Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
32 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 32 επισκέπτες :: 3 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 2 από 4]

μπεμπα2012

μπεμπα2012
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
γιατι κοπελα μου φοβασαι να εκφραστεις στο παιδακι σου ???κριμα δεν ειναι και για σενα και γιαυτην την ψυχουλα?
ασε τον εαυτο σου ελευθερο και θα δεις πως θα μπεις σε ενα κοσμο μαγικο.
ειμαι πολυ κλειστος τυπος και εγω απο την ημερα που γεννηθηκα αλλα απο την ημερα που γενηθηκε το αγγελουδι μου ειναι λες και ξανα γεννηθηκα κανεις δεν με αναγνωριζει ποια εγινα μπεμπα με τον γιοκα μ ειμαι τρελα ερωτευμενη μαζι του . μπορεις ν βρεις πολυ ωραια πραγματα να κανεις οπως ν τραγουδησεις το πλαθω κουλουρακια η το αχ κουνελακι διαφορα μπορεις ν παιξεις με μια μπαλα ο γιος μ την λεει πετα την μπαλα κ πολλα πολλα μαγικα πραγματα . δεν αλαζεις συνηθειες δεν αλαζεις τπτ απλα με το παιδι σ προσπαθησε να γνωρισεις το δικο του κοσμο γιατι ειναι κριμα ειναι σαν ν του δημιουργεις ανασφαλειες

μπεμπα2012

μπεμπα2012
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
εγω του γιου μ του μιλουσα απο την ημερα που γεννηθηκε θα μ πεις τι του ελεγα διαφορα πχ καλημερα γιωργακη πως ειμαστε σημερα θ πιουμε γαλατακι και διαφορα χαζουλικα μαμα και γιος συγα συγα εμπενε στο νοημα και οταν τ μιλουσα μ χαμογελω μ απαντουσε απο 5 μηνων ηταν η πρωτη μας λεξη μπαμπα και ξεκινησαμε μετα παει λεγοντας συγα συγα διαφορες λεξουλες ξεκινησαμε να λεμε απο νωρις το παιδι πρεπει ν του μηλας ακομα και το πιο χαζο πραγμα γιαυτο ειναι αστειο μην ξεχνας σε νιωθει σε καταλαβαινει μην του μεταδιδεις αυτην τηην ανασφαλεια.εχθες πηρα ενα παραμυθι στον γιωργο με εντονα χρωματα καθοταν και το χαζευε μονος του κ αλαζε σελιδες και εγω απο δυπλα ν του εξηγω την καθε εικονα και ναι τ τσαλακωσαμε και ναι το σαλιωσαμε και ειναι ενα παιχνιδι γιαυτον

yoana

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
kalispera koricaki mou ego exo ena agoraki 8 minon emis diavazume vivlia , tou dino kati alo na exi sta xerakia tou kae tou diavazo tou aresi para poli ama alazis kae ti foni sou ginete pexnidi gelai para poli .emena i gno mi mou eine pos prepi na milas sto pedi emis kae sto supermarket pali milame ton exo sto marcipo kate tou milao"pame na parume gala ,pia kremula na parume ........."tou aresi o kosmos eine megali pediki xara Smile

μπεμπα2012

μπεμπα2012
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
yoana έγραψε:kalispera koricaki mou ego exo ena agoraki 8 minon emis diavazume vivlia , tou dino kati alo na exi sta xerakia tou kae tou diavazo tou aresi para poli ama alazis kae ti foni sou ginete pexnidi gelai para poli .emena i gno mi mou eine pos prepi na milas sto pedi emis kae sto supermarket pali milame ton exo sto marcipo kate tou milao"pame na parume gala ,pia kremula na parume ........."tou aresi o kosmos eine megali pediki xara Smile

ειναι πολυ μαγικο να εισαι στο κοσμο των παιδιων ειναι τρελα γινομαστε και εμεις παιδια

Silversmokey

Silversmokey
Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
συγνωμη που θα γινω λιγο καυστικη αλλα...μα ειναι δυνατον να λετε βαριεμαι το μωρο δεν εχω κοινα μαζι του?μωρο ειναι..τι θα ηθελες να συζητατε?για συνταγες?κουκλα μου το ονειρο της ζωης μου δεν ητανε να γινω μαμα αλλα εγινα...και εχω ευθυνες....ενας ανθρωπος εξαρταται απο μενα...και ναι εγινα και γω χαζομαμα σαν αυτες που κοροιδευα...ποτε δεν θα νιωθεις αρκετα καλη..παντα θα αναρωτιεσαι εαν κανεις καλά καποια πραγματα ή οχι...αλλα....μαμα εισαι ρε γμτ....απο μεσα σου βγηκε.. τι αλλο κοινο θελεις να εχεις μαζι του?αιμα σου ειναι...συγνωμη που εγινα επιθετικη αλλα ετσι το βλεπω...

http://www.iliadasantorini.gr

antonix

antonix
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
πες τα χρυσόστομη Chrisla.
Είναι δυνατόν να βαριέται κάποιος το μωρό του??? Κανείς δε μίλησε για τέλειες μαμάδες αλλά να βαριέσαι το μωρό σου?!!!

CHRISLA2216 έγραψε:
minako έγραψε:sou e3igisa... pws stin ka8imerinotita mas dn to milaw polu k mazi me auto einai k alla pou me kanoun na anxonomai k prospa8w na brw lusi k giauto ta grafw edw...ti se perdepse?

ειπες οτι φοβασαι πως αν αρχισεις να του διαβαζεις βιβλιο θα προσπαθησει να σου το αρπαξει.... ε και? λογικο δεν ειναι? συγνωμη, δεν θελω να σε προσβαλλω αλλα μου ακουστηκε λιγο κουλη η δικαιολογια...
μην αγχωνεσαι για το παραμικρο, απολαυσε τις στιγμες με το μωρακι σου κ να εισαι κοντα του κ να του μιλας οσο πιο πολυ μπορεις!!!!

matou

Σιγά ρε κορίτσια,πατήστε λίγο φρένο. Σεβασμός στα συναισθήματα κάποιου.Έτσι νιώθει,έτσι εκφράζεται η κοπέλα.Δεν είναι όλοι το ίδιο.Έχω διαβάσει αρκετά βιβλία ψυχολογίας.Σίγουρα η μητρότητα έχει πολλές πλευρές και περνάει από σαράντα κύματα στη διάρκεια της ζωής μας. Δεν είναι κακό να νιώθεις έτσι κορίτσι μου, δηλ. να βαριέσαι το παιδί σου. Και Μπράβο σου που το ομολογείς. Εδώ μέσα στο forum σίγουρα θα υπάρχουν και άλλες μαμάδες που νιώθουν το ίδιο αλλά ντρέπονται να το ομολογήσουν.Και εγώ πολλές φορές βαριέμαι τα παιδιά μου και τον άντρα μου και το σόι του άντρα μου κτλ κτλ.θα ήθελα πολλές φορές να ήμουν αλλιώς, να έκανα άλλα πράγματα απ΄αυτά που κάνω κτλ κτλ.Δεν είμαι πάντα καλή μαμά ή μάλλον είμαι αρκετές φορές μια κακή μαμά, που φέρεται άσχημα στα παιδιά της και όλο υπόσχεται πως θα αλλάξει.

tatijana

tatijana
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Δλδ καποιες ασχολειστε ολη την ωρα με τα παιδια σας?Απο την ωρα που θα ξυπνησουν μεχρι την ωρα που θα κοιμηθουν?Και πιο πολυ εννοω με βρεφακια ετσι οχι σε μια αλφα ηλικια.Τι κανετε να ξερω κ εγω για το επομενο..

Silversmokey

Silversmokey
επειδη ορισμενες πηρατε πολυ φορα εδω μεσα...σας συστηνω να βγειτε καμια βολτα με τα μωρακια σας στον ήλιο να σας φυσηξει και λιγο ο αερας να συνελθετε...τοσο χρονο που χαραμιζετε στον ιντερνετ θα ητανε πιο δημιουργικο να το αφιερωσετε στο να βρειτε τροπους επικοινωνιες με τα μωρα σας που τα "βαριεστε"...αυτα...

koukida

koukida
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
η επικοινωνια ειναι πολυ σημαντικό κομματι στην αναπτυξη του παιδιου, ετσι δεν ειναι?.
τα ερεθισματα απο τους γονεις θα τα παρει πρωτα απο'ολα- ποσο μαλλον απο την μαμα που ειναι τις περισσοτερες ωρες μαζι με το παιδι.
να του μιλάς- να του γελας- να παιζετε παιχνίδια- μιλα του για οτι σου ερθει στο κεφαλι- ισως να σε βοηθησει και σε προσωπικο επιπεδο αυτου του ειδους η επαφη να 'ανοιχτείς' λίγο περισσότερο σαν άνθρωπος.

tatijana

tatijana
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Δεν σε βλεπω να απαντας ομως.
Και κοψε και συ την φορα,μη σκονταψεις πουθενα.

minako

kalispera sas!!! sas euxaristw oles mesa apo tin kardia mou ilikrina,dn 3erwtw poso kalo mou ekanan oi sumboule sas,(8a ithela na anaferthw stin ANTONIX kai na tis pw pws an bariesai to mwro sou i kapies stigmes mazi tou nomizw pws dn einai TOSO kako oso to parousiases gt me ekanes na ais8an8w polu asxima nai bariemai merikes fores k an auto me kanw LA8OS mana skwtose me dld esu eisai OLI TIN WRA apo panw tou auto katalabainw egw! den sou epiti8omai na 3ereis) loipon manoules 8elw na apantisw se oles sas mesa apo merika logia,exw paei se psuxolo xwris na einai kati kako fusika k mou eipe pws mia katathlipsi tin exw apla dn 3erei akoma an einai apo tin egkumosini... ola auta pou mou eipate i ka8e mia me ton tropo tis ta kanw tou milaw dn eimai mougki mesa sto spiti pros 8eou k koitaw oso pio liiiiiigo ginetai i tv alla kanw kanw kanw k niw8w pws dn kanw TIPOTA elega ston antra mou pws barethika na exw anxos k tipseis auto einai pou me kourazei telika,giati egw apo fusi mou eimai POLU anxodis atomo1! anxos

Vivian

Vivian
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Silversmokey έγραψε:επειδη ορισμενες πηρατε πολυ φορα εδω μεσα...σας συστηνω να βγειτε καμια βολτα με τα μωρακια σας στον ήλιο να σας φυσηξει και λιγο ο αερας να συνελθετε...τοσο χρονο που χαραμιζετε στον ιντερνετ θα ητανε πιο δημιουργικο να το αφιερωσετε στο να βρειτε τροπους επικοινωνιες με τα μωρα σας που τα "βαριεστε"...αυτα...

Πιο είναι ακριβως το προβλημα σου καλή μου;; Εχουμε Δημοκρατια σε περιπτωση που σου διαφεύγει!

Ο καθένας εχει το δικαιωμα της γνωμης του!

martina2010

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Silversmokey έγραψε:επειδη ορισμενες πηρατε πολυ φορα εδω μεσα...σας συστηνω να βγειτε καμια βολτα με τα μωρακια σας στον ήλιο να σας φυσηξει και λιγο ο αερας να συνελθετε...τοσο χρονο που χαραμιζετε στον ιντερνετ θα ητανε πιο δημιουργικο να το αφιερωσετε στο να βρειτε τροπους επικοινωνιες με τα μωρα σας που τα "βαριεστε"...αυτα...

egw dhladh pou den phga shmera boltitsa giati eixe xalia kairw na mhn mpw????????? Den tou milaw katholou mipws kanw megalo lathos??? :( - Σελίδα 2 534787 Den tou milaw katholou mipws kanw megalo lathos??? :( - Σελίδα 2 534787 Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Den tou milaw katholou mipws kanw megalo lathos??? :( - Σελίδα 2 679259 Den tou milaw katholou mipws kanw megalo lathos??? :( - Σελίδα 2 679259 Den tou milaw katholou mipws kanw megalo lathos??? :( - Σελίδα 2 679259
ki esy ti douleia eixes edw mesa kai den eisoun bolta me to mwraki sou???? OEO??? Den tou milaw katholou mipws kanw megalo lathos??? :( - Σελίδα 2 4872

tatijana έγραψε:Δεν σε βλεπω να απαντας ομως.
Και κοψε και συ την φορα,μη σκονταψεις πουθενα.
Respect Respect Respect

minako έγραψε:kalispera sas!!! sas euxaristw oles mesa apo tin kardia mou ilikrina,dn 3erwtw poso kalo mou ekanan oi sumboule sas,(8a ithela na anaferthw stin ANTONIX kai na tis pw pws an bariesai to mwro sou i kapies stigmes mazi tou nomizw pws dn einai TOSO kako oso to parousiases gt me ekanes na ais8an8w polu asxima nai bariemai merikes fores k an auto me kanw LA8OS mana skwtose me dld esu eisai OLI TIN WRA apo panw tou auto katalabainw egw! den sou epiti8omai na 3ereis) loipon manoules 8elw na apantisw se oles sas mesa apo merika logia,exw paei se psuxolo xwris na einai kati kako fusika k mou eipe pws mia katathlipsi tin exw apla dn 3erei akoma an einai apo tin egkumosini... ola auta pou mou eipate i ka8e mia me ton tropo tis ta kanw tou milaw dn eimai mougki mesa sto spiti pros 8eou k koitaw oso pio liiiiiigo ginetai i tv alla kanw kanw kanw k niw8w pws dn kanw TIPOTA elega ston antra mou pws barethika na exw anxos k tipseis auto einai pou me kourazei telika,giati egw apo fusi mou eimai POLU anxodis atomo1! anxos

tote koritsaki mou pisteyw oti telika kaneis POLLLLAAAAA kai apla logo anxous den to anagnwrizhs ston eayto sou... kai twra katalabenw oti telika mallon logo tou anxous sou den mporeses na mas metafereis swsta thn erwthsh sou kai gi ayto kapoia koritsakia isws se piasan kai ligo apo ta moutra.... egw pantws thewrw oti akribws logo tou anxous sou KANEIS POLLLLLA PERISOTERA me to mwraki sou se sxesh p.x me emena pou mporei na thwrw oti ta kanw ola swsta..... Den tou milaw katholou mipws kanw megalo lathos??? :( - Σελίδα 2 679259 Den tou milaw katholou mipws kanw megalo lathos??? :( - Σελίδα 2 679259 Den tou milaw katholou mipws kanw megalo lathos??? :( - Σελίδα 2 679259 Den tou milaw katholou mipws kanw megalo lathos??? :( - Σελίδα 2 679259 Very Happy Very Happy Very Happy

Vivian έγραψε:

Πιο είναι ακριβως το προβλημα σου καλή μου;; Εχουμε Δημοκρατια σε περιπτωση που σου διαφεύγει!

Ο καθένας εχει το δικαιωμα της γνωμης του!
Respect Respect Respect

Silversmokey

Silversmokey
katarxin otan dimosia grafis kati ektithese...ekthetis tin gnomi sou, ton provlimatismo sou kai perimeneis na akouseis kai tis apopseis ton allon...den boroume oloi na simfonoume metaxi mas...etsi kai ego loipon diafono me afta pou diavazo kai to episimeno...se kapoious aresei se kapoious oxi...kapoioi simfonoun kapoioi alloi oxi...provlima tous...afto pou leo einai afto pou pistevo..den xrisono hapi grafo opos skeftomai...eimai ilikrinis leo afto pou skeftomai kai apaito to idio kai apo tous allous...opos loipon krino etsi kai krinomai kai den me endiaferei na bo sto tripaki tis antiparathesis pou theloun orismenes...kleino to thema edo...

elena25

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ένα πολύ άσχημο ελάττωμα που έχει ο άνθρωπος είναι ότι την αγένειά του τη βαφτίζει "ειλικρίνεια" και "ντομπροσύνη".

martina2010

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Silversmokey έγραψε:katarxin otan dimosia grafis kati ektithese...ekthetis tin gnomi sou, ton provlimatismo sou kai perimeneis na akouseis kai tis apopseis ton allon...den boroume oloi na simfonoume metaxi mas...etsi kai ego loipon diafono me afta pou diavazo kai to episimeno...se kapoious aresei se kapoious oxi...kapoioi simfonoun kapoioi alloi oxi...provlima tous...afto pou leo einai afto pou pistevo..den xrisono hapi grafo opos skeftomai...eimai ilikrinis leo afto pou skeftomai kai apaito to idio kai apo tous allous...opos loipon krino etsi kai krinomai kai den me endiaferei na bo sto tripaki tis antiparathesis pou theloun orismenes...kleino to thema edo...

AKRIBOS... KAI EYTHXOS H ELLHNIKH GLWSSA EXEI XILIAAAAAAAAAAADES LEKSEIS GIA NA MPOREIS NA PEIS OTIDHPOTE.... DEN EXEI MONO AYTES POU ......PROSBALOUN H MPOREI NA MEIWNOYN TON OPIODHPOTE POU MPOREI NA TIS DIABAZH.............

mommy12585

mommy12585
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
elena25 έγραψε:Ένα πολύ άσχημο ελάττωμα που έχει ο άνθρωπος είναι ότι την αγένειά του τη βαφτίζει "ειλικρίνεια" και "ντομπροσύνη".

Respect Respect

martina2010

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
mommy12585 έγραψε:
elena25 έγραψε:Ένα πολύ άσχημο ελάττωμα που έχει ο άνθρωπος είναι ότι την αγένειά του τη βαφτίζει "ειλικρίνεια" και "ντομπροσύνη".

Respect Respect

Respect Respect Respect Respect Respect

cinderella

cinderella
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Κι εγώ στα 4,5 χρόνια, που είμαι μαμά έχω βαρεθεί αμέτρητες φορές!!! Ειδικά, όταν τα πηγαίνω μόνη μου και τα 3 στις κούνιες και πρέπει να είμαι ταυτόχρονα:
1. Μαμά-κλόουν
2. Μαμά-αστυνόμος
3. Μαμά-ακροβάτης
4. Μαμά- πυροσβέστης
5. Μαμά-διαιτητής
6. Μαμά- μάγειρας
7. Μαμά- φίλη.........
Σταματώ, γιατί δεν τελειώνει η λίστα!!!
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

minako

1000+ Den tou milaw katholou mipws kanw megalo lathos??? :( - Σελίδα 2 328109 Den tou milaw katholou mipws kanw megalo lathos??? :( - Σελίδα 2 328109 Den tou milaw katholou mipws kanw megalo lathos??? :( - Σελίδα 2 328109
alla dystixos den mporesa na apanthsw egkera.
Afou omws SILVER les telos edw, as to teleiwsoyme na iremisoun epitelous ta pneymata.
P.S. menw voreia ellada kai me 0 bathmous kai ilio vgename me ton mikro voltitsa. opote na se sigouri oti den toy leipe to ekso!!!

SAS EUXARISTW OLES SAS!!!!!!! <3 <3 <3

tatijana

tatijana
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!

Σωστη η παιχτρα..

martina2010 έγραψε:

AKRIBOS... KAI EYTHXOS H ELLHNIKH GLWSSA EXEI XILIAAAAAAAAAAADES LEKSEIS GIA NA MPOREIS NA PEIS OTIDHPOTE.... DEN EXEI MONO AYTES POU ......PROSBALOUN H MPOREI NA MEIWNOYN TON OPIODHPOTE POU MPOREI NA TIS DIABAZH.............

Σωστη η παιχτρα #2

cinderella έγραψε:Κι εγώ στα 4,5 χρόνια, που είμαι μαμά έχω βαρεθεί αμέτρητες φορές!!! Ειδικά, όταν τα πηγαίνω μόνη μου και τα 3 στις κούνιες και πρέπει να είμαι ταυτόχρονα:
1. Μαμά-κλόουν
2. Μαμά-αστυνόμος
3. Μαμά-ακροβάτης
4. Μαμά- πυροσβέστης
5. Μαμά-διαιτητής
6. Μαμά- μάγειρας
7. Μαμά- φίλη.........
Σταματώ, γιατί δεν τελειώνει η λίστα!!!
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

Σωστη η παιχτρα #3

Τελος παντων...

μπεμπα2012

μπεμπα2012
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
tatijana έγραψε:Δλδ καποιες ασχολειστε ολη την ωρα με τα παιδια σας?Απο την ωρα που θα ξυπνησουν μεχρι την ωρα που θα κοιμηθουν?Και πιο πολυ εννοω με βρεφακια ετσι οχι σε μια αλφα ηλικια.Τι κανετε να ξερω κ εγω για το επομενο..
με συγχωρεις αλλα δεν ξερω τι κανεις εσυ με τα δικα σου παιδια και δεν με ενδιαφερει να μαθω κιολας αλλα εμεις οταν ξυπναμε εχουμε πολλα ενδιαφερωντα πραγματα να κανουμε μητερα και γιος .ο γιοκας μ ειναι 16 μηνων και η η μερα μαζι του περναει ευχαριστα κανουμε πραγματα που δεν θα εκανα ποτε . μπορει για σενα να ειναι κατι κουραστικο ΓΙΑ ΜΕΝΑ ειναι οτι ανακαληπτω το κοσμο του γιου μ

μπεμπα2012

μπεμπα2012
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Silversmokey έγραψε:katarxin otan dimosia grafis kati ektithese...ekthetis tin gnomi sou, ton provlimatismo sou kai perimeneis na akouseis kai tis apopseis ton allon...den boroume oloi na simfonoume metaxi mas...etsi kai ego loipon diafono me afta pou diavazo kai to episimeno...se kapoious aresei se kapoious oxi...kapoioi simfonoun kapoioi alloi oxi...provlima tous...afto pou leo einai afto pou pistevo..den xrisono hapi grafo opos skeftomai...eimai ilikrinis leo afto pou skeftomai kai apaito to idio kai apo tous allous...opos loipon krino etsi kai krinomai kai den me endiaferei na bo sto tripaki tis antiparathesis pou theloun orismenes...kleino to thema edo...

ασχετο τι ωραια φωτο που εβαλες φτου σας μην σας ματιαξω . συμφωνω μαζι σου

elena25

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ο όμοιος τον όμοιο και η κοπριά στα λάχανα.

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 2 από 4]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δημιουργία Φόρουμ | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Πρόσφατες συζητήσεις