376 Απ: Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #24 Τετ Μαρ 28, 2012 8:24 am
lolita2012
Πανταχού παρούσα!
xristina_29 έγραψε:εδω ειμαι λολιτα μου....χαζευω στην τηλεοραση..
ααα οκ.....
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
xristina_29 έγραψε:εδω ειμαι λολιτα μου....χαζευω στην τηλεοραση..
evi27 έγραψε:Σοφούλι την βρήκες ή να την ξαναγράψω???
Κρίμα που ο δικός μου τα σιχαινεταιevi27 έγραψε:τα μύδια δυναμώνουν το σπέρμα!
evi27 έγραψε:Λολίτα θα ξετρελαθείς!αξίζει τον κόπο
lolita2012 έγραψε:evi27 έγραψε:ντόνατς γεμιστά!
1 φακελάκι ξερή μαγιά
1/2 κούπα χλιαρό νερό
3/4 κούπας χλιαρό γάλα
1/4 κούπας ζάχαρη
1 κουτ.γλ.αλάτι
1 αυγό
1/4 κούπας λιωμένο βιτάμ
4 κούπες αλεύρι
διαλύουμε την μαγια στο νερό και μετά βάζω κ τα υπολοιπα υλικά κι ανακατεύω!την αφήνω σκεπασμένη σε ζεστό μέρος περίπου 1 ώρα να διπλασιαστεί.Ανοίγω σε φύλο με το χέρι περίπου 1 δάχτυλο πάχος κ κόβω με κουπάτ(η διαδικασία είναι όπως στην άλλη συνταγή αλλά δεν κάνουμε τρύπα στη μέση).
Τηγανίζω σε καυτό λάδι μέχρι να ροδίσουν(προσοχή θέλουν μόνο λίγα λεπτα).
Γεμίζω μερέντα ή μαρμελάδα με σύριγγα(αν δεν έχω ανοίγω στη μέση και γεμίζω).Γλασάρω με σοκολάτα αν θέλω!!
Θεάαααα
αυτό θα το κάνω σίγουρα!!!!!!!!!!!!!!!!!
evi27 έγραψε:Ματινάκι την έγραψες?ότι απορίες έχεις εδώ είμαστε
tatijana έγραψε:Κοριτσια τι εγινε?Λολιτα?Χριστινα?Πως πηγαν τα αποτελεσματα????
sofouli έγραψε:evi27 έγραψε:Λολίτα θα ξετρελαθείς!αξίζει τον κόπο
με το μιξερ χτυπας τα υπολοιπα?
εσυ πως παει....δεν ειχαμε τπτ ανεπιθυμητες επισκεψεις ε????ουσττττττtatijana έγραψε:Κοριτσια τι εγινε?Λολιτα?Χριστινα?Πως πηγαν τα αποτελεσματα????
matinaki83 έγραψε:evi27 έγραψε:Ματινάκι την έγραψες?ότι απορίες έχεις εδώ είμαστε
ΤΙ ΑΠΟΡΙΕΣ ΝΑ ΕΧΩ ΒΡΕ ΕΥΑΚΙ.....ΤΑ ΣΑΛΙΑ ΜΟΥ ΜΑΖΕΥΩ...ΜΕ ΒΛΕΠΕΙ Ο ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ Κ ΓΕΛΑΕΙ
ΤΕΛΙΚΑ ΑΥΤΗ ΘΑ ΚΑΝΩ ΣΗΜΕΡΑ.....ΠΑΩ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΩ ΤΗ ΖΥΜΗ...ΕΥΤΥΧΩΣ ΤΑ ΕΧΩ ΟΛΑ ΤΑ ΥΛΙΚΑ Κ ΕΙΔΙΚΑ ΤΗ ΜΕΡΕΝΤΑ...Η ΛΙΧΟΥΔΑ.......!!!!BYE BYE ΔΙΑΙΤΑ ΓΙΑ ΣΗΜΕΡΑ
evi27 έγραψε:matinaki83 έγραψε:evi27 έγραψε:Ματινάκι την έγραψες?ότι απορίες έχεις εδώ είμαστε
ΤΙ ΑΠΟΡΙΕΣ ΝΑ ΕΧΩ ΒΡΕ ΕΥΑΚΙ.....ΤΑ ΣΑΛΙΑ ΜΟΥ ΜΑΖΕΥΩ...ΜΕ ΒΛΕΠΕΙ Ο ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ Κ ΓΕΛΑΕΙ
ΤΕΛΙΚΑ ΑΥΤΗ ΘΑ ΚΑΝΩ ΣΗΜΕΡΑ.....ΠΑΩ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΩ ΤΗ ΖΥΜΗ...ΕΥΤΥΧΩΣ ΤΑ ΕΧΩ ΟΛΑ ΤΑ ΥΛΙΚΑ Κ ΕΙΔΙΚΑ ΤΗ ΜΕΡΕΝΤΑ...Η ΛΙΧΟΥΔΑ.......!!!!BYE BYE ΔΙΑΙΤΑ ΓΙΑ ΣΗΜΕΡΑ
μωρέ βράσε την δίαιτα!!θα γλύφετε τα δαχτυλά σας!
lolita2012 έγραψε:αχ ρε εύη μαμ.τω... το τελευταίο αυγό το χρησιμοποίησα το μεσημέρι... Μόνο αυτό μου λείπει....
Ας μου στείλει κάποια 1 με μερεντα κ ένα με μαρμελάδα φραουλα...(μιαμμμμ)
xristina_29 έγραψε:να μοιρασω τωρα εγκυοσκονη????????????????
Επιτέλους!!!!μπραβο κοριτσάκι μου!!!!τελεια τα νέα σου!!!!xristina_29 έγραψε:να μοιρασω τωρα εγκυοσκονη????????????????
Είμαι μαμά! » Είμαι έγκυος! » Μήπως είμαι έγκυος; » Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #24
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης