576 Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #6 Τετ Απρ 04, 2012 11:34 pm
happiness
Η ψυχή της παρέας!
thankscrazymommy έγραψε:Κοριτσάκια σας αφήνω κιόλας!!!!!!!
Χάπι σ' έβαλα στην ομάδα!!!
Φιλάκιααααααααα!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
thankscrazymommy έγραψε:Κοριτσάκια σας αφήνω κιόλας!!!!!!!
Χάπι σ' έβαλα στην ομάδα!!!
Φιλάκιααααααααα!
οχι ρε δεν ειμαι ετσι.ειμαι 6 κιλα πανω 7?8?κατι τετοιο.τουρτιτσα έγραψε:βρε βιβη μου τωρα ειδα την φωτο και εχω να πω δυο:
1ον το φορεμα πολυ ωραιο
2ον ετσι οπως εισαι στην φωτο εισαι και τωρα?και λες οτι εισαι χοντρη?ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΕΙΣ!ΠΟΣΑ ΘΕΣ ΝΑ ΜΑΣ ΤΡΕΛΑΝΕΙΣ?
βασικα μονο μαυρα ρουχα εχω βρε doc ,τουλαχιστον αυτο εχει και ασπρο μεσα...μαυρο και το κοντο σακακι .Sot2010 έγραψε:Καλημέρα κοριτσάρες!!! Τι κάνετε;
Εμείς είμαστε μια χαρούλα!!!
Βιβίκο μια χαρά το φορεματάκι...αλλά μαύρο ρε γαμώτο....και το σακάκι μάυρο θα είναι;;;;
mamavivo έγραψε:βασικα μονο μαυρα ρουχα εχω βρε doc ,τουλαχιστον αυτο εχει και ασπρο μεσα...μαυρο και το κοντο σακακι .Sot2010 έγραψε:Καλημέρα κοριτσάρες!!! Τι κάνετε;
Βιβίκο μια χαρά το φορεματάκι...αλλά μαύρο ρε γαμώτο....και το σακάκι μάυρο θα είναι;;;;
καλημερα ειπα?
καλημερααααααααααααααααααα
grammatiki έγραψε:καλημερα κοριτσαρες μου
Sot2010 έγραψε:grammatiki έγραψε:καλημερα κοριτσαρες μου
Γεια σου Τιτικάκι μου!!!Τι κάνεις;
¨Sot2010 έγραψε:mamavivo έγραψε:βασικα μονο μαυρα ρουχα εχω βρε doc ,τουλαχιστον αυτο εχει και ασπρο μεσα...μαυρο και το κοντο σακακι .Sot2010 έγραψε:Καλημέρα κοριτσάρες!!! Τι κάνετε;
καλημερα ειπα?
καλημερααααααααααααααααααα
Μήπως να ήταν και η φωτογράφιση ασπρόμαυρη;ε;ε;ε;ε; καλό;;;;
grammatiki έγραψε:
μια χαρα ειμαι εσυ;
mamavivo έγραψε:[
καλο αλλα εφικτο???και αν δεν εχει τα φιλμ ο φωτογραφος?δεν πειραζει μωρε δεν θα μπω και στο marie claire
αχαχαχχαχα σοβαρααααααααα???ρε τον φωτογραφοοοοοοοοοοοοοοοSot2010 έγραψε:grammatiki έγραψε:
μια χαρα ειμαι εσυ;
Καλά κι εγώ!!!mamavivo έγραψε:[
καλο αλλα εφικτο???και αν δεν εχει τα φιλμ ο φωτογραφος?δεν πειραζει μωρε δεν θα μπω και στο marie claire
Θέμα φιλμ είναι ή καθαρά θέμα εκτύπωσης; Καλά θα δει κι ο φωτογράφος το ντύσιμο και θα στήσει το σκηνικό του με τα ανάλογα χρώματα. Για να καταλάβεις, ο άσχετος φωτογράφος στο γάμο μας, μας έβαλε μαύρο φόντο στο στούντιο που φωτογραφηθήκαμε και στις φωτογραφίες φαίνεται μόνο το κεφάλι του άντρα μου γιατί φορούσε μάυρο κοστούμι! Ευτυχώς είχαμε πολλές σε εξωτερικό χώρο κι έτσι το έσωσε το θέμα!!!
δεν σου αρεσει.grammatiki έγραψε:σημερα εχω φαει το χωσιμο της αρκουδας .ναι το ειδα καλο φαινεται.
mamavivo έγραψε:δεν σου αρεσει.grammatiki έγραψε:σημερα εχω φαει το χωσιμο της αρκουδας .ναι το ειδα καλο φαινεται.
οκ το δοκιμασα και ευτυχως ειναι πολυ ανετο,δεν ειναι στενο,γενικα δεν φοραω ποτε στενα ρουχα και με εχει σωσει τωρα που πηρα κιλα.καλα θα κανω και αλλες προβες.grammatiki έγραψε:mamavivo έγραψε:δεν σου αρεσει.grammatiki έγραψε:σημερα εχω φαει το χωσιμο της αρκουδας .ναι το ειδα καλο φαινεται.
μου αρεσει αλλα εφοσον λες οτι εχεις καποια κιλα παραπανω το βλεπω πολυ στενο δε ξερω.δν σε εχω δει πως εισαι μπορει να εισαι και πολυ αυστηρη
mamavivo έγραψε:οκ το δοκιμασα και ευτυχως ειναι πολυ ανετο,δεν ειναι στενο,γενικα δεν φοραω ποτε στενα ρουχα και με εχει σωσει τωρα που πηρα κιλα.καλα θα κανω και αλλες προβες.grammatiki έγραψε:mamavivo έγραψε:δεν σου αρεσει.grammatiki έγραψε:σημερα εχω φαει το χωσιμο της αρκουδας .ναι το ειδα καλο φαινεται.
μου αρεσει αλλα εφοσον λες οτι εχεις καποια κιλα παραπανω το βλεπω πολυ στενο δε ξερω.δν σε εχω δει πως εισαι μπορει να εισαι και πολυ αυστηρη
ποια ειναι ποια ?δεν καταλαβα αχαχχαχαχSot2010 έγραψε:Πέτα και κανα μαξιλαράκι ρε Τιτίκα!!!
Η μια είναι η χαρά της ζωής και η άλλη το απόλυτο "πατάω γερά τα πόδια μου στη γη"!!!Χαχχαχαχαχαχχαχαχχα
mamavivo έγραψε:ποια ειναι ποια ?δεν καταλαβα αχαχχαχαχSot2010 έγραψε:Πέτα και κανα μαξιλαράκι ρε Τιτίκα!!!
Η μια είναι η χαρά της ζωής και η άλλη το απόλυτο "πατάω γερά τα πόδια μου στη γη"!!!Χαχχαχαχαχαχχαχαχχα
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης