726 Απ: Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #24 Πεμ Μαρ 29, 2012 2:32 am
lolita2012
Πανταχού παρούσα!
κατι τελευταίο.. είδα στον ύπνο μου οτι χιόνιζε.. ξέρει καμία τι σημαίνει???
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
lolita2012 έγραψε:Κοριτσάρες μου σας αφήνω!!! Θα τα ξαναπούμε αύριο.. πρέπει να πλακωθώ στις δουλείες και στις ετοιμασίες κ μετά έχω μεγαααααλο ταξίδι
Σας φιλώ όλες κ αύριο που θα μπω περιμένω να διαβάσω τη θετική χοριακή της tatijana.......
lolita2012 έγραψε:κατι τελευταίο.. είδα στον ύπνο μου οτι χιόνιζε.. ξέρει καμία τι σημαίνει???
γκρινιαρα έγραψε:matinaki83 έγραψε:ΑΠΟ ΚΙΑΤΟ ΓΚΡΙΝΙΑΡΑ ΜΟΥ???????Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΒΡΑΧΑΤΙ....ΕΚΕΙ ΜΕΝΕΙ Κ Η ΘΕΙΑ Κ Η ΓΙΑΓΙΑ Κ ΠΗΓΑΙΝΩ ΣΥΧΝΑ ...ΑΝ ΞΕΡΕΙΣ Κ ΚΑΛΑ ΤΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΟ ΧΑΓΙΑΤΙ (Η ΤΑΒΕΡΝΑ ΣΤΟ ΒΡΑΧΑΤΙ)ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΘΕΙΟΥ.....THE BEST LAMBCHOPS!!!γκρινιαρα έγραψε:lolita2012 έγραψε:γκρινιαρα έγραψε:lolita2012 έγραψε:matinaki83 έγραψε:lolita2012 έγραψε:matinaki83 έγραψε:ΜΟΛΙΣ ΜΕ ΠΗΡΑΝΕ ΑΠΟ ΤΗ HOMETEST ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΕΧΩ ΤΑ ΤΕΣΤΑΚΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!
ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΤΟ ΕΠΙΧΕΕΙΡΩ ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΓΟΥΡΛΙΔΙΚΑΑΑΑΑΑΑ
Άντε μπράβο!! με το καλό!! σίγουρα θα είναι!!!
ΜΑΚΑΡΙΛΟΛΙΤΑΚΙ ΜΟΥ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙΣ Κ ΕΣΥ ΤΗΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗ ΕΚΠΛΗΞΗ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΩ ΟΠΣΔΗΠΟΤΕ Κ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΟΥ Κ ΜΑΚΑΡΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΙ ΑΛΛΕΣ ΕΚΠΛΗΞΕΙΣ ΤΟΣΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΣ ΝΑ ΜΑΖΕΨΩ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ
Μακάρι βρε Ματινάκι μου... Βασικά εγώ εύχομαι να γίνει το καλύτερο, όποιο κ αν είναι αυτό.
Άσε, ετοιμάζω βαλίτσες και βαριεεεεεμαιιιιιι απίστευτα όμως...
αν ερθω να τις ετοιμασω εγω...θα με παρεις μαζι σου??????? ψοφαω για ταξιδακια.........
αν πήγαινα κάπου μαγευτικά σίγουρα θα σε έπαιρνα και σίγουρα θα τις έφτιαχνα με περισσότερο κέφι..
για να σου φτιαξω το κεφι αν με παρεις μαζι σου θα σε παω για εναν καφε στη δικη μου πατριδα...στο κιατο...παραλια-φραπεδια και θεα στη θαλασσα...
καλα μιλας σοβαρα????? το χαγιατι δεν ξερω????? καθε σαββατο βραδυ οταν ημουν πιτσιρικι πηγαινα με την οικογενεια μου για φαγητο (παιδακια και αγιος ο θεος)....αχ!!!!! θελω να ερθω μαζι σου.....παρε με παρε με....θα ειμαι κιατο για το πασχα!!!!!
βραχατι παμε συνηθως για καφε τωρα που μεγαλωσαμε...στον ναυτικο ομιλο!!!
lolita2012 έγραψε:Κοριτσάρες μου σας αφήνω!!! Θα τα ξαναπούμε αύριο.. πρέπει να πλακωθώ στις δουλείες και στις ετοιμασίες κ μετά έχω μεγαααααλο ταξίδι
Σας φιλώ όλες κ αύριο που θα μπω περιμένω να διαβάσω τη θετική χοριακή της tatijana.......
Ευχαριστώ Έλλη μουboubou έγραψε:xaftounaki έγραψε:Καλησπέρα και πάλι
Μιας και οι περισσότερες εδω μέσα είστε εξπερ σε μερικά θέματα, ήθελα να ρωτήσω κατι. Μετά τις γόνιμες (εγώ τώρα είμαι στη 16η μέρα)πότε πρέπει να σταματάμε τις επαφές για να αποφύγουμε ενδεχόμενο πρόβλημα σε περίπτωση που έχει υπάρξει γονιμοποίηση?
η εμφύτευση γίνεται συνήθως στην 12η μέρα μετά την ωορρηξία..οπότε λιγες μέρες πριν την εμφάνιση της αλέκας!
γκρινιαρα έγραψε:lolita2012 έγραψε:κατι τελευταίο.. είδα στον ύπνο μου οτι χιόνιζε.. ξέρει καμία τι σημαίνει???
το χιονι ειναι ευτυχια!!!!!!!!!!
matinaki83 έγραψε:lolita2012 έγραψε:Κοριτσάρες μου σας αφήνω!!! Θα τα ξαναπούμε αύριο.. πρέπει να πλακωθώ στις δουλείες και στις ετοιμασίες κ μετά έχω μεγαααααλο ταξίδι
ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΛΟΛΙΤΑ ΜΟΥ!!!!Κ ΕΙΠΑΜΕ ΑΝ ΒΑΡΕΘΕΙΣ ΕΔΩ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΚΕΡΝΑΩ ΚΑΦΕΔΑΚΙ
matinaki83 έγραψε:lolita2012 έγραψε:Κοριτσάρες μου σας αφήνω!!! Θα τα ξαναπούμε αύριο.. πρέπει να πλακωθώ στις δουλείες και στις ετοιμασίες κ μετά έχω μεγαααααλο ταξίδι
matinaki83 έγραψε:
ΕΓΩ ΤΟ ΕΛΕΓΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ.....ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΕΝΝΟΕΙΣ ΤΗΣ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ ΤΟ ΤΕΣΤ?ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΩ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΑΛΛΑ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΤΟ ΛΕΣ ΙΣΩΣ Κ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΒΑΣΗ ΛΟΓΟ ΟΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΝΑΣ ΧΗΜΙΚΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΜΕ ΤΙΣ ΟΡΜΟΝΕΣ....ΠΑΝΤΩΣ Κ ΤΑ ΔΥΟ ΠΟΥ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ ΤΟ ΓΕΝΑΡΗ Κ ΤΩΡΑ ΚΑΜΠΙΝΑΤΑ -- ΗΤΑΝ
boubou έγραψε:matinaki83 έγραψε:
ΕΓΩ ΤΟ ΕΛΕΓΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ.....ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΕΝΝΟΕΙΣ ΤΗΣ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ ΤΟ ΤΕΣΤ?ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΩ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΑΛΛΑ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΤΟ ΛΕΣ ΙΣΩΣ Κ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΒΑΣΗ ΛΟΓΟ ΟΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΝΑΣ ΧΗΜΙΚΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΜΕ ΤΙΣ ΟΡΜΟΝΕΣ....ΠΑΝΤΩΣ Κ ΤΑ ΔΥΟ ΠΟΥ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ ΤΟ ΓΕΝΑΡΗ Κ ΤΩΡΑ ΚΑΜΠΙΝΑΤΑ -- ΗΤΑΝ
οχι για της ωορρηξίας νομίζω είχα διαβάσει..γιατί είχα 2 μήνες που μου έβγαζε συνέχεια ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ αχνη γραμμή όλο το μήνα και είδα ότι αυτο επιρρεάζει τα τεστ έτσι που το έψαχνα να βρω τι φταίει..αλλά στην περίπτωση μου μάλλον ήταν 2 μήνες που δν έκανα σωστά ωορρηξία γι αυτο!Τώρα αν επηρεάζει και της εγκυμοσύνης ..δν ξέρω..
σας αφήνω να πάω να φάω!! σι γιου λειτερζ!!
Υπομονή χριστινάκι θα περάσει,όλα καλά θα πάνε αφού μειωνεται κ το αίμα μια χαρά!!xristina_29 έγραψε:matinaki83 έγραψε:lolita2012 έγραψε:Κοριτσάρες μου σας αφήνω!!! Θα τα ξαναπούμε αύριο.. πρέπει να πλακωθώ στις δουλείες και στις ετοιμασίες κ μετά έχω μεγαααααλο ταξίδι
μπηκα για λιγο γιατι εχω πεθανει στους πονους..το αιμα μειωθηκε καπως αλλα κανει συσπασεις η μητρα κ πεθαινω στους πονους.ο γιατρος με αφησε να παρω ντεπον.πηρα κ to utrogestan.κ ειμαι στο κρεβατι ταβλα...καποιο νεο εχουμε απο την tatjana????μακαρι να ακουσουμε ευχαριστα νεα...
xristina_29 έγραψε:
μπηκα για λιγο γιατι εχω πεθανει στους πονους..το αιμα μειωθηκε καπως αλλα κανει συσπασεις η μητρα κ πεθαινω στους πονους.ο γιατρος με αφησε να παρω ντεπον.πηρα κ to utrogestan.κ ειμαι στο κρεβατι ταβλα...καποιο νεο εχουμε απο την tatjana????μακαρι να ακουσουμε ευχαριστα νεα...
boubou έγραψε:xristina_29 έγραψε:
άντε το ότι ελαττώνεται το αιματάκι πιστεύω ότι ειναι πολύ θετικό! όλα καλά θα πάνε!καλή ξεκούραση για την ώρα!!
η Τατιάνα το απόγευμα θα πάρει τα αποτελέσματα της χοριακής της!!Ελπιζω να έχουμε κι άλλα ευχάριστα!! Πόσο χαίρομαι όταν σε ένα θεματάκι έχουμε πολλά καλά νέα!!!
εγώ έφαγα αρκετά για μεσημέρι....και για να ισοσταθμίσω πρέπει να μη φάω τίποτα για 2 μέρες τώρα! Αχ αυτός ο πεθερός μου... φτιάχνει και μεγάλη ποσότητα πανάθεμα τον! ...μου φαίνεται πρέπει να αρχίσω γυμναστική!
ioanna85 έγραψε:Λεμονακι
Αντα
Τατιανα περιμενε κοπελα μου τα αποτελεσματα βτης χοριακης!Ποιο τεστ εκανες;
Ευη
Ειρηνη
Βασιλικη ευχαριστουμε για την συνταγη!Μαζι με την πεθερα μενετε;
Ελλη ποτε θα τον κουρεψεις τον κοντο να μη μαζευει τοσα μπιρμπιλακια!Ασε που πιανουν κ οι ζεστες!Ποιο βιβλιο διαβαζεις;Το ποτε θα εχεις επαφες θα στο πει μονο ο γιατρος, απο οτι ξερω σε μια καλη εγκυμοσυνη επιτρεπεται απο την 13η εως 23η εβδομαδα!Αχ!ας εχω εγω εγκυμοσυνη και δε θελω καθολου μπριζολα και πιστευω πως το ιδιο νοιωθει κι ο αντρας μου!Ζυγισου στο ξεκινημα να ξερεις το στοχο σου και να χαιρεσαι με το αποτελεσμα!
Αγαπη δυστυχως το επιδομα ειναι 359€ για 1 χρονο!
Χριστινα βρε κοριτσι μου επαφες ενω ησουν εγκυος;δεν ξερεις οτι στην αρχη απαγορευεται; ξαπλα τωρα και να παιρνεις τις ορμονες!Ξεκουραση και ηρεμια!Εχεις πονο στη μεση;Μαγνησιο δε σου εδωσε για τις συσπασεις; Φυλλικο οξυ;
mariposa να μην απογοητευεσαι, ακους;
Θοδωρα ευχαριστω πολυ για τις ευχες για τη μαμα μου!Δε με πειραζει ο σεισμος, εδω στην Πατρα εχουμε συνεχεια!
Εβελιν
Σοφια εχω δει με τα ματια μου ποσο κακο κανει το αγχος σε περιπτωσεις γονομοποιησης!Θα σου πω ενα παραδειγμα...οταν βοηθουσα τον γιατρο σε μια σπερματεγχυση η κυρια που ειχε τρελο αγχος δε μορουσε να κρατησει το σπερμα στη μητρα της που απο το αγχος πετουσε εξω το σπερμα!
Γιαννα
Ματινα μη μου λες για μαστορους!Βαρεθηκα ενα χρονο σε αυτο το σπιτι!
Αυγολεμονη
Αργυρω αστα αυτα περι γηραιοτητας!Οσες σε εχουν δει θα συμφωνησουν πως εισαι μια σεξυ μαμα!
Μαρια
Αννα πως εγιναν τα γεμιστα σου;;;
Λιανα μου πως ειστε ολοι; Καλυτερα; Εσυ με τις ζαλαδες και τους εμετους;Η μαμα παει καλυτερα και βλεπουμε! Μακαρι το ονειρο να σημαινει κατι αλλα πιο πολυ με ταρακουνησε το υπαρχουν κι αλλα πραγματα στη ζωη που μου ειπε!Δεν πρεπει να κλαιω για οτι δεν εχω αλλα να εκτιμω οτι ηδη εχω!Πως μεγαλωσε ετσι το μωρακι σου μωρε!
Λολιτα μη στεναχωριεσαι!Τον αλλο μηνα!Πηγαινε το ταξιδι σου σημερα με την ησυχια σου και ελα ανανεωμενη!
dimitrav ειχες αποβολη το καλοκαιρι;δεν καταλαβα!
zoyzoynitsa moyπεριμενουμε τα ευχαριστα σου!Τι κανει το μικρο σου;
Γκρινιαρα καλη συνεχεια στην απωλεια βαρους!
ioanna85 έγραψε:Λεμονακι
Αντα
Ευη
Ειρηνη
Ελλη ποτε θα τον κουρεψεις τον κοντο να μη μαζευει τοσα μπιρμπιλακια!Ασε που πιανουν κ οι ζεστες!Ποιο βιβλιο διαβαζεις;Το ποτε θα εχεις επαφες θα στο πει μονο ο γιατρος, απο οτι ξερω σε μια καλη εγκυμοσυνη επιτρεπεται απο την 13η εως 23η εβδομαδα!Αχ!ας εχω εγω εγκυμοσυνη και δε θελω καθολου μπριζολα και πιστευω πως το ιδιο νοιωθει κι ο αντρας μου!Ζυγισου στο ξεκινημα να ξερεις το στοχο σου και να χαιρεσαι με το αποτελεσμα!
Χριστινα βρε κοριτσι μου επαφες ενω ησουν εγκυος;δεν ξερεις οτι στην αρχη απαγορευεται; ξαπλα τωρα και να παιρνεις τις ορμονες!Ξεκουραση και ηρεμια!Εχεις πονο στη μεση;Μαγνησιο δε σου εδωσε για τις συσπασεις; Φυλλικο οξυ;
Θοδωρα ευχαριστω πολυ για τις ευχες για τη μαμα μου!Δε με πειραζει ο σεισμος, εδω στην Πατρα εχουμε συνεχεια!
Εβελιν
Σοφια εχω δει με τα ματια μου ποσο κακο κανει το αγχος σε περιπτωσεις γονομοποιησης!Θα σου πω ενα παραδειγμα...οταν βοηθουσα τον γιατρο σε μια σπερματεγχυση η κυρια που ειχε τρελο αγχος δε μορουσε να κρατησει το σπερμα στη μητρα της που απο το αγχος πετουσε εξω το σπερμα!
Γιαννα
Αυγολεμονη
Αργυρω αστα αυτα περι γηραιοτητας!Οσες σε εχουν δει θα συμφωνησουν πως εισαι μια σεξυ μαμα!
Μαρια
Λιανα μου πως ειστε ολοι; Καλυτερα; Εσυ με τις ζαλαδες και τους εμετους;Η μαμα παει καλυτερα και βλεπουμε! Μακαρι το ονειρο να σημαινει κατι αλλα πιο πολυ με ταρακουνησε το υπαρχουν κι αλλα πραγματα στη ζωη που μου ειπε!Δεν πρεπει να κλαιω για οτι δεν εχω αλλα να εκτιμω οτι ηδη εχω!Πως μεγαλωσε ετσι το μωρακι σου μωρε!
Λολιτα μη στεναχωριεσαι!Τον αλλο μηνα!Πηγαινε το ταξιδι σου σημερα με την ησυχια σου και ελα ανανεωμενη!
Ναί Ιωάννα μου είχα κάνει το clear blue το ψηφιακό αλλά 3 μέρες πριν την περίοδο κ μετά από 3 μέρες μου ήρθε αίμα στην αρχή καφέ με έντονους πόνους κ μετά από λίγες ώρες κανονικότατο αίμα,άσε πολύ κακή εμπειρία!!πήγα στο νοσοκομείο κατευθείαν γιατί ήταν 2 το μεσημέρι κ δεν μπορούσα να πάω στη γυναικολόγο μου(τι το'θελα)με έκαναν κουρέλι...μου έκαναν τεστ όυρων με το αίμα ποθ είχα κ βγήκε αρνητικό,μου εκαναν υπερυχο οπως να'ναι δεν κοιτουσαν την οθονη 5 ατομα κ συζητουσαν τι θα κανουν το απογευμα!!άρχισαν να μου φωνάζουν οτι δεν είμαι εγκυος....μετα απο λιγες μέρες πηγα στη γυναικολογο μου κ μου είπε οτι ημουν στανταρ αλλα στην αρχη,ποτε δεν βγαινει θετικο κ να μην εισαι το τεστ,αρνητικο κ να εισαι ναι....άσε ότι χειρότερο.... τα θυμήθηκα παλιioanna85 έγραψε:Λεμονακι
Αντα
Ευη
Ειρηνη
Εβελιν
Γιαννα
Αυγολεμονη
Μαρια
Είμαι μαμά! » Είμαι έγκυος! » Μήπως είμαι έγκυος; » Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #24
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης