801 Απ: Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #23 Τρι Μαρ 27, 2012 11:45 am
Αργυρώ030509
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Καλέέέ...που πήγατε όλες???
Πλακωθήκατε στα μπριζολάκια???!!!
Πλακωθήκατε στα μπριζολάκια???!!!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
tatijana έγραψε:Καλε βαλτε με κ μενα στην λιστα των ΔΕΝ....
Αργυρω θεα...
boubou έγραψε:tatijana έγραψε:Καλε βαλτε με κ μενα στην λιστα των ΔΕΝ....
Αργυρω θεα...
αφου είσαι ήδη με καθυστέρηση βρεεε!!! δν σε βάζω να μη σε γρουσουζέψω...για σένα θεωρώ ότι δν περιμένεις για αλλους 9 μηνάκους
Ευούλι και γι αυτό διάβασα ότι γίνεται καπάκι η μία μετά την άλλη...με μια μέρα διαφορά δηλαδή..όχι σε 2 ότι να'ναι διαφορετικές μέρες του μήνα!
το χω μελετήσει λέμε το θεμα!!
tatijana έγραψε:Χαχαχαχα...Αντα μου τι κανεις????
Ευούλι έγραψε:Επειδή κι εγώ το έχω μελετήσει Ελλη μου, γι'αυτό σου είπα να μην απογοητεύεσαι!Ισως να είσαι απλά στην 1η ωορρηξία...! Ψάχνεις σε όλα να βρεις κάτι αρνητικό για σένα ή μου φαίνεται;
Αργυρώ030509 έγραψε:γκρινιαράκο μου,στο εύχομαι ολόψυχα...αλλά θα σε βάλω στο άλλο θεματάκι...σε αυτο δεν προκάμεις!!!Είμαστε γρήγορες!!!
evi27 έγραψε:ήρθα κι εγώ!τι κάνετε κοριτσούδια?
πεινάω....τι να φάω οεο??
Ada έγραψε:tatijana έγραψε:Χαχαχαχα...Αντα μου τι κανεις????
Περνάω τη μισή μου μέρα σήμερα ψάχνοντας σχέδιο για τατού!
Αν κ είχα αποφασίσει σε ένα πριν μείνω ,το ακύρωσα, πλέον έχω αλλάξει γνώμη κ είμαι μες τα νεύρα με τον εαυτό μου
χαίρομαι που ακούω ευχάριστα από σενα κ ότι όλα πήγαν μια χαρά κ θα πάνε ακόμα καλύτερα τους επόμενους μήνες
ioanna85 έγραψε:Ηρθα κι εγω και σας ετοιμαζω ενα τεντοπανο ολο δικο σας. Στα μουτρα θα σας το ριξω γιατι με κανατε να διαβασω 20σελιδες!
Είμαι μαμά! » Είμαι έγκυος! » Μήπως είμαι έγκυος; » Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #23
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης