Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
614 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 614 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 11 ... 18, 19, 20 ... 29 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 19 από 40]

mamavivo

mamavivo
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
grammatiki έγραψε:
mamavivo έγραψε:
grammatiki έγραψε:
mamavivo έγραψε:οχι πολυ αλλα ειναι αβυζες σε σχεση με εμενα και συνηθως δεν μου μπαινουν πανω τα ρουχα τους.
μα και αυτες καθολου κοτοπουλο δεν τρωνεεεεεεεεεεεεεεεεε Very Happy Very Happy Very Happy
το θεμα μου βασικα ειναι να μην κοιμηθει ο Διονυσης ή μην αρχισει την γκρινια .θα ξαναμιλησω με την καλλιοπη και θα δω

ειναι ενα θεμα το βυζι αλλα και εγω που τρωω κοτοπουλο δεν βλεπω αποτελεσματα. Very Happy τον διονυση γιατι να τον παρεις μαζι;ειναι απαραιτητο να φωτογραφηθει και αυτος;
οχι δεν ειναι απαραιτητο αλλα θελω να φωτογραφηθουμε μαζι ...τι πιο ωραιο με το παιζακι μουυυυυ ...αλλιως τι νοημα θα εχει?

ναι σωστο και αυτο απλα δε γινεται να στον φερει καποιον μετα γιατια θα ταλαιπωρηθει μωρε το καημενο
οχι δυστυχως.
εχει η καλλιοπη εκει πολλα παιχνιδια γιατι θα ειναι και η κορη της 2 χρονων και μου ειπε οτι θα παιξουν εκει .θα το σκεφτω παντως .γιατι ειναι αγχος αυτο .

mangio

mangio
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Κοριτσοπουλα τι κάνετε??Παλι τρεχετε!!!
Γραφω και γω βιαστικα. σε λιγο ερχεται το ξυπνημα του μωρου, να προλαβω!!!
Τρελομαμα συγχαρητηρια ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #6 - Σελίδα 19 215994 !!!!Με το καλο!!
Βιβη. αντε παλι αντε παλι!!!Και εισαι και συ τεκνατζου!!να πας κυρια μου να γραψεις στο φεις, εκει ειναι η κατηγορια μας Razz !!Και μαλιστα εσυ εισαι περισσοτερο απο ολες χιχι!!Εγω ριχνω ενα 6μηνο σχεδον, τωρα νιωθω καλυτερα LaughingΑντε καλη φωτογραφηφη ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #6 - Σελίδα 19 272517 !!Να δουμε κ μεις ομως φωτο ε??
Ανιμπαλ, τα 45,5 κιλα ασχολιαστα Very Happy !!!!
Τιτκα, ημουν σταθερη στα 50 κιλα για καποια χρονια και μου κακοφαινεται τωρα, αρα ας ημουν κ τωρα λιγοτερο κι ας ειχα κοκκαλακια να περισσευουν!!
Ανα, κοιτα τη μικρη ομως ε??Αγαπησε πολυ τη γιαγια, κι ας μην την βλεπει συχνα!
Αλικακι, πού εισαι οεο??Ελπιζω καλα ο υιος!
Ναι, και το λενακι82 εχει χαθει και η Αναστασια που περιμενει μωρο!
Η Αντζι κανει επιλεκτικες εμφανισεις καλεRazz !!!Που εισαι συ?Αντε. ελα λιγο και εδω!!
Κοριτσια, θα παω μετα κεντρο να ψωνισω των παιδων στο σχολειο, θα εχει η πεθερα το μικρο!ουαου!!κανω μονη μου βολτα ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #6 - Σελίδα 19 215994 (για δουλεια παλι ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #6 - Σελίδα 19 328109 )
Σας αφηνω να ετοιμαστω μεχρι να ακουσω τη γνωριμη γλυκια φωνουλα!!

crazymommy

crazymommy
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλησπέρα στις όμορφες μανούλες!!!
Mangio μου σ' ευχαριστώ πολύ!!! Και τουρτίτσα επίσης, μου ξέφυγε καμιά κοπέλα; Rolling Eyes
Ναι, ήταν φοβερό το συναίσθημα που με πλυμμήρισε όταν ακούσαμε καρδούλα, με την ευκαιρία να πω ότι ήταν πιο χαμηλοί οι σφυγμοί απ' ότι ήταν στης Δανάης, λέτε να πάμε για το γιο; Razz - αλλά θα σας εξομολογηθώ κάτι κι ελπίζω να μη με κράξετε δηλαδή. Την πρώτη φορά ήταν κάτι το πρωτόγνωρο, δεν ήταν έτσι τώρα. Τώρα ήταν λιγότερο πρωτόγνωρο, λιγότερο το σοκ αλλά ήταν πολύ πιο γλυκό το συναίσθημα. Ελπίζω όλο αυτό να μη σημαίνει ότι δε θα νιώσω για αυτό το μωράκι όσα ένιωσα και για τη Δανάη... Rolling Eyes Πάντως, εύχομαι να το ξαναζήσετε όλες σας, ακόμα κι εσείς που δε θέλετε! Razz Αξίζει λέμεεεεεεε!

Βιβήκο μου συγχαρητήρια, τυχερή βλέπω! Razz Άντε να το στρώσεις το παλικαράκι σου, κουνημένες τις βλέπω τις φωτο, χαχαχα! Στο τέλος προετοιμάσου και για το ενδεχόμενο να βγεις μόνη σου! Wink
Όσο για το βυζί, μόνο όταν γέννησα έλεγε πραγματικά, αλλά τότε δεν έλεγε καθόλου η κοιλιά, τι να το κάνεις! Κι εγώ τρώω πολύ κοτόπουλο, το παλεύω δηλαδή, αλλά τίποτα... Τώρα πάλι σταδιακά έχει αρχίσει να "φτιάχνει", χαχα!

Με τις π@π@ριες που γράψατε (άντε, ας κλέψω της Τιτίκας μας την "έκφραση" Razz ) το έχασα το νόημα, είναι καλά τα ζουζούνια σας; Το αλικάκι μας χάθηκε, φοβάμαι πως θα ταλαιπωρείται ο γαμπρούλης Crying or Very sad Άντε αλικάκι μου για παρηγοριά θα σου πω ότι έχουμε κι εμείς ιωσούλα τελικά... Mad Όλο το χειμώνα τη βγάλαμε καθαρή και τώρα στον Απρίλη την πατήσαμε! Αυτός ο Ορφέας θα φταίει (ένα -κατά ομολογία της μαμάς μου που πηγαίνει τη μικρή στην πλατεία- πανέμορφο αγοράκι ένα χρόνο μεγαλύτερο, το οποίο έχει γνωριστεί με τη Δανάη και κάνουν παρεάκι λέει... να ανησυχώ;;;Wink ή η ξαδερφούλα της που πηγαίνει και παιδικό να την κόλλησε; Rolling Eyes Πάντως, σήμερα ο βήχας τελικά χειροτέρευσε, δεν ήταν πια ο αθώος, αλλά ήταν πιο βαθύς και είχε φλέμα... ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #6 - Σελίδα 19 534787 Πήρα την παιδίατρο και μας είπε είναι ιωσούλα και γι αυτό κρατάει και τόσες μέρες. Αλλά αν χειροτερεύσει κι άλλο η μικρή θα την πάω να τη δει.

Mommy, εσύ έγραψες ότι πήγατε σ' ένα μεγάλο πάρκο στο Ίλιον; Μήπως λέτε για το περιβαλλοντικό πάρκο Αντώνη Τρίτση; Που έχει και τη λίμνη; Γιατί εκεί έχω πάει άπειρες φορές, μάλιστα παλιότερα πήγαινα και έτρεχα τακτικά... Είναι ωραία και για τα παιδιά, αρκεί να προσέχεις μη σου πέσουν σε καμιά λίμνη ή στο ποταμάκι, χεχε! Έχει και τις πάπιες που τρελλαίνεται η μικρή, άντε με ξεσήκωσες τώρα και είναι και αρρωστούλα η κακομοίρα. Αν και θα χαλάσει τώρα ο καιρός...

Mangioula πώς την παλεύεις μονάχους-μονάχους;

Πάπαπα, τεκνατζούδες μου εσείς! Εγώ είμαι μικρότερη 6 χρόνια, οπότε είμαι νινί μπρε! Razz

Ναι, έχουν χαθεί κάποιες κοπέλες, αλλά δε νομίζω ότι φταίνε τα κορίτσια εδώ, χαχαχα!
Λοιπόν, σας αφήνω και πάω να κάνω παρέα στις... ανακατωσούρες μου! Mad (τη μικρή πάλι που την πλησιάζω κι ενώ έχει ίωση; Και που ο ντοκτ μου έθεσε ρητά να προσέχω μην κολλήσω ίωση μέχρι το τέλος του 1ου τριμήνου... ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #6 - Σελίδα 19 534787 )

Καλή συνέχεια να έχετε! ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #6 - Σελίδα 19 417472

γεωργία02/07/10

γεωργία02/07/10
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
mamavivo έγραψε:
τουρτιτσα έγραψε:
γεωργία02/07/10 έγραψε:Είναι και πολλά ζωη να έχετε...
Λοιπόν...
Τρελομάνα μου, μπράβο που είσθε στην ανάρωση, περαστικά σας... και εγώ στο 1ο τρίμηνο ήμουν χάλια, αλλά μόνο μέχρι το μεσημέρι εξού και τα 18+ στην εγκυμοσύνη... άντε να πάνε όλα καλά με το σποράκι σας και να μας πεις τα ευχάριστα και την ΠΗΤ... σε φιλώ διπλά εσένα...
Αλικάκι... αμυγδαλές τελικά... σας έδωσε αντιβίωση? εμείς στην φαρυγγοαμυγδαλίτιδα είχαμε πάρει θυμάμαι... περαστικά στο μαναράκι σου, άντε μπήκες και εσύ στο κλαμπ των νοσοκόμων... η πείρα βοηθάει...
Hapiness το ίδιο θέμα με εσένα έχει και η αδερφή μου που ο μικρός είναι 15 μηνών, και θα σου πω αυτό που της είπα... "Ευτυχισμένη μαμά έχει και ευτυχισμένο παιδί", αν σε ξεκουράζει να τον ταίζεις και αυτός κοιμάται κατευθείαν, μην κόβεις το γάλα.. αν δεν έχετε πρόβλημα βάρους... ή άλλη εντολή γιατρού κάνε αυτό που σας βολεύει και τους δυο, κάθε οικογένεια είναι διαφορετική... ΟΚ υπάρχουν κάποιοι κανόνες, αλλά τις ισορροπίες τις βρισκουμε μόνοι μας... Smile
Annidal μου έχετε θέμα με το μπάνιο ε??? τι να σου πω πάρτο με το καλό, αν του πάρεις ένα παιχνιδάκι που του αρέσει και του πεις ότι με αυτό παίζουμε μόνο στο νερό αλλά όχι πολύ ώρα γιατι χαλάει??? λες να καταλάβει το είδα πολύ λεκτικό το μικράκι σου... Εμείς πάντως αυτή την φάση δεν την έχουμε περάσει ακόμα... λατρεύουμε το νερό είτε σε μπανιέρα, είτε σε κουβά είτε σε κουπάκι είτε σε ποτήρι, φτάνει να μπορούμε να το λουστούμε και να πλατσουρίσουμε... Twisted Evil
Τιτίκα... περαστικά σας κουκλίτσα μου, να κάνω και εγώ την διάγνωση μου και να ψηφίσω στο γκάλοπ... δοντάκι ή κοιλιά... εγώ μετά από αυτό που πέρασα θα πω κοιλιά... βέβαια ο μικρός εμένα ποτέ δεν είχε σε κανένα δοντάκι πρόβλημα τόσο μεγάλο, αλλά επείδη θυμάμαι ΠΟΛΥ ΚΑΛΆ τους κολικούς... ψηφίζω κοιλιά...
Βιβήκα ακόμα γελάω... μα χώμα... να προσέχω δηλαδη γιατί τα δικά μας τα σκαρφίζονται και όλα μαζί... επίσης όπως είπα εγώ σε πέρασα ξεκίνησα από 69 κιλά στην εγκυμοσύνη και +18 ξέρεις πρόσθεσή??? ειδικά στην φώτο στο fb είμαι στον 8ο και είμαι σίγουρα στα 80κιλά... τώρα είμαι 68... αλλά Βιβήκα μου εγώ το έκοψα το βραδινό... άρα και εσύ μπρορείς... επίσης έλα να σου κολλήσω γαστρεντερίτιδα, χάνεις 3 κιλα αμέσως... Wink
Mangio μου, μοναχούλα θα την περάσεις... υπομονή κουκλίτσα τουλάχιστον είχατε ωραίο σ/κ... α!

Τα φιλιά μου σε όλες... δεν ξέχασα καμία ε? καληνύχτα... [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
γεωργια μου μαλλον εννοεις το δικο μου το παιδακι εκτος αν εχει και της ανιμπαλ το μικρο θεμα με το μπανιο.το νερο το αγαπαει πολυ απλα δεν το θελει στο κεφαλι.
σε συγχωρω παντως για το λαθος,αλλα να μην ξαναγινει. Very Happy
αχαχχαχα τουρτιτσααααααααααα αχχαχαχχαχχαχαχαχαχχα
και μενα ο διονυσης ολο λουζετε με οτι βρει υγρο ...ελεος.
παιρνει το νερο του κανει οτι πινει και μετα ποτιζετε!! Very Happy Very Happy εχουμε παθος με το νερο καθοτι ΔΥΤΗΣ Very Happy Very Happy Very Happy

Όχι που τα δικά μας θα διαφέρανε σε αυτό... έτσι και εμείς, το πιάνουμε βάζουμε χεράκι, να δουμέ αν είναι υγρό, μετάβάζουμε στοματάκι να δούμε αν είναι νερό και στο τέλος κάνουμε μπανάκι... σε κλάσματα δευτερολέπτου όλα αυτά... ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #6 - Σελίδα 19 585182

mamavivo

mamavivo
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
γεωργία02/07/10 έγραψε:
mamavivo έγραψε:
τουρτιτσα έγραψε:
γεωργία02/07/10 έγραψε:Είναι και πολλά ζωη να έχετε...
Λοιπόν...
Τρελομάνα μου, μπράβο που είσθε στην ανάρωση, περαστικά σας... και εγώ στο 1ο τρίμηνο ήμουν χάλια, αλλά μόνο μέχρι το μεσημέρι εξού και τα 18+ στην εγκυμοσύνη... άντε να πάνε όλα καλά με το σποράκι σας και να μας πεις τα ευχάριστα και την ΠΗΤ... σε φιλώ διπλά εσένα...
Αλικάκι... αμυγδαλές τελικά... σας έδωσε αντιβίωση? εμείς στην φαρυγγοαμυγδαλίτιδα είχαμε πάρει θυμάμαι... περαστικά στο μαναράκι σου, άντε μπήκες και εσύ στο κλαμπ των νοσοκόμων... η πείρα βοηθάει...
Hapiness το ίδιο θέμα με εσένα έχει και η αδερφή μου που ο μικρός είναι 15 μηνών, και θα σου πω αυτό που της είπα... "Ευτυχισμένη μαμά έχει και ευτυχισμένο παιδί", αν σε ξεκουράζει να τον ταίζεις και αυτός κοιμάται κατευθείαν, μην κόβεις το γάλα.. αν δεν έχετε πρόβλημα βάρους... ή άλλη εντολή γιατρού κάνε αυτό που σας βολεύει και τους δυο, κάθε οικογένεια είναι διαφορετική... ΟΚ υπάρχουν κάποιοι κανόνες, αλλά τις ισορροπίες τις βρισκουμε μόνοι μας... Smile
Annidal μου έχετε θέμα με το μπάνιο ε??? τι να σου πω πάρτο με το καλό, αν του πάρεις ένα παιχνιδάκι που του αρέσει και του πεις ότι με αυτό παίζουμε μόνο στο νερό αλλά όχι πολύ ώρα γιατι χαλάει??? λες να καταλάβει το είδα πολύ λεκτικό το μικράκι σου... Εμείς πάντως αυτή την φάση δεν την έχουμε περάσει ακόμα... λατρεύουμε το νερό είτε σε μπανιέρα, είτε σε κουβά είτε σε κουπάκι είτε σε ποτήρι, φτάνει να μπορούμε να το λουστούμε και να πλατσουρίσουμε... Twisted Evil
Τιτίκα... περαστικά σας κουκλίτσα μου, να κάνω και εγώ την διάγνωση μου και να ψηφίσω στο γκάλοπ... δοντάκι ή κοιλιά... εγώ μετά από αυτό που πέρασα θα πω κοιλιά... βέβαια ο μικρός εμένα ποτέ δεν είχε σε κανένα δοντάκι πρόβλημα τόσο μεγάλο, αλλά επείδη θυμάμαι ΠΟΛΥ ΚΑΛΆ τους κολικούς... ψηφίζω κοιλιά...
Βιβήκα ακόμα γελάω... μα χώμα... να προσέχω δηλαδη γιατί τα δικά μας τα σκαρφίζονται και όλα μαζί... επίσης όπως είπα εγώ σε πέρασα ξεκίνησα από 69 κιλά στην εγκυμοσύνη και +18 ξέρεις πρόσθεσή??? ειδικά στην φώτο στο fb είμαι στον 8ο και είμαι σίγουρα στα 80κιλά... τώρα είμαι 68... αλλά Βιβήκα μου εγώ το έκοψα το βραδινό... άρα και εσύ μπρορείς... επίσης έλα να σου κολλήσω γαστρεντερίτιδα, χάνεις 3 κιλα αμέσως... Wink
Mangio μου, μοναχούλα θα την περάσεις... υπομονή κουκλίτσα τουλάχιστον είχατε ωραίο σ/κ... α!

Τα φιλιά μου σε όλες... δεν ξέχασα καμία ε? καληνύχτα... [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
γεωργια μου μαλλον εννοεις το δικο μου το παιδακι εκτος αν εχει και της ανιμπαλ το μικρο θεμα με το μπανιο.το νερο το αγαπαει πολυ απλα δεν το θελει στο κεφαλι.
σε συγχωρω παντως για το λαθος,αλλα να μην ξαναγινει. Very Happy
αχαχχαχα τουρτιτσααααααααααα αχχαχαχχαχχαχαχαχαχχα
και μενα ο διονυσης ολο λουζετε με οτι βρει υγρο ...ελεος.
παιρνει το νερο του κανει οτι πινει και μετα ποτιζετε!! Very Happy Very Happy εχουμε παθος με το νερο καθοτι ΔΥΤΗΣ Very Happy Very Happy Very Happy

Όχι που τα δικά μας θα διαφέρανε σε αυτό... έτσι και εμείς, το πιάνουμε βάζουμε χεράκι, να δουμέ αν είναι υγρό, μετάβάζουμε στοματάκι να δούμε αν είναι νερό και στο τέλος κάνουμε μπανάκι... σε κλάσματα δευτερολέπτου όλα αυτά... ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #6 - Σελίδα 19 585182
ΑΧΑΧΧΑΧΧΑΑΑΧΧΑΧΧΑΧΑ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #6 - Σελίδα 19 215994 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #6 - Σελίδα 19 215994 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #6 - Σελίδα 19 215994 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #6 - Σελίδα 19 215994 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #6 - Σελίδα 19 215994

γεωργία02/07/10

γεωργία02/07/10
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
τουρτιτσα έγραψε:
Sot2010 έγραψε:Πείτε και κανα όνομα σωστά σήμερα ρε ερωτευμένες! Αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy
καλα ντε μην βαρας.

Καλά σε έκανε... γαιτι εμένα απο τα μούτρα με πήρες... (αχ έλα Γεωργία μου λίγο να μαλλιοτραβηχτούμε που είμαι και μες τα νεύρα...... όχι ε??? καλά φίλες τότε... ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #6 - Σελίδα 19 893968

mamavivo

mamavivo
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
γεωργία02/07/10 έγραψε:
τουρτιτσα έγραψε:
Sot2010 έγραψε:Πείτε και κανα όνομα σωστά σήμερα ρε ερωτευμένες! Αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy
καλα ντε μην βαρας.

Καλά σε έκανε... γαιτι εμένα απο τα μούτρα με πήρες... (αχ έλα Γεωργία μου λίγο να μαλλιοτραβηχτούμε που είμαι και μες τα νεύρα...... όχι ε??? καλά φίλες τότε... ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #6 - Σελίδα 19 893968
γιατι εχεις νευρα κοπελιαα?
ο γαβριλακος τι κανει?
εσεις?καλυτερα ολοι?

γεωργία02/07/10

γεωργία02/07/10
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
mamavivo έγραψε:το αντρακι μου χτες εγινε 20 μηνων και 1 μερα σημεραααααααα
Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy
χτες ειχαμε μηνογενεθλεια...πηγαμε και τσαρκα.δεν φαγαμε χωμα.αλλα τν νυχτα παλι απο πανω μου...τι θα κανω?πως θα του το κοψω?

και εμείς χτες μηνογενέθλια αλλά 21 μηνών και 1 μέρα.... χαχαχχα
καλά και εσύ όλες οι κακές συνήθειες δεν κόβονται έτσι... να πω κάτι που μπορεί να είναι και χαζό... γιατί δεν βάζεις στην πόρτα του ένα καγκελάκι ΙΚΕΑ???? Να είσαι και σίγουρη την νύχτα μην σου σταμαήσει να έρχεται στο κεφάλι σου και αρχίσει να βολτάρει στο σπίτι????

γεωργία02/07/10

γεωργία02/07/10
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
mamavivo έγραψε:
γεωργία02/07/10 έγραψε:
τουρτιτσα έγραψε:
καλα ντε μην βαρας.

ο γαβριλακος τι κανει?
εσεις?καλυτερα ολοι?

Έχω νέυρα γιατι πάνω που μου είχε περάσει το στομάχι... με έπιασε πάλι και όλο το βράδυ είχα αναγούλες και σήμερα όλη μέρα από την μία να λυσάω στην πείνα και από την άλλη να μην κατεβαίνει τίποτα... είχα και του πού$#%$ την δουλειά .. άστα κουτουλούσα, ευτυχώς που ο ταλιμπάν την έπεσε νωρίς, είναι στην ανάρωση σήμερα δεν έκανε διάροια, αλλά είναι πτώμα κοιμήθηκε 5 ώρες στο γραφείο και γκρίνιαζε για ύπνο από τις 9 παρά... του άντρα μου του πονούσε όλη μέρα το στήθος, και πάνω που φοβήθηκε και είπε να κόψει το τσιγάρο, η γιατρός του είπε ότι είναι ο οισοφάγος από την ίωση και θα τον πάει έτσι 2 μέρες, άρα πάει το κόψιμο... πάντως εσύ μπράβο θηρίο... άντεξες χτές... Φτου σου κοριτσάρα μου... άντε να βγάλουμε κορμιά κολόνες να σκάσει η Τιτίκα... εσύ δίαιτα εγώ γαστρεντερίτιδα η σκιά μας θα μείνει... χιχιχιχι

mamavivo

mamavivo
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
γεωργία02/07/10 έγραψε:
mamavivo έγραψε:
γεωργία02/07/10 έγραψε:
τουρτιτσα έγραψε:
καλα ντε μην βαρας.

ο γαβριλακος τι κανει?
εσεις?καλυτερα ολοι?

Έχω νέυρα γιατι πάνω που μου είχε περάσει το στομάχι... με έπιασε πάλι και όλο το βράδυ είχα αναγούλες και σήμερα όλη μέρα από την μία να λυσάω στην πείνα και από την άλλη να μην κατεβαίνει τίποτα... είχα και του πού$#%$ την δουλειά .. άστα κουτουλούσα, ευτυχώς που ο ταλιμπάν την έπεσε νωρίς, είναι στην ανάρωση σήμερα δεν έκανε διάροια, αλλά είναι πτώμα κοιμήθηκε 5 ώρες στο γραφείο και γκρίνιαζε για ύπνο από τις 9 παρά... του άντρα μου του πονούσε όλη μέρα το στήθος, και πάνω που φοβήθηκε και είπε να κόψει το τσιγάρο, η γιατρός του είπε ότι είναι ο οισοφάγος από την ίωση και θα τον πάει έτσι 2 μέρες, άρα πάει το κόψιμο... πάντως εσύ μπράβο θηρίο... άντεξες χτές... Φτου σου κοριτσάρα μου... άντε να βγάλουμε κορμιά κολόνες να σκάσει η Τιτίκα... εσύ δίαιτα εγώ γαστρεντερίτιδα η σκιά μας θα μείνει... χιχιχιχι

αχχαχα α ρε go go ωραι ατα λες.κορμια λαμπαδααααααααα
το σκεφτηκα και εγω για το καγκελακι βασικα .θα το κοιταξωωω

γεωργία02/07/10

γεωργία02/07/10
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Sot2010 έγραψε:
grammatiki έγραψε:
ολα ωραια ειναι αλλα που χρημα για αυτα και το βασικοτερο που χρονος;

Εμείς κοριτσάρα μου έχουμε τους άντρες μας που δεν κάνουν ΤΙΠΟΤΑ και έτσι μας κρατάνε σε φόρμα! Ούτε γυμναστήρια χρειαζόμαστε, ούτε τίποτα!

Άντε ρε κορίτσια γαιτί άρχισα να ανησυχώ μην έπεσα στο site του καπιταλισμού και δεν με παίρνει... θα συμφωνήσω και με τις δύο, δεν παίζει φράγκο για γυμναστική εκτός σπιτιού... έτσι οι άντρες μας φροντίζουν για μας με τον έναν ή τον άλλο τρόπο.... Wink Wink Wink Wink Βιβήκα με πιάνεις????? άστα zumba mumba και βάλε κάτω το τεκνό να χάσεις και κανένα κιλό.... Γκόλφο μου.....

mamavivo

mamavivo
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
γεωργία02/07/10 έγραψε:
Sot2010 έγραψε:
grammatiki έγραψε:
ολα ωραια ειναι αλλα που χρημα για αυτα και το βασικοτερο που χρονος;

Εμείς κοριτσάρα μου έχουμε τους άντρες μας που δεν κάνουν ΤΙΠΟΤΑ και έτσι μας κρατάνε σε φόρμα! Ούτε γυμναστήρια χρειαζόμαστε, ούτε τίποτα!

Άντε ρε κορίτσια γαιτί άρχισα να ανησυχώ μην έπεσα στο site του καπιταλισμού και δεν με παίρνει... θα συμφωνήσω και με τις δύο, δεν παίζει φράγκο για γυμναστική εκτός σπιτιού... έτσι οι άντρες μας φροντίζουν για μας με τον έναν ή τον άλλο τρόπο.... Wink Wink Wink Wink Βιβήκα με πιάνεις????? άστα zumba mumba και βάλε κάτω το τεκνό να χάσεις και κανένα κιλό.... Γκόλφο μου.....
θα το κανω και αυτο...με πιανειιιιιιιιιιιιιιιιις????μολις βρεθω καποια στιγμη με τον συζυξ

γεωργία02/07/10

γεωργία02/07/10
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Βιβήκα μου αν δεν μπορεί να στον φέρει κάποιος μήπως μπορεί να έρθει κάποιος μαζί σου να προσέχει τον μικρό όσο ετοιμάζεσαι να έχεις και εσύ μια δεύτερη γνώμη για το αποτέλεσμα... πάρε καμιά αδερφή... επίσης επαιδή μου αρέσουν πολύ εμένα οι αλτέρνατιβ φωτος γιατί δεν ντύνεστε ασορτί με το Διονυσάκι, άσπρο Τ-σερτ και μπουτζίν, ή στα μαύρα και οι δύο, ή άλλο χρώμα... άλλα λίγο πολύ κατάλαβες το κόνσεπτ... επειδή δεν είμαι και εγώ του φορέματος, λέω να βάλετε κάτι απλό για να πέσουν τα βλέματα πάνω σας και όχι στα ρούχα... επίσης θα είναι πιο οικείο και στους δύο και σίγουρα θα φανεί αυτό...

γεωργία02/07/10

γεωργία02/07/10
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Επίσης κλείνοντας να πω πόσο χαρούμενη είμαι τρελομάνα μου που ακούσατε καρδούλα... άντε να ηρεμήσεις λίγο και εσύ... επίσης ξέχασα να σε ρωτήσω τι σου είπε ο γιατρός για το ταξίδι με το αεροπλάνο??? εύχομαι μια τέλεια εγκυμοσύνη... αλήθεια εσύ δεν μας είπες τι θέλεις αγοράκι ή κοριτσάκι???? Τα φιλιά μου σε όλη την οικογένεια...

Και στις υπόλοιπες κορίτσια καληνύχτα τα λέμε άυριο... αλικάκι ελπίζω να είσθε καλά και ας απουσιάζεις... περαστικά σε όλα τα αρρωστούλια... τα φιλιά μου... ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #6 - Σελίδα 19 417472 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #6 - Σελίδα 19 417472 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #6 - Σελίδα 19 417472

happiness

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
καλησπερα κοριτσαρες μου...διαβασα τα μισα απο αυτα που γραψατε,θα απαντησω και μετα θα διαβασω και τα υπολοιπα γιατι ειμαι σιγουρη μεχρι να διαβασω ολες τις σελιδες θα εχω ξεχασει τα μισα
crazymommy ευχαριστα τα νεα,ευχομαι ενα υγιεστατο μωρακι κοριτσακι μου...!!!
επισης βαλτε και εμενα στις τεκνοτζουδες ....8 χρονια μεγαλυτερη ειμαι
grammatiki ειδες δοντακια ειναι ευτυχως...
οσο για τα κιλα εγω προσφερω 5 σε οποια τα θελει...ξεκινησα την εγκυμοσυνη 60...εφτασα στα 72 και τωρα ειμαι 58-59...εμενα το προβλημα ειναι στα ψωμακια...αλλα 5κιλακια μειον ειναι το ιδανικο βαρος για μενα...πως ομως θα τα χασω,βεβαια τελευταια το εχω ριξει στο περπατημα

happiness

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
επισης να σας ευχαριστησω για τις απαντησεις σας...κι εγω αποφασισα πως αν ξυπναει και θελει γαλα θα του δινω...
επισης να κανω αλλη μια ερωτηση...τι ωρα τα βαζετε για υπνο το μεσημερι?...εγω συνηθως κατα τις 1 ...

τουρτιτσα

τουρτιτσα
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
happiness έγραψε:καλησπερα κοριτσαρες μου...διαβασα τα μισα απο αυτα που γραψατε,θα απαντησω και μετα θα διαβασω και τα υπολοιπα γιατι ειμαι σιγουρη μεχρι να διαβασω ολες τις σελιδες θα εχω ξεχασει τα μισα
οσο για τα κιλα εγω προσφερω 5 σε οποια τα θελει...ξεκινησα την εγκυμοσυνη 60...εφτασα στα 72 και τωρα ειμαι 58-59...εμενα το προβλημα ειναι στα ψωμακια...αλλα 5κιλακια μειον ειναι το ιδανικο βαρος για μενα...πως ομως θα τα χασω,βεβαια τελευταια το εχω ριξει στο περπατημα
8 χρονιαααα?εσυ το παρακανες κοπελια!θα σε κλεισουν μεσα.
πλακα κανω.ετσι. Very Happy

happiness

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
τουρτιτσα έγραψε:
happiness έγραψε:καλησπερα κοριτσαρες μου...διαβασα τα μισα απο αυτα που γραψατε,θα απαντησω και μετα θα διαβασω και τα υπολοιπα γιατι ειμαι σιγουρη μεχρι να διαβασω ολες τις σελιδες θα εχω ξεχασει τα μισα
ή εχουμε πιπινι ή οχι....

happiness

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
οσο για το θεμα μας με το βραδυνο υπνο,τελικα οντως ξυπναει γιατι πειναει ...χθες που εφαγε καλα ολη μερα κοιμηθηκε σερι απο 10:15 μεχρι τις 9 παρα...φανταστειτε ποσο εφαγε χθες που το βραδυ αντι για 400μλ γαλα που πινει ηπιε μονο 200 πριν παει για υπνο

crazymommy

crazymommy
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
happiness έγραψε:οσο για το θεμα μας με το βραδυνο υπνο,τελικα οντως ξυπναει γιατι πειναει ...χθες που εφαγε καλα ολη μερα κοιμηθηκε σερι απο 10:15 μεχρι τις 9 παρα...φανταστειτε ποσο εφαγε χθες που το βραδυ αντι για 400μλ γαλα που πινει ηπιε μονο 200 πριν παει για υπνο

Είδες, τελικά υπάρχουν λύσεις! Πάντως, όταν και η δικιά μου ξυπνάει και ζητάει μαμ, εγώ της δίνω πάντα γαλατάκι. Βέβαια, εγώ παρακαλάω να μου πει και αυτό το λίγο, σε αντίθεση με εσένα που έχεις το μικρό... γαλατά! Wink

crazymommy

crazymommy
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
happiness έγραψε:
τουρτιτσα έγραψε:
ή εχουμε πιπινι ή οχι....

Χαχαχα, σωστήηηηηηη!!!!!

Δηλαδή... για να καταλάβω... πώς βρέθηκα εν αγνοία μου σε παρέα με... τεκνατζούδες; Razz Χιχιχι, να προσέχω τις κακές παρέες μου έλεγαν πάντα, αλλά εγώ του κεφαλιού μου... Cool

crazymommy

crazymommy
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
happiness έγραψε:επισης να σας ευχαριστησω για τις απαντησεις σας...κι εγω αποφασισα πως αν ξυπναει και θελει γαλα θα του δινω...
επισης να κανω αλλη μια ερωτηση...τι ωρα τα βαζετε για υπνο το μεσημερι?...εγω συνηθως κατα τις 1 ...

Συνήθως πέφτει κατά τη 1:30 για κανα 2άκι...

crazymommy

crazymommy
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
γεωργία02/07/10 έγραψε:Βιβήκα μου αν δεν μπορεί να στον φέρει κάποιος μήπως μπορεί να έρθει κάποιος μαζί σου να προσέχει τον μικρό όσο ετοιμάζεσαι να έχεις και εσύ μια δεύτερη γνώμη για το αποτέλεσμα... πάρε καμιά αδερφή... επίσης επαιδή μου αρέσουν πολύ εμένα οι αλτέρνατιβ φωτος γιατί δεν ντύνεστε ασορτί με το Διονυσάκι, άσπρο Τ-σερτ και μπουτζίν, ή στα μαύρα και οι δύο, ή άλλο χρώμα... άλλα λίγο πολύ κατάλαβες το κόνσεπτ... επειδή δεν είμαι και εγώ του φορέματος, λέω να βάλετε κάτι απλό για να πέσουν τα βλέματα πάνω σας και όχι στα ρούχα... επίσης θα είναι πιο οικείο και στους δύο και σίγουρα θα φανεί αυτό...

Το βρίσκω και μαμώ τις ιδέες!!! Αυτό να κάνεις Βιβήκοοοοοοοο!!!!! Μπράβο ρε Γεωργία σαΐνι!!! Respect

γεωργία02/07/10 έγραψε:Επίσης κλείνοντας να πω πόσο χαρούμενη είμαι τρελομάνα μου που ακούσατε καρδούλα... άντε να ηρεμήσεις λίγο και εσύ... επίσης ξέχασα να σε ρωτήσω τι σου είπε ο γιατρός για το ταξίδι με το αεροπλάνο??? εύχομαι μια τέλεια εγκυμοσύνη... αλήθεια εσύ δεν μας είπες τι θέλεις αγοράκι ή κοριτσάκι???? Τα φιλιά μου σε όλη την οικογένεια...

Και στις υπόλοιπες κορίτσια καληνύχτα τα λέμε άυριο... αλικάκι ελπίζω να είσθε καλά και ας απουσιάζεις... περαστικά σε όλα τα αρρωστούλια... τα φιλιά μου... ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #6 - Σελίδα 19 417472 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #6 - Σελίδα 19 417472 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #6 - Σελίδα 19 417472

Σ' ευχαριστώ πολύ γλυκιά μου (χάπι κι εσένα!), ναι κι εγώ είμαι πολύ χαρούμενη αν και λίγο αγχωμένη με την ιωσούλα της μικρής (που θα γίνει μεγάλη! Rolling Eyes ) Όσο για το να ηρεμήσω... το βλέπω να αργεί λιγουλάκι, αλλά το παλεύουμε! Πάντως, ναι, επίσημα πλέον το πιστεύω ότι είμαι έγκυος, χαχαχα! Ε, μεταξύ μας με τόσες ανακατωσούρες είχα ήδη βεβαιωθεί... Ο ντοκτ μου έδωσε το οκ για το ταξίδι με το αεροπλάνο, εφόσον δεν δω μέχρι τότε καθόλου αίμα. Μου είπε απλώς να προσέχω πολύ τις ιώσεις και ειδικά σε κλειστο χώρο όπως το αεροπλάνο... ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #6 - Σελίδα 19 534787 Όσο για το φύλο, σίγουρα επειδή έχω ήδη ένα κοριτσάκι θα ήθελα και αγοράκι. Αλλά πραγματικά δε θα με χαλάσει ούτε κατά το ελάχιστο το να είναι πάλι κοριτσάκι. Εξάλλου θα έχουμε και ρούχα από τη Δανάη, χεχε! Σοβαρά, υγιές και φυσιολογικό να είναι, ας πάνε όλα καλά μέχρι τέλους, την ίδια χαρά θα πάρουμε!!!

Ευχαριστούμε για τα περαστικάκια, ανταποδίδουμε για σένα τουλάχιστον, με αυτά που τραβάς... κι έχεις και να κυνηγάς το διδυμάκι του Διονυσάκου, χαχαχα! Χαρά στο κουράγιο σου!!!

Άντε, σας φιλώ κι εγώ να την πέσω (αφού τελείωσα το κέικ που έτρωγα, μουαχαχα!) Γκουντ νάιτ!!!

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλημερα κοριτσακια μου ξεσαλωσατε βλεπω χτες το βραδυ;ελειπε η γατα χορευαν τα ποντικακια;αλικακι μου αθυροστομη και εσυ;ειπες παπαριες;απαπαπαπαππαα πιπερι στο στομα.καλε ποια εγραψε οτι ριχνει στον αντρα της 8 χρονια;ουαου αυτη ειναι η τοπ τεκνατζου στην ομαδα μας.

mamavivo

mamavivo
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
γεωργία02/07/10 έγραψε:Βιβήκα μου αν δεν μπορεί να στον φέρει κάποιος μήπως μπορεί να έρθει κάποιος μαζί σου να προσέχει τον μικρό όσο ετοιμάζεσαι να έχεις και εσύ μια δεύτερη γνώμη για το αποτέλεσμα... πάρε καμιά αδερφή... επίσης επαιδή μου αρέσουν πολύ εμένα οι αλτέρνατιβ φωτος γιατί δεν ντύνεστε ασορτί με το Διονυσάκι, άσπρο Τ-σερτ και μπουτζίν, ή στα μαύρα και οι δύο, ή άλλο χρώμα... άλλα λίγο πολύ κατάλαβες το κόνσεπτ... επειδή δεν είμαι και εγώ του φορέματος, λέω να βάλετε κάτι απλό για να πέσουν τα βλέματα πάνω σας και όχι στα ρούχα... επίσης θα είναι πιο οικείο και στους δύο και σίγουρα θα φανεί αυτό...

καλημερα κοριτσαρεςμου.
Very Happy Very Happy αλικακι που εισαι?ολα καλα?
αλικη μικρη ...πιπερι στο στομααα.απαπαπαπ.πια σε ξελογιαζει και εχεις αποθρασυνθει? Very Happy Very Happy Very Happy
βρε happiness τι σουπερ τεκνατζου εισαι εσυ? Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy απππαπαπ απο τα γενοφασκια του τον πηρες?ειναι υπακουος τουλαχιστον ?αχαχαχχαχαχ Very Happy Very Happy Very Happy
τιτικα μου γλυκια τι κανετε σημερις?
Very Happy Very Happy
γεωργια μου αγαπημενη το σκεφτηκα και εγω αυτο αλλα 1ον δεν εχω μαυρα ρουχα του διονυση(εγω εχω μονο ΜΑΥΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑ),δεν μου κανουν τα τζην μου αχαχαχχαχαχχαχαχ.ασπρο t-shirt?με κοιλουμπα?απαπαππαπαπαπα.
κατι ομως θα βρω ασορτι.εγω σκεφτομουνα τζην φουστιτσα να βαλω με κοκκινο φουλαρι και μαυρο μπλουζακι .και ο διονυσης τζηνακι με κοκκινο μπλουζακι με ριγες μπλε.να ειμαστε σαν ναυτες αχαχχαχαχαχ.θα δω αλλα θα το λαβω πολυ σοβαρα υποψην μου γιατι μαμω τις ιδεες που λεει και η μικρη αθυροστομη.
εχτες κυνηγαγα τον Διονυση 1 ωρα στην παιδικη χαρα που κυνηγαγε ενα κοριτσακι 3 χρονων να το φιλησει.ξεπατωθηκααααααααααα.
μετα καναμε τρελες καταδυσεις στο μπανιο.τωρα σηκωνετε και ορθιος και τσαλαβουτα ,τρομαξα μην πεσει.
Shocked Shocked Shocked
Αλλα κοιμηθηκε νωρις το πουλακι μου και3 το πρωι παλι διπλα μου να με κοιταει.
τον ξαναπηγα να κοιμηθει αλλα δεν...κραταγε τα ματια ανοικτα και μου κραταγε το χερι.κοιμηθηκε μετα απο κανα 15λεπτο.
και ξαναξυπνησε 9,15 μου ειπε η μαμα μου.
Την παρασκευη θα τον κρατησω αργα για να μου κοιμηθει μεχρις τις 10 το σαβατο .για να κρατηθει λιγο το μεσημερακι . Very Happy Very Happy
κατι ηθελα να γραψβ και το ξεχασα τωρα.
θα επανελθω.
η θεοφανια φανηκε? Very Happy Very Happy

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 19 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 11 ... 18, 19, 20 ... 29 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις