776 Απ: Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #23 Τρι Μαρ 27, 2012 11:16 am
Ευούλι
Πρωταγωνιστής!!
Οσο για τη χωριακή, έχω 2 φορές σε διαφορετικά μικροβιολογικά.Την πρώτη 13 ευρώ και την δεύτερη 20!Ό,τι να'ναι ζητάνε μου φαίνεται!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
γκρινιαρα έγραψε:σας ειπα οτι το νουμερο 5 ειναι το τυχερο μου νουμερο...ειμαστε στο #23 αρα 2+3=5
θα εχουμε ευχαριστα αυριο...το ξερω...
xristina_29 έγραψε:Αργυρώ030509 έγραψε:Εγώ την είχα πληρώσει 12€!
μονο??????πως κ ετσι ρε Αργυρουλι???
tatijana έγραψε:Εχετε καθυστερηση κοριτσια?Εμενα αν δεν ερθει κι αυριο η περιοδος θα παω μεθαυριο για χωριακη...
γκρινιαρα έγραψε:σας ειπα οτι το νουμερο 5 ειναι το τυχερο μου νουμερο...ειμαστε στο #23 αρα 2+3=5
θα εχουμε ευχαριστα αυριο...το ξερω...
boubou έγραψε:tatijana έγραψε:Εχετε καθυστερηση κοριτσια?Εμενα αν δεν ερθει κι αυριο η περιοδος θα παω μεθαυριο για χωριακη...
άντε βρε κορίτσι μου!!τα κατάφερες??? τι καλά!!
καλως την Αργυρώ! μη με μαλώνεις κοριτσάκι μου!! είμαι καλύτερα τώρα!Αν και μοναχή μου γιατί πήγε να δει μπάλα με τον πατέρα του!...αλλα μου άφησε πονηρά υπονοούμενα για όταν γυρίσει
Ευούλι
Χριστινάκι να σας ζήσει το νέο μπεμπεδάκι!
Λολίτα
Τατιανάκι μου,έχω πρόγραμμα "γερμανικής νταντάς",που λέω.Τα παιδιά το πρωί λείπουν στο σχολείο,ανοίγω το φόρουμ,πίνω καφέ,κάνω δουλίτσες,κλέβω ματιές και περνάει η ώρα!!!tatijana έγραψε:Βρε Αργυρω,μια απορια την εχω,πως με 3 παιδια παρακολουθεις εδω τα κοριτσια εγω δεν προλαβαινω...Κι εχω μονο ενα ετσι?Πες μου το μυστικο σου...
Παντως δεν ξερω,μακαρι να εχει γινει το θαυματακι μεσα μου...Αν κ για καποιο ανεξηγητο λογο φοβαμαι,ενω με τον κωνσταντη μου που ηταν και η πρωτη εγκυμοσυνη δεν ειχα κανενα φοβο...
boubou έγραψε:tatijana έγραψε:Εχετε καθυστερηση κοριτσια?Εμενα αν δεν ερθει κι αυριο η περιοδος θα παω μεθαυριο για χωριακη...
άντε βρε κορίτσι μου!!τα κατάφερες??? τι καλά!!
καλως την Αργυρώ! μη με μαλώνεις κοριτσάκι μου!! είμαι καλύτερα τώρα!Αν και μοναχή μου γιατί πήγε να δει μπάλα με τον πατέρα του!...αλλα μου άφησε πονηρά υπονοούμενα για όταν γυρίσει
Ευούλι
Χριστινάκι να σας ζήσει το νέο μπεμπεδάκι!
Λολίτα
Αργυρώ030509 έγραψε:Έλλη μου έτσι μπράβο!!!
Μετά βάλτον κάτω και κάντον να χάσει το φως του!!!
Γκρινιάρα,λες να τριτώσει το καλό???!!!
ΜΑΚΑΡΙ!!!
Είμαι μαμά! » Είμαι έγκυος! » Μήπως είμαι έγκυος; » Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #23
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης