Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
653 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 653 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 16 ... 28, 29, 30 ... 34 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 29 από 40]

mamavivo

mamavivo
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
grammatiki έγραψε:
mamavivo έγραψε:
grammatiki έγραψε:καλημερα βιβαρα τελεια η φωτογραφιση τελικα.αντε σου περασε ολο το αγχος φανταζομαι πλεον.
ναι σου αρεσε?ειλικρινα ομως ε?
πολυ κουραστικο ρε συ.
πολυ κυνηγι ο Διονυσης.και φοραγα τις μποτες που δεν τις ειχα βαλει φετος και ελιωσα γαμωτο μου.Η καλλιοπη παιδια πολυ καλη .Απλα με αυτην την μαλλουρα καναμε πολυ ωρα και ειχα βαρεθει και ολο της γκρινιαζα"τελειωνου?τελειωνου?"αφου μετα μου το ελεγε και με κοροιδευε.
πηγαμε και γιατρο.
καναμε και εμβολιο
και το μαντου.
τον ρωτησα γι ατην συμπεριφορα και μου ειπε να μην δινω καμια σημασια γιατι ειναι θεατρο ολα αυτα.Και αν τον παρατηρησεις μου λεει κοιταειι κιολας να δει τον παρακολουθεις?και ολο περισσοτερο τσιριζουν.
Τον ρωτησα και για την νυχτα που σηκωνετε και μου ειπε οτι θελει την μαμα του ακομα,.θα το κοψει μονος του.αλλα θεωρει θετικο οτι δεν θελει να κοιμαται σε μενα αλλα στο κρεβατι του.Θα το κοψει και αυτο.
χτες τον βαλαμε στο κρεβατι ,φυγαμε και αποκοιμηθηκε μονο ςτου και δεν σηκωθηκε καθολου.
Μαλλον επειδη τον κοιμιζω και νομιζει οτι ειμαι διπλα του το κανειι αυτο.
Τωρα απο εδω και περα μονος του .
ειμαστε 89 ποντους και 14 κιλα.
πηραμε ενα ολοκληρο κιλο και μου ειπε να κανω κραττει με την φαριλακτε γιατι θα τον παχυνω.
χτες του εδωσα ρυζι για βραδινο,προχθες πατατουλες φουρνου.
αυτα δεν θυμαμαι αλλα.

του δινεις ακομη φαριν λακτε;
επειδη εκοψε το γαλα το βραδυ του εδινα γαλα με φαριλακτε για να πινει
αλλα μου ειπε ο γιατρος δεν χρειαζετε πλεον.

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
mamavivo έγραψε:
grammatiki έγραψε:
mamavivo έγραψε:
grammatiki έγραψε:καλημερα βιβαρα τελεια η φωτογραφιση τελικα.αντε σου περασε ολο το αγχος φανταζομαι πλεον.
πολυ κουραστικο ρε συ.
πολυ κυνηγι ο Διονυσης.και φοραγα τις μποτες που δεν τις ειχα βαλει φετος και ελιωσα γαμωτο μου.Η καλλιοπη παιδια πολυ καλη .Απλα με αυτην την μαλλουρα καναμε πολυ ωρα και ειχα βαρεθει και ολο της γκρινιαζα"τελειωνου?τελειωνου?"αφου μετα μου το ελεγε και με κοροιδευε.
πηγαμε και γιατρο.
καναμε και εμβολιο
και το μαντου.
τον ρωτησα γι ατην συμπεριφορα και μου ειπε να μην δινω καμια σημασια γιατι ειναι θεατρο ολα αυτα.Και αν τον παρατηρησεις μου λεει κοιταειι κιολας να δει τον παρακολουθεις?και ολο περισσοτερο τσιριζουν.
Τον ρωτησα και για την νυχτα που σηκωνετε και μου ειπε οτι θελει την μαμα του ακομα,.θα το κοψει μονος του.αλλα θεωρει θετικο οτι δεν θελει να κοιμαται σε μενα αλλα στο κρεβατι του.Θα το κοψει και αυτο.
χτες τον βαλαμε στο κρεβατι ,φυγαμε και αποκοιμηθηκε μονο ςτου και δεν σηκωθηκε καθολου.
πηραμε ενα ολοκληρο κιλο και μου ειπε να κανω κραττει με την φαριλακτε γιατι θα τον παχυνω.
αυτα δεν θυμαμαι αλλα.

οποτε τι θα του δινεις το βραδυ;

αλικακι

αλικακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
[quote="happiness"]επισης να πω οτι 2 μερες τωρα δεν εχω σταματησει αν μαλωνω τον μικρο...εχει ξεφυγει τελειως...ειδικα σημερα το πρωϊ με ειχε βγαλει εξω απο τα ρουχα μου...

Είναι η εποχή του ταλιμπανισμού!!!

αλικακι περαστικα και στον συζυξ...

Σε ευχαριστώ κοριτσάκι μου!!!!

[quote="crazymommy"]Καλησπέρα κοριτσάρεες!!! Μπήκα λίγο αργά σήμερα, αλλά τι να κάνω, δε βρήκα το χρόνο...!

Θα σας πω τα δικά μου στα γρήγορα και θα απαντήσω στα δικά σας!

Η μικρή έχει εξελιχθεί σε διαολάκι! Αντιδρά στα πάντα, ΔΕΝ μας ακούει, δηλαδή το παίζει αδιάφορη και επιμένει στο δικό της, δηλαδή τη ζημιά!

Βρε τα ζουζουνάκια μας...όλα μαζί μεταλλάχθηκαν!!!

Έπειτα, έχω ανησυχία γιατί ναι μεν είναι πολύ καλύτερα από αυτό που είχε (ίωση μας είπε η παιδίατρος από το τηλέφωνο, αλλά πυρετό δεν έκανε πάντως Rolling Eyes ) αλλά δεν τρώει καθόλου βρε κορίτσια... Ούτε γάλα πίνει πολύ, ο,τι κι αν πάω να την ταΐσω το φτύνει ή το σπρώχνει μακριά, ακόμα και φαγητά που μέχρι τώρα έτρωγε κανονικά. Και από την άλλη μας λέει κάτι αδέσποτα "μαμ" αλλά άντε να φάει καμιά μπουκιά από το δικό μου πιάτο και μόνο και τέλος. Ούτε και φρούτα που τα έτρωγε με τόση όρεξη... Και είναι λίγες μέρες που το κάνει, μπορεί να είναι από αυτό που πέρασε ή να είναι φάση; Πάντως ανησυχώ για την ανάπτυξή της...

Αλίκη μου,καταρχάς,από το τηλέφωνο σας έκανε διάγνωση ο γιατρός???Κακώς...και λέω κακώς γιατί θα έπρεπε να την ακούσει και να δει το λαιμουδάκι της....Τέλος πάντων,κι ο δικός μου με την ίωση μια φορά έκανε πυρετό,οπότε δεν παίζει και τόσο ρόλο στην αρρώστια..Άφησέ την λίγο και βλέπεις ,μην την ζορίζεις στο φαγητό.
[

mamavivo

mamavivo
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
grammatiki έγραψε:
mamavivo έγραψε:
grammatiki έγραψε:
mamavivo έγραψε:
πολυ κουραστικο ρε συ.
πηγαμε και γιατρο.
καναμε και εμβολιο
και το μαντου.
αυτα δεν θυμαμαι αλλα.

οποτε τι θα του δινεις το βραδυ;
ρυζακι,πατατουλες,κανα γιαουρτι ,αυτα .φαγητο γενικα θα προσπαθησω να του δινω .

αλικακι

αλικακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
happiness έγραψε:καλημερα κουκλιτσες μου...τι κανετε??
καθε σ/κ εξαφανιζεστε...
λοιπον κοριτσια το παιδι μου εχει σεληνιαστει...του μιλας και δεν κανει ουτε την κινηση να σε κοιταξει,συνεχιζει να κανει αυτο που θελει ανενοχλητος...σημερα ο συζυξ τα πηρε ασχημα μαζι του ...του εδωσε και μια στον π@πο...κοριτσια ειχαμε παει στην εκκλησια και μετα κατσαμε λιγο εξω στο προαυλιο και ο μικρος κυνηγουσε τα περιστερακια και παει ο αντρας μου να τον παρει να φυγουμε και του ριχνει ο μικρος μια στο κεφαλι με ενα παιχνιδι που κρατουσε στο χερι...
εκει τα πηρε παρα πολυ ο συζυξ και με το δικιο του...
αυτα απο εμας ...καλα να περασετε σημερα!!!

Υπομονή..αλλά ...πού θα την βρούμε δεν ξέρω!!!!Πάντως,ότι ξέφυγαν όλα μαζί τα παιδάκια μας είναι πολύ καλό σημάδι!!!Εγώ παίρνω κουράγιο,για την συνέχεια!!!!

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
εμας χτες εκανε το εξης κορυφαιο.της ελεγε η μανα μου για πολυ καιρο τους αρθμους απο το 1-10 και χτες παει σε ενα παιχνιδι της και στο ασχετο ξεκιναει και η κυρια τα ειπε νερακι τους αριθμους απο το 1 μεχρι το 10.εμεινα μαλακας.

αλικακι

αλικακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
grammatiki έγραψε:
αλικακι έγραψε:Έχω πάθει πλάκα με τις φωτό σου Βιβήκα!!!!Είσαι θεάααααααα!!!!!!!

Πόσο το πήρες αν επιτρέπεται,Τιτίκα το καπελάκι?????

καπου στα 15 ευρω νομιζω καπου εκει.αλλα ειχε παρα πολλα σχεδια και διαφορα στυλ καπελων

15????Πολλά δεν είναι ρε γμτ??????Εσείς οι υπόλοιπες τι λέτε????
Εγώ λέω να του πάρω ένα φθηνό για την θάλασσα αργότερα και ένα πιο καλό για τις βολτες..αλλά 15 ευρώ??????

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αλικακι έγραψε:
grammatiki έγραψε:
αλικακι έγραψε:Έχω πάθει πλάκα με τις φωτό σου Βιβήκα!!!!Είσαι θεάααααααα!!!!!!!

καπου στα 15 ευρω νομιζω καπου εκει.αλλα ειχε παρα πολλα σχεδια και διαφορα στυλ καπελων

Εγώ λέω να του πάρω ένα φθηνό για την θάλασσα αργότερα και ένα πιο καλό για τις βολτες..αλλά 15 ευρώ??????

μπορει να σου λεω και πολλα δε θυμαμαι σιγουρα.στα ζαρα που πηγα εχει καπελακια για πολυ μικρα παιδακια δεν εχει για τα δικα μας.

αλικακι

αλικακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
grammatiki έγραψε:εμας χτες εκανε το εξης κορυφαιο.της ελεγε η μανα μου για πολυ καιρο τους αρθμους απο το 1-10 και χτες παει σε ενα παιχνιδι της και στο ασχετο ξεκιναει και η κυρια τα ειπε νερακι τους αριθμους απο το 1 μεχρι το 10.εμεινα μαλακας.

Έλα ρε!!!!Μπράβο στο κορίτσι σου!!!!Εμάς μέχρι το 5 μετράει.....

mamavivo

mamavivo
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αλικακι έγραψε:
grammatiki έγραψε:εμας χτες εκανε το εξης κορυφαιο.της ελεγε η μανα μου για πολυ καιρο τους αρθμους απο το 1-10 και χτες παει σε ενα παιχνιδι της και στο ασχετο ξεκιναει και η κυρια τα ειπε νερακι τους αριθμους απο το 1 μεχρι το 10.εμεινα μαλακας.
Very Happy Very Happy Very Happy και εγωωωωωωωωωωωω
ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #6 - Σελίδα 29 215994 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #6 - Σελίδα 29 215994 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #6 - Σελίδα 29 215994 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #6 - Σελίδα 29 215994 μπραβοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #6 - Σελίδα 29 215994 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #6 - Σελίδα 29 215994 Έλα ρε!!!!Μπράβο στο κορίτσι σου!!!!Εμάς μέχρι το 5 μετράει.....

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αλικακι έγραψε:

μετα βεβαια που της ξαναειπα να τα πει πηδηξε το 3 και το 5 αλλα και παλι τα ελεγε κανονικα Very Happy

αλικακι

αλικακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
grammatiki έγραψε:
αλικακι έγραψε:
grammatiki έγραψε:

μπορει να σου λεω και πολλα δε θυμαμαι σιγουρα.στα ζαρα που πηγα εχει καπελακια για πολυ μικρα παιδακια δεν εχει για τα δικα μας.

Αααα,κι έλεγα να πάω στα ζάρα.....
Πάντως,εδώ στην γειτονιά βρήκα ωραιότατο καπελάκι με τον μακ κουίν,των cars,πολύ πιο φτηνό....

αλικακι

αλικακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
grammatiki έγραψε:
αλικακι έγραψε:

μετα βεβαια που της ξαναειπα να τα πει πηδηξε το 3 και το 5 αλλα και παλι τα ελεγε κανονικα Very Happy

Αχαχαχαχ!!!Κουκουβάααααααα!!!!!!

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αλικακι έγραψε:
grammatiki έγραψε:
αλικακι έγραψε:

Αχαχαχαχ!!!Κουκουβάααααααα!!!!!!

χαχαχα ειμαι.

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
mamavivo έγραψε:
αλικακι έγραψε:
Very Happy Very Happy Very Happy και εγωωωωωωωωωωωω
ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #6 - Σελίδα 29 215994 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #6 - Σελίδα 29 215994 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #6 - Σελίδα 29 215994 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #6 - Σελίδα 29 215994 μπραβοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #6 - Σελίδα 29 215994 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #6 - Σελίδα 29 215994 Έλα ρε!!!!Μπράβο στο κορίτσι σου!!!!Εμάς μέχρι το 5 μετράει.....

ναι το σκατο μου .

αλικακι

αλικακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Αλικάκι και Τουρτίτσα μεγάλο θέμα αυτό με το φύλο του μωρού...
Ο άντρας μου έλεγε πριν μάθουμε τι είναι, ο δικός μας, ότι θέλει κορίτσι..
Όταν μάθαμε ότι είναι αγόρι ξέρετε τι είπε????
"Γιο ήθελα αλλά δεν το ήξερα!!!!"
Αχαχαχαχ!!!!!
Γερά να είναι και ότι να'ναι!!!Υπάρχει περίπτωση να μην αγαπήσει γονιός το παιδί του????

Mangio μου,στο γράφω κι εδώ..περαστικά και γρήγορα!!!!!Δύσκολα πέρασες καημενουλίτσα μου,ε????Ευτυχώς,που είχες βοήθεια με το παιδί να λες.....
Εύχομαι να είσαι καλύτερα σήμερα και ο μικρός σου περδίκι!!!!!

αλικακι

αλικακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ξυπνήσαμεεεεεεε!!!!Έφυγα κοριτσάκια μου,καλή συνέχεια!!!

Αλήθεια,η ζουζουνίτσα πού χάθηκε????
Δηλαδή,πρέπει κάθε εβδομάδα να αναζητείται μία από εμάς????? Very Happy

crazymommy

crazymommy
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλημέρα κορίτσια!!!
Εγώ μάλλον αρρώστησα.. ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #6 - Σελίδα 29 534787 Πονάει ο λαιμός μου από το βράδυ, ξέρετε όταν καταπίνω... Σκούρα τα πράγματα! Και δεν έπρεπε να αρρωστήσω στο 1ο τρίμηνο! Λέτε να με κόλλησε η μικρή; Στο μεταξύ μεθαύριο πετάμε για Κρήτη, πωπω ρε γμτ μλκια... Mad

Αλικάκι, η μικρή είχε μόνο λαιμάκο και συναχάκι. Δεν έκανε πυρετό και ήταν μονίμως καλοδιάθετη. Πήρα τότε την παιδίατρο και μου είπε να την παρακολουθώ και να τη φέρω εφόσον βλέπω ότι έχει δυσφορία. Τελικά δεν την πήγα και της πέρασε σχεδόν...

Στο θέμα του φύλου, εννοείται πως και κοριτσάκι να είναι θα ξετρελαθούμε και πάλι! Ας έρθει όμως εκείνη η μέρα που θα γεννηθεί, γιατί έχουμε πολύ μέλλον και τώρα που αρρώστησα έχω αγχωθεί λιγάκι με το θέμα (ο ντοκτ μου είχε πει ότι ίωση στο 1ο τρίμηνο μπορεί να οδηγήσει μέχρι και σε αποβολή, στην χειρότερη περίπτωση πάντα ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #6 - Σελίδα 29 534787 )...
Τουρτίτσα σκέφτεστε και για 3ο;

Βλέπω πως όλα τα παιδάκια έχουν... μεταλλαχθεί, πράγματι! Τι να πω, μου δίνει κουράγιο ότι τουλάχιστον δεν κάνουμε κάτι λάθος, αλλά από την άλλη πώς το αντιμετωπίζουμε;

Βιβήκα είδα κι εγώ τις φωτογραφίες, είστε κούκλοι!!!!! Μπράβο ρε σεις!!!

Κορίτσια σταματήστε καλέ αυτό με τους αριθμούς, ζηλεύουμε!!! Η δικιά μου ακόμα δεν... μετράει...! Rolling Eyes

mangio

mangio
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Κοριτσια καλημερα! καλη Μεγαλη Εβδομαδα!
Βρε Τιτικα, πλάκα κανεις??μεχρι το 10??Και συ Αλικακι μεχρι το 5??Βρε κοριτσια, μεχρι το 2 λεει εμενα και αν!
Περασαμε σημερα ενα πολύ δυσκολο βραδυ, σημερα το απογευμα ερχεται και ο μπαμπας μας επιτελους.
Ο μιρος μου ειχε δεκατα απο το πρωι, τελικα του εδωσα στις 8 το βραδυ ντεπον, εγινε περδικι, κοιμαται στις 10μησι και τον ακουσα να ανστεναζει ολη την ωρα.τις 12 παρα ξυπναει με κλάμα, του βαζω θερμομετρο, τι να δω?40,2!Τρελαθηκα!Τον εβαλα για μπανιο κατευθειαν ,το καυμενο εκλαιγε, του δινω πονσταν(παρολο που θελει καθε 6 ωρες αντιπυρετικο το εδωσα στις 4), μετα απο καμια ωρα πεφτει στο 39 και ξαφνικα κανει εμετο και γεμιζει τα παντα!Τον πλενω , τον αλλαζω, κοιμαται με τα χιλια ζορια, ξαναξυπναει στις 6 με ενα τρομερο ριγος, δε σταματουσε να τρεμει, το ειχα σφιχτα αγκαλια μου, ξανακανε εμετο και μετα απο τις 6 δεν κοιμοταν.Τωρα κοιμηθηκε λιγο , εχει λιγα δεκατα μονο.Τον κολλησα, τι να κανω?Εχω τυψεις ,καμια μανα δεν θελει να βλεπει το παιδι της να ταλαιπωρειται, αλλα δυστυχως οι ιωσεις που κυκλοφορουν φετος, δεν ελεγχονται! Ελπιζω να μην ξανακανει πυρετο, μονο αυτο!Τα περασατε και σεις και ξερετε!
Εντωμεταξυ, εγω δεν εχω αναρρωσει ακομα, ανακατευομαι ακομα(οχι δεν ειμαι εγγυος!!) και εχω πολλη βηχα.
Εσεις τι κανετε??

crazymommy

crazymommy
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αλικακι έγραψε:Ξυπνήσαμεεεεεεε!!!!Έφυγα κοριτσάκια μου,καλή συνέχεια!!!

Αλήθεια,η ζουζουνίτσα πού χάθηκε????
Δηλαδή,πρέπει κάθε εβδομάδα να αναζητείται μία από εμάς????? Very Happy

Χαχαχα, μ' αρέσει που γκρινιάζεις εσύ! Razz Εμείς τι να πούμε δηλαδή που σας ψάχνουμε;;;
Ελπίζουμε η ζουζουνίτσα να λείπει για καλό λόγο...! Ζουζου σε περιμένουμεεεεε!!!!!

Άντε, πάνε να δεις το καμάρι σου, να του δώσεις ένα γλυκό φιλάκι και από εμάς!!!!! ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #6 - Σελίδα 29 417472

Mangio μου βλέπω άρρωστος και ο μικρός! Crying or Very sad Περαστικά σας και στους 2!!! Αμάν με αυτές τις ιώσεις, Απρίλη φτάσαμε και δε λένε να τελειώσουν!!! Mad

Πάω κι εγώ μάλλον να πάρω ένα τηλέφωνο το ντοκτ να δω τι θα μου πει, έτσι όπως τα έκανα τώρα... Mad

mangio

mangio
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Τρελομαμα γεια σου ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #6 - Σελίδα 29 688264 !!Αρρωστησες και συ βρε??Αχ!!!Δε γλιτωνει κανεις, αστο καλο πια!!
Μην αγχωνεσαι για τους αριθμους(το λεω για να το ακουω και γω!!0.Και μενα λεει μονο ενα και υο!!
Δεν ηρεμησες ακομα απο ανακατωσουρες??Ουτε τη λεξη δεν μπορω να πω!και γω το ιδιο νιωθω τωρα, μαλλον πειναω!

Sot2010

Sot2010
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Καλημέρα κοριτσάρες μου! Καλή εβδομάδα!
Τι κάνετε; Εμείς μια χαρούλα! Ξεπορτίσαμε ταμάλα πάλι το Σ/Κ! Πωπω ρε παιδιά, μη δει σκαλοπάτια αυτό το παιδάκι μου! Πρέπει να τα ανέβει και να τα κατέβει όλα μέχρι να εξαντληθεί!!!

Αλικάκι μου welcome back!!! Μας έλειψες!!! Περαστικά στα αντράκια σου!!!

Βιβίκα μου, εγώ δεν είδα φωτογραφίες αλλά για να λένε όλες μας οι φίλες οτι ήσουν τέλεια, έτσι θα 'ναι! Well Done Βιβίκο!!!

Αλικάκι μου διπλό, μην ανησυχείς τόσο πολύ για την ιωσούλα! Να σου πω οτι εγώ όλο το πρώτο τρίμηνο ήμουν με μπούκωμα και γενικώς ένα χάλι! Το μόνο που δεν πρέπει είναι να πάρεις φάρμακα!

Τιτικάκι μου συγχαρητήρια στην κοράκλα!!! Κι εμείς μετράμε και πάντα "πηδάμε" το 3 και το 6!!! Ειδικά το 6 δεν το λέει ποτέ! Δεν ξέρω γιατί του κάθεται τόσο στραβά!!!

Καλημέρα και σε όλα τα υπόλοιπα κορίτσια της ομαδούλας μας!!!

αλικακι

αλικακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Πω,πω βρε Mangioύλα μου,περαστικά....
Το χειρότερο για μια μάνα είναι να βλέπει το παιδί της να ταλαιπωριέται...εγώ βάζω και τα κλάμματα,δεν αντέχω να τον βλέπω αρρωστούλι...Περαστικά σας!

Αλικάκι μου,εμείς τα ειπαμε στο φέις..περαστικά και σε σένα...

Sot2010

Sot2010
mangio έγραψε:Τρελομαμα γεια σου ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #6 - Σελίδα 29 688264 !!Αρρωστησες και συ βρε??Αχ!!!Δε γλιτωνει κανεις, αστο καλο πια!!
Μην αγχωνεσαι για τους αριθμους(το λεω για να το ακουω και γω!!0.Και μενα λεει μονο ενα και υο!!
Δεν ηρεμησες ακομα απο ανακατωσουρες??Ουτε τη λεξη δεν μπορω να πω!και γω το ιδιο νιωθω τωρα, μαλλον πειναω!

Περαστικά σου Δωράκι!!! Είναι πολύ δύσκολη η ίωση αυτή! Την πέρασα κι εγώ αρχές Μαρτίου! Υπομονή και γρήγορη ανάρρωση σου εύχομαι!!!

αλικακι

αλικακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλημέρα,Σωτηρούλα μου!!!Σε ευχαριστώ πολύ!!Και μένα μου λείψατε,βρε!!!!

Μπες και συ στο φατσοβιβλίο!!!!!!!!!!
Μπορείς!!!!!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 29 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 16 ... 28, 29, 30 ... 34 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δωρεάν forum σε punBB | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις