51 Απ: Den tou milaw katholou mipws kanw megalo lathos??? :( Κυρ Μαρ 25, 2012 12:30 pm
mommy12585
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
elena25 έγραψε:Ο όμοιος τον όμοιο και η κοπριά στα λάχανα.
χαχαχαχαχαχαχα
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2, 3, 4
elena25 έγραψε:Ο όμοιος τον όμοιο και η κοπριά στα λάχανα.
μπεμπα2012 έγραψε:tatijana έγραψε:Δλδ καποιες ασχολειστε ολη την ωρα με τα παιδια σας?Απο την ωρα που θα ξυπνησουν μεχρι την ωρα που θα κοιμηθουν?Και πιο πολυ εννοω με βρεφακια ετσι οχι σε μια αλφα ηλικια.Τι κανετε να ξερω κ εγω για το επομενο..
με συγχωρεις αλλα δεν ξερω τι κανεις εσυ με τα δικα σου παιδια και δεν με ενδιαφερει να μαθω κιολας αλλα εμεις οταν ξυπναμε εχουμε πολλα ενδιαφερωντα πραγματα να κανουμε μητερα και γιος .ο γιοκας μ ειναι 16 μηνων και η η μερα μαζι του περναει ευχαριστα κανουμε πραγματα που δεν θα εκανα ποτε . μπορει για σενα να ειναι κατι κουραστικο ΓΙΑ ΜΕΝΑ ειναι οτι ανακαληπτω το κοσμο του γιου μ
μπεμπα2012 έγραψε:tatijana έγραψε:Δλδ καποιες ασχολειστε ολη την ωρα με τα παιδια σας?Απο την ωρα που θα ξυπνησουν μεχρι την ωρα που θα κοιμηθουν?Και πιο πολυ εννοω με βρεφακια ετσι οχι σε μια αλφα ηλικια.Τι κανετε να ξερω κ εγω για το επομενο..
με συγχωρεις αλλα δεν ξερω τι κανεις εσυ με τα δικα σου παιδια και δεν με ενδιαφερει να μαθω κιολας αλλα εμεις οταν ξυπναμε εχουμε πολλα ενδιαφερωντα πραγματα να κανουμε μητερα και γιος .ο γιοκας μ ειναι 16 μηνων και η η μερα μαζι του περναει ευχαριστα κανουμε πραγματα που δεν θα εκανα ποτε . μπορει για σενα να ειναι κατι κουραστικο ΓΙΑ ΜΕΝΑ ειναι οτι ανακαληπτω το κοσμο του γιου μ
μπεμπα2012 έγραψε:με συγχωρεις αλλα δεν ξερω τι κανεις εσυ με τα δικα σου παιδια και δεν με ενδιαφερει να μαθω κιολας αλλα εμεις οταν ξυπναμε εχουμε πολλα ενδιαφερωντα πραγματα να κανουμε μητερα και γιος .ο γιοκας μ ειναι 16 μηνων και η η μερα μαζι του περναει ευχαριστα κανουμε πραγματα που δεν θα εκανα ποτε . μπορει για σενα να ειναι κατι κουραστικο ΓΙΑ ΜΕΝΑ ειναι οτι ανακαληπτω το κοσμο του γιου μtatijana έγραψε:Δλδ καποιες ασχολειστε ολη την ωρα με τα παιδια σας?Απο την ωρα που θα ξυπνησουν μεχρι την ωρα που θα κοιμηθουν?Και πιο πολυ εννοω με βρεφακια ετσι οχι σε μια αλφα ηλικια.Τι κανετε να ξερω κ εγω για το επομενο..
Vivian έγραψε:μπεμπα2012 έγραψε:με συγχωρεις αλλα δεν ξερω τι κανεις εσυ με τα δικα σου παιδια και δεν με ενδιαφερει να μαθω κιολας αλλα εμεις οταν ξυπναμε εχουμε πολλα ενδιαφερωντα πραγματα να κανουμε μητερα και γιος .ο γιοκας μ ειναι 16 μηνων και η η μερα μαζι του περναει ευχαριστα κανουμε πραγματα που δεν θα εκανα ποτε . μπορει για σενα να ειναι κατι κουραστικο ΓΙΑ ΜΕΝΑ ειναι οτι ανακαληπτω το κοσμο του γιου μtatijana έγραψε:Δλδ καποιες ασχολειστε ολη την ωρα με τα παιδια σας?Απο την ωρα που θα ξυπνησουν μεχρι την ωρα που θα κοιμηθουν?Και πιο πολυ εννοω με βρεφακια ετσι οχι σε μια αλφα ηλικια.Τι κανετε να ξερω κ εγω για το επομενο..
Εισαι πραγματικα πολύ αγενης! Και εγω εχω 3 καλη μου παιζω μαζι τους όλη μερα! Θελεις να παρουμε μετάλλιο και να ριξουμε στην πυρα όσες δεν το κανουν;;
Και αντιθετη αποψη να εχετε μαθετε επιτελους να ειστε ΕΥΓΕΝΙΚΕΣ!!!
μπεμπα2012 έγραψε:με συγχωρεις αλλα δεν ξερω τι κανεις εσυ με τα δικα σου παιδια και δεν με ενδιαφερει να μαθω κιολας αλλα εμεις οταν ξυπναμε εχουμε πολλα ενδιαφερωντα πραγματα να κανουμε μητερα και γιος .ο γιοκας μ ειναι 16 μηνων και η η μερα μαζι του περναει ευχαριστα κανουμε πραγματα που δεν θα εκανα ποτε . μπορει για σενα να ειναι κατι κουραστικο ΓΙΑ ΜΕΝΑ ειναι οτι ανακαληπτω το κοσμο του γιου μtatijana έγραψε:Δλδ καποιες ασχολειστε ολη την ωρα με τα παιδια σας?Απο την ωρα που θα ξυπνησουν μεχρι την ωρα που θα κοιμηθουν?Και πιο πολυ εννοω με βρεφακια ετσι οχι σε μια αλφα ηλικια.Τι κανετε να ξερω κ εγω για το επομενο..
KRISTI 1 έγραψε:αμαν με τους χαρακτηρισμους.τι θα πει ταγμενες μαμαδες?οπως νιωθει η καθε μανουλα!υπαρχουν μαμαδες που δεν θελουν να κανουν τιποτα αλλο και δεν τους λειπει τιποτα αλλο περα απο το παιδι τους.πρεπει να τις χαρακτηρισουμε δλ επειδη υπαρχουν και μαμαδες που δεν ειναι ετσι??
μπεμπα2012 έγραψε:καλημερα
ελεος βρε κοριτσια ελεος
Spaika έγραψε:mpempa2012 ESY LES OTI PERNAS XRONO ME TON GIO SOU ENO XORIS NA DOULEVEIS STELNEIS 15 MHNON MORO SE VREFIKO STA8MO 7 ORES KA8E MERA KAI MILAS KAI APO PANO????
το τι κανω με τον γιο μου να μην σε νοιαζει κοπελα μ πανε κοιταξε τα μουτρα σου στον καθρεφτη και μετα ελα πες μ .γιατι μολις γραφτηκες με αλλο ονομα για να δηξεις οτι εισαι καποια . και ΝΑΙ εγραψα τον γιο μ σε βρεφικο γιατι εχω αναγκη απο δουλεια και εγω και ο αντρας κατι που εσυ αυτο ουτε που ξερεις τι ειναιSpaika έγραψε:mpempa2012 ESY LES OTI PERNAS XRONO ME TON GIO SOU ENO XORIS NA DOULEVEIS STELNEIS 15 MHNON MORO SE VREFIKO STA8MO 7 ORES KA8E MERA KAI MILAS KAI APO PANO????
tatijana έγραψε:Spaika έγραψε:mpempa2012 ESY LES OTI PERNAS XRONO ME TON GIO SOU ENO XORIS NA DOULEVEIS STELNEIS 15 MHNON MORO SE VREFIKO STA8MO 7 ORES KA8E MERA KAI MILAS KAI APO PANO????
Αλήθεια;;;;;;Χαχαχααχαχ.....Αυτα είναι..
arkoudaki έγραψε:Αυτό που κάποιες γυναίκες είναι ταγμένες μαμάδες και όλα είναι τόσο τέλεια με τα παιδιά τους, δε βαριούνται, περνάνε υπέροχα, δε θέλουν να κάνουν τίποτα άλλο, μπορεί να είναι κι από τους λόγους που έπαθα κατάθλιψη όταν γέννησα!Ειλικρινά, ειδικά όταν ήταν μωρό η Ελεονώρα βαριόμουν πάρα πολλές φορές. δεν έιχα τι να την κάνω. αλλά και τώρα που έγινε ενός και κάνουμε πολλά πράγματα και το χαίρομαι,υπάρχουν φορές που βαριέμαι.Ναι είναι το παιδί μου και τη λατρεύω, Ναι μου λείπει πάααρα πολύ γιατί δουλεύω, Ναι τη σκέφτομαι όλη την ώρα ΑΛΛΑ κάποιες φορές ΒΑΡΙΕΜΑΙ!. Θέλω να κάνω κι άλλα πράγματα από στράτα-στρατούλα. Όσο για την κοπέλα που άνοιξε το θέμα, προσπάθησε να του περιγράφεις το τι κάνετε.π.χ τώρα αλλάζουμε, τρώμε κλπ. εγώ,επειδή μιλαω μόνη μου γενικά. ότι σκέφτομαι το λέω δυνατά.για τα ψώνια, για τις φίλες μου.γιατα πολιτικά ό,τι ακριβώς σκέφτομαι
μπεμπα2012 έγραψε:tatijana έγραψε:Spaika έγραψε:mpempa2012 ESY LES OTI PERNAS XRONO ME TON GIO SOU ENO XORIS NA DOULEVEIS STELNEIS 15 MHNON MORO SE VREFIKO STA8MO 7 ORES KA8E MERA KAI MILAS KAI APO PANO????
το αστειο που το βλεπεις δεν εχω καταλαβει ?η καθεμια εδω μεσα λεει την γνωμη της το να διαφωνουμε η μια με την αλλη δεν βοηθαει καθολου στην κοπελα π ανηξ ε τ θεμα . καποιες συμφωνουμε και καποιες οχι
μπεμπα2012 έγραψε:tatijana έγραψε:Spaika έγραψε:mpempa2012 ESY LES OTI PERNAS XRONO ME TON GIO SOU ENO XORIS NA DOULEVEIS STELNEIS 15 MHNON MORO SE VREFIKO STA8MO 7 ORES KA8E MERA KAI MILAS KAI APO PANO????
το αστειο που το βλεπεις δεν εχω καταλαβει ?η καθεμια εδω μεσα λεει την γνωμη της το να διαφωνουμε η μια με την αλλη δεν βοηθαει καθολου στην κοπελα π ανηξ ε τ θεμα . καποιες συμφωνουμε και καποιες οχι
athina24 έγραψε:μπεμπα2012 έγραψε:tatijana έγραψε:Δλδ καποιες ασχολειστε ολη την ωρα με τα παιδια σας?Απο την ωρα που θα ξυπνησουν μεχρι την ωρα που θα κοιμηθουν?Και πιο πολυ εννοω με βρεφακια ετσι οχι σε μια αλφα ηλικια.Τι κανετε να ξερω κ εγω για το επομενο..
η κοπελα δεν αναφερε πουθενα το οτι την κουραζει....arkoudaki έγραψε:Αυτό που κάποιες γυναίκες είναι ταγμένες μαμάδες και όλα είναι τόσο τέλεια με τα παιδιά τους, δε βαριούνται, περνάνε υπέροχα, δε θέλουν να κάνουν τίποτα άλλο, μπορεί να είναι κι από τους λόγους που έπαθα κατάθλιψη όταν γέννησα!Ειλικρινά, ειδικά όταν ήταν μωρό η Ελεονώρα βαριόμουν πάρα πολλές φορές. δεν έιχα τι να την κάνω. αλλά και τώρα που έγινε ενός και κάνουμε πολλά πράγματα και το χαίρομαι,υπάρχουν φορές που βαριέμαι.Ναι είναι το παιδί μου και τη λατρεύω, Ναι μου λείπει πάααρα πολύ γιατί δουλεύω, Ναι τη σκέφτομαι όλη την ώρα ΑΛΛΑ κάποιες φορές ΒΑΡΙΕΜΑΙ!. Θέλω να κάνω κι άλλα πράγματα από στράτα-στρατούλα. Όσο για την κοπέλα που άνοιξε το θέμα, προσπάθησε να του περιγράφεις το τι κάνετε.π.χ τώρα αλλάζουμε, τρώμε κλπ. εγώ,επειδή μιλαω μόνη μου γενικά. ότι σκέφτομαι το λέω δυνατά.για τα ψώνια, για τις φίλες μου.γιατα πολιτικά ό,τι ακριβώς σκέφτομαι
δεν θα μπορουσα παρα μονο να συμφωνησω.......μπεμπα2012 έγραψε:tatijana έγραψε:Spaika έγραψε:mpempa2012 ESY LES OTI PERNAS XRONO ME TON GIO SOU ENO XORIS NA DOULEVEIS STELNEIS 15 MHNON MORO SE VREFIKO STA8MO 7 ORES KA8E MERA KAI MILAS KAI APO PANO????
το αστειο ειναι απο την απαντηση που εχεις δωσει σε αλλο post!!!!
καλα κανεις και δουλευεις....αλλα δεν μπορεις να λες για ολη μερα....απο τη στιγμη που πηγαινει σχολειο το παιδακι σου σιγουρα θα το βλεπεις μετα το μεσημερι οποτε ειναι και λογικο να μην "βαριεσαι"....
ειναι αλλιως να εισαι 24 ωρες με το μικρο σου....και στο λεω εγω που εχω περασει και τα 2 σταδια!
μπεμπα2012 έγραψε:απλα βλεπω οτι μερικες νομιζουν οτι μπορουν να κανουν καινουργιους λογαριασμους και ν κρινουν τον αλλον χωρις να ξερουν
η καθε κοπελα που γινεται μαμα νιωθει και πιστευει και θελει να κανει το καλητερο για το παιδι της ,
μπορει αυτο που θα κανει μια μαμα γιαυτην να ειναι το σωστο για τις υπολοιπες 10 ομως οχι δεν μπορουμε να συμφωνουμε ολες
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2, 3, 4
Είμαι μαμά! » Είμαι μαμά! » Μωράκια μέχρι 1 έτους » Den tou milaw katholou mipws kanw megalo lathos??? :(
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης