551 Απ: Εγκυουλες Απριλιου 2012!!!#3 Πεμ Απρ 19, 2012 10:23 pm
τατιανα
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Καλημέρα κοριτσακια μου!
Τι κάνετε μανουλες ξενυχτησμενες;
Και έγκυουλες ταλαιπωρημενες;
Εμείς είχαμε μια ήσυχη νύχτα, τρωγαμε κ ξανακοιμομασταν! Έχω αρχίσει κ το απολαμβανω που κοιμάμαι με την μπεμπα.. Ο Μπαμπας δεν μας λείπει καθόλου χαχαχα
Ελενα εγω απι μπουκάλι της έδωσα μερικές φορές αλλα τώρα όχι στην αρχή. Τώρα πρέπει να τον βάζεις να θηλαζη, τουλάχιστον της πρώτες εξη εβδομάδες για να εδραιωθεί ο θηλασμος. Μετα μπορείς να τραβας κ με το θηλαστρο χωρίς να φοβάσαι για την παραγωγή σου.
Κατεβασες γάλα; Των έβαλες να θηλαζει;
Εγω είχα κατεβάσει γάλα την Τρίτη μερα έτσι ενώ την εβαζα κ θηλαζε κ πήρε το πρωτογαλα επειδή πεινουσε έδωσα κ φόρμουλα.
Ότι θες ρωτά με έχω διαβάσει τόσα πολλά που έχω γίνει ειδικός πια..χαχαχα
Στην αρχη είναι δύσκολα αλλα θα καλυτερεψει!
Τι κάνετε μανουλες ξενυχτησμενες;
Και έγκυουλες ταλαιπωρημενες;
Εμείς είχαμε μια ήσυχη νύχτα, τρωγαμε κ ξανακοιμομασταν! Έχω αρχίσει κ το απολαμβανω που κοιμάμαι με την μπεμπα.. Ο Μπαμπας δεν μας λείπει καθόλου χαχαχα
Ελενα εγω απι μπουκάλι της έδωσα μερικές φορές αλλα τώρα όχι στην αρχή. Τώρα πρέπει να τον βάζεις να θηλαζη, τουλάχιστον της πρώτες εξη εβδομάδες για να εδραιωθεί ο θηλασμος. Μετα μπορείς να τραβας κ με το θηλαστρο χωρίς να φοβάσαι για την παραγωγή σου.
Κατεβασες γάλα; Των έβαλες να θηλαζει;
Εγω είχα κατεβάσει γάλα την Τρίτη μερα έτσι ενώ την εβαζα κ θηλαζε κ πήρε το πρωτογαλα επειδή πεινουσε έδωσα κ φόρμουλα.
Ότι θες ρωτά με έχω διαβάσει τόσα πολλά που έχω γίνει ειδικός πια..χαχαχα
Στην αρχη είναι δύσκολα αλλα θα καλυτερεψει!