701 Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #6 Κυρ Απρ 08, 2012 10:32 pm
mamavivo
Πρωταγωνιστής!!
επειδη εκοψε το γαλα το βραδυ του εδινα γαλα με φαριλακτε για να πινειgrammatiki έγραψε:mamavivo έγραψε:ναι σου αρεσε?ειλικρινα ομως ε?grammatiki έγραψε:καλημερα βιβαρα τελεια η φωτογραφιση τελικα.αντε σου περασε ολο το αγχος φανταζομαι πλεον.
πολυ κουραστικο ρε συ.
πολυ κυνηγι ο Διονυσης.και φοραγα τις μποτες που δεν τις ειχα βαλει φετος και ελιωσα γαμωτο μου.Η καλλιοπη παιδια πολυ καλη .Απλα με αυτην την μαλλουρα καναμε πολυ ωρα και ειχα βαρεθει και ολο της γκρινιαζα"τελειωνου?τελειωνου?"αφου μετα μου το ελεγε και με κοροιδευε.
πηγαμε και γιατρο.
καναμε και εμβολιο
και το μαντου.
τον ρωτησα γι ατην συμπεριφορα και μου ειπε να μην δινω καμια σημασια γιατι ειναι θεατρο ολα αυτα.Και αν τον παρατηρησεις μου λεει κοιταειι κιολας να δει τον παρακολουθεις?και ολο περισσοτερο τσιριζουν.
Τον ρωτησα και για την νυχτα που σηκωνετε και μου ειπε οτι θελει την μαμα του ακομα,.θα το κοψει μονος του.αλλα θεωρει θετικο οτι δεν θελει να κοιμαται σε μενα αλλα στο κρεβατι του.Θα το κοψει και αυτο.
χτες τον βαλαμε στο κρεβατι ,φυγαμε και αποκοιμηθηκε μονο ςτου και δεν σηκωθηκε καθολου.
Μαλλον επειδη τον κοιμιζω και νομιζει οτι ειμαι διπλα του το κανειι αυτο.
Τωρα απο εδω και περα μονος του .
ειμαστε 89 ποντους και 14 κιλα.
πηραμε ενα ολοκληρο κιλο και μου ειπε να κανω κραττει με την φαριλακτε γιατι θα τον παχυνω.
χτες του εδωσα ρυζι για βραδινο,προχθες πατατουλες φουρνου.
αυτα δεν θυμαμαι αλλα.
του δινεις ακομη φαριν λακτε;
αλλα μου ειπε ο γιατρος δεν χρειαζετε πλεον.