551 Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #6 Τετ Απρ 04, 2012 11:01 pm
happiness
Η ψυχή της παρέας!
καλημερα κουκλιτσες....τι κανετε????
παω να διαβασω τα νεα σας και ξαναρχομαι
παω να διαβασω τα νεα σας και ξαναρχομαι
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
να σας δειξω το φορεμα να μου πειτε?happiness έγραψε:εγω θα φορουσα ή τζινακι με μπλουζακι ή πουκαμισακι...
ή ενα ωραιο φορεματακι...οχι πολυ κυριλλε...για τη φωτογραφιση
ναιιιιιι...και αν ειναι το αγαπημενο σου...τοτε θα ειναι τελειο να το φορεσειςmamavivo έγραψε:να σας δειξω το φορεμα να μου πειτε?happiness έγραψε:εγω θα φορουσα ή τζινακι με μπλουζακι ή πουκαμισακι...
ή ενα ωραιο φορεματακι...οχι πολυ κυριλλε...για τη φωτογραφιση
ειναι το αγαπημενο μου .
ρε αλικακι ολα μαζι ε?υπομονη καμαρι μου ελπιζω να ηρεμησει συντομα γιατι και εσυ θες ηρεμια και ξεκουραση.crazymommy έγραψε:Καλημέραααααααα!!!!!!!! Σέρνομαιιιιιιιιιιιι...... Τι μου κάνετε;
Η μικρή μου έβγαλε κι άλλο δοντάκι (σας το είχα πει ότι θα τα έβγαζε όλα μαζί), ο τελευταίος τραπεζίτης από τους μπροστινούς πάντα. Τώρα φτάσαμε αισίως τα 9 δοντάκια. Αλλά βρε κορίτσια έχει και ιωσούλα που την ταλαιπωρεί, δεν κοιμάται καλά, δεν τρώει καθόλου καλά, είναι και τα δόντια (έχει τουλάχιστον άλλα 3 έτοιμα να σκάσουν), βασανίζεται η κακομοίρα! Χτες το βράδυ είχε τρελά νεύρα, κουράστηκα να την ακούω να κλαίει, δεν ήθελε να μπει και για μπάνιο (ήθελε να πλένει 1/2 ώρα τα χέρια της στο νιπτήρα, να δω τι θα πληρώσουμε ΕΥΔΑΠ) και τελικά κατάφερε να ηρεμήσει κάπως μόνο όταν άρχισα να της χορεύω και να της τραγουδάω το κοκοράκι κικιρικικίιιιιι (γιατί της αρέσουν οι φωνούλες από τα ζωάκια), έλεος, πόσο ν' αντέξω; Το προηγούμενο βράδυ δεν κοιμήθηκε καθόλου καλά και εγώ είμαι ακόμα πτώμα από αυτή την ιστορία...
Τι νέα εσείς; Τι κάνουν τα ζουζουνάκια σας; Αλικάκιιιιιιι που είσαι...........; Ελπίζω να υπάρχει άλλος λόγος που λείπεις και όχι ότι παιδεύεστε με την ίωση!!!
Άντε, άλλη μια μέρα για να κλείσει η εβδομάδα!!!
mamavivo έγραψε:ρε αλικακι ολα μαζι ε?υπομονη καμαρι μου ελπιζω να ηρεμησει συντομα γιατι και εσυ θες ηρεμια και ξεκουραση.crazymommy έγραψε:Καλημέραααααααα!!!!!!!! Σέρνομαιιιιιιιιιιιι...... Τι μου κάνετε;
Η μικρή μου έβγαλε κι άλλο δοντάκι (σας το είχα πει ότι θα τα έβγαζε όλα μαζί), ο τελευταίος τραπεζίτης από τους μπροστινούς πάντα. Τώρα φτάσαμε αισίως τα 9 δοντάκια. Αλλά βρε κορίτσια έχει και ιωσούλα που την ταλαιπωρεί, δεν κοιμάται καλά, δεν τρώει καθόλου καλά, είναι και τα δόντια (έχει τουλάχιστον άλλα 3 έτοιμα να σκάσουν), βασανίζεται η κακομοίρα! Χτες το βράδυ είχε τρελά νεύρα, κουράστηκα να την ακούω να κλαίει, δεν ήθελε να μπει και για μπάνιο (ήθελε να πλένει 1/2 ώρα τα χέρια της στο νιπτήρα, να δω τι θα πληρώσουμε ΕΥΔΑΠ) και τελικά κατάφερε να ηρεμήσει κάπως μόνο όταν άρχισα να της χορεύω και να της τραγουδάω το κοκοράκι κικιρικικίιιιιι (γιατί της αρέσουν οι φωνούλες από τα ζωάκια), έλεος, πόσο ν' αντέξω; Το προηγούμενο βράδυ δεν κοιμήθηκε καθόλου καλά και εγώ είμαι ακόμα πτώμα από αυτή την ιστορία...
Τι νέα εσείς; Τι κάνουν τα ζουζουνάκια σας; Αλικάκιιιιιιι που είσαι...........; Ελπίζω να υπάρχει άλλος λόγος που λείπεις και όχι ότι παιδεύεστε με την ίωση!!!
Άντε, άλλη μια μέρα για να κλείσει η εβδομάδα!!!
happiness έγραψε:επισης ...σημερα θα σας κανω παραπονακια...ολες εισαστε στο φατσοβιβλιο...εμενα δεν με εχετε φιλη ομως...κλαψ...κλαψ
Έχει επεξεργασθεί από τον/την crazymommy στις Τετ Απρ 04, 2012 11:25 pm, 1 φορά
happiness έγραψε:αλικακι αυτο το χρειαζομαι κι εγω που δεν ειμαι εγκυος...
αχαχχαχαχχαχ σωστοοοοοοοοοhappiness έγραψε:επειδη εγω δεν σε εχω ξαναδει για πες ποια εισαι απο τις 2 κοπελες
θα ηρεμησεις ...σε λιγο καιρο θα εισαι οκ...θα περασει και το θεμα της μικρης με τα δοντακια και θα ειναι πιο ηρεμη...απλα οποτε βρισκεις ευκαιρεια να ξεκουραζεσαι...crazymommy έγραψε:happiness έγραψε:αλικακι αυτο το χρειαζομαι κι εγω που δεν ειμαι εγκυος...
Καλά, ναι! Ξέρω ότι είναι η ηλικία! Όλες λίγο πολύ τα τραβάμε αυτά και εδώ λέμε τον πόνο μας!
Απλά με την εγκυμοσύνη έχουν πέσει τρελά οι αντοχές μου ρε γμτ. Ελπίζω να περάσει το 1ο τρίμηνο και να πάρω κάπως τα πάνω μου...
happiness έγραψε:θα ηρεμησεις ...σε λιγο καιρο θα εισαι οκ...θα περασει και το θεμα της μικρης με τα δοντακια και θα ειναι πιο ηρεμη...απλα οποτε βρισκεις ευκαιρεια να ξεκουραζεσαι...crazymommy έγραψε:happiness έγραψε:αλικακι αυτο το χρειαζομαι κι εγω που δεν ειμαι εγκυος...
Καλά, ναι! Ξέρω ότι είναι η ηλικία! Όλες λίγο πολύ τα τραβάμε αυτά και εδώ λέμε τον πόνο μας!
Απλά με την εγκυμοσύνη έχουν πέσει τρελά οι αντοχές μου ρε γμτ. Ελπίζω να περάσει το 1ο τρίμηνο και να πάρω κάπως τα πάνω μου...
ρε γεωργια μου και εσυ?περαστικα σας.τουρτιτσα έγραψε:καλημερα κοριτσια.τι κανετε?η μικρη μου ξυπνησε με μυξουλες σημερα.αμαν πια δεν μπορω αλλο και εχουμε και να φυγουμε.καλα και εγω δεν ειμαι και στα καλυτερα μου.τρελομαμα σε καταλαβαινω την ηλικια που εχουν τα μικρα μας ειχε η μεγαλη μου η κορη οταν εμεινα εγκυος στην μικρη.υπομονη.
ευτυχια θελω και εγω να σε κανω φιλη.θα σου στειλω πμ.
τουρτιτσα έγραψε:καλημερα κοριτσια.τι κανετε?η μικρη μου ξυπνησε με μυξουλες σημερα.αμαν πια δεν μπορω αλλο και εχουμε και να φυγουμε.καλα και εγω δεν ειμαι και στα καλυτερα μου.τρελομαμα σε καταλαβαινω την ηλικια που εχουν τα μικρα μας ειχε η μεγαλη μου η κορη οταν εμεινα εγκυος στην μικρη.υπομονη.
ευτυχια θελω και εγω να σε κανω φιλη.θα σου στειλω πμ.
φιλακια αγαπη καλη μερα να εχεις...crazymommy έγραψε:Κοριτσάκια σας αφήνω κιόλας!!!!!!!
Χάπι σ' έβαλα στην ομάδα!!!
Φιλάκιααααααααα!
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης