Καλησπέρα στις όμορφες μανούλες!!!
Mangio μου σ' ευχαριστώ πολύ!!! Και τουρτίτσα επίσης, μου ξέφυγε καμιά κοπέλα;
Ναι, ήταν φοβερό το συναίσθημα που με πλυμμήρισε όταν ακούσαμε καρδούλα, με την ευκαιρία να πω ότι ήταν πιο χαμηλοί οι σφυγμοί απ' ότι ήταν στης Δανάης, λέτε να πάμε για το γιο;
- αλλά θα σας εξομολογηθώ κάτι κι ελπίζω να μη με κράξετε δηλαδή. Την πρώτη φορά ήταν κάτι το πρωτόγνωρο, δεν ήταν έτσι τώρα. Τώρα ήταν λιγότερο πρωτόγνωρο, λιγότερο το σοκ αλλά ήταν πολύ πιο γλυκό το συναίσθημα. Ελπίζω όλο αυτό να μη σημαίνει ότι δε θα νιώσω για αυτό το μωράκι όσα ένιωσα και για τη Δανάη...
Πάντως, εύχομαι να το ξαναζήσετε όλες σας, ακόμα κι εσείς που δε θέλετε!
Αξίζει λέμεεεεεεε!
Βιβήκο μου συγχαρητήρια, τυχερή βλέπω!
Άντε να το στρώσεις το παλικαράκι σου, κουνημένες τις βλέπω τις φωτο, χαχαχα! Στο τέλος προετοιμάσου και για το ενδεχόμενο να βγεις μόνη σου!
Όσο για το βυζί, μόνο όταν γέννησα έλεγε πραγματικά, αλλά τότε δεν έλεγε καθόλου η κοιλιά, τι να το κάνεις! Κι εγώ τρώω πολύ κοτόπουλο, το παλεύω δηλαδή, αλλά τίποτα... Τώρα πάλι σταδιακά έχει αρχίσει να "φτιάχνει", χαχα!
Με τις π@π@ριες που γράψατε (άντε, ας κλέψω της Τιτίκας μας την "έκφραση"
) το έχασα το νόημα, είναι καλά τα ζουζούνια σας; Το αλικάκι μας χάθηκε, φοβάμαι πως θα ταλαιπωρείται ο γαμπρούλης
Άντε αλικάκι μου για παρηγοριά θα σου πω ότι έχουμε κι εμείς ιωσούλα τελικά...
Όλο το χειμώνα τη βγάλαμε καθαρή και τώρα στον Απρίλη την πατήσαμε! Αυτός ο Ορφέας θα φταίει (ένα -κατά ομολογία της μαμάς μου που πηγαίνει τη μικρή στην πλατεία- πανέμορφο αγοράκι ένα χρόνο μεγαλύτερο, το οποίο έχει γνωριστεί με τη Δανάη και κάνουν παρεάκι λέει... να ανησυχώ;;;
ή η ξαδερφούλα της που πηγαίνει και παιδικό να την κόλλησε;
Πάντως, σήμερα ο βήχας τελικά χειροτέρευσε, δεν ήταν πια ο αθώος, αλλά ήταν πιο βαθύς και είχε φλέμα...
Πήρα την παιδίατρο και μας είπε είναι ιωσούλα και γι αυτό κρατάει και τόσες μέρες. Αλλά αν χειροτερεύσει κι άλλο η μικρή θα την πάω να τη δει.
Mommy, εσύ έγραψες ότι πήγατε σ' ένα μεγάλο πάρκο στο Ίλιον; Μήπως λέτε για το περιβαλλοντικό πάρκο Αντώνη Τρίτση; Που έχει και τη λίμνη; Γιατί εκεί έχω πάει άπειρες φορές, μάλιστα παλιότερα πήγαινα και έτρεχα τακτικά... Είναι ωραία και για τα παιδιά, αρκεί να προσέχεις μη σου πέσουν σε καμιά λίμνη ή στο ποταμάκι, χεχε! Έχει και τις πάπιες που τρελλαίνεται η μικρή, άντε με ξεσήκωσες τώρα και είναι και αρρωστούλα η κακομοίρα. Αν και θα χαλάσει τώρα ο καιρός...
Mangioula πώς την παλεύεις μονάχους-μονάχους;
Πάπαπα, τεκνατζούδες μου εσείς! Εγώ είμαι μικρότερη 6 χρόνια, οπότε είμαι νινί μπρε!
Ναι, έχουν χαθεί κάποιες κοπέλες, αλλά δε νομίζω ότι φταίνε τα κορίτσια εδώ, χαχαχα!
Λοιπόν, σας αφήνω και πάω να κάνω παρέα στις... ανακατωσούρες μου!
(τη μικρή πάλι που την πλησιάζω κι ενώ έχει ίωση; Και που ο ντοκτ μου έθεσε ρητά να προσέχω μην κολλήσω ίωση μέχρι το τέλος του 1ου τριμήνου...
)
Καλή συνέχεια να έχετε!