τα τρια..
peripmalou έγραψε:ειχα πολυ χαμηλο πλακουντα και φοβοταν για αιμοραγια και γενικα ειναι δυσκολη εγκυμοσυνη με καθε μερα ενεσεις ηπαρινης στη κοιλια μετα απο 3 παλινδρομες απο τον 3ο μηνα ειμαι ξαπλα εδω και 5 μηνες
τωρα γυρισα απο τον γιατρο μου το μωρο μου ειναι 2600 34εβ και 6 ημ καιεχω συσπασεις συνεχεια μου εδωσε ενεση κορτιζονησ για το μωρο σε περιπτοση που γεννησω προωρα αχ δεν μπορω αλλο τις ενεσεις
ΚΟΡΙΤΣΙ ΚΙ ΕΓΩ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΠΟΥ ΠΗΓΑ 34 ΕΒΔ ΚΑΙ 6 ΗΜΝΕΡΕΣ ΗΤΑΝ ΑΚΡΙΒΩΣ 2600 Η ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΑ!!! ΚΑΛΑ ΠΑΜΕ!!!
ΚΙ ΕΓΩ ΦΟΒΑΜΑΙ ΠΟΛΥ ΠΩΣ ΘΑ ΓΕΝΝΗΣΩ,ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ ΛΟΓΩ ΜΕΙΩΠΙΑΣ ΚΑΙ ΕΝΤΑΞΕΙ ΕΧΩ ΤΡΟΜΕΡΟ ΑΓΧΟΣ.ΔΕΝ ΕΧΩ ΜΠΕΙ ΠΟΤΕ ΟΥΤΕ ΓΙ ΑΡΑΜΜΑΤ ΔΟΞΑ ΤΩ ΘΕΩ ΣΕ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ...
ΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΕ ΤΟ ROOMING IN ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΤΕΤΕ ΤΕΛΙΚΑ?ΕΓΩ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΛΙΝΙΚΗ ΠΟΟΥ ΘΑ ΓΕΝΝΗΣΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΗΝ ΕΧΩ ΜΑΖΙ ΟΥ ΛΙΓΟ ΝΑ ΜΑΘΩ ΤΑ ΧΟΥΓΙΑ ΤΗΣ ΠΡΙΝ ΓΥΡΙΣΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ.
marilia_92 έγραψε:Καλοριζικο το νο3.Να εχουμε πολλες γεννες εδω και να εχουμε τα μωρακια μας υγιεστατα διπλα μας!Τι κανετε κοριτσια;Εδω εχει πολυ ζεστη,δεν αντεχεται αλλο.Ο μικρος μου εγινε περδικη και θα παει ο αντρας μου σημερα να τον φερει.Μεθαυριο ομως φευγει και η μανουλα μου και δεν ξερω πως θα τα βγαλω περα και με τα τρια..
marilia_92 έγραψε:Καλοριζικο το νο3.Να εχουμε πολλες γεννες εδω και να εχουμε τα μωρακια μας υγιεστατα διπλα μας!Τι κανετε κοριτσια;Εδω εχει πολυ ζεστη,δεν αντεχεται αλλο.Ο μικρος μου εγινε περδικη και θα παει ο αντρας μου σημερα να τον φερει.Μεθαυριο ομως φευγει και η μανουλα μου και δεν ξερω πως θα τα βγαλω περα και με τα τρια..
marilia_92 έγραψε:Και εμενα καθε μια-δυο ωρες θελει γαλα.Ευτυχως εχω πολυ οποτε ειμαστε ενταξει.Ο υπνος της ειναι ανησυχος.Κοιμαται μια ωρα το πολυ ξυπναει,τρωει και μετα απο καμια ωρα ξανακοιμαται.Ποση ωρα θηλαζεται εσεις;Να σε πω θες να ανοιξουμε ενα θεματακι μανουλες Μαρτιου-Απριλιου 2012 και να μπουν μετα οι αλλες κοπελες;
Ντάλια έγραψε:Εγω θα κανω rooming in τελικα.. Ειχα κατι αμφιβολιες αλλα εμαθα λεπτομερειες προχθες στο μαιευτηριο που πηγα και το αποφασισα! Νομιζω πως θα με βοηθησει στο θηλασμο γιατι το εχω ενα αγχος..
Τατιανα την εφτιαξα την κεραλοιφη.. Καλα ε,δεν εχω λογια! Τελεια!!! Και πανευκολη!! Σ ευχαριστω πολυ και παλι γιατι απο σενα την εμαθα,δεν ειχα ιδεα οτι υπηρχε τετοιο πραγμα. Τελικα την χρησιμοποιεις και για τον ποπουδακο του μωρου που ελεγες; Κανει δουλεια;
nakos έγραψε:κοριτσακια καλημερα!! δεν σας ξεχασα αλλα εχτες που γυρισα απο το γιατρο δεν ημουν και στα καλυτερα μου! ο μικρος ειναι μια χαρα απο βαρος και αναπτυξη αλλα την τελευταια βδομαδα μπλεκτηκε με το λωρο και εχει διπλη περιτιληξη στο λαιμουδακι του! και ετσι παμε για προγραματισμενη καισαρικη την αλλη παρασκευη στις 30 που θα κλεινω και την 38βδομαδα! εχω αγχωθει! και συνεχεια θελω να ακουω το μωρο να κουνιεται γιατι ανησυχω! ελπιζω ολα καλα να πανε!! και να τα καταφερω μετα με το μωρακι!! να ειναι γερο!! μου ειπε να ξεκουραζομαι και την δευτερα θα ξαναπαμε για υπερηχο και μετα την τεταρτη για την τελευταια μετρηση!! αυτα τα νεα μας!! κουραγιο σε ολες μας! και με το καλο να ερθουν τα μωρακια μας!! φιλακια!!
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2, 3 ... 14 ... 26
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης