576 Απ: Εγκυουλες Απριλιου 2012!!!#3 Κυρ Απρ 22, 2012 6:46 am
Elenathens
Η ψυχή της παρέας!
Κοριτσια μου να μαικαι γω!
Ειχα μερες να μπω μεχρι να βρουμε τον ρυθμομας!
Δεν εχω διαβασει τα προηγουμενα, μονο αποσμασματικα!
Γιωργια για να μην βγαινουν τα τσισακια εξω, κατεβασε το πουλακι του μωρου προς τα κατω στην πανα. Μην το αφηνεις πανω, πριν κλεισεις την πανα γιατι φευγουν η απο το πλαι η προς τα πανω!
Εφη τελος καλο ολα καλα...αυτο να σκεφτεσαι!
Εχεις την μπουμπου σου!!!!
Αλεξανδρα εγω πηρα της παναγιας τα ματια στη βαλιτσα και χρησιμοποιησα πολυ πολυ λιγα!
Σακουλες για τα απλυτα μην ξεχασεις! θα πανε ολα τελεια!!
Τα ξενυχτια καλα κρατουν! Ο μπεμης δικαιωματικα μου μοιαζει!! Χιχιχιχ! Αν και αλλαζουν τα μωρα!!
Βρε κοριτσια ο δικος μου σημερα ζοριζοταν στα κακακια...
Φαινοταν να σφιγγεται και ταυτοχρονα εκλαιγε. Θυμηθηκα να πω την αληθεια που η τατιανα εβαζε στην μπατονετα λιγο ελαιολαδο, το ψιλοεκανα αλλα φοβηθηκα. Εσεις πως τα βοηθατε τα μπεμπακια σας;
Ειχα μερες να μπω μεχρι να βρουμε τον ρυθμομας!
Δεν εχω διαβασει τα προηγουμενα, μονο αποσμασματικα!
Γιωργια για να μην βγαινουν τα τσισακια εξω, κατεβασε το πουλακι του μωρου προς τα κατω στην πανα. Μην το αφηνεις πανω, πριν κλεισεις την πανα γιατι φευγουν η απο το πλαι η προς τα πανω!
Εφη τελος καλο ολα καλα...αυτο να σκεφτεσαι!
Εχεις την μπουμπου σου!!!!
Αλεξανδρα εγω πηρα της παναγιας τα ματια στη βαλιτσα και χρησιμοποιησα πολυ πολυ λιγα!
Σακουλες για τα απλυτα μην ξεχασεις! θα πανε ολα τελεια!!
Τα ξενυχτια καλα κρατουν! Ο μπεμης δικαιωματικα μου μοιαζει!! Χιχιχιχ! Αν και αλλαζουν τα μωρα!!
Βρε κοριτσια ο δικος μου σημερα ζοριζοταν στα κακακια...
Φαινοταν να σφιγγεται και ταυτοχρονα εκλαιγε. Θυμηθηκα να πω την αληθεια που η τατιανα εβαζε στην μπατονετα λιγο ελαιολαδο, το ψιλοεκανα αλλα φοβηθηκα. Εσεις πως τα βοηθατε τα μπεμπακια σας;