Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
651 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 651 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 19 ... 34, 35, 36 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 35 από 40]

Sot2010

Sot2010
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
[quote="αλικακι"]

Να σου πω βρε κοριτσάρα...και μένα λίγο βηχαλάκι είχε..πολύ λίγο και επειδή άκουγα για ιώσεις από δω και από κει,είπα να τον πάω στον γιατρό για να είμαι ήσυχη...και του βρήκε βισματάκια στις αμυγδαλές.Δηλαδή,αν δεν τον πήγαινα θα έκανε αμυγδαλίτιδα...Δεν θέλω να σε ανησυχήσω έτσι???Απλά αν ακούς αυτό το λίγο βηχαλάκι περίεργο καλύτερα να τον πας κι ας μην έχει τίποτα....

Είναι πρώτη μας χρονιά στον παιδικό και το βηχαλάκι είναι πλέον μόνιμη κατάσταση Αλικάκι μου! Σήμερα του έκανα μασκούλα το πρωί. Θα δω πως θα πάει και ανάλογα πράττω! Έχω γίνει expert στο βήχα..... Smile

αλικακι

αλικακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Κοριτσάκια μου,ξύπνησε ο λεβέντης μου!!!!Σας αφήνω και αν δεν ξαναμπώ...Καλή Ανάσταση,Καλό Πάσχα και με το καλό να επιστρέψουμε όλες στα σπιτακια μας!!!!!!
Πολλά,πολλά φιλάκια!!!!!!
Να προσέχετε!!!!

αλικακι

αλικακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
[quote="Sot2010"][quote="αλικακι"]

Να σου πω βρε κοριτσάρα...και μένα λίγο βηχαλάκι είχε..πολύ λίγο και επειδή άκουγα για ιώσεις από δω και από κει,είπα να τον πάω στον γιατρό για να είμαι ήσυχη...και του βρήκε βισματάκια στις αμυγδαλές.Δηλαδή,αν δεν τον πήγαινα θα έκανε αμυγδαλίτιδα...Δεν θέλω να σε ανησυχήσω έτσι???Απλά αν ακούς αυτό το λίγο βηχαλάκι περίεργο καλύτερα να τον πας κι ας μην έχει τίποτα....

Είναι πρώτη μας χρονιά στον παιδικό και το βηχαλάκι είναι πλέον μόνιμη κατάσταση Αλικάκι μου! Σήμερα του έκανα μασκούλα το πρωί. Θα δω πως θα πάει και ανάλογα πράττω! Έχω γίνει expert στο βήχα..... Smile

Εύχομαι να περάσει πολύ γρήγορα!!Περαστικούλια!!!!!!

mangio

mangio
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Αλικακι, 400 ευρω φορεμα??Εσυ εισαι χειροτερη απο εμενα Razz !!Μωρε το ξερω εγω οτι εισαι πειραχτηρι, και απο τα καλα μαλιστα Razz !!!
νομιζω οτι η πρωινη μου περιηγηση μαζι σας τελειωνει!!Ο μικρος δεν δεχεται και πολλα πολλα, τον εχω παραμελησει!!Ξερετε τι τελευταιο θελω??τι καλο παιχνιδι να του παρω τωρα που του δινουν λεφτα??Αλλα να μη μοιαζει και πολυ σε παιχνιδι, δεν το χουμε το θεμα!!Κατι σε μεγαλιστικο που θα του κεντρισει το ενδιαφερον Very Happy !!

mangio

mangio
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
αλικακι έγραψε:Κοριτσάκια μου,ξύπνησε ο λεβέντης μου!!!!Σας αφήνω και αν δεν ξαναμπώ...Καλή Ανάσταση,Καλό Πάσχα και με το καλό να επιστρέψουμε όλες στα σπιτακια μας!!!!!!
Να προσέχετε!!!!
Αλικακι μας φιλακια!!!!!!!!!!!Καλη Ανασταση να εχετε , περαστικα στο μεγαλο σου παιδι!!

mamavivo

mamavivo
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αλικακι έγραψε:Κοριτσάκια μου,ξύπνησε ο λεβέντης μου!!!!Σας αφήνω και αν δεν ξαναμπώ...Καλή Ανάσταση,Καλό Πάσχα και με το καλό να επιστρέψουμε όλες στα σπιτακια μας!!!!!!
Να προσέχετε!!!!
Φιλακια αγαπη
καλα να περασετε Καλη Ανασταση να εχετε.
Φιλια στον μικρον. Very Happy Very Happy Very Happy

mamavivo

mamavivo
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
mangio έγραψε:Αλικακι, 400 ευρω φορεμα??Εσυ εισαι χειροτερη απο εμενα Razz !!Μωρε το ξερω εγω οτι εισαι πειραχτηρι, και απο τα καλα μαλιστα Razz !!!
νομιζω οτι η πρωινη μου περιηγηση μαζι σας τελειωνει!!Ο μικρος δεν δεχεται και πολλα πολλα, τον εχω παραμελησει!!Ξερετε τι τελευταιο θελω??τι καλο παιχνιδι να του παρω τωρα που του δινουν λεφτα??Αλλα να μη μοιαζει και πολυ σε παιχνιδι, δεν το χουμε το θεμα!!Κατι σε μεγαλιστικο που θα του κεντρισει το ενδιαφερον Very Happy !!
εμεις χτες του πηραμε φουσκωτο που μπαινει μεσα σαν τραμπολινο τρελαθηκεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε απο το τζαμπο 30 ευρω
του πηρα και ειδη κηπουρικης και εγινε χαμοοοοοοοος.
καθετε μεσα στο φουσκωτο και παιζει .
επισης του πηραμε τουβλακια πολλα πλαστελινες (αλλα μονο με επιτηρηση αυτες).
εχτες εγινε πανικος στο σπιτι .

Sot2010

Sot2010
αλικακι έγραψε:

Σ'ευχαριστώ κοριτσάρα μου!
Καλή Ανάσταση, καλά να περάσετε και δεν χρειάζεται άγχος και χάπια για το στομάχι! Χαλαρώστε λίγο!
Τα λέμε την Τρίτη! Φιλιάααααα!!!

mangio έγραψε:Αλικακι, 400 ευρω φορεμα??Εσυ εισαι χειροτερη απο εμενα Razz !!Μωρε το ξερω εγω οτι εισαι πειραχτηρι, και απο τα καλα μαλιστα Razz !!!

Μίσκα, μούσκα, Μίκυ Μάους scooterάκι! Πολύ ωραίο! Το έχουμε κι εμείς και του αρέσει πολύ!!!

mangio

mangio
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Θα τα εχω κοριτσια υποψηνμου τα παιχνιδια!! Σας αφηνω γιατι αυτο τομαμα με χει τσακισει!!Παναγια μου αυτη η γκρινια Rolling Eyes !!!Φιλακια, καλη δουλεια!!!!

Sot2010

Sot2010
mangio έγραψε:Θα τα εχω κοριτσια υποψηνμου τα παιχνιδια!! Σας αφηνω γιατι αυτο τομαμα με χει τσακισει!!Παναγια μου αυτη η γκρινια Rolling Eyes !!!Φιλακια, καλη δουλεια!!!!

Φιλιά Δωράκι! Καλή Ανάσταση! Καλά να περάσετε με τα αντράκια σου!!!

mamavivo

mamavivo
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Sot2010 έγραψε:
αλικακι έγραψε:

Σ'ευχαριστώ κοριτσάρα μου!
Καλή Ανάσταση, καλά να περάσετε και δεν χρειάζεται άγχος και χάπια για το στομάχι! Χαλαρώστε λίγο!
Τα λέμε την Τρίτη! Φιλιάααααα!!!

Μίσκα, μούσκα, Μίκυ Μάους scooterάκι! Πολύ ωραίο! Το έχουμε κι εμείς και του αρέσει πολύ!!!
ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ?
ΜΙΣΚΙ ΜΟΥΣΚΑ ? Very Happy Very Happy

Sot2010

Sot2010
mamavivo έγραψε:

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ?
ΜΙΣΚΙ ΜΟΥΣΚΑ ? Very Happy Very Happy [/quote]

Scooter με τη φατσούλα του Miky mouse μπροστά! Το μίσκα μούσκα το λέει ο Micky mouse στα παιδικά...(κι εγώ απο το ξαδερφάκι μου το άκουσα, δεν το ήξερα). Very Happy Very Happy Very Happy

Sot2010

Sot2010
mamavivo έγραψε:

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ?
ΜΙΣΚΙ ΜΟΥΣΚΑ ? Very Happy Very Happy [/quote]

Scooter με τη φατσούλα του Miky mouse μπροστά! Το μίσκα μούσκα το λέει ο Micky mouse στα παιδικά...(κι εγώ απο το ξαδερφάκι μου το άκουσα, δεν το ήξερα). Very Happy Very Happy Very Happy

mamavivo

mamavivo
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Sot2010 έγραψε:
mamavivo έγραψε:

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ?
ΜΙΣΚΙ ΜΟΥΣΚΑ ? Very Happy Very Happy

Scooter με τη φατσούλα του Miky mouse μπροστά! Το μίσκα μούσκα το λέει ο Micky mouse στα παιδικά...(κι εγώ απο το ξαδερφάκι μου το άκουσα, δεν το ήξερα). Very Happy Very Happy Very Happy [/quote]
ηλεκτρικο σκουτερακι?
ποσο ειναι ο μικρος ρε doc?καθετε?ειναι καλο δλδ?

Sot2010

Sot2010
mamavivo έγραψε:
ηλεκτρικο σκουτερακι?
ποσο ειναι ο μικρος ρε doc?καθετε?ειναι καλο δλδ?

Ναι. Έχει μπαταρία κάτω απο τη σέλα, τη φορτίζεις για κανα 8 ωρο και μετά κάθεται ο μάγκας και πατάει το γκάζι που βρίσκεται κάτω, στο δεξί του πατουσάκι. Απλά δεν μπορεί ακόμα να στρίψει, οπότε θέλει βοήθεια απο εμάς.
Είναι πολύ ωραίο και θέλω να το πάρουμε και έξω καμιά μέρα γιατί δε λέει στο σπίτι.....

Sot2010

Sot2010
Κοριτσάκια μου καλή Ανάσταση, καλό Πάσχα, να περάσετε τέλεια και να διασκεδάσετε πολύ πολύ με τα ζουζουνάκια σας!!!

Σας φιλώ!!! ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #6 - Σελίδα 35 417472 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #6 - Σελίδα 35 417472 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #6 - Σελίδα 35 417472

mamavivo

mamavivo
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Sot2010 έγραψε:Κοριτσάκια μου καλή Ανάσταση, καλό Πάσχα, να περάσετε τέλεια και να διασκεδάσετε πολύ πολύ με τα ζουζουνάκια σας!!!

Σας φιλώ!!! ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #6 - Σελίδα 35 417472 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #6 - Σελίδα 35 417472 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #6 - Σελίδα 35 417472
γιατρε μου καλα να περασετε
σου ευχομαι Καλη Ανασταση Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy

Sot2010

Sot2010
mamavivo έγραψε:
Sot2010 έγραψε:Κοριτσάκια μου καλή Ανάσταση, καλό Πάσχα, να περάσετε τέλεια και να διασκεδάσετε πολύ πολύ με τα ζουζουνάκια σας!!!

γιατρε μου καλα να περασετε
σου ευχομαι Καλη Ανασταση Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy

Σ'ευχαριστώ πολύ Βιβίκο μου!!! ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #6 - Σελίδα 35 417472

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
σας διαβασα ολες και με συγκινησατε πολυ.αλλα δε μπορω να το δω ακομη τοσο θετικα ρε γαμωτο.λετε οτι φορουσατε και εσεις γυαλια αν τα εβαζε πιο μεγαλη δε θα ειχα τοσο προβλημα.αλλα τοσο μωρο να βαλει γυαλια;δε μπορω να καταλαβω πως θα την κανω να τα δεχτει τα γυαλια.συνεχεια μου ειπε βιβη να τα φοραει και τον ιουλιο επανεξεταση.ολοι μου ειπαν να παρω και δευτερη γνωμη αλλα αυτη η γιατρος ειναι κορυφη για παιδια .δε ξερω πραγματικα τι θα κανω.θα το συζητησω και μετην παιδιατρο και θα δω.σε ευχαριστω πολυ ολες .καλη ανασταση και καλο πασχα να εχετε.να χαιρεστε τις οικογενειες σας.φιλια

γεωργία02/07/10

γεωργία02/07/10
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
grammatiki έγραψε:κοριτσια τα νεα δεν ειναι και τοσο ευχαριστα τελικα για την μικρη μου.εχει 4 βαθμους υπερμετρωπια και θα πρεπει να βαλει αμεσα γυαλια.ειμαι να σκασω τοσο στενοχωρια δεν ειχα ποτε στη ζωη μου.τοσο μικρη να φορεσει γυαλια;και πως θα τα δεχτει;και τι γυαλια να βρω;και που;το πασχα μολις χαλασε για εμενα.

Τιτίκα μου, μόλις μπήκα και το διάβασα... κουκλίτσα μου μην στεναχωριέσαι... όλα καλά θα πάνε... ο γιατρός τι σου είπε... σίγουρα θα υπάρχει κάπου να κοιτάξεις για γυαλιά σε μικρά παιδάκια... όσο για το αν το δεχτεί... μόλις δει η μικρή ότι τα γυαλιά θα την βοηθάνε να βλέπει καλύτερα θα είναι μια χαρά... θα της λέτε και εσείς πόσο όμορφη είναι και άλλα τέτοια και πόσο όμορφα μάτια έχει για αυτό θα πρέπει να βλέπει καλά και να φοράει τα γυαλάκια της για να το βλέπουν και οι άλλοι... καταλαβαίνω την στεναχώρια σου... Crying or Very sad αλλά μην αφήσεις να την καταλάβει και η μικρή... σκέψου θετικά ότι το καταλάβατε νωρίς και η μικρή σου δεν θα ταλαιπωρείται τώρα με τα ματάκια της... εξάλλου αν φοράει τα γυαλάκια της θα είναι μια χαρά... ευχομαι όλα να πάνε όπως τα θέλεις... να μου την φιλήσεις την ζουζούνα την τσαχπίνα με το μαθηματικό μυαλό... Wink

γεωργία02/07/10

γεωργία02/07/10
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
mangio έγραψε:
αλικακι έγραψε:
χαχαχα!!!!Όχι,δεν φεύγω!!Το μωρό μου κοιμάται ακόμη...
Σε ευχαριστώ για τις ευχές και ανταποδίδω!!!!
Κέρκυρα,Κέρκυραααα με το ποντηκονήσιιιιιιι,λαλαλα!!!!!!

Αχ κερκυρα, τι ωραια που θα ειναι!!!!
Εδωσα του μικρου σοκοφρετα μικρη και ολο λεει :ταλλη ταλλη ταλλη!!!!Πειραζει μωρε να του δωσω κι αλλη??Δεν ετρωγε και αυτες τις μερες, αδυνατισε, ηταν που ηταν!![/quote]

Μάλλον είναι αργά για να σου απαντήσω... αλλά θα το δεις όταν μπορέσεις και θα μου πεις... τα μινι σοκοφρετάκια του δίνω και εγώ εδώ και λίγο καιρό αλλά μια φορά στο τόσο και μόνο ένα... δεν πιστεύω όμως να περάζει να του δωσεις μια φορά λίγο παραπάνω.. απλά να ξέρεις ότι οι συνέπειες της ζάχαρης είναι απίστευτος ταλιμπανισμός... Wink

γεωργία02/07/10

γεωργία02/07/10
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Λοιπόν Τιτίκα μόλις μίλησα με τον άντρα μου για τις τιμές στα γυαλιά... δούλευε σε μια από τις μεγαλύτερες αντιπροσωπείες χονδρικής οπτικών... τότε είχα πάθει σοκ με το πόσο τους κόστιζε η αγορά το κόψιμο και ο σκελετός είτε σε γυαλιά οράσεως είτε σε ηλίου, μιλάμε οποιοδήποτε μοντέλο δεν ξεπερνούσε σε κόστος τα 40 ευρώ... οι φακοί έκαναν κάτι λεπτά με μερικά ευρώ να αγοραστούν, μετά η επεξεργασία ήταν θέμα παροχης υπηρεσιών, και την βαρούσαν στο κεφάλι... αλλά όλοι οι σκελετοί δεν κόστιζαν πάνω από 20-30 ευρώ ο πιο ακριβός...
Στην περίπτωση σου στην αγορά τα παιδικά γυαλιά κοστίζουν εκεί γύρω στα 200 με 300 ευρώ άλλες φορές και περισσότερο... ο Αλέξης είπε ότι η επεξεργασία σου φακού για υπερμετροπία είναι πιο λεπτοδουλειά άρα μπορεί να σε πατήσουν...
Και εδώ έρχομαι να σου πω το εξής έχω πλέον πελάτη έναν παλιό συνάδελφο του Αλέξη που τώρα δουλεύει σαν αντιπρόσωπος της εταιρίας, για να βρίσκει μαγαζιά με λιανική... αλλά... κατεβαίνει Αθήνα θα του πω αν θέλεις νασυναντηθείτε να σου φέρει καταλόγους.. να σου ετοιμάσει τα γυαλιά και να σου τα στείλει... αν θυμαμαι καλά ο άντρας μου ήταν κάθε μέρα σε μεταφορικές και ΚΤΕΛ για να στέλνει γυαλιά σε όλη την Ελλάδα... και το πιο τέλειο από όλα δεν θα σου κοστίσει πιο πολύ από 150 ευρω... εννοείται ότι ισχύουν και οι συνταγές, αν σου έχει γράψει ο γιατρός... εγώ θυμάμαι όταν δούλευε ο Αλέξης είχε κάνει όλη η οικογένεια γυαλιά εκεί... αν σε ενδιαφέρει πες μου... Wink

happiness

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
grammatiki έγραψε:κοριτσια τα νεα δεν ειναι και τοσο ευχαριστα τελικα για την μικρη μου.εχει 4 βαθμους υπερμετρωπια και θα πρεπει να βαλει αμεσα γυαλια.ειμαι να σκασω τοσο στενοχωρια δεν ειχα ποτε στη ζωη μου.τοσο μικρη να φορεσει γυαλια;και πως θα τα δεχτει;και τι γυαλια να βρω;και που;το πασχα μολις χαλασε για εμενα.
ξερω οτι ειναι δυσκολο για σενα ομως δεν πρεπει να καταλαβει το μωρακι σου πως νοιωθεις....
καλυτερα ομως που το ανακαλυψατε ετσι νωρις γιατι δεν θα ταλαιπωρει η μικρουλα σου τα ματακια της...
κι εγω θελω να παω τον δικο μου γιατι κι εγω εχω μυωπια και ο συζυξ ..οποτε καποια στιγμη γυρω στα 2 θα παμε για ελεγχο
βεβαια θα σου ελεγα να παρεις και μια δευτερη γνωμη...συζητα το και με παιδιατρο να δουμε τι θα πει

happiness

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
grammatiki έγραψε:
mommy12585 έγραψε:
grammatiki έγραψε:
mommy12585 έγραψε:

Κρίμα Τιτίκα μου, υπερμετρωπία?Πως προκλήθηκε αυτό στη μικρή σου??? Θεραπεύεται? Γυαλιά θα βρεις μην ανησυχείς, φαντάζομαι αυτά που δένουν μέχρι πίσω στο κεφάλι, αλλά και πάλι όντως πως θα τα δεχτεί η μικρή σου??

κατα πασα πιθανοτητα μου ειπε κληρονομικο δε γινεται απο κατι αλλο.ναι σαν αυτη που φορανε στην κολυμβηση με το λαστιχο γυρω απο το κεφαλι αλλα δε ξερω πως θα την κανω να τα φοραει μονιμα.μου ειπε οτι μπορει να μειωθει μεχρι τα 12 της.αλλα και παλι θα φορεσει φακους αν θελει μεχρι τα 18 που αν θελει θα κανει λεηζερ.αυτα τα τοσο ευχαριστα συνεβησαν σημερα

Μη στεναχωριέσαι, καταλαβαίνω πως θα νιώθεις σίγουρα και εγώ θα είχα αγχωθεί και στεναχωρεθεί, απλά να σκέφτεσαι ότι δεν είναι δα και τόοοοοσο σοβαρό...πιθανόν να φύγει από μόνο του στην πορεία και να μη χρειαστεί τίποτα ούτε λειζερ ούτε φακοί....Φακούς μπορείς να της βάλεις από τώρα??γιατί τα γυαλιά όντως με προβληματίζουν πως θα τα δεχτεί...

οχι μετα τα 13 φακοι επαφης.εγω σκεφτομαι οτι θα την κοροιδευουν ολοι με τα γυαλια και δε ξερω πως θα το δεχτει αυτο.γενικα σκεφτομαι να την πηγαινω βολτα και να λενε ολοι αχου τοσο μικρο και φοραει γυαλια;ολα αυτα σκεφτομαι και εχει θολωσει το μυαλο μου.
αυτο μην το ξαναπεις εχω δει πολλες φορες μωρακια να φορανε γυαλακια...και σιγουρα αν εσυ νοιωθεις ασχημα ..θα νοιωθει και το μωρακι σου...μην της το περνας αυτο το συναισθημα,πιστευω οτι οι περισσοτεροι ανθρωποι φορανε γυαλια...κι εμενα ο μικρος σιγουρα θα βαλει εχουμε σχεδον ολοι στην οικογενεια μυωπια,εγω ,ο αντρας μου, ο κουνιαδος μου...κτλ...κτλ

happiness

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
κοριτσακια μου χθες εβαψα τα αυγα,εφτιαξα και τα τσουρεκακια μου..(ανυπομονω να τα δοκιμασω,το σιγουρο ειναι οτι μου αρπαξαν λιγακι απ'εξω..γκρρρρρρρρρρ)
ο μικρος εχει χαλασει τελειως το προγραμμα του τις τελευταιες μερες με την εκκλησια...καθε βραδυ παει 12 για να κοιμηθει....
δεν ξερω και τι να κανω την ανασταση....μου τη σπαει και η πεθερα που θελει να παμε να φαμε μετα εκει,της ειπα βεβαια οτι δεν γινεται....πως θα παμε ???τι ωρα θα τον βαλω για υπνο???ηδη το 12:30 μου φαινεται αργα....λεω να παμε στην ανασταση και μετα να γυρισουμε και να τον βαλω για υπνο...
και μια ασχετη ερωτηση....τους αφηνετε να βλεπουν καθολου παιδικα??
εγω καθε μερα το πρωϊ του βαζω και βλεπει μικυ...(περιπου 30 λεπτα) και καμια φορα το απογευμα...λετε να κανω βλακεια???
αν δεν σας πετυχω να ευχηθω Καλή ανασταση!!! θα προσπαθησω να ξαναμπω...φιλακια

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 35 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 19 ... 34, 35, 36 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | Πολιτισμός | Childhood, Family | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις