Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
658 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 658 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 17 ... 30, 31, 32 ... 35 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 31 από 40]

τουρτιτσα

τουρτιτσα
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
καλησπερα κοριτσια τι κανετε?εγω ειμαι κρυωμενη φουλ.μαλλον η μικρη με κολλησε.
μανγκιο περαστικα στον μικρο.

τουρτιτσα

τουρτιτσα
αλικακι έγραψε:
grammatiki έγραψε:
αλικακι έγραψε:Έχω πάθει πλάκα με τις φωτό σου Βιβήκα!!!!Είσαι θεάααααααα!!!!!!!

Πόσο το πήρες αν επιτρέπεται,Τιτίκα το καπελάκι?????

καπου στα 15 ευρω νομιζω καπου εκει.αλλα ειχε παρα πολλα σχεδια και διαφορα στυλ καπελων

15????Πολλά δεν είναι ρε γμτ??????Εσείς οι υπόλοιπες τι λέτε????
Εγώ λέω να του πάρω ένα φθηνό για την θάλασσα αργότερα και ένα πιο καλό για τις βολτες..αλλά 15 ευρώ??????
παρα πολλα θα ελεγα για καπελο.γενικα αυτα με τις μαρκες το εχουν παρακανει.ακου 15 ευρω ενα καπελακι που του χρονου θα ειναι αχρηστο.

crazymommy έγραψε:Καλημέρα κορίτσια!!!
Εγώ μάλλον αρρώστησα.. [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.] Πονάει ο λαιμός μου από το βράδυ, ξέρετε όταν καταπίνω... Σκούρα τα πράγματα! Και δεν έπρεπε να αρρωστήσω στο 1ο τρίμηνο! Λέτε να με κόλλησε η μικρή; Στο μεταξύ μεθαύριο πετάμε για Κρήτη, πωπω ρε γμτ μλκια... Mad

Αλικάκι, η μικρή είχε μόνο λαιμάκο και συναχάκι. Δεν έκανε πυρετό και ήταν μονίμως καλοδιάθετη. Πήρα τότε την παιδίατρο και μου είπε να την παρακολουθώ και να τη φέρω εφόσον βλέπω ότι έχει δυσφορία. Τελικά δεν την πήγα και της πέρασε σχεδόν...

Στο θέμα του φύλου, εννοείται πως και κοριτσάκι να είναι θα ξετρελαθούμε και πάλι! Ας έρθει όμως εκείνη η μέρα που θα γεννηθεί, γιατί έχουμε πολύ μέλλον και τώρα που αρρώστησα έχω αγχωθεί λιγάκι με το θέμα (ο ντοκτ μου είχε πει ότι ίωση στο 1ο τρίμηνο μπορεί να οδηγήσει μέχρι και σε αποβολή, στην χειρότερη περίπτωση πάντα [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.] )...
Τουρτίτσα σκέφτεστε και για 3ο;

Βλέπω πως όλα τα παιδάκια έχουν... μεταλλαχθεί, πράγματι! Τι να πω, μου δίνει κουράγιο ότι τουλάχιστον δεν κάνουμε κάτι λάθος, αλλά από την άλλη πώς το αντιμετωπίζουμε;

Βιβήκα είδα κι εγώ τις φωτογραφίες, είστε κούκλοι!!!!! Μπράβο ρε σεις!!!

Κορίτσια σταματήστε καλέ αυτό με τους αριθμούς, ζηλεύουμε!!! Η δικιά μου ακόμα δεν... μετράει...! Rolling Eyes
μην σκεφτεσαι ρε συ ετσι,ολα καλα θα ειναι.αν ηταν η μικρη αρρωστη λογικο να κολλησες και εσυ οσο και να προσεχεις.
οσο για το 3ο,παντα ηθελα 3 παιδια,αλλα τωρα ειναι λιγο δυσκολο λογω οικονομικων.ατιμη τροικα.βεβαια ποτε μη λες ποτε! Wink

γεωργία02/07/10

γεωργία02/07/10
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Καταρχάς καλησπέρα σας....
Τι μου κάνετε??? βλέπω πολλές ιώσεις...

Τρελομαμά μου μην μου αγχώνεσαι ξεκίνα με αφεψήματα... και χαλάρωσε το άγχος δεν θα σε βοηθήσει σίγουρα... πως θα μου πεις... ξεκίνα αναπνοές και χαλάρωσε.... σκέψου θετικά όλα καλά θα πάνε.. Wink

Ντοράκι μου... τι ήταν τούτο... έπαθα σοκ με το 40,2... και εμείς γίναμε φέτος βετεράνει στο 40,2 δεν φτάσαμε... Περαστικά βρε κουκλάκι μου... και υπομονή... εμένα όταν πέρασε την ίωση τον Γενάρη ο γιατρός είχε πει ανά 3ωρο μια ντολαλ μια αλγκοφρεμ που έχουν διαφορετικές ουσίες για να μην το συνηθίζει ο οργανισμός, άσχετα με τον πυρετό για 48ωρές, γιατί εκτός από αντιπυρετικά είναι και αναλγητικά ξέρεις για τους πόνους στα κόκκαλα από τον πυρετό και στους μυς από τους σπασμούς στο ριγός... αλλά και εγώ 15 μέρες που μας είχε πάει έτσι είχα ρίξει μαύρο δάκρυ... Sad Sad Sad και ο άντρας μου κοιμόταν στροματσάδα έξω από το δωμάτιο... αλλά εμείς είχαμε και βήχα... εσένα ο μικρός είχε άλλα συμπτώματα... μην σε αγχώνει ο εμέτος από τον πυρετό είναι, να του δίνει πολλά υγρά...

Βιβή μου μην σε ξαναακούσω ότι είσαι χοντρή... θα σε κράξω άσχημα.... για λίγη κοιλίτσα δεν διαμαρτυρόμαστε ποτέ... το πόδι σου είναι πιο αδύνατο από το δικό μου... επίσης και μαμώ τα μαλλιά και το μακιγιάζ... και θα ήθελα να ρωτήσω μήπως μαρή λες ψέματα για την ηλικία σου για να σου λέμε ότι μικροδείχνεις??? γιατί αν όντως είσαι όσο λές τότε σε μισώ....

Τιτίκα μου... μπράβο ρε το Μυρσυνάκι... μαλάκας έμεινα... από το 1 μέχρι το 10... αλλά ρε κούκλα μου πλάκα μας κάνεις και εσύ με τον πόνο μας παίζεις...και οι υπόλοιπες???? εμάς (εμένα και της Βιβής) δεν λέει τα βασικά θα αρχίσει το μέτρημα??? δεν την παλεύω άλλο κορίτσια εσας είναι όλα τόσο προχωρημενα... υποσχθείτε ότι δεν θα με αφήσετε στην άγνοια και θα μου πείτε πότε να αρχίσω να ανησυχώ καλά????

Mommy μου τα περαστικά μου και σε εσένα για την μέση σου... ταλιμπανάκι και το δικό σου ε???

Ana μου, δεν έχω λόγια για το πρόγραμμα σας και της αντοχίες βρε κούκλα μου.... φτου φτού να σε έχει ο θεός καλά μέρες που είναι να μεγαλώσεις τα παιδάκια σου... τι κουράγια είναι αυτά που έχεις όλη μέρα στο πόδι και το βράδυ να μην κοιμάσαι και καλά... και χωρίς βοήθεια κουμαντάρεις δυο μωρά και σπίτι... όσο για το μαρκαδόρο... μπλε οινόπνευμα δοκίμάσες?

Τουρτίτσα, Σωτηρία και στις υπόλοιπες τα φιλιά μου... εσείς εύκολο σ/κ είδα είχατε... πάντα τέτοια....

Ευτυχώς σας τελείωσα... πάω τώρα στα δικά μας...

γεωργία02/07/10

γεωργία02/07/10
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Εμείς περάσαμε χαλαρά το Σάββατο σπίτι... δεν το έβγαλα πουθενά άσχετα αν είχε καλό καιρό... γιατί την επομένη θα έιχαμε εκδρομή και δεν ήθελα να τον ταλαιπωρήσα ερχόμασταν και από ίωση... Την Κυριακή ξυπνήσαμε με τον άντρα μου στις 7 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #6 - Σελίδα 31 585182
Θέλαμε να βάλουμε τον μικρό στο αμάξι πριν ξυπνήσει για τα προλάβουμε να κάνει τουλάχιστον μια ώρα ταξίδι κοιμισμένος... τελικά μέχρι να ξεκινήσουμε πήγε 9 παρά, τον βάλαμε κοιμισμένο αλλά στο τέταρτο ξύπνησε... βέβαια δεν είναι ο μικρός πρωινός τύπος καθόλου... οπότε φτάσαμε στις 12 Αλεξανδρούπολη χωρίς γκρίνιες, κοιτούσε έξω από το παράθυρο και χαιρόταν, μας έκανε και καλό καιρό...

Όταν φτάσαμε μας περίμενε πολύς κόσμος, και ο μικρός το κέντρο πιος στην χάρη μας, ήταν και άλλα δύο παιδάκια ένα αγοράκι στα 7 και ένα κοριτσάκι ένα μήνα πιο μικρό από μας... αλλά τι να το κάνεις του ρίχναμε ένα κεφάλι αλλά η γλώσσα της μικρής ροδάνι... εγώ έπεσα να πεθάνω... βαρέθηκα να ακούω την ατάκα... "Εσάς δεν μιλάει ακόμα ε??? το κοιτάξατε??" τώρα κατάλαβα από που το πήρε το κόλημα η πεθερά μου...

Που περεπιπτώντος ευτυχώς κορίτσια που πήγα και δεν τους άφησα να το πάρουν τα πεθερικά να το πάνε μόνοι τους (όπως είχε κανονιστεί), μόλις φτάσαμε το πρώτο πράγμα που μου είπε είναι να του βγάλω ρούχα γιατι έχει ζέστη... εντάξει δεν τον είχα μπουφάν αλλά μόνο ένα φανελάκι μακριμάνικο,, και μια μπλούζα μακό λεπτή μακριμάνικη μέσα από το πουκάμισο... στο χωριό μπορέι να είχε ήλιο αλλά φυσούσε κιόλας, και εγώ ήμουν σιγουρη (όπως και έγινε) ότι από το παιχνίδι θα ιδρώσει, αν τον είχα με το φανελάκι θα την άρπαζε... αλλά ρε γαμώτο ξέχασα να του πάρω καπελάκι και δεν τον άφησα να κάτσει πολύ έξω.. στο μισάωρο τον έβαλα μέσα και ήδη το κεφαλάκι του έβραζε... εεεε εκεί άρχισε το πρώτο μπατιρντί... αυτός να οδίρετε να βγει έξω, εγώ να τον τραβάω από όπου μπορώ, να αρχίζει να τσιρίζει να μην μπορώ να τον κάνω κουμάντο... εντωμεταξύ να πάει 1 η ώρα που κοιμάται, και μην θέλει να κοιμηθεί... να είναι και νηστικός και να μην θέλει να φάει... ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #6 - Σελίδα 31 911307 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #6 - Σελίδα 31 911307 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #6 - Σελίδα 31 911307 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #6 - Σελίδα 31 911307 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #6 - Σελίδα 31 911307 και μέσα σε όλα αυτά να έχω και το σόι να λέει τα δικά του, μωρό είνα, όλα τα μωρά έτσι είναι δεν καταλαβαίνει μη το μαλώνεις μην το φωνάζεις ΆΣΤΟ!!! ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #6 - Σελίδα 31 654655 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #6 - Σελίδα 31 654655 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #6 - Σελίδα 31 654655 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #6 - Σελίδα 31 654655 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #6 - Σελίδα 31 654655 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #6 - Σελίδα 31 654655 Αυτό το ΑΣΤΟ κορίτσια εμένα ή στην φυλακή θα με στείλει ή στο τρελάδικο... ΤΙ ΆΣΤΟ ΜΑΝΔΑΜ???ΤΙ ΕΝΝΟΕΙΣ ΑΣΤΟ??? Ξέρεις που μπορεί να φτάσει το συγκεκριμένο απιδί αν το αφήσεις???? Αφού έριξα τις δολοφονικές μου ματιές στην πεθερά και σε άλλες δυο εκεί... και είπα τις γνωστές ατάκες μου... (λυπάμαι αλλά χέστηκα πως το πήραν), καταλήξαμε μετά από ένα οδιρμό κλάματος στο καρότσι να τον δίνω ένα μπουκάλι γάλα και να κοιμάται για κανένα 2ωρο...

Για να μην τα πολυλογώ, ο απολογισμός ήταν... εννοείται ότι κάτσαμε εναλλάξ στο τραπέζι με τον άντρα μου και φάγαμε δυο μπουκιές, ο μικρός μπήκε με τα παντοφλάκια σε παρτέρι με κοπρία, τα πλύναμε και τα ξεχάσαμε εκεί (πάνε τα παντοφλάκια), δεν έφαγε ΤΙΠΟΤΑ όλη μέρα... τον πήραμε και φύγαμε αρων άρων στις 5 αντί για τις 7 που έλεγε το πρόγραμα... φτάσαμε στις 9 (δεν είχαμε πολύ βενζίνη και ήρθαμε πιο αργά) αυτός από τις 8 άρχισε να γκρινιάζει στο πίσω κάθισμα, όπου επιστράτευσα ότι παιχνίδι και τραγούδι ήξερα... στο τέλος μόλις ήρθαμε και τον τάισα μια κουπάρα φρουτόκρεμα με μπόλικη μπισκοτοκρεμα να τον πιάσει εγώ ήμουν κομμάτια και τα πόδια με πέθαίνανε... και ο μικρός μετά από 4 ώρες δεμένος στο καρεκλάκι και την φρουτόκρεμα- τιγκα στην ζαχαρη... ήταν τερμινατορ... ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #6 - Σελίδα 31 585182 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #6 - Σελίδα 31 585182 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #6 - Σελίδα 31 585182 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #6 - Σελίδα 31 585182 κοιμήθηκε τελικά με τα χίλια ζόρια στις 11... εγώ σύρθηκα ώς το κρεβάτι, έφαγα δυο μπουκιές πήρα χάπι για το στομάχι για να αντέξει το παυσίπονο για τα πόδια... όλη μέρα χτες το στομάχι από 7 ώρες ταξίδι πάνε έλα ήταν ΣΚΑΤΑ... δεν έφαγα και καλά... αλλά έπεσα σαν τούβλο... ευτυχώς και ο μικρός που όχι μόνο δεν ακούστηκε όλο το βράδυ αλλά μου έκανε την τιμή να σηκωθεί στις 9.30 Laughing

Αυτα σε γενικές γραμμές τα νέα μας... εννοείται ότι δεν το ξανακάνω τα επόμενα 2 χρόνια με τον μικρό με την καμία.... αλλά χάρηκα τουλάχιστον που ο άντρας μου είδε την γιαγιά και τον παππού του, εκείνη το καταχάρηκε εκείνος τώρα πια δεν τον αναγνωρίζει... ο άντρας μου τον έχει πολύ αδυναμία γιατί ουσιαστικά αυτόν είχε για μπαμπά και έκλαψε όταν φύγαμε που τον είδε έτσι... όσο και αν ταλαιπωρηθήκαμε δεν μετανιώνω που πήγαμε... ήταν για συτόν σαν δώρο που βρέθηκε ξανά μετά από 2 χρόνια με όλο το σοι...

Τα φιλιά μου σε όλες... ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #6 - Σελίδα 31 417472 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #6 - Σελίδα 31 417472 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #6 - Σελίδα 31 417472 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #6 - Σελίδα 31 417472 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #6 - Σελίδα 31 417472

τουρτιτσα

τουρτιτσα
γεωργία02/07/10 έγραψε:Εμείς περάσαμε χαλαρά το Σάββατο σπίτι... δεν το έβγαλα πουθενά άσχετα αν είχε καλό καιρό... γιατί την επομένη θα έιχαμε εκδρομή και δεν ήθελα να τον ταλαιπωρήσα ερχόμασταν και από ίωση... Την Κυριακή ξυπνήσαμε με τον άντρα μου στις 7 [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
Θέλαμε να βάλουμε τον μικρό στο αμάξι πριν ξυπνήσει για τα προλάβουμε να κάνει τουλάχιστον μια ώρα ταξίδι κοιμισμένος... τελικά μέχρι να ξεκινήσουμε πήγε 9 παρά, τον βάλαμε κοιμισμένο αλλά στο τέταρτο ξύπνησε... βέβαια δεν είναι ο μικρός πρωινός τύπος καθόλου... οπότε φτάσαμε στις 12 Αλεξανδρούπολη χωρίς γκρίνιες, κοιτούσε έξω από το παράθυρο και χαιρόταν, μας έκανε και καλό καιρό...

Όταν φτάσαμε μας περίμενε πολύς κόσμος, και ο μικρός το κέντρο πιος στην χάρη μας, ήταν και άλλα δύο παιδάκια ένα αγοράκι στα 7 και ένα κοριτσάκι ένα μήνα πιο μικρό από μας... αλλά τι να το κάνεις του ρίχναμε ένα κεφάλι αλλά η γλώσσα της μικρής ροδάνι... εγώ έπεσα να πεθάνω... βαρέθηκα να ακούω την ατάκα... "Εσάς δεν μιλάει ακόμα ε??? το κοιτάξατε??" τώρα κατάλαβα από που το πήρε το κόλημα η πεθερά μου...

Που περεπιπτώντος ευτυχώς κορίτσια που πήγα και δεν τους άφησα να το πάρουν τα πεθερικά να το πάνε μόνοι τους (όπως είχε κανονιστεί), μόλις φτάσαμε το πρώτο πράγμα που μου είπε είναι να του βγάλω ρούχα γιατι έχει ζέστη... εντάξει δεν τον είχα μπουφάν αλλά μόνο ένα φανελάκι μακριμάνικο,, και μια μπλούζα μακό λεπτή μακριμάνικη μέσα από το πουκάμισο... στο χωριό μπορέι να είχε ήλιο αλλά φυσούσε κιόλας, και εγώ ήμουν σιγουρη (όπως και έγινε) ότι από το παιχνίδι θα ιδρώσει, αν τον είχα με το φανελάκι θα την άρπαζε... αλλά ρε γαμώτο ξέχασα να του πάρω καπελάκι και δεν τον άφησα να κάτσει πολύ έξω.. στο μισάωρο τον έβαλα μέσα και ήδη το κεφαλάκι του έβραζε... εεεε εκεί άρχισε το πρώτο μπατιρντί... αυτός να οδίρετε να βγει έξω, εγώ να τον τραβάω από όπου μπορώ, να αρχίζει να τσιρίζει να μην μπορώ να τον κάνω κουμάντο... εντωμεταξύ να πάει 1 η ώρα που κοιμάται, και μην θέλει να κοιμηθεί... να είναι και νηστικός και να μην θέλει να φάει... [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.] και μέσα σε όλα αυτά να έχω και το σόι να λέει τα δικά του, μωρό είνα, όλα τα μωρά έτσι είναι δεν καταλαβαίνει μη το μαλώνεις μην το φωνάζεις ΆΣΤΟ!!! [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.] Αυτό το ΑΣΤΟ κορίτσια εμένα ή στην φυλακή θα με στείλει ή στο τρελάδικο... ΤΙ ΆΣΤΟ ΜΑΝΔΑΜ???ΤΙ ΕΝΝΟΕΙΣ ΑΣΤΟ??? Ξέρεις που μπορεί να φτάσει το συγκεκριμένο απιδί αν το αφήσεις???? Αφού έριξα τις δολοφονικές μου ματιές στην πεθερά και σε άλλες δυο εκεί... και είπα τις γνωστές ατάκες μου... (λυπάμαι αλλά χέστηκα πως το πήραν), καταλήξαμε μετά από ένα οδιρμό κλάματος στο καρότσι να τον δίνω ένα μπουκάλι γάλα και να κοιμάται για κανένα 2ωρο...

Για να μην τα πολυλογώ, ο απολογισμός ήταν... εννοείται ότι κάτσαμε εναλλάξ στο τραπέζι με τον άντρα μου και φάγαμε δυο μπουκιές, ο μικρός μπήκε με τα παντοφλάκια σε παρτέρι με κοπρία, τα πλύναμε και τα ξεχάσαμε εκεί (πάνε τα παντοφλάκια), δεν έφαγε ΤΙΠΟΤΑ όλη μέρα... τον πήραμε και φύγαμε αρων άρων στις 5 αντί για τις 7 που έλεγε το πρόγραμα... φτάσαμε στις 9 (δεν είχαμε πολύ βενζίνη και ήρθαμε πιο αργά) αυτός από τις 8 άρχισε να γκρινιάζει στο πίσω κάθισμα, όπου επιστράτευσα ότι παιχνίδι και τραγούδι ήξερα... στο τέλος μόλις ήρθαμε και τον τάισα μια κουπάρα φρουτόκρεμα με μπόλικη μπισκοτοκρεμα να τον πιάσει εγώ ήμουν κομμάτια και τα πόδια με πέθαίνανε... και ο μικρός μετά από 4 ώρες δεμένος στο καρεκλάκι και την φρουτόκρεμα- τιγκα στην ζαχαρη... ήταν τερμινατορ... [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.] κοιμήθηκε τελικά με τα χίλια ζόρια στις 11... εγώ σύρθηκα ώς το κρεβάτι, έφαγα δυο μπουκιές πήρα χάπι για το στομάχι για να αντέξει το παυσίπονο για τα πόδια... όλη μέρα χτες το στομάχι από 7 ώρες ταξίδι πάνε έλα ήταν ΣΚΑΤΑ... δεν έφαγα και καλά... αλλά έπεσα σαν τούβλο... ευτυχώς και ο μικρός που όχι μόνο δεν ακούστηκε όλο το βράδυ αλλά μου έκανε την τιμή να σηκωθεί στις 9.30 Laughing

Αυτα σε γενικές γραμμές τα νέα μας... εννοείται ότι δεν το ξανακάνω τα επόμενα 2 χρόνια με τον μικρό με την καμία.... αλλά χάρηκα τουλάχιστον που ο άντρας μου είδε την γιαγιά και τον παππού του, εκείνη το καταχάρηκε εκείνος τώρα πια δεν τον αναγνωρίζει... ο άντρας μου τον έχει πολύ αδυναμία γιατί ουσιαστικά αυτόν είχε για μπαμπά και έκλαψε όταν φύγαμε που τον είδε έτσι... όσο και αν ταλαιπωρηθήκαμε δεν μετανιώνω που πήγαμε... ήταν για συτόν σαν δώρο που βρέθηκε ξανά μετά από 2 χρόνια με όλο το σοι...

Τα φιλιά μου σε όλες... [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
καλεεεε,ηρθες στην πολη μου?γιατι δεν ειπες τιποτα?

τουρτιτσα

τουρτιτσα
κοριτσια αυριο φευγω για την πεθερα.εχουν ιντερνετ και θα προσπαθησω να μπω αν και την προηγουμενη φορα δεν μπορεσα.θα τα πουμε στο φεις.καλα να περασετε.

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
γεωργία02/07/10 έγραψε:Εμείς περάσαμε χαλαρά το Σάββατο σπίτι... δεν το έβγαλα πουθενά άσχετα αν είχε καλό καιρό... γιατί την επομένη θα έιχαμε εκδρομή και δεν ήθελα να τον ταλαιπωρήσα ερχόμασταν και από ίωση... Την Κυριακή ξυπνήσαμε με τον άντρα μου στις 7 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #6 - Σελίδα 31 585182

Που περεπιπτώντος ευτυχώς κορίτσια που πήγα και δεν τους άφησα να το πάρουν τα πεθερικά να το πάνε μόνοι τους (όπως είχε κανονιστεί), μόλις φτάσαμε το πρώτο πράγμα που μου είπε είναι να του βγάλω ρούχα γιατι έχει ζέστη... εντάξει δεν τον είχα μπουφάν αλλά μόνο ένα φανελάκι μακριμάνικο,, και μια μπλούζα μακό λεπτή μακριμάνικη μέσα από το πουκάμισο... στο χωριό μπορέι να είχε ήλιο αλλά φυσούσε κιόλας, και εγώ ήμουν σιγουρη (όπως και έγινε) ότι από το παιχνίδι θα ιδρώσει, αν τον είχα με το φανελάκι θα την άρπαζε... αλλά ρε γαμώτο ξέχασα να του πάρω καπελάκι και δεν τον άφησα να κάτσει πολύ έξω.. στο μισάωρο τον έβαλα μέσα και ήδη το κεφαλάκι του έβραζε... εεεε εκεί άρχισε το πρώτο μπατιρντί... αυτός να οδίρετε να βγει έξω, εγώ να τον τραβάω από όπου μπορώ, να αρχίζει να τσιρίζει να μην μπορώ να τον κάνω κουμάντο... εντωμεταξύ να πάει 1 η ώρα που κοιμάται, και μην θέλει να κοιμηθεί... να είναι και νηστικός και να μην θέλει να φάει... ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #6 - Σελίδα 31 911307 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #6 - Σελίδα 31 911307 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #6 - Σελίδα 31 911307 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #6 - Σελίδα 31 911307 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #6 - Σελίδα 31 911307 και μέσα σε όλα αυτά να έχω και το σόι να λέει τα δικά του, μωρό είνα, όλα τα μωρά έτσι είναι δεν καταλαβαίνει μη το μαλώνεις μην το φωνάζεις ΆΣΤΟ!!! ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #6 - Σελίδα 31 654655 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #6 - Σελίδα 31 654655 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #6 - Σελίδα 31 654655 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #6 - Σελίδα 31 654655 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #6 - Σελίδα 31 654655 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #6 - Σελίδα 31 654655 Αυτό το ΑΣΤΟ κορίτσια εμένα ή στην φυλακή θα με στείλει ή στο τρελάδικο... ΤΙ ΆΣΤΟ ΜΑΝΔΑΜ???ΤΙ ΕΝΝΟΕΙΣ ΑΣΤΟ??? Ξέρεις που μπορεί να φτάσει το συγκεκριμένο απιδί αν το αφήσεις???? Αφού έριξα τις δολοφονικές μου ματιές στην πεθερά και σε άλλες δυο εκεί... και είπα τις γνωστές ατάκες μου... (λυπάμαι αλλά χέστηκα πως το πήραν), καταλήξαμε μετά από ένα οδιρμό κλάματος στο καρότσι να τον δίνω ένα μπουκάλι γάλα και να κοιμάται για κανένα 2ωρο...

Για να μην τα πολυλογώ, ο απολογισμός ήταν... εννοείται ότι κάτσαμε εναλλάξ στο τραπέζι με τον άντρα μου και φάγαμε δυο μπουκιές, ο μικρός μπήκε με τα παντοφλάκια σε παρτέρι με κοπρία, τα πλύναμε και τα ξεχάσαμε εκεί (πάνε τα παντοφλάκια), δεν έφαγε ΤΙΠΟΤΑ όλη μέρα... τον πήραμε και φύγαμε αρων άρων στις 5 αντί για τις 7 που έλεγε το πρόγραμα... φτάσαμε στις 9 (δεν είχαμε πολύ βενζίνη και ήρθαμε πιο αργά) αυτός από τις 8 άρχισε να γκρινιάζει στο πίσω κάθισμα, όπου επιστράτευσα ότι παιχνίδι και τραγούδι ήξερα... στο τέλος μόλις ήρθαμε και τον τάισα μια κουπάρα φρουτόκρεμα με μπόλικη μπισκοτοκρεμα να τον πιάσει εγώ ήμουν κομμάτια και τα πόδια με πέθαίνανε... και ο μικρός μετά από 4 ώρες δεμένος στο καρεκλάκι και την φρουτόκρεμα- τιγκα στην ζαχαρη... ήταν τερμινατορ... ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #6 - Σελίδα 31 585182 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #6 - Σελίδα 31 585182 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #6 - Σελίδα 31 585182 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #6 - Σελίδα 31 585182 κοιμήθηκε τελικά με τα χίλια ζόρια στις 11... εγώ σύρθηκα ώς το κρεβάτι, έφαγα δυο μπουκιές πήρα χάπι για το στομάχι για να αντέξει το παυσίπονο για τα πόδια... όλη μέρα χτες το στομάχι από 7 ώρες ταξίδι πάνε έλα ήταν ΣΚΑΤΑ... δεν έφαγα και καλά... αλλά έπεσα σαν τούβλο... ευτυχώς και ο μικρός που όχι μόνο δεν ακούστηκε όλο το βράδυ αλλά μου έκανε την τιμή να σηκωθεί στις 9.30 Laughing

Τα φιλιά μου σε όλες... ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #6 - Σελίδα 31 417472 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #6 - Σελίδα 31 417472 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #6 - Σελίδα 31 417472 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #6 - Σελίδα 31 417472 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #6 - Σελίδα 31 417472

α ρε κοριτσακι πως σε καταλαβαινω.αυτα λεω και εγω στον αντρα μου οτι η μικρη μας δεν εινια ακομη για ταξιδια αλλα δε λεει να το καταλαβει ο δικος μου.το θεμα ειναι οτι οι αντρες δεν ασχολουνται και πολυ με τα μωρα και τελικα ολη την πικρα την τρωει η αμοιρη η μανα η οποια τελικα ουτε καλα περναει και γυρναει και στο σπιτι με νευρα κροσια και ψοφια.
οσο για το οτι μετραει η μυρσινη οκ το κανει αλλα σε αλλα πραγματα ειναι πολυ πισω.πχ στα δοντια και στα αλεσμενα που τρωει ακομη.οποτε μην αγχωνεστε το καθε παιδακι καπου ειναι μπροστα και καπου λιγο πιο πισω.

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
τουρτιτσα έγραψε:κοριτσια αυριο φευγω για την πεθερα.εχουν ιντερνετ και θα προσπαθησω να μπω αν και την προηγουμενη φορα δεν μπορεσα.θα τα πουμε στο φεις.καλα να περασετε.

καλα να περασεις κοπελα μου.δωσε πολλα φιλακια στα κοριτσακια σου.

αλικακι

αλικακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλημέρα,κοριτσάκια μου!!!Τι μου κάνετε???Η φίλες μου,η Άνιμπαλ και η Ζουζού πού χάθηκαν????Είστε καλά κοριτσάκια μου???

Τουρτίτσα μου,καλά να περάσετε και Καλή Ανάσταση να έχουμε!!!Με το καλό να επιστρέψετε!!!

Άννα μου,στ'αλήθεια κουράστηκα που διάβασα το πρόγραμμά σας!!Μπράβο σου και χαράς στο κουράγιο σου!!!Να υποθέσω ότι σου δίνουν δύναμη τα δυο παιχνιδιάρικα μουτράκια που βλέπεις και καμαρώνεις,ε???? Very Happy

Γεωργία μου,αγχώθηκα με όλα αυτά που περιέγραψες αλλά από την εμπειρία μου και από όλες αυτές τις εκδρομές που έχουμε κάνει...θα σου πω το εξής...εκδρομή-παιδί-πρόγραμμα απλά δεν υπάρχει!!!!
Το μόνο που έχω συμπεράνει είναι ότι αγχώνομαι υπερβολικά σε σημείο ,σε κάθε απόδρασή μας να είμαι με χάπια για το στομάχι!Γι αυτό έχω υποσχεθεί στον εαυτό μου,τις επόμενες φορές δεν θα με νοιάξει αν δεν φάει στην ώρα του,δεν θα με νοιάξει αν θα φάει λιγότερο,δεν θα με νοιάξει αν δεν κοιμηθεί καθόλου!!!
Και μόνο που θα τον βλέπω να περνάει καλά θα μου φτάνει!!Στα λέω γιατί ,νομίζω,και σόρυ κιόλας,ότι κι εσύ στο θέμα άγχους και προγράμματος,δικιά μου είσαι!!!

Mangio μου,εμάς ο παιδίατρος όταν έχει πυρετό ο μικρός,μου έχει πει να δίνω αντιπυρετικά ανά 3ωρο,εναλλάξ,ντεπόν-πονσταν.Όταν δίνεις μόνο το ένα ,τότε περιμένεις το 6ωρο.Πες μας πώς είστε σήμερα..εύχομαι να είστε καλά.Πολλά φιλιά!!!!

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αλικακι έγραψε:Καλημέρα,κοριτσάκια μου!!!Τι μου κάνετε???Η φίλες μου,η Άνιμπαλ και η Ζουζού πού χάθηκαν????Είστε καλά κοριτσάκια μου???

Τουρτίτσα μου,καλά να περάσετε και Καλή Ανάσταση να έχουμε!!!Με το καλό να επιστρέψετε!!!

Άννα μου,στ'αλήθεια κουράστηκα που διάβασα το πρόγραμμά σας!!Μπράβο σου και χαράς στο κουράγιο σου!!!Να υποθέσω ότι σου δίνουν δύναμη τα δυο παιχνιδιάρικα μουτράκια που βλέπεις και καμαρώνεις,ε???? Very Happy

Γεωργία μου,αγχώθηκα με όλα αυτά που περιέγραψες αλλά από την εμπειρία μου και από όλες αυτές τις εκδρομές που έχουμε κάνει...θα σου πω το εξής...εκδρομή-παιδί-πρόγραμμα απλά δεν υπάρχει!!!!
Το μόνο που έχω συμπεράνει είναι ότι αγχώνομαι υπερβολικά σε σημείο ,σε κάθε απόδρασή μας να είμαι με χάπια για το στομάχι!Γι αυτό έχω υποσχεθεί στον εαυτό μου,τις επόμενες φορές δεν θα με νοιάξει αν δεν φάει στην ώρα του,δεν θα με νοιάξει αν θα φάει λιγότερο,δεν θα με νοιάξει αν δεν κοιμηθεί καθόλου!!!
Και μόνο που θα τον βλέπω να περνάει καλά θα μου φτάνει!!Στα λέω γιατί ,νομίζω,και σόρυ κιόλας,ότι κι εσύ στο θέμα άγχους και προγράμματος,δικιά μου είσαι!!!

Mangio μου,εμάς ο παιδίατρος όταν έχει πυρετό ο μικρός,μου έχει πει να δίνω αντιπυρετικά ανά 3ωρο,εναλλάξ,ντεπόν-πονσταν.Όταν δίνεις μόνο το ένα ,τότε περιμένεις το 6ωρο.Πες μας πώς είστε σήμερα..εύχομαι να είστε καλά.Πολλά φιλιά!!!!

καλημερα αλικακι και εσυ του προγραμματος ε;και εγω ετσι ειμαι και με κραζουν ολοι αλλα δε μπορω να το αποβαλλω αυτο το πραγμα.

αλικακι

αλικακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Τιτίκα μου,καλημέρα!!!Θέλω μια χάρη...θα μπεις λίγο στο φέις στο τσάτ??????

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αλικακι έγραψε:Τιτίκα μου,καλημέρα!!!Θέλω μια χάρη...θα μπεις λίγο στο φέις στο τσάτ??????

ναι αμε

αλικακι

αλικακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
grammatiki έγραψε:[καλημερα αλικακι και εσυ του προγραμματος ε;και εγω ετσι ειμαι και με κραζουν ολοι αλλα δε μπορω να το αποβαλλω αυτο το πραγμα.

χαχαχαχ!!!!Κι εγώ το παλεύω!!!
Έχω τον άντρα μου που με γειώνει!!!!Αλλά οι αποδράσεις κάνουν καλό κι ας βγαίνουν τα πιτσιρίκια μας εκτός προγράμματος...

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αλικακι έγραψε:
grammatiki έγραψε:[καλημερα αλικακι και εσυ του προγραμματος ε;και εγω ετσι ειμαι και με κραζουν ολοι αλλα δε μπορω να το αποβαλλω αυτο το πραγμα.

Έχω τον άντρα μου που με γειώνει!!!!Αλλά οι αποδράσεις κάνουν καλό κι ας βγαίνουν τα πιτσιρίκια μας εκτός προγράμματος...

σιγουρα σε ολους κανουν καλο οι αποδρασεις αλλα εγω μαλλον ειμαι παραπανω απο οτι πρεπει αγχωδης και παντα χαλια περναω ρε γαμωτο.πρεπει να το αποβαλλω αυτο το πραγμα αμεσα.

αλικακι

αλικακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
grammatiki έγραψε:
αλικακι έγραψε:

σιγουρα σε ολους κανουν καλο οι αποδρασεις αλλα εγω μαλλον ειμαι παραπανω απο οτι πρεπει αγχωδης και παντα χαλια περναω ρε γαμωτο.πρεπει να το αποβαλλω αυτο το πραγμα αμεσα.

Ε,ναι!!Εγώ σου λεω δεν υπάρχει μία εκδρομή που να μην έχω διπλωθεί στα δυο από το στομάχι μου!!!Είναι καλό τώρα αυτό???Κι εγώ πρέπει να το αποβάλλω!!!

αλικακι

αλικακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Η Βιβήκα πού χάθηκε σήμερις????
Θα τρέχει,φαίνεται, η καημενούλα ανάμεσα στις χαρτούρες!!! Very Happy
Έφυγα κοριτσάκια μου!!Καλή συνέχεια!!!

mamavivo

mamavivo
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλημερα αγαπες μουυυυυυυυυυ

γεωργια μου να σου πω οτι οτι περασες το εχω περασει ηδη.Την 1η φορα φρικαρα και εγω...χωματα,παρτερια .φυλλα,λασπες ,χαμος.
Τωρα το εχω δει πιο χαλαρα το πραγμα.Θα παμε Ζακυνθο και ειμαι προετοιμασμενη για τον κακο χαμο.ΟΙπαπουδες βαλανε και κοτουλες και γουρουνακι και εχει να γινει το σωσε λεμε.Απλα θα παρω σημερα γαλοτσες του μικρου και ειδικα γαντακια για το χωμα(αχαχαχαχχαχαχχαχαχχαχαχχαχαχχαχαχαχχα).Εμεις εχουμε κανει πολλες εξορμησεις και εχω χαλαρωσει πολυ πια.

μικροδειχνω ειπες?α καλαααααααααααα Shocked Shocked βαλε γυαλια κοπελιαααααααα
Very Happy Very Happy Very Happy
Αννα μου τι προγραμμα ειναι αυτο? Shocked Shocked χαρας το κουραγιο σουυυ.
Ντορακι καλυτερα σημεραααααααα?? Very Happy Very Happy
Αλικακι ,τιτικα καλημερα σςα.
Αλικακι για το φορεμα που διαβασα νομιζω χτες,εγω θα το εβαζα με κοκκινα αξεσουαρ ή εντονα κιτρινα.
για σκεψου το Very Happy Very Happy Very Happy
τουρτιτσα μου καλα να περασετεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε Very Happy Very Happy Very Happy
η αλικη μας ειναι μεσα? Very Happy Very Happy

crazymommy

crazymommy
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλημέρα κορίτσια!!!! Τι μου κάνετε;
Mangio ελπίζω να είστε καλύτερα!!!
Εγώ (το έγραψα και στο φέης) έχω πλακωθεί στα ζεστά, στις γαργάρες με αλατόνερο, καραμελίτσες και προσπαθώ όσο γίνεται να μη μιλάω. Βέβαια το τελευταίο κάπως δύσκολο με τη μικρή να κάνει τα δικά της! Rolling Eyes Σήμερα ο λαιμός ίσως είναι μια ιδέα καλύτερα -όχι όμως καλά- αλλά έχω και συνάχι. Προφανώς θα κάνει τον κύκλο του. Αύριο πετάμε για Κρήτη (θα με πιάσει και κανα αφτί με το συνάχι στάνταρ) και δεν έχω ετοιμάσει ΤΙΠΟΤΑ! Είμαι πολύ κουρασμένη σας λέω! Να δω πότε θα τα προλάβουμε όλα, που όταν γυρίσω από δουλειά θα θέλω μόνο να κοιμηθώ και μας είπε η κουνιάδα να περάσει και με τη μικρή να μας δούνε γιατί θα τους αφήσουμε μόνους τους για Πάσχα (φοβόμουν για τη μικρή τους αλλά μου είπαν έχει ανοσία στα μικρόβια, πάει παιδικό από 10 μηνών, χαχα)
Σήμερα η μικρή σα να μην έφτανε που κοιμήθηκε στις 12:30 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #6 - Σελίδα 31 688264 , ξύπνησε και μέσα στη νύχτα και έκλαιγε. Την άκουσα πάλι μπουκωμένη... Mad Να δούμε πώς θα είναι όταν σηκωθεί, δηλαδή πολύ σύντομα!

Ana μου το πρόγραμμά σας ήταν αυτό που φοβόμουν... Κούραση!!!!!! Απόρώ και σε θαυμάζω πώς αντέχεις!!!
Μπορεί να έχεις δίκιο για τη μικρή, μπορεί να είναι απλά φάση που δεν τρώει ή ότι βγάζει δόντια, ποιος ξέρει. Τώρα που θα κατέβουμε στα πεθερικά περιμένω και ελπίζω ότι θα τρώει καλύτερα!

Γεωργία μου αυτό το ταξίδι, έτσι όπως μας το περιέγραψες μόνο ταλαιπωρία μου έκανε, χαχαχα! Αλλά, ναι, αν είδες ευτυχισμένο τον αντρούλη σου τότε άξιζε τον κόπο... Αλλά όχι και κάθε μέρα, εεε; Razz
Εγώ πάλι είμαι πιο αισιόδοξη και χαλαρή με τη μικρή στα ταξίδια. Θέλω να ελπίζω ότι δε θα έχουμε θέμα. Εκτός από αύριο που κατεβαίνουμε Κρήτη, υπάρχει περίπτωση να πάμε και Σαντορίνη 2 εβδομάδες μετά το Πάσχα για ένα γάμο. Αν πάμε, σκεφτόμαστε να το κάνουμε 4ήμερο και να πάρουμε και τη μικρή μαζί, αλλά θα δούμε γενικότερα γιατί δεν το έχουμε αποφασίσει οριστικά (έ-ξο-δα)...

Εεεεϊ, βάλτε με καλέ κι εμένα στο κλαμπ των ζουζουνιών που δεν μετράνε! Βιβήκα περίπου τα ίδια με εσάς λέμε, μη σου πω και λιγότερα!!! Αλλά τι να κάνουμε, κάθε παιδάκι τους ρυθμούς του! Τι κάνει ο ταρζανάκος σου;;;

Τιτίκα τι κάνει η μικρή;
Τουρτίτσα μου πώς είσαι κι εσύ σήμερα;

Κοριτσάκια σας ευχαριστώ για τη συμπαράσταση, ο γιατρός μου είπε ότι σίγουρα δεν είναι και ο,τι καλύτερο που περνάω ιωσούλα τώρα, χωρίς όμως αυτό να σημαίνει ότι θα πάθει και κάτι. Εγώ απλά φοβάμαι για τα χειρότερα, λογικό δεν είναι; Τουλάχιστον μέχρι τώρα δεν κατάλαβα να έχω πυρετό, κάτι είναι και αυτό (αν και είναι νωρίς ακόμα!)

Αυτά, σας αφήνω και σας φιλώ γλυκά!!! Πάω να σηκώσω τη μικρή!!! ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #6 - Σελίδα 31 417472

Αααααα και αν δεν ξαναμπω, επειδή μάλλον δε θα έχω ίντερνετ εκεί κάτω (πώς θα την παλέψω; μάλλον αποτοξίνωση...) θα σας ευχηθώ από τώρα καλό Πάσχα να έχετε και να περάσετε όμορφα και οικογενειακά! Και αν καταφέρω και πάλι να μπω, έχει καλώς!...

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
crazymommy έγραψε:Καλημέρα κορίτσια!!!! Τι μου κάνετε;
Εγώ (το έγραψα και στο φέης) έχω πλακωθεί στα ζεστά, στις γαργάρες με αλατόνερο, καραμελίτσες και προσπαθώ όσο γίνεται να μη μιλάω. Βέβαια το τελευταίο κάπως δύσκολο με τη μικρή να κάνει τα δικά της! Rolling Eyes Σήμερα ο λαιμός ίσως είναι μια ιδέα καλύτερα -όχι όμως καλά- αλλά έχω και συνάχι. Προφανώς θα κάνει τον κύκλο του. Αύριο πετάμε για Κρήτη (θα με πιάσει και κανα αφτί με το συνάχι στάνταρ) και δεν έχω ετοιμάσει ΤΙΠΟΤΑ! Είμαι πολύ κουρασμένη σας λέω! Να δω πότε θα τα προλάβουμε όλα, που όταν γυρίσω από δουλειά θα θέλω μόνο να κοιμηθώ και μας είπε η κουνιάδα να περάσει και με τη μικρή να μας δούνε γιατί θα τους αφήσουμε μόνους τους για Πάσχα (φοβόμουν για τη μικρή τους αλλά μου είπαν έχει ανοσία στα μικρόβια, πάει παιδικό από 10 μηνών, χαχα)
Σήμερα η μικρή σα να μην έφτανε που κοιμήθηκε στις 12:30 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #6 - Σελίδα 31 688264 , ξύπνησε και μέσα στη νύχτα και έκλαιγε. Την άκουσα πάλι μπουκωμένη... Mad Να δούμε πώς θα είναι όταν σηκωθεί, δηλαδή πολύ σύντομα!

Ana μου το πρόγραμμά σας ήταν αυτό που φοβόμουν... Κούραση!!!!!! Απόρώ και σε θαυμάζω πώς αντέχεις!!!
Μπορεί να έχεις δίκιο για τη μικρή, μπορεί να είναι απλά φάση που δεν τρώει ή ότι βγάζει δόντια, ποιος ξέρει. Τώρα που θα κατέβουμε στα πεθερικά περιμένω και ελπίζω ότι θα τρώει καλύτερα!

Γεωργία μου αυτό το ταξίδι, έτσι όπως μας το περιέγραψες μόνο ταλαιπωρία μου έκανε, χαχαχα! Αλλά, ναι, αν είδες ευτυχισμένο τον αντρούλη σου τότε άξιζε τον κόπο... Αλλά όχι και κάθε μέρα, εεε; Razz
Εγώ πάλι είμαι πιο αισιόδοξη και χαλαρή με τη μικρή στα ταξίδια. Θέλω να ελπίζω ότι δε θα έχουμε θέμα. Εκτός από αύριο που κατεβαίνουμε Κρήτη, υπάρχει περίπτωση να πάμε και Σαντορίνη 2 εβδομάδες μετά το Πάσχα για ένα γάμο. Αν πάμε, σκεφτόμαστε να το κάνουμε 4ήμερο και να πάρουμε και τη μικρή μαζί, αλλά θα δούμε γενικότερα γιατί δεν το έχουμε αποφασίσει οριστικά (έ-ξο-δα)...

Εεεεϊ, βάλτε με καλέ κι εμένα στο κλαμπ των ζουζουνιών που δεν μετράνε! Βιβήκα περίπου τα ίδια με εσάς λέμε, μη σου πω και λιγότερα!!! Αλλά τι να κάνουμε, κάθε παιδάκι τους ρυθμούς του! Τι κάνει ο ταρζανάκος σου;;;

Τιτίκα τι κάνει η μικρή;

Κοριτσάκια σας ευχαριστώ για τη συμπαράσταση, ο γιατρός μου είπε ότι σίγουρα δεν είναι και ο,τι καλύτερο που περνάω ιωσούλα τώρα, χωρίς όμως αυτό να σημαίνει ότι θα πάθει και κάτι. Εγώ απλά φοβάμαι για τα χειρότερα, λογικό δεν είναι; Τουλάχιστον μέχρι τώρα δεν κατάλαβα να έχω πυρετό, κάτι είναι και αυτό (αν και είναι νωρίς ακόμα!)

Αυτά, σας αφήνω και σας φιλώ γλυκά!!! Πάω να σηκώσω τη μικρή!!! ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #6 - Σελίδα 31 417472

Αααααα και αν δεν ξαναμπω, επειδή μάλλον δε θα έχω ίντερνετ εκεί κάτω (πώς θα την παλέψω; μάλλον αποτοξίνωση...) θα σας ευχηθώ από τώρα καλό Πάσχα να έχετε και να περάσετε όμορφα και οικογενειακά! Και αν καταφέρω και πάλι να μπω, έχει καλώς!...

καλημερα κοριτσακι μου και εμενα η μικρη μες τον υπνο της ειχε ενα μπουκωματακι.ελπιζω να μην εχουμε εκπληξεις πασχαλιατικα.καλα να περασετε κοπελα μου καλη ανασταση και καλο πασχα σου ευχομαι.φιλια

mamavivo

mamavivo
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
grammatiki έγραψε:
crazymommy έγραψε:Καλημέρα κορίτσια!!!! Τι μου κάνετε;

Τιτίκα τι κάνει η μικρή;

καλημερα κοριτσακι μου και εμενα η μικρη μες τον υπνο της ειχε ενα μπουκωματακι.ελπιζω να μην εχουμε εκπληξεις πασχαλιατικα.καλα να περασετε κοπελα μου καλη ανασταση και καλο πασχα σου ευχομαι.φιλια
ΑΛΙΚΑΚΙ καλα να περασετε Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy

γεωργία02/07/10

γεωργία02/07/10
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Καλημέρα κοριτσάκια μου, εμείς είμαστε σπίτι σήμερα... ο μικρός κατά τις 5.30 ξύπνησε με βήχα... του έδωσα λίγο τσαγάκι και ξανακοιμήθηκε μέχρι τις 9. Εγω όμως δεν ξανακοιμήθηκα... ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #6 - Σελίδα 31 911307 σηκώθηκα στις 7.30 με τα χίλια ζόρια.. εβγαλα το κιμά (θα κάνω σουτζουκάκια με κόκκινη σάλτσα και ρυζάκι, ο μικρός θα φάει μπριαμ από χτες... ξέρω μεγάλη βδομάδα αλλα εμείς είμαστε σε σπίτι που δεν πέρνουμε αμαρτία.. ασθενής οιδιπόροι και παιδιά...χιχιχιχι)... μετά έριξα ένα σφουγγαρισματάκι να στεγνώσει πριν ξυπνήσει ο μικρός έβαλα και ένα πλυντήριο και έκανα καφέ.... ο μικρός ευυχώς δεν ξανά έβηξε μόνο μια φορά φτερνίστηκε όταν σηκώθηκε... λέτε να μην γλιτώσαμε τελικά το κρύωμα από την εκδρομή???

Τουρτίτσα μου, να σου πω σε σκέφτηκα, αλλά δυστυχώς δεν υπήρχε χρόνος για γνωριμία, την επόμενη φορά μόνη ή με τον μικρό θα το κανονίσουμε, αν και να μου επιτρέψεις να μην το κάνουμε σύντομα ε??? πριν γεννήσω ερχόμασταν Αλεξανδρούπολη 4 φορές το χρόνο, αλλα τώρα... anyway καλά να περάσετε στην πεθερά... κούκλα μου... με όλη την οικογένεια...

Τιτίκα μου και Αλικάκι, δεν είμαι control frick, ίσα ίσα, αλλά έγω έχω άλλο κόλλημα δεν θέλω να ενοχλώ καθόλου... θέλω να περνάω όσο το δυνατόν απαρατήρητη, και με τον Γαβριλάκο αυτό είναι πρακτικά αδύνατο και με την καλή αλλα και με την κακή έννοια... ε αυτό εμένα με αγχώνει ξέρετε μου την δίνουν και τα παράξενα βλέματα του στυλ "ΠΟΣΟ ΣΕ ΛΥΠΑΜΑΙ" ή "ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΟΥΜΑΝΤΑΡΕΙ ΕΝΑ ΜΩΡΟ" και άλλα τέτοια... αλλά για τον μικρό με νοιάζει μόνο να μην αρρωστήσει.... μου έχει γίνει πλέον εφιάλτης... αλλά και να μην φάει δόξα το θεό έχουμε απόθεμα.... Laughing

Αλικάκι μου εσείς είστε καλύτερά? οικογενειακώς?? αντε περαστικά σας... για πες μας τώρα που πέρασε πως ήταν η εμπειρία... δεν νιώθεις πιο σίγουρη για τον εαυτό σου τώρα???

Τρελομάνα μου.... περαστικά... άντε είδες και ο γιατρός δεν σε ανησύχησε... να μην σε νοιάζουν οι προετοιμασίες τώρα έχεις άλλες προτεραιότητες... να προσέχεις και μην ξεχνάς τίς ανάσες που λέγαμε Wink
Ακόμα και να μην μπορείς να μπεις θα σε σκεφτόμαστε εμείς...

Βιβήκα μου, δεν σε κάνω για 35 με την καμία όμως και δεν μπας να λες... δεν ξέρω για φωτογένεια γιατι δεν σε έχω δει live αλλά για την ηλικία να ξέρεις ότι ο φακός σίγουρα σε κόβει.... τυχερούλα.... Από που θα πάρεις γαλότσες και γάντια καταλαβαίνει θα πάμε χωριό και εμείς και τα χρειάζομαι άμεσα.... ειπαμε όταν θα προβλέπεις κάτι για Διονυσάκη θα με ενημερώνεις έχω τον πνευματικό του κλόνο του σπίτι... Wink

Κουκίτσες φιλάκια σε όλες θα τα πούμε πιο μετά πάω να τον βάλω για ύπνο... γιατι όσο γράφω στο σαλόνι γίνεται μετακομιση... και να ξεκινήσω και το φαγάκι μου... ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #6 - Σελίδα 31 417472

mamavivo

mamavivo
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
γεωργία02/07/10 έγραψε:Καλημέρα κοριτσάκια μου, εμείς είμαστε σπίτι σήμερα... ο μικρός κατά τις 5.30 ξύπνησε με βήχα... του έδωσα λίγο τσαγάκι και ξανακοιμήθηκε μέχρι τις 9. Εγω όμως δεν ξανακοιμήθηκα... ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #6 - Σελίδα 31 911307 σηκώθηκα στις 7.30 με τα χίλια ζόρια.. εβγαλα το κιμά (θα κάνω σουτζουκάκια με κόκκινη σάλτσα και ρυζάκι, ο μικρός θα φάει μπριαμ από χτες... ξέρω μεγάλη βδομάδα αλλα εμείς είμαστε σε σπίτι που δεν πέρνουμε αμαρτία.. ασθενής οιδιπόροι και παιδιά...χιχιχιχι)... μετά έριξα ένα σφουγγαρισματάκι να στεγνώσει πριν ξυπνήσει ο μικρός έβαλα και ένα πλυντήριο και έκανα καφέ.... ο μικρός ευυχώς δεν ξανά έβηξε μόνο μια φορά φτερνίστηκε όταν σηκώθηκε... λέτε να μην γλιτώσαμε τελικά το κρύωμα από την εκδρομή???

Τουρτίτσα μου, να σου πω σε σκέφτηκα, αλλά δυστυχώς δεν υπήρχε χρόνος για γνωριμία, την επόμενη φορά μόνη ή με τον μικρό θα το κανονίσουμε, αν και να μου επιτρέψεις να μην το κάνουμε σύντομα ε??? πριν γεννήσω ερχόμασταν Αλεξανδρούπολη 4 φορές το χρόνο, αλλα τώρα... anyway καλά να περάσετε στην πεθερά... κούκλα μου... με όλη την οικογένεια...

Τιτίκα μου και Αλικάκι, δεν είμαι control frick, ίσα ίσα, αλλά έγω έχω άλλο κόλλημα δεν θέλω να ενοχλώ καθόλου... θέλω να περνάω όσο το δυνατόν απαρατήρητη, και με τον Γαβριλάκο αυτό είναι πρακτικά αδύνατο και με την καλή αλλα και με την κακή έννοια... ε αυτό εμένα με αγχώνει ξέρετε μου την δίνουν και τα παράξενα βλέματα του στυλ "ΠΟΣΟ ΣΕ ΛΥΠΑΜΑΙ" ή "ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΟΥΜΑΝΤΑΡΕΙ ΕΝΑ ΜΩΡΟ" και άλλα τέτοια... αλλά για τον μικρό με νοιάζει μόνο να μην αρρωστήσει.... μου έχει γίνει πλέον εφιάλτης... αλλά και να μην φάει δόξα το θεό έχουμε απόθεμα.... Laughing

Αλικάκι μου εσείς είστε καλύτερά? οικογενειακώς?? αντε περαστικά σας... για πες μας τώρα που πέρασε πως ήταν η εμπειρία... δεν νιώθεις πιο σίγουρη για τον εαυτό σου τώρα???

Τρελομάνα μου.... περαστικά... άντε είδες και ο γιατρός δεν σε ανησύχησε... να μην σε νοιάζουν οι προετοιμασίες τώρα έχεις άλλες προτεραιότητες... να προσέχεις και μην ξεχνάς τίς ανάσες που λέγαμε Wink
Ακόμα και να μην μπορείς να μπεις θα σε σκεφτόμαστε εμείς...

Βιβήκα μου, δεν σε κάνω για 35 με την καμία όμως και δεν μπας να λες... δεν ξέρω για φωτογένεια γιατι δεν σε έχω δει live αλλά για την ηλικία να ξέρεις ότι ο φακός σίγουρα σε κόβει.... τυχερούλα.... Από που θα πάρεις γαλότσες και γάντια καταλαβαίνει θα πάμε χωριό και εμείς και τα χρειάζομαι άμεσα.... ειπαμε όταν θα προβλέπεις κάτι για Διονυσάκη θα με ενημερώνεις έχω τον πνευματικό του κλόνο του σπίτι... Wink
ΑΧΧΑΑΧΧΑΧΧΑΧ ΡΕ gOGO ΝΑ εισαι καλα .κλεινω αισιως τα 38 αλλα οκ ,σε ευχαριστω καμαρακι μουυυυ.
λοιπον θα βγω βολτα σημερα να ψαξω μπας και βρω τιποτα.γαλοτσα θα βρω σιγουρα,γαντακια φοβαμαι μην δεν βρωωω.θα σου πω αυριο λογικα ή το βραδυ τι θα έβρω.

Χτες ντυθηκαμε μαγειροι με ποδιες για να καταφερω να μαγειρεψω.ποσο του αρεσεεεεεεεεεεε...εκατσε κατω με το σκουφακι του και την ποδια και εκανε οτι μαγειρευει στα κατσαρολικααααααα..μιλαμε γελαγα συνεχεια .εχω και βιντεο τραβηξει αλλα δεν ξερω πως να σας το βαλω να το δειτε
Ο ατιμοοοος....δεν λεει ποτε ΟΧΙ αλλα λεει ΝΑΙ και κανει το αντιθετο ο σκατος.
Βλεπει τον μπαμπα του που ετοιμαζοτανε να κανει μπανιο το βραδυ...και αρχισε να ξεβρακωνετε για να κανει και αυτος αχαχαχχαχαχχαχαχαχχαχα λιποθυμησα λεμεεεεεεε

Ο αντρας μου λυθηκε στα γελιααααααααααααα Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy
Κουκίτσες φιλάκια σε όλες θα τα πούμε πιο μετά πάω να τον βάλω για ύπνο... γιατι όσο γράφω στο σαλόνι γίνεται μετακομιση... και να ξεκινήσω και το φαγάκι μου... ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #6 - Σελίδα 31 417472

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
χαχαχαχαχα παντα ναι λεει ο δικος σου βιβη ε;εμενα που λεει παντα οχι και απο προχες αφησε και το οχι και λεει ζε σελει (δε θελει )σε οτιδηποτε και να της πεις ομως. Very Happy

mamavivo

mamavivo
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
grammatiki έγραψε:χαχαχαχαχα παντα ναι λεει ο δικος σου βιβη ε;εμενα που λεει παντα οχι και απο προχες αφησε και το οχι και λεει ζε σελει (δε θελει )σε οτιδηποτε και να της πεις ομως. Very Happy
εσενα το λεει και το εννοει .εμενα το ναι το εχει για οχι μαλλον.

βαριεμαι ρε συ πολυ .
και περναω συμβασεις για την εφορια ,μου βγηκαν τα ματια..

θα του παρω γαλοτσες και φτυαρακια και τετοια.αχαχαχχαχαχχαχαχ

http://www.valentine.gr/clothes302.php
κοιτα gogo εδωωω
http://www.antemisaris.gr/product.aspx?iid=7712
και εδω

zoyzoynitsa moy

zoyzoynitsa moy
kalhspepa kopitsia ti kanete? emeis kala,doksa to theo!xathika giati epiasa doyleia doyleyw apogeymata kai etsi olh tin hmepa sxedon eimai me tin mikph moy ,stamathsa na gpafw giati eimaste ligo stin gkpinia katalabe oti feygw kai etsi twpa den ppolabenw na mpw ,eyxomai na einai kala olo ta zoyzoynia kai na mhn ksana apvsthsoyn !!h dikh moy apxise kai leei leksoyles opws{diko moy,asto,doyleia}den einai polles alla xaipomai poy akoyw to mikpo moy mwpo na milaei estw ki ayto!!

o kaipos xalia,ki tha einai etsi kai to pasxa aman pia mas zalise Mad

tin mikph moy tin akoyw sn na ftepnizete ki eyxomai na mhn moy kpywsei den tha to anteksw!!oso gia to pws antidpa twpa poy menei me tin giagia ta apogeymata...einai kati poy me stenxwpei giti mepikew fopes pxizei kai kleei ,eidika poy tin exw alaksei to ppogpama ypnoy...fysik einai kai gia mena dyskolo na to synhthisw,stenaxwpiemai,alla skeytomai oti olo ayto gi aythn ginete gi na mhn tis leipei tipota!!

emeis to pasxa tha pame stin kozanh sto xwpio toy antpa moy alla stenxwpiemai oti o kaipow th einai xalia kai mallon den th to eyxapistithoyme!

oso giatin doyleia moy einai se idiwtikh asfaleia ygeias,psaxnan nosokoma kai telika me phpan,den mpopw na pw oti eini ayto poy eixa fantasteo alla den exei se klinikes tipota...apa kai ayto twpa einai kalo!!

sas filw glyka ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #6 - Σελίδα 31 417472 tha ta poyme aypio

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 31 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 17 ... 30, 31, 32 ... 35 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις