401 Απ: Εγκυουλες Απριλιου 2012!!!#3 Τρι Απρ 10, 2012 12:08 pm
peripmalou
Πανταχού παρούσα!
marilia_92 MOU TWRA EIDA OTI EIXATE GENE8OLIA,NA TA XAIRESAI TA ZOUZOUNIA SOY KAI FYSIKA KAI TO NEO MELOS!!!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
momirene έγραψε:Κοριτσια σας γραφω απο την κλινικη. Ηρθα εδω με τον αντρα μου στις 9,30 γινεται χαμος απο γεννησεις σημερα! Αυριο πρωι κατα τις 9,30 θα μπω κι εγω. Μου εκαναν ενα καρδιοτοκογραφο, εφαγα μια ωραια ενεσουλα κορτιζονης για το αναπνευστικο μου ειπαν. εφαγα και την σουπιτσα μου και ξαπλωσα...τωρα θα δω λιγο τηλεοραση και θα κοιμηθω. Τα τιανα ειμαι στο 202 διπλα στα μωρα και ειναι μονοκλινο! Βεβαια και να ηθελα κατι αλλο δεν υπαρχει αδειο δωματιο
Φιλακαι! Θα σας γραψω συντομα!
XRYSA M έγραψε:ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΟΥ ΓΕΙΑ ΣΑΣ.ΑΧ ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΡΟΛΑΒΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΔΙΑΒΑΣΩ ΗΡΘΑΜΕ ΣΠΤΙ ΧΘΕΣ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΚΟΙΜΟΝΤΑΝ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΧΘΕΣ ΟΛΗ ΝΥΧΤΑ ΟΠΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΗΤΑΝ ΞΥΠΝΙΑ.ΕΓΩ ΕΝ ΤΩ ΜΕΤΑΞΥ ΠΟΝΑΩ ΑΚΟΜΑ ΣΤΗΝ ΤΟΜΗ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΩ ΝΑ ΤΟ ΣΚΕΦΤΩ.ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΘΑ ΒΡΟΥΜΕ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΘΑ ΒΡΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΡΥΘΜΟΥΣ ΜΑΣ.ΣΗΜΕΡΑ ΘΑ ΤΗΝ ΕΧΩ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΣΤΟ ΒΥΖΙ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ ΘΑ ΚΟΥΡΑΣΤΕΙ ΟΧΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΑΛΛΑ ΕΧΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΓΑΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΑΝΑΚΟΥΦΙΖΕΙ ΚΑΙ ΜΕΝΑ.ΜΟΛΙΣ ΤΗΝ ΒΑΛΩ ΛΙΓΟ ΣΤΗΝ ΚΑΛΑΘΟΥΝΑ ΘΑ ΔΙΑΒΑΣΩ ΤΑ ΝΕΑ ΣΑΣ.Α!ΞΕΧΑΣΑ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ....ΕΧΩ ΤΟ ΠΙΟ ΟΜΟΡΦΟ ΠΑΙΔΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ Η ΚΟΥΚΟΥΒΑΓΙΑ...... ΚΑΙ ΠΛΕΟΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΚΑΝΑΜΕ ΟΝΟΜΑΤΟΔΟΣΙΑ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ.ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΠΑΙΔΙ
elpidamamy έγραψε:momirene έγραψε:Κοριτσια σας γραφω απο την κλινικη. Ηρθα εδω με τον αντρα μου στις 9,30 γινεται χαμος απο γεννησεις σημερα! Αυριο πρωι κατα τις 9,30 θα μπω κι εγω. Μου εκαναν ενα καρδιοτοκογραφο, εφαγα μια ωραια ενεσουλα κορτιζονης για το αναπνευστικο μου ειπαν. εφαγα και την σουπιτσα μου και ξαπλωσα...τωρα θα δω λιγο τηλεοραση και θα κοιμηθω. Τα τιανα ειμαι στο 202 διπλα στα μωρα και ειναι μονοκλινο! Βεβαια και να ηθελα κατι αλλο δεν υπαρχει αδειο δωματιο
Φιλακαι! Θα σας γραψω συντομα!
ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ, ΟΛΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΕΑ!!!
ΕΓΩ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΠΑΩ ΣΤΟ ΓΙΑΤΡΟ ΝΑ ΔΩ ΤΙ ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙ, ΘΑ ΜΟΥ ΞΑΝΑΠΑΡΕΙ ΛΕΕΙ Κ ΚΟΛΠΙΚΟ ΥΓΡΟ ΓΙΑ ΕΠΑΝΕΞΕΤΑΣΗ, ΑΧ ΜΕ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΜΕ ΠΑΕΙ ΜΕΧΡΙ 28 ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΜΕΡΑ, ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΘΑ ΓΕΝΝΗΣΩ.....
XRYSA M έγραψε:ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΟΥ ΓΕΙΑ ΣΑΣ.ΑΧ ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΡΟΛΑΒΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΔΙΑΒΑΣΩ ΗΡΘΑΜΕ ΣΠΤΙ ΧΘΕΣ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΚΟΙΜΟΝΤΑΝ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΧΘΕΣ ΟΛΗ ΝΥΧΤΑ ΟΠΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΗΤΑΝ ΞΥΠΝΙΑ.ΕΓΩ ΕΝ ΤΩ ΜΕΤΑΞΥ ΠΟΝΑΩ ΑΚΟΜΑ ΣΤΗΝ ΤΟΜΗ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΩ ΝΑ ΤΟ ΣΚΕΦΤΩ.ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΘΑ ΒΡΟΥΜΕ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΘΑ ΒΡΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΡΥΘΜΟΥΣ ΜΑΣ.ΣΗΜΕΡΑ ΘΑ ΤΗΝ ΕΧΩ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΣΤΟ ΒΥΖΙ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ ΘΑ ΚΟΥΡΑΣΤΕΙ ΟΧΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΑΛΛΑ ΕΧΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΓΑΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΑΝΑΚΟΥΦΙΖΕΙ ΚΑΙ ΜΕΝΑ.ΜΟΛΙΣ ΤΗΝ ΒΑΛΩ ΛΙΓΟ ΣΤΗΝ ΚΑΛΑΘΟΥΝΑ ΘΑ ΔΙΑΒΑΣΩ ΤΑ ΝΕΑ ΣΑΣ.Α!ΞΕΧΑΣΑ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ....ΕΧΩ ΤΟ ΠΙΟ ΟΜΟΡΦΟ ΠΑΙΔΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ Η ΚΟΥΚΟΥΒΑΓΙΑ...... ΚΑΙ ΠΛΕΟΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΚΑΝΑΜΕ ΟΝΟΜΑΤΟΔΟΣΙΑ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ.ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΠΑΙΔΙ
Elenathens έγραψε:Momirene με το καλο! Ολα θα πανε υπεροχα!!!! Εδω θα ειμαστε να. Περιμενουμε νεα!
Τατιανα υπομονηηηηηη!!! Σιγουρα θα εχει παρει αρκετο βαρος!
Αντε χρυσα συντομα θα βρειτε τους ρυθμους σας!
Και εγω σε λιγο θα παω στο γιατρο να κλεισουμε ημερομηνια! Αντε να δουμε!
marilia_92 έγραψε:Καλημερα κοριτσια μου.Σας ευχαριστω ολες για την ευχες σας!Πως ειστε σημερα;Εμεις μια χαρα.Εφτιαξε λιγο και ο καιρος και λεω να κατεβουμε λιγο στον κηπο.Θα κουκουλωσω καλα την μικρη και θα παιξουμε επιτελους εξω με τα παιδια.Εχουν σκασει μεσα τα καημενα.Ερχονται και καινουργια μωρακια στην ομαδουλα μας.Αντε με το καλο οσες περιμενετε τα μωρακια σας για να τα κρατησετε αγκαλια.
βικτωρια έγραψε:να σασ ζησει χρυσα μου η πιο ομορφη βασιλικη στον κοσμο
εγω κοριτσια εδω και 5 μερες εχω καφε υγρα και συσπασεις την παρασκευη θα ξαναπαω να με δει.....
mommy2be έγραψε:XRYSA M έγραψε:ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΟΥ ΓΕΙΑ ΣΑΣ.ΑΧ ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΡΟΛΑΒΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΔΙΑΒΑΣΩ ΗΡΘΑΜΕ ΣΠΤΙ ΧΘΕΣ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΚΟΙΜΟΝΤΑΝ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΧΘΕΣ ΟΛΗ ΝΥΧΤΑ ΟΠΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΗΤΑΝ ΞΥΠΝΙΑ.ΕΓΩ ΕΝ ΤΩ ΜΕΤΑΞΥ ΠΟΝΑΩ ΑΚΟΜΑ ΣΤΗΝ ΤΟΜΗ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΩ ΝΑ ΤΟ ΣΚΕΦΤΩ.ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΘΑ ΒΡΟΥΜΕ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΘΑ ΒΡΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΡΥΘΜΟΥΣ ΜΑΣ.ΣΗΜΕΡΑ ΘΑ ΤΗΝ ΕΧΩ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΣΤΟ ΒΥΖΙ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ ΘΑ ΚΟΥΡΑΣΤΕΙ ΟΧΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΑΛΛΑ ΕΧΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΓΑΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΑΝΑΚΟΥΦΙΖΕΙ ΚΑΙ ΜΕΝΑ.ΜΟΛΙΣ ΤΗΝ ΒΑΛΩ ΛΙΓΟ ΣΤΗΝ ΚΑΛΑΘΟΥΝΑ ΘΑ ΔΙΑΒΑΣΩ ΤΑ ΝΕΑ ΣΑΣ.Α!ΞΕΧΑΣΑ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ....ΕΧΩ ΤΟ ΠΙΟ ΟΜΟΡΦΟ ΠΑΙΔΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ Η ΚΟΥΚΟΥΒΑΓΙΑ...... ΚΑΙ ΠΛΕΟΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΚΑΝΑΜΕ ΟΝΟΜΑΤΟΔΟΣΙΑ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ.ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΠΑΙΔΙ
αχ να σου ζήσει Χρύσα μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! σίγουρα είναι το πιο όμορφο κ το πιο καλό παιδί!!!!!!!!!!!!!!! και πολύ όμορφο το όνομά της!!!!!!!!!!!!
Μπράβο Χρύσα μου!!Είδες πως πέρασε ο καιρός και έχεις αγκαλίτσα τη μπουμπούκα σου!!Να τη χαίρεστε!Και έτσι πρέπει να τρώει γάλα από τη μαμάκα!Άχ θα έρθουν και τα δικά μας σιγά-σιγά!!1XRYSA M έγραψε:ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΟΥ ΓΕΙΑ ΣΑΣ.ΑΧ ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΡΟΛΑΒΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΔΙΑΒΑΣΩ ΗΡΘΑΜΕ ΣΠΤΙ ΧΘΕΣ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΚΟΙΜΟΝΤΑΝ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΧΘΕΣ ΟΛΗ ΝΥΧΤΑ ΟΠΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΗΤΑΝ ΞΥΠΝΙΑ.ΕΓΩ ΕΝ ΤΩ ΜΕΤΑΞΥ ΠΟΝΑΩ ΑΚΟΜΑ ΣΤΗΝ ΤΟΜΗ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΩ ΝΑ ΤΟ ΣΚΕΦΤΩ.ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΘΑ ΒΡΟΥΜΕ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΘΑ ΒΡΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΡΥΘΜΟΥΣ ΜΑΣ.ΣΗΜΕΡΑ ΘΑ ΤΗΝ ΕΧΩ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΣΤΟ ΒΥΖΙ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ ΘΑ ΚΟΥΡΑΣΤΕΙ ΟΧΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΑΛΛΑ ΕΧΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΓΑΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΑΝΑΚΟΥΦΙΖΕΙ ΚΑΙ ΜΕΝΑ.ΜΟΛΙΣ ΤΗΝ ΒΑΛΩ ΛΙΓΟ ΣΤΗΝ ΚΑΛΑΘΟΥΝΑ ΘΑ ΔΙΑΒΑΣΩ ΤΑ ΝΕΑ ΣΑΣ.Α!ΞΕΧΑΣΑ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ....ΕΧΩ ΤΟ ΠΙΟ ΟΜΟΡΦΟ ΠΑΙΔΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ Η ΚΟΥΚΟΥΒΑΓΙΑ...... ΚΑΙ ΠΛΕΟΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΚΑΝΑΜΕ ΟΝΟΜΑΤΟΔΟΣΙΑ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ.ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΠΑΙΔΙ
Μην στεναχωριέσαι Έλενα τέτοιες μέρες που είναι θα τον προσέχει ο θεούλης κουκλίτσα μου!!!Καλά δεν σας μίλησε μετά ο γιατρός για τ'αποτελέσματα?Εγώ νόμιζα θα πήγαινες να κλείσεις ραντεβού για την καισαρική,έτσι κατάλαβα!Σε ποιά εβδομάδα είσαι τώρα?Δηλαδή είναι νωρίς για να γεννήσεις?Elenathens έγραψε: Χρυσα μου ποια η διαφορα της ραχιαιας απο την επισκλειριδιο στη μεση;
Τατιανα πολυ μεγαλωσε η μπεμπα! Μπραβο!!!!!!!
Εγω μολις γυρισα απο το γιατρο. Ειμαι στεναχωρημενη, ο πλακουντας ειναι grade III με κοτυλιδωνες μου ειπε.... Δηλ. Εχει γερασει αρκετα ρε γαμωτο...
Ειμαι μεσα στο αγχος.
Οι αρτηριες τροφοδοτουν τον μπεμπη κανονικα, αλλα φοβαμαι μην αρχισει να μην τρεφεται καλα και να μην οξυγονωνεται.μου ειπε να ξαναπαω σε μια εβδομαδα αλλα μου φαινεται μεγαλο το χρονικο διαστημα.
Μηπως να παω σε κανενα νοσοκομειο να παρω και μια δευτερη γνωμη;
Δεν με καλυψε ο γιατρος, μας ξεπεταξε γρηγορα γρηγορα.
Να φανταστειτε οτι μας εκανε τις εξετασεις και στο τελος δεν τον ειδαμε να μας πει τι γινεται στην περιπτωση μας. Απο τον καρδιοτακογραφο στην εξοδο κατευθειαν, γιατι ειχε μπει αλλο ραντεβου.Η γραμματεας του μας ειπε να ξαναπαμε σε μια εβδομαδα.
Μα ειναι δυνατον; Και μας πηρε και επισκεψη και σε μιαμιση εβδομαδα που θα γεννησω θα του σκασω 2000€.
Απαραδεκτος...
Υπαρχει περιπτωση να παθει κατι ο μπεμπης και να δυσφορει, λογω γηρανσης;
Elenathens έγραψε:Και εγω ειχα καταλαβει οτι θα μας εδινε ημερομηνια αλλα....
Μου ειχε πει 22-27 να κανουμε την καισαρικη. Απλα τον ρωτησα αν γινεται να το κανουμε 20 παρασκευη για να μας πιασει το σ/κ να ειναι συσωμη η οικογενεια στο νοσοκομειο. Μου ειπε ελα πεμπτη(που μας ερχεται) και αν ειναι μπαινεις παρασκευη η απο δευτερα. Γενικα αυτο το απρογραμματιστο ειναι το χειροτερο μου....
Θα τον παρω αυριο τηλ. Να τον ρωτησω τουλαχιστον για τον πλακουντα τι παιζει...
Τελικά άρχισαν και οι τελευταίες των μοικανών να αγχώνονται? Και εγώ αναμένω,την Τρίτη θα πάμε ξανά επίσκεψη,αν και μου είπε να μην πάμε κάπου μακριά για Πάσχα να είμαστε σε αναμονή επειδή πονάω πολύυυυυυυ!peripmalou έγραψε:ΕΙΜΑΙ ΕΤΣΙ ΕΝΤΟΝΗ ΓΙΑΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΑΓΧΟΣ ΟΣΥ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΗΞΕΡΑ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΘΑ ΕΙΧΑ ΤΡΕΛΑΘΕΙ,ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΣΤΗΝ ΤΣΙΤΑ,ΑΝΤΕ ΤΩΡΑ !
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης