76 Απ: Den tou milaw katholou mipws kanw megalo lathos??? :( Δευ Μαρ 26, 2012 6:03 am
mamavivo
Πρωταγωνιστής!!
ωρε παιδια τι εγινε?
παμε για μακελειο παλι?
για ηρεμηστε ..
παμε για μακελειο παλι?
για ηρεμηστε ..
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2, 3, 4
Spaika έγραψε:mpempa2012 AFOU DEN DOYLEVEIS ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΛΕΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ?ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΗΝΕΣ ΣΤΕΛΝΕΙΣ ΤΟ ΜΩΡΟ ΣΕ ΒΡΕΦΙΚΟ 7 ΩΡΕΣ ΗΜΕΡΙΣΙΩΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΡΓΑΖΕΣΑΙ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΕΙΣΑΙ ΕΓΚΥΟΣ ΠΟΥ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΝΑ ΕΡΓΑΣΤΕΙΣ ΓΙΑΥΤΟ ΜΗΝ ΛΕΣ ΔΙΚΙΟΛΟΓΙΕΣ.ΟΤΑΝ ΚΡΙΝΕΙΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΘΑ ΚΡΙΘΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΥ.
ΟΤΑΝ ΤΟ ΜΩΡΟ ΠΑΕΙ 7 ΩΡΕΣ ΒΡΕΦΙΚΟ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ 12-13 ΩΡΕΣ ΝΑ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΠΑΝΕ ΑΜΕΣΩς ΑΜΕΣΩΣ 20 ΩΡΕΣ! ΑΠΟ ΤΙΣ 4 ΠΟΥ ΣΟΥ ΜΕΝΟΥΝ ΤΙΣ ΜΙΣΕΣ ΤΙΣ ΚΑΘΕΣΑΙ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΟΠΟΤΕ ΜΗΝ ΛΕΣ ΟΤΙ ΑΝΑΚΑΛΥΠΤΕΙΣ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥ ΓΙΟΥ ΣΟΥ!!!
Spaika έγραψε:mpempa2012 AFOU DEN DOYLEVEIS ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΛΕΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ?ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΗΝΕΣ ΣΤΕΛΝΕΙΣ ΤΟ ΜΩΡΟ ΣΕ ΒΡΕΦΙΚΟ 7 ΩΡΕΣ ΗΜΕΡΙΣΙΩΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΡΓΑΖΕΣΑΙ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΕΙΣΑΙ ΕΓΚΥΟΣ ΠΟΥ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΝΑ ΕΡΓΑΣΤΕΙΣ ΓΙΑΥΤΟ ΜΗΝ ΛΕΣ ΔΙΚΙΟΛΟΓΙΕΣ.ΟΤΑΝ ΚΡΙΝΕΙΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΘΑ ΚΡΙΘΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΥ.
ΟΤΑΝ ΤΟ ΜΩΡΟ ΠΑΕΙ 7 ΩΡΕΣ ΒΡΕΦΙΚΟ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ 12-13 ΩΡΕΣ ΝΑ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΠΑΝΕ ΑΜΕΣΩς ΑΜΕΣΩΣ 20 ΩΡΕΣ! ΑΠΟ ΤΙΣ 4 ΠΟΥ ΣΟΥ ΜΕΝΟΥΝ ΤΙΣ ΜΙΣΕΣ ΤΙΣ ΚΑΘΕΣΑΙ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΟΠΟΤΕ ΜΗΝ ΛΕΣ ΟΤΙ ΑΝΑΚΑΛΥΠΤΕΙΣ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥ ΓΙΟΥ ΣΟΥ!!!
μπεμπα2012 έγραψε:Spaika έγραψε:mpempa2012 AFOU DEN DOYLEVEIS ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΛΕΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ?ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΗΝΕΣ ΣΤΕΛΝΕΙΣ ΤΟ ΜΩΡΟ ΣΕ ΒΡΕΦΙΚΟ 7 ΩΡΕΣ ΗΜΕΡΙΣΙΩΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΡΓΑΖΕΣΑΙ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΕΙΣΑΙ ΕΓΚΥΟΣ ΠΟΥ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΝΑ ΕΡΓΑΣΤΕΙΣ ΓΙΑΥΤΟ ΜΗΝ ΛΕΣ ΔΙΚΙΟΛΟΓΙΕΣ.ΟΤΑΝ ΚΡΙΝΕΙΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΘΑ ΚΡΙΘΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΥ.
ηθελα να ξερα ποσο αρωστη μπορει να εισαι στο μυαλο . ειπα εγω οτι δουλευω? ειπα εγω οτι δεν ειμαι εγκυος?ειδαμε τι κανεις και εσυ μετα δικα σου παιδια
μπεμπα2012 έγραψε:Spaika έγραψε:mpempa2012 AFOU DEN DOYLEVEIS ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΛΕΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ?ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΗΝΕΣ ΣΤΕΛΝΕΙΣ ΤΟ ΜΩΡΟ ΣΕ ΒΡΕΦΙΚΟ 7 ΩΡΕΣ ΗΜΕΡΙΣΙΩΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΡΓΑΖΕΣΑΙ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΕΙΣΑΙ ΕΓΚΥΟΣ ΠΟΥ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΝΑ ΕΡΓΑΣΤΕΙΣ ΓΙΑΥΤΟ ΜΗΝ ΛΕΣ ΔΙΚΙΟΛΟΓΙΕΣ.ΟΤΑΝ ΚΡΙΝΕΙΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΘΑ ΚΡΙΘΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΥ.
ηθελα να ξερα ποσο αρωστη μπορει να εισαι στο μυαλο . ειπα εγω οτι δουλευω? ειπα εγω οτι δεν ειμαι εγκυος?ειδαμε τι κανεις και εσυ μετα δικα σου παιδια
αθηνα δεν εχω κατι να κρυψω αντιθετα με καποια αλλη.δεν δουλευω απλα βγαζω ενα χαρτζιλικι τωρα π ειμαι εγκυος με την avonathina24 έγραψε:Spaika έγραψε:mpempa2012 AFOU DEN DOYLEVEIS ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΛΕΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ?ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΗΝΕΣ ΣΤΕΛΝΕΙΣ ΤΟ ΜΩΡΟ ΣΕ ΒΡΕΦΙΚΟ 7 ΩΡΕΣ ΗΜΕΡΙΣΙΩΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΡΓΑΖΕΣΑΙ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΕΙΣΑΙ ΕΓΚΥΟΣ ΠΟΥ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΝΑ ΕΡΓΑΣΤΕΙΣ ΓΙΑΥΤΟ ΜΗΝ ΛΕΣ ΔΙΚΙΟΛΟΓΙΕΣ.ΟΤΑΝ ΚΡΙΝΕΙΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΘΑ ΚΡΙΘΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΥ.
ρε κοπελια εσυ τωρα τι μπηκες???για να την "ξεμπροστιασεις"???
χαχαχαχαχα!!!!ειμαστε με τα καλα μας!!!!
καλα κανει η κοπελα και δουλευει και παει το παιδι της παιδικο....
μπεμπα2012 μην ασχολεισαι μαζι της...μαλλον η κοπελα εχει εμπαθεια μαζι σου!!!!
Έχει επεξεργασθεί από τον/την arco iris στις Δευ Μαρ 26, 2012 9:07 am, 1 φορά
μπεμπα2012 έγραψε:με την b]tatijana αν διαβασες καθολου τα μνμ εχουμε λυση την παρεξηγηση που εγινε .απλα δεν μπορω να καταλαβω γιατι το συνεχιζουν αλλες ....
arco iris έγραψε:ολες μαμαδες ειμαστε κι ολες προσπαθουμε να γινουμε καλυτερες, γι αυτο ας λειψει η επιδειξιομανια και ο εγωκεντρισμος ωστε να γινεται μια επικοδομητικη και ωριμη κουβεντα,. δεν εχουμε συναγωνισμο, συμπορευομαστε........
Έχει επεξεργασθεί από τον/την arco iris στις Τρι Μαρ 27, 2012 1:34 am, 1 φορά
μπεμπα2012 έγραψε:αθηνα δεν εχω κατι να κρυψω αντιθετα με καποια αλλη.δεν δουλευω απλα βγαζω ενα χαρτζιλικι τωρα π ειμαι εγκυος με την avonathina24 έγραψε:Spaika έγραψε:mpempa2012 AFOU DEN DOYLEVEIS ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΛΕΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ?ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΗΝΕΣ ΣΤΕΛΝΕΙΣ ΤΟ ΜΩΡΟ ΣΕ ΒΡΕΦΙΚΟ 7 ΩΡΕΣ ΗΜΕΡΙΣΙΩΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΡΓΑΖΕΣΑΙ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΕΙΣΑΙ ΕΓΚΥΟΣ ΠΟΥ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΝΑ ΕΡΓΑΣΤΕΙΣ ΓΙΑΥΤΟ ΜΗΝ ΛΕΣ ΔΙΚΙΟΛΟΓΙΕΣ.ΟΤΑΝ ΚΡΙΝΕΙΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΘΑ ΚΡΙΘΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΥ.
ρε κοπελια εσυ τωρα τι μπηκες???για να την "ξεμπροστιασεις"???
χαχαχαχαχα!!!!ειμαστε με τα καλα μας!!!!
καλα κανει η κοπελα και δουλευει και παει το παιδι της παιδικο....
μπεμπα2012 μην ασχολεισαι μαζι της...μαλλον η κοπελα εχει εμπαθεια μαζι σου!!!!
joannakuba έγραψε:Εγώ πάντως του μεγάλου μου γιού που του μιλούσα ΣΥΝΕΧΕΙΑ απο τις πρώτες ώρες της ζωούλας του.....ΤΟ ΕΧΩ ΣΚΥΛΟΜΕΤΑΝΙΩΣΕΙ......
Απο το πρωτο του κιόλας έτος μέχρι και σήμερα που είναι 7.......
ΜΙΛΑΕΙ ΑΣΤΑΜΑΤΗΤΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!
χαχαχααααα
DEPON χρειαζεσαι να τον αντέξεις τον ατιμούλη χαχχχα
Μαρία Σ. έγραψε:joannakuba έγραψε:Εγώ πάντως του μεγάλου μου γιού που του μιλούσα ΣΥΝΕΧΕΙΑ απο τις πρώτες ώρες της ζωούλας του.....ΤΟ ΕΧΩ ΣΚΥΛΟΜΕΤΑΝΙΩΣΕΙ......
Απο το πρωτο του κιόλας έτος μέχρι και σήμερα που είναι 7.......
ΜΙΛΑΕΙ ΑΣΤΑΜΑΤΗΤΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!
χαχαχααααα
DEPON χρειαζεσαι να τον αντέξεις τον ατιμούλη χαχχχα
xaxxxxaxaxaxaaxxa poly kalo
souzan έγραψε:χαχαχα μονο depon?καποιες φορες του λεω σταματα παιδι μου επιτελους να μιλας συνεχεια αλλα παλι καλα τωρα που γεννηθηκε ο αδερφος του τα λεει ολα στον μπεμπακο και εκεινος καθεται και του γελαει.
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2, 3, 4
Είμαι μαμά! » Είμαι μαμά! » Μωράκια μέχρι 1 έτους » Den tou milaw katholou mipws kanw megalo lathos??? :(
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης