Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
576 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 576 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 15 ... 27, 28, 29 ... 34 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 28 από 40]

τουρτιτσα

τουρτιτσα
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
mamavivo έγραψε:
Theofania έγραψε:Μαμά Βιβή εδώ και απολαμβάνω τα μηνύματα σας στο άλλο θέμα σχετικά με το χρήμα και την ευτυχία που καμία σχέση δεν έχει .... ΧΑχαχαχα
ειδες?αρχισαν τα οργανα παλι.....
και ερχονται και αγιες μερες.

Ana

Ana
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
geia sas koritsia!! apla mpainw na xeretisw min xathw... pou na prolavo na sas diavasw me ton tifona melina kai ton griniarouli dipla mou.... o mikros trwei 12-15 fores to 24wro Shocked den prolavainw tipota. simera alazoume thili mipos trwei parapano gia na koimatai perisotero na ksekourasto kai egw oso na'nai... fillia!!

mamavivo

mamavivo
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ana έγραψε:geia sas koritsia!! apla mpainw na xeretisw min xathw... pou na prolavo na sas diavasw me ton tifona melina kai ton griniarouli dipla mou.... o mikros trwei 12-15 fores to 24wro Shocked den prolavainw tipota. simera alazoume thili mipos trwei parapano gia na koimatai perisotero na ksekourasto kai egw oso na'nai... fillia!!
ΦΙΛΑΚΙΑ κοριτσαρα μουυυυυυυυυυυ Very Happy Very Happy Very Happy

γεωργία02/07/10

γεωργία02/07/10
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Καλησπέρα κόριτσια μου, μια γρήγορη καλησπέρα και απο μένα που ακόμα το στομάχι μου είναι σκατά πάλι δεν κοιμήθηκα καλά... και μου θυμίζει τόσο την εγκυμοσύνη αυτή η κατάσταση....

όσο για τα παιδάκια μας, μπορώ να πω ότι είναι μεγάλη παρηγοριά κορίτσια που και τα δικά σας τα παιδάκια παιρνάνε να ίδια, Βιβή να μας πεις τι θα πει ο γιατρός....

Σωτηρία και εμείς για δώρο θα πάμε σήμερα και αύριο στο βαφτηστήρι του άντρα μου, αν πάνε όλα καλά γιατι άκουσα ένα υποπτο βήχα χτες το βράδυ για λίγο και τώρα πάλι έβηξε 3 φορές στον ύπνο του... ελπιζω ότι δεν ειναι αυτό που φαντάζομαι γιατι οργανώσαμε καιημερίσια Αλεξανδρούπολη την Κυριακή να πάει ο άντρας μου να δει τον παππού και την γιαγιά του που έχουμε να τους δούμε από πριν γεννήσω στο γάμο... να δουνε και τον μικρό.... αλλά αν μου βήχει και αύριο δεν θα τον ταλαιπωρήσω... ελπίζω να κάνει και καλό καιρό την υγρασία μου μέσα ρε γαμώτο μόλις πέσει μια βροχή εδω πάνω αρρωσταίνει όλος ο κόσμος χτες που γυρνούσαμε από τον παιδότοπο... ποτάμι ήταν η Θέρμη... ευτυχώς ο θεός εφευρεσε τα S.U.V.

Μπήκε και το Αλικάκι που μας είχε φάει το άγχος.... περαστικά σε όλα τα αρρωστούλια... σας διαβάζω συνέχεια θα είμαι εδώ... αλλά δεν προλαβαίνω να σας γράψω....

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #6 - Σελίδα 28 417472 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #6 - Σελίδα 28 417472 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #6 - Σελίδα 28 417472

αλικακι

αλικακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Τιτίκα μου,ευχαριστώ για το καλοσώρισμα και για τα περαστικά.Φιλιά!!!!

Αλίκη μου,σε ευχαριστώ και σένα!!!Σας άγχωσα,ε???Χίλια συγγνώμη!!! Very Happy
Ναι,κι εγώ ελπίζω οι ασθένειες των αντρών μου,να πέρασαν..Θα δείξει!!!!
Εύχομαι να περάσουν τα συμπτώματα(που σου δημιουργεί ο γιος,χιχιχι) και γρήγορα.
Όσο για όλα αυτά που λες για την νυφούλα μου ,τα έχουμε κι εμείς όλααααα αυτά και ας ελπίσουμε να τους περάσει γρήγορα γιατί εμένα προσωπικά δεν με βλεπω καλά,χαχαχαχα!!!!
Υπομονή να πεις στον άντρα σου,υπομονή!!!
Μακάρι να είναι γιος αφού το θέλει τόσο πολύ!!!

Βιβήκα μου,σε ευχαριστώ και εσένα για τα περαστικά!Φουλ νοσοκομειακή περίθαλψη δεν λες τίποτα....αφού ακόμα έχω κάλους από τις γόβες,χαχαχα!!!!

Τουρτίτσα μου,σε ευχαριστώ κι εσένα για τα περαστικά!
Όπως τα φαντάζεσαι...ο σύζηγος πιο μωρό από το μωρό αλλά δεν μπορούσε να κουνηθεί ο καημενούλης μου...

Άννα μου,καλά κάνεις και μπαίνεις έστω για μια καλησπέρα!!
Θηλάζεις αποκλειστικά???
Πες μου σε παρακαλώ μια τυπική μέρα με τα δύο ζουζουνάκια σου..πώς τα περνάτε??Έτσι από περιέργεια ρωτάω....Φιλιά!!!!!!!!

Γεωργία μου,περαστικά!!Βρε..μήπως είσαι έγκυος???Το έψαξες?????
Επίσης,εύχομαι το βηχαλάκι του μικρούλη σου να έχει ήδη φύγει..
Και σένα σε άγχωσα???Πω,πω,τι σας έκανα η κακούργα,χιχιχι!!!
Κορίτσια,αυτό με την συμπεριφορά των ζουζουνιών μας κι εμένα με έχει ανακουφίσει που διαβάζω τα ίδια και από εσάς...Επίσης ,μην το αφήσουμε να "πέσει"το θέμα...είναι σοβαρό...
Τι θα κάνουμε??????Εσείς αντιδράτε πάντα με ευγένια και χαμόγελο και ψυχραιμία???Γιατί εγώ όχι.....Και πώς πρέπει να αντιδράμε για να μην κάνουμε τα παιδάκια μας νευρικά και με ψυχολογικά???Ιδού το ερώτημα της ημέρας....

Καλό ΣΚ σε όλες και πολλά πολλά φιλιά!!!!!!!!!

happiness

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
καλησπερα κοριτσαρες μου...πρωτα απ'ολα να σας ευχαριστησω για τις ευχες σας..να χαιρεστε τα παιδακια σας...
χθες δεν μπορεσα να μπω...το πρωϊ ειμασταν Ηρακλειο για δουλειες και ψωνισα και το δωρο για το βαπτηστηρι..και κατι λιγα για το γιο
μετα να ερθω να μαγειρεψω ....και μετα ψωνια σουπερ και οπως καταλαβετε ειχα κοσμο το απογευμα...
περιττο να πω οτι σημερα μαζευα ολη μερα
επισης να πω οτι 2 μερες τωρα δεν εχω σταματησει αν μαλωνω τον μικρο...εχει ξεφυγει τελειως...ειδικα σημερα το πρωϊ με ειχε βγαλει εξω απο τα ρουχα μου...και τουρτιτσα θυμασαι που λεγαμε για το οτι χτυπαει...ξαναρχισε...δεν ξερω πως να το αντιμετωπισω πλεον...και επισης να τονισω οτι εχει αρχισει λιγο να αδιαφορει οταν του λεω να μην κανει κατι σαν να με γραφει και εκει τρελλαινομαι απιστευτα...
και τωρα τα υπολοιπα σχολια...
αλικακι περαστικα και στον συζυξ...
γεωργια να σε ρωτησω κι εγω το ιδιο με το αλικακι ..μηπως...κρυβει κανενα σπορακι το θεμα με το στομαχι????ε????και ευχομαι να μην ειναι τιποτα ο βηχας του μικρου

happiness

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
mamavivo έγραψε:ΕΠΙΣΗς ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ο Διονυσης με εχει φτασει στα ορια μου...τετοια τσιριδα που κανει και τετοια γκρινια δεν περιγραφετε.
σημερα εχουμε παιδιατρο.θα κανουμε εμβολιο και θα τον ρωτησω τα παντα για απο εδω και περα ειδικα για την συμπεριφορα και γιατι ξυπναει την νυχτα συνεχεια.
10 φορες σηκωθηκα εχτες.
καποια στιγμη ανοιγω τα ματια μου ειχε ανεβει στο κρεβατι μου και χοροπηδαγε διπλα μου και ελεγε μαμα μαμαμ μαμα μαμαμ μαμαμ μαμα μαμα μαμα μαμα μαμα μαμα χωρις σταματημοοοοοοοοοοοο.
Του ειπα να κατεβει και πηγε στο δωματιο του τρεκλιζοντας και κοιταγε και πισω του να δει παωωωωωωωω??>??
δλδ ΗΜΑΡΤΟΝ
συγνωμη που εχεις κατεβασει το καγκελο ή κατεβαινει τοσο ευκολα...ο δικος μου ουτε κανει καν την κινηση να κατεβει μονος του αλλα ευτυχως γιατι ειναι και ψηλα και θα χτυπησει ασχημα αν πεσει απο εκει...(καποια στιγμη το ειχα κατεβασει το καγκελο αλλα το ξανανεβασα,αλλιως δεν υπηρχε περιπτωση να κοιμηθει μονος του)
και για πες πως πηγε η φωτογραφιση????

happiness

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Ana έγραψε:geia sas koritsia!! apla mpainw na xeretisw min xathw... pou na prolavo na sas diavasw me ton tifona melina kai ton griniarouli dipla mou.... o mikros trwei 12-15 fores to 24wro Shocked den prolavainw tipota. simera alazoume thili mipos trwei parapano gia na koimatai perisotero na ksekourasto kai egw oso na'nai... fillia!!
σε λιγο καιρο θα βρειτε το ρυθμο σας και θα μπαινεις κι εσυ περισσοτερο...οσο για τα γευματα νομιζω πως ναι χρειαζεται παραπανω γαλατακι

happiness

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
τα υπολοιπα κοριτσαρες αυριο ...παω για μπανακι και ξαπλα δεν αντεχω αλλο ....

crazymommy

crazymommy
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλησπέρα κοριτσάρεες!!! Μπήκα λίγο αργά σήμερα, αλλά τι να κάνω, δε βρήκα το χρόνο...!

Θα σας πω τα δικά μου στα γρήγορα και θα απαντήσω στα δικά σας!

Η μικρή έχει εξελιχθεί σε διαολάκι! Αντιδρά στα πάντα, ΔΕΝ μας ακούει, δηλαδή το παίζει αδιάφορη και επιμένει στο δικό της, δηλαδή τη ζημιά!
Ώρες-ώρες μας βγάζει εκτός εαυτού (κάτι που δεν είχαμε πάθει μέχρι τώρα, αλλά να που...) και ειλικρινά το ότι διαβάζω πως κι εσείς περνάτε τα ίδια μου δίνει πολύ κουράγιο, τουλάχιστον δεν είναι ότι τα κάνει επειδή είναι τόσο κακομαθημένη... Σήμερα ήμασταν όλο έξω για δουλειές και έδωσα και αίμα για προγεννητικό έλεγχο, οπότε όταν μπήκαμε το απόγευμα ήμουν τόσο πτώμα που απλώς κατάφερα μετά βίας να ξαπλώσω. Αλλά δεν μπορούσα να κοιμηθώ και πολύ γιατί άκουγα τον άντρα μου έξαλλο όλη την ώρα με τη μικρή (σταμάτα να κάνεις αυτό, σταμάτα να κάνεις εκείνο, μη και μή... ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #6 - Σελίδα 28 688264 ), τον πήρε μονότερμα και τον εξουθένωσε. Δεν άκουγε τίποτα και όλο ήθελε να κάνει βλακείες και ζημιές... Mad Πωπω, βρε κορίτσια, έτσι θα μας πάει από εδώ και στο εξής; ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #6 - Σελίδα 28 534787

Έπειτα, έχω ανησυχία γιατί ναι μεν είναι πολύ καλύτερα από αυτό που είχε (ίωση μας είπε η παιδίατρος από το τηλέφωνο, αλλά πυρετό δεν έκανε πάντως Rolling Eyes ) αλλά δεν τρώει καθόλου βρε κορίτσια... Ούτε γάλα πίνει πολύ, ο,τι κι αν πάω να την ταΐσω το φτύνει ή το σπρώχνει μακριά, ακόμα και φαγητά που μέχρι τώρα έτρωγε κανονικά. Και από την άλλη μας λέει κάτι αδέσποτα "μαμ" αλλά άντε να φάει καμιά μπουκιά από το δικό μου πιάτο και μόνο και τέλος. Ούτε και φρούτα που τα έτρωγε με τόση όρεξη... Και είναι λίγες μέρες που το κάνει, μπορεί να είναι από αυτό που πέρασε ή να είναι φάση; Πάντως ανησυχώ για την ανάπτυξή της...

Κι όσο για μένα, αν και δε ζυγίστηκα, εμετό δεν έχω κάνει (το έχω παλέψει πολύ γιατί απεχθάνομαι τους εμετούς) παρά τις φοβερές ανακατωσούρες και πονόκοιλο, έχω την εντύπωση πως πρέπει να έχω αδυνατίσει. Τα παντελόνια μου πέφτουν λίγο φαρδιά στα πόδια (όχι στην κοιλιά όμως που είναι πρησμένη τούμπανο, χεχε). Μπορεί βέβαια να... απώλεσα τους μύες λόγω του ότι έχω σταματήσει εντελώς κάθε μορφής γυμναστική... Όχι ότι δεν έπρεπε αλλά κι εγώ δεν έχω καθόλου μα καθόλου διάθεση... μόνο να κοιμηθώ θέλω!

Αυτά! Πάω να απαντήσω! Wink

crazymommy

crazymommy
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Theofania έγραψε:Διαβάζω τα μηνύματα σας για τις συμπεριφορές των μικρών σας και με πιάνει πανικός affraid

Γιατί κανείς δεν μου είχε πει ότι περίπου στο 2 χρόνο το αγγελούδι που έχεις θα μεταλλαχθεί,εεεεεε ????

Για να πω την αλήθεια τώρα τελευταία που έχει αλλάξει συμπεριφορά έλεγα στον άντρα μου οτι το παιδί μας γίνεται κακομαθημένο, δεν γίνεται να του μιλάμε και να αδιαφορεί, να μην θέλει με τίποτα να κάνει μπάνιο, να πέφτει στα πατώματα και να κλαίει με το παραμικρό, αλλά βλέπω ότι τα έχετε όλες λίγο πολύ οπότε κάνω υπομονή, φάση είναι θα περάσει, σε 1 χρόνο σε 2, όταν βρεί κοπέλα, όταν θα πάει φαντάρος..... Δεν μπορεί θα περάσει, μέχρι τότε κρατάμε γερά !!!

Βιβή πήγαινε και ρώτα τον γιατρό εκ μέρους όλων εμάς των πανικόβλητων μαμάδων. Smile

Χαχαχα, Θεοφανια μου σε ο,τι αφορά στην περιγραφή του τώρα είναι σα να έχουμε το ίδιο παιδί λέμε! Razz Η διαφορά μας είναι ότι η Δανάη από τη γέννησή της ήταν πολύ ζόρικο μωρό. Δεν πέρασε ποτέ καμιά φάση που να πω ότι είναι ένα ήσυχο και υπάκουο μωράκι/παιδάκι. Απλά τώρα δεν ξεχωρίζει (όπως ξεχώριζε σα νεογέννητο), είναι όπως όλα τα παιδάκια, όπως φαίνεται...
Αχαχαχαχ, εμένα που δε θα πάει φαντάρος δηλαδή; Εεεε; Πες την αλήθεια και (δε) θα τ' αντέξω!!!

τουρτιτσα έγραψε:θα το λιωσω στα φιλια.τα παιδακια στην τηλ κανουν μπαλετικες κινησεις(καινουρια λεξη) και κανει και αυτη.
ΘΑ ΤΟ ΦΑΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ.

Χαχαχαχαχαχ, να τη λιώσεις!!!! Το προηγούμενο Σάββατο βλέπαμε καλλιτεχνικό πατινάζ (σε περιγραφή Κωστάλα Very Happy ) και η μικρή άρχισε να σηκώνει ψηλά το πόδι και να το κρατάει, χαχαχαχ, τα ίδια!!!!!! Μήπως πρέπει να τις αρχίσουμε χορό; Η δικιά μου πάντως δε χάνει ευκαιρία, είναι αρκετά... κουνιστούλα!!! ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #6 - Σελίδα 28 604962

Καλώς την Ana μας!!! Αφού καταφέρνεις και μπαίνεις έστω και αυτό το λίγο, δεδομένων των συνθηκών, είσαι ηρωίδα! Θα μ' ενδιέφερε κι εμένα μια τυπική μέρα σου πώς την περνάς, όπως είπε το Αλικάκι! Αλήθεια, αν κατάλαβα σωστά (γράφεις για αλλαγή θηλής) δεν θηλάζεις; Εγώ αν έρθει ποτέ εκείνη η ώρα, να δούμε πώς θα τα καταφέρω που θέλω να θηλάσω και πάλι τρομάρα μου! Άντε, καλή ξεκούραση, την έχεις πολλή ανάγκη!!!! Και πολλά φιλάκια στα γλυκά ζουζουνάκια!!!
Α, και ξέχασα... διάβασα σωστά "τυφώνας" Μελίνα; Rolling Eyes Εγώ απ' όσα γράφεις είχα σχηματίσει την εντύπωση ότι η Μελίνα σου είναι πλέον το μόνο... ήσυχο ζουζουνάκι της ομάδας, έκανα λάθος;

crazymommy

crazymommy
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
γεωργία02/07/10 έγραψε:Καλησπέρα κόριτσια μου, μια γρήγορη καλησπέρα και απο μένα που ακόμα το στομάχι μου είναι σκατά πάλι δεν κοιμήθηκα καλά... και μου θυμίζει τόσο την εγκυμοσύνη αυτή η κατάσταση....

όσο για τα παιδάκια μας, μπορώ να πω ότι είναι μεγάλη παρηγοριά κορίτσια που και τα δικά σας τα παιδάκια παιρνάνε να ίδια, Βιβή να μας πεις τι θα πει ο γιατρός....

Σωτηρία και εμείς για δώρο θα πάμε σήμερα και αύριο στο βαφτηστήρι του άντρα μου, αν πάνε όλα καλά γιατι άκουσα ένα υποπτο βήχα χτες το βράδυ για λίγο και τώρα πάλι έβηξε 3 φορές στον ύπνο του... ελπιζω ότι δεν ειναι αυτό που φαντάζομαι γιατι οργανώσαμε καιημερίσια Αλεξανδρούπολη την Κυριακή να πάει ο άντρας μου να δει τον παππού και την γιαγιά του που έχουμε να τους δούμε από πριν γεννήσω στο γάμο... να δουνε και τον μικρό.... αλλά αν μου βήχει και αύριο δεν θα τον ταλαιπωρήσω... ελπίζω να κάνει και καλό καιρό την υγρασία μου μέσα ρε γαμώτο μόλις πέσει μια βροχή εδω πάνω αρρωσταίνει όλος ο κόσμος χτες που γυρνούσαμε από τον παιδότοπο... ποτάμι ήταν η Θέρμη... ευτυχώς ο θεός εφευρεσε τα S.U.V.

Μπήκε και το Αλικάκι που μας είχε φάει το άγχος.... περαστικά σε όλα τα αρρωστούλια... σας διαβάζω συνέχεια θα είμαι εδώ... αλλά δεν προλαβαίνω να σας γράψω....

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #6 - Σελίδα 28 417472 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #6 - Σελίδα 28 417472 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #6 - Σελίδα 28 417472

Χμμμ... θα έλεγα κι εγώ για εγκυμοσύνη, το μόνο που με προβληματίζει είναι που μας είχες γράψει ότι σου ήρθε περίοδος στο χωριό. Αυτό ήταν σχετικά πρόσφατα, άρα δεν ξέρω... Για διαφώτισέ μας! Razz
Πάντως, εγώ που βρίσκομαι σε αυτή την κατάσταση εδώ και 2 εβδομάδες (και για πόσο ακόμα δεν ξέρω! ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #6 - Σελίδα 28 688264 ) μπορώ να πω πως σε καταλαβαίνω...!

Ελπίζω ο μικρός να είναι καλά και να κάνετε την επισκεψούλα σας, θα είναι ωραία!!!!! ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #6 - Σελίδα 28 417472

crazymommy

crazymommy
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αλικακι έγραψε:Τιτίκα μου,ευχαριστώ για το καλοσώρισμα και για τα περαστικά.Φιλιά!!!!

Εύχομαι να περάσουν τα συμπτώματα(που σου δημιουργεί ο γιος,χιχιχι) και γρήγορα.
Όσο για όλα αυτά που λες για την νυφούλα μου ,τα έχουμε κι εμείς όλααααα αυτά και ας ελπίσουμε να τους περάσει γρήγορα γιατί εμένα προσωπικά δεν με βλεπω καλά,χαχαχαχα!!!!

Βιβήκα μου,σε ευχαριστώ και εσένα για τα περαστικά!Φουλ νοσοκομειακή περίθαλψη δεν λες τίποτα....αφού ακόμα έχω κάλους από τις γόβες,χαχαχα!!!!

Όπως τα φαντάζεσαι...ο σύζηγος πιο μωρό από το μωρό αλλά δεν μπορούσε να κουνηθεί ο καημενούλης μου...

Θηλάζεις αποκλειστικά???
Πες μου σε παρακαλώ μια τυπική μέρα με τα δύο ζουζουνάκια σου..πώς τα περνάτε??Έτσι από περιέργεια ρωτάω....Φιλιά!!!!!!!!

Κορίτσια,αυτό με την συμπεριφορά των ζουζουνιών μας κι εμένα με έχει ανακουφίσει που διαβάζω τα ίδια και από εσάς...Επίσης ,μην το αφήσουμε να "πέσει"το θέμα...είναι σοβαρό...
Τι θα κάνουμε??????Εσείς αντιδράτε πάντα με ευγένια και χαμόγελο και ψυχραιμία???Γιατί εγώ όχι.....Και πώς πρέπει να αντιδράμε για να μην κάνουμε τα παιδάκια μας νευρικά και με ψυχολογικά???Ιδού το ερώτημα της ημέρας....

Χαχαχα, ναι, μας άγχωσες αλικάκι μου, αλλά δεν πειράζει, αφού είστε καλά τελικά!!!
Και όσο για το θέμα που μας καίει... ειλικρινά, προσπαθώ να κρατηθώ, μέχρι τώρα ποτέ δεν της είχα φωνάξει. Όμως τις τελευταίες 2 μέρες της έχω υψώσει τη φωνή αρκετές φορές. Με έχει φτάσει στα όρια, διότι ξέρω πολύ καλά πως με ακούει και καταλαβαίνει αυτό που της λέω αλλά επιλέγει να με γράφει... Ο άντρας μου της φωνάζει λίγο περισσότερο θα έλεγα... Αλλά όχι άσχημα, απλά θυμώνει -τον έχω κουράσει άλλωστε που του έχει πέσει όλο το βάρος λόγω της κατάστασής μου. Αλλά θα με ενδιέφερε κι εμένα καμιά ιδέα για το πώς να τα κάνουμε πιο υπάκουα... Rolling Eyes Δε θέλω να της φωνάζω όλη την ώρα! Έχω και τους παπούδες της (κυρίως από τον άντρα μου) που την καλομαθαίνουν όλη την ώρα και μου το κάνουν πιο δύσκολο...

Χαχα, όσο για το... γιο, ακόμα δεν τον είδαμε, Γιάννη το βαφτίσαμε! (ναι, το έχω πει πολλές φορές τελευταία και απευθύνομαι στον αντρούλη μου φυσικά, όχι σε σένα!) Ο καλός μου κόρη προτιμάει (σου φαίνεται περίεργο; μάλλον γλυκάθηκε από τη Δανάη που όλο χαζογελάει μαζί του Wink ) αλλά λέει πως έχω γιο για να σκέφτεται το... χειρότερο σενάριο! Shocked Φυσικά και δεν είναι το χειρότερο, εγώ γιο θα έλεγα ότι θέλω, μιας και έχουμε ήδη κόρη, αλλά τι να κάνουμε με τις αδυναμίες! Κάτσε να κάνεις την κόρη να δεις μετά τον αντρούλη σου! Razz Πάντως, ο,τι και να έρθει ειλικρινά δε μας πειράζει, ας έρθει με το καλό και να έχει υγεία! Το φύλο είναι το τελευταίο που μας νοιάζει, αλλά κουβέντα να γίνεται! Laughing

Σας φιλώ γλυκά και πάω να την πέσω κι εγώ!!! ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #6 - Σελίδα 28 417472

happiness

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
καλημερα κουκλιτσες μου...τι κανετε??
καθε σ/κ εξαφανιζεστε...
λοιπον κοριτσια το παιδι μου εχει σεληνιαστει...του μιλας και δεν κανει ουτε την κινηση να σε κοιταξει,συνεχιζει να κανει αυτο που θελει ανενοχλητος...σημερα ο συζυξ τα πηρε ασχημα μαζι του ...του εδωσε και μια στον π@πο...κοριτσια ειχαμε παει στην εκκλησια και μετα κατσαμε λιγο εξω στο προαυλιο και ο μικρος κυνηγουσε τα περιστερακια και παει ο αντρας μου να τον παρει να φυγουμε και του ριχνει ο μικρος μια στο κεφαλι με ενα παιχνιδι που κρατουσε στο χερι...
εκει τα πηρε παρα πολυ ο συζυξ και με το δικιο του...
αυτα απο εμας ...καλα να περασετε σημερα!!!

τουρτιτσα

τουρτιτσα
crazymommy έγραψε:
αλικακι έγραψε:Τιτίκα μου,ευχαριστώ για το καλοσώρισμα και για τα περαστικά.Φιλιά!!!!

Θηλάζεις αποκλειστικά???

Χαχαχα, ναι, μας άγχωσες αλικάκι μου, αλλά δεν πειράζει, αφού είστε καλά τελικά!!!
Και όσο για το θέμα που μας καίει... ειλικρινά, προσπαθώ να κρατηθώ, μέχρι τώρα ποτέ δεν της είχα φωνάξει. Όμως τις τελευταίες 2 μέρες της έχω υψώσει τη φωνή αρκετές φορές. Με έχει φτάσει στα όρια, διότι ξέρω πολύ καλά πως με ακούει και καταλαβαίνει αυτό που της λέω αλλά επιλέγει να με γράφει... Ο άντρας μου της φωνάζει λίγο περισσότερο θα έλεγα... Αλλά όχι άσχημα, απλά θυμώνει -τον έχω κουράσει άλλωστε που του έχει πέσει όλο το βάρος λόγω της κατάστασής μου. Αλλά θα με ενδιέφερε κι εμένα καμιά ιδέα για το πώς να τα κάνουμε πιο υπάκουα... Rolling Eyes Δε θέλω να της φωνάζω όλη την ώρα! Έχω και τους παπούδες της (κυρίως από τον άντρα μου) που την καλομαθαίνουν όλη την ώρα και μου το κάνουν πιο δύσκολο...

Χαχα, όσο για το... γιο, ακόμα δεν τον είδαμε, Γιάννη το βαφτίσαμε! (ναι, το έχω πει πολλές φορές τελευταία και απευθύνομαι στον αντρούλη μου φυσικά, όχι σε σένα!) Ο καλός μου κόρη προτιμάει (σου φαίνεται περίεργο; μάλλον γλυκάθηκε από τη Δανάη που όλο χαζογελάει μαζί του Wink ) αλλά λέει πως έχω γιο για να σκέφτεται το... χειρότερο σενάριο! Shocked Φυσικά και δεν είναι το χειρότερο, εγώ γιο θα έλεγα ότι θέλω, μιας και έχουμε ήδη κόρη, αλλά τι να κάνουμε με τις αδυναμίες! Κάτσε να κάνεις την κόρη να δεις μετά τον αντρούλη σου! Razz Πάντως, ο,τι και να έρθει ειλικρινά δε μας πειράζει, ας έρθει με το καλό και να έχει υγεία! Το φύλο είναι το τελευταίο που μας νοιάζει, αλλά κουβέντα να γίνεται! Laughing

Σας φιλώ γλυκά και πάω να την πέσω κι εγώ!!! [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
αλικη και ο δικος μου κοριτσια ηθελε.ιδιως στην 1η μη του ελεγε κανεις για αγορι,ηταν ικανος να τον δειρει.εγω μιλουσα για "το μωρο" (γενικα) και αυτος ελεγε "η κορη μου".στην 2η ελεγε στην αρχη για αγορι αλλα οταν μαθαμε οτι ειναι κοριτσι χαρηκε πιο πολυ.στο 3ο λεει θα τον πετυχουμε τον γιο. Very Happy

τουρτιτσα

τουρτιτσα
happiness έγραψε:καλημερα κουκλιτσες μου...τι κανετε??
καθε σ/κ εξαφανιζεστε...
λοιπον κοριτσια το παιδι μου εχει σεληνιαστει...του μιλας και δεν κανει ουτε την κινηση να σε κοιταξει,συνεχιζει να κανει αυτο που θελει ανενοχλητος...σημερα ο συζυξ τα πηρε ασχημα μαζι του ...του εδωσε και μια στον π@πο...κοριτσια ειχαμε παει στην εκκλησια και μετα κατσαμε λιγο εξω στο προαυλιο και ο μικρος κυνηγουσε τα περιστερακια και παει ο αντρας μου να τον παρει να φυγουμε και του ριχνει ο μικρος μια στο κεφαλι με ενα παιχνιδι που κρατουσε στο χερι...
εκει τα πηρε παρα πολυ ο συζυξ και με το δικιο του...
αυτα απο εμας ...καλα να περασετε σημερα!!!
πωπω!τα ειδε ολα ο συζηγος φανταζομαι.

mangio

mangio
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Κοριτσια γεια σας!!Πώς ειστε??
Μπαινω τώρα γιαλ ιγο γιατι μετά θα ξυπνησει ο μικρος!
Αλικάκι μου καλωσόρισες και πάλι!!Δε μας έχεις συνηθίσει σε απουσιες, γι αυτο ανησυχήσαμε!!Ολα καλά τωρα ε??
Κοριτσια, εγω πέρασα λιγο χαλια από την πεμπτη, ειχα δέκατα αρχικά και λεω ενταξει φτηνα τη βγάλαμε.Μονο που ο πυρετος έφτασε στο 39,7 και επεφτε στο 38,5 κα ιξανα από την αρχη!Μεσα σε ολα αυτα φυσικά πονος στα κοκκαλα, ματια,μυτη,εντονος βηχας,ανακατωσουρα και αδυναμια.Ευτυχως που ανελαβε η πεθερα μου το μικρό,δεν ειχα αντοχη να τον κοιτάξω.Και εκει που το σαββατο λεω θα πεσει, ξυπναω με ίλιγγο, δεν μπορουσα να σηκωσω το κεφαλι μου, ουτε να καθομαι, μονο ξαπλωμενη, ειχα ταση για εμετο και συρθηκα για να φτιαξω το γαλα του μικρου μου.Αφου τον ειχα 1μησι ωρα στην κουνια κ γκρινιαζε , δεν μπορουσα να αντιδρασω ουτε να ξαναπαω μεσα να παρω τηλέφωνο.Με τα χιλια ζορια πηρα τηλεφωνο την πεθερα μου ξανα και ηρθε και τον πηρε.Μολις που περασε μετά από ενα τριωρο και αφου ηπια παυσιπονο, με αρχιζει μια ανακτωσουρα που κρατησε μεχρι το βραδυ.Τωρα ποναω πολύ στο λαιμο, για φαρυγγιτιδα το κοβω.Και δυστυχως ο γλυκουλης μου εχει δεκατα σημερα.Ο αντρας μου θα ερθει αυριο, λειπει εκτος Ελλαδος.Λετε να μεινει μονο στα δεκατα??
Τρελομαμα, μακαρι να κανεις το γιο, αλλά οπως λες και συ, κουβεντα να γινεται!
Βιβή, σου εγραψα κ στο φεις!Τι έβαλες τελικα καλέ στη φωτογραφιση??
Ανα, ολα καλά να σου πηγαινουν!
Οι λοιπες κοπέλες χαθηκαν λιγο ε?
Παω λιγο να μαζεψω , διοτι τωρα δυο μερες δεν εκενα τιποτα και ειχα και αυτο στο νου μου!Καλα να περάσετε σήμερα!!

αλικακι

αλικακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλημέρα,κοριτσάκια μου!!!
Καλή Μ.Εβδομάδα να έχουμε!!!!
Πάω να σας διαβάσω και επανέρχομαι!

Αααα,Τιτίκα πήγα τελικά την προηγούμενη εβδομάδα στα μπένετον για καπελάκι και είχανε 1 μόνο σχέδιο..μου είπαν ότι θα φέρουν εν καιρώ.Πήγα και στα σπρίντερ και εκεί το ίδιο μου είπαν ότι θα φέρουν..Εσύ τι έκανες??Έψαξες????

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αλικακι έγραψε:Καλημέρα,κοριτσάκια μου!!!
Καλή Μ.Εβδομάδα να έχουμε!!!!
Πάω να σας διαβάσω και επανέρχομαι!

Αααα,Τιτίκα πήγα τελικά την προηγούμενη εβδομάδα στα μπένετον για καπελάκι και είχανε 1 μόνο σχέδιο..μου είπαν ότι θα φέρουν εν καιρώ.Πήγα και στα σπρίντερ και εκεί το ίδιο μου είπαν ότι θα φέρουν..Εσύ τι έκανες??Έψαξες????

καλημερα κοριτσακια μου μ.βδομαδα απο σημερα.αληθεια νηστευετε;εγω ξεκινησα και βλεπουμε.αλικακι μου ειχα παει στα λητω να δω αν εχει ποδηλατο για την μικρη και βρηκα εκει καπελακια πολλα.της πηρα ενα μπενετον τελικα και μια χαρα.

mamavivo

mamavivo
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλημερα κοριτσακια
Καλη ΜΕΓΑΛΗ ΒΔΟΜΑΔΑ να εχουμε και Χρονια μας Πολλα.
ειμαι τοσο πολυ κουρασμενη σημερααααααα...με το ζορι πατω τα πληκτρα. Very Happy

οι αρρωστουλες αναρρωσαν? Very Happy

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλημερα βιβαρα τελεια η φωτογραφιση τελικα.αντε σου περασε ολο το αγχος φανταζομαι πλεον.

αλικακι

αλικακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Έχω πάθει πλάκα με τις φωτό σου Βιβήκα!!!!Είσαι θεάααααααα!!!!!!!

Πόσο το πήρες αν επιτρέπεται,Τιτίκα το καπελάκι?????

mamavivo

mamavivo
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
grammatiki έγραψε:καλημερα βιβαρα τελεια η φωτογραφιση τελικα.αντε σου περασε ολο το αγχος φανταζομαι πλεον.
ναι σου αρεσε?ειλικρινα ομως ε?
πολυ κουραστικο ρε συ.
πολυ κυνηγι ο Διονυσης.και φοραγα τις μποτες που δεν τις ειχα βαλει φετος και ελιωσα γαμωτο μου.Η καλλιοπη παιδια πολυ καλη .Απλα με αυτην την μαλλουρα καναμε πολυ ωρα και ειχα βαρεθει και ολο της γκρινιαζα"τελειωνου?τελειωνου?"αφου μετα μου το ελεγε και με κοροιδευε.
πηγαμε και γιατρο.
καναμε και εμβολιο
και το μαντου.
τον ρωτησα γι ατην συμπεριφορα και μου ειπε να μην δινω καμια σημασια γιατι ειναι θεατρο ολα αυτα.Και αν τον παρατηρησεις μου λεει κοιταειι κιολας να δει τον παρακολουθεις?και ολο περισσοτερο τσιριζουν.
Τον ρωτησα και για την νυχτα που σηκωνετε και μου ειπε οτι θελει την μαμα του ακομα,.θα το κοψει μονος του.αλλα θεωρει θετικο οτι δεν θελει να κοιμαται σε μενα αλλα στο κρεβατι του.Θα το κοψει και αυτο.
χτες τον βαλαμε στο κρεβατι ,φυγαμε και αποκοιμηθηκε μονο ςτου και δεν σηκωθηκε καθολου.
Μαλλον επειδη τον κοιμιζω και νομιζει οτι ειμαι διπλα του το κανειι αυτο.
Τωρα απο εδω και περα μονος του .
ειμαστε 89 ποντους και 14 κιλα.
πηραμε ενα ολοκληρο κιλο και μου ειπε να κανω κραττει με την φαριλακτε γιατι θα τον παχυνω.
χτες του εδωσα ρυζι για βραδινο,προχθες πατατουλες φουρνου.
αυτα δεν θυμαμαι αλλα.

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αλικακι έγραψε:Έχω πάθει πλάκα με τις φωτό σου Βιβήκα!!!!Είσαι θεάααααααα!!!!!!!

Πόσο το πήρες αν επιτρέπεται,Τιτίκα το καπελάκι?????

καπου στα 15 ευρω νομιζω καπου εκει.αλλα ειχε παρα πολλα σχεδια και διαφορα στυλ καπελων

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
mamavivo έγραψε:
grammatiki έγραψε:καλημερα βιβαρα τελεια η φωτογραφιση τελικα.αντε σου περασε ολο το αγχος φανταζομαι πλεον.
ναι σου αρεσε?ειλικρινα ομως ε?
πολυ κουραστικο ρε συ.
πολυ κυνηγι ο Διονυσης.και φοραγα τις μποτες που δεν τις ειχα βαλει φετος και ελιωσα γαμωτο μου.Η καλλιοπη παιδια πολυ καλη .Απλα με αυτην την μαλλουρα καναμε πολυ ωρα και ειχα βαρεθει και ολο της γκρινιαζα"τελειωνου?τελειωνου?"αφου μετα μου το ελεγε και με κοροιδευε.
πηγαμε και γιατρο.
καναμε και εμβολιο
και το μαντου.
τον ρωτησα γι ατην συμπεριφορα και μου ειπε να μην δινω καμια σημασια γιατι ειναι θεατρο ολα αυτα.Και αν τον παρατηρησεις μου λεει κοιταειι κιολας να δει τον παρακολουθεις?και ολο περισσοτερο τσιριζουν.
Τον ρωτησα και για την νυχτα που σηκωνετε και μου ειπε οτι θελει την μαμα του ακομα,.θα το κοψει μονος του.αλλα θεωρει θετικο οτι δεν θελει να κοιμαται σε μενα αλλα στο κρεβατι του.Θα το κοψει και αυτο.
χτες τον βαλαμε στο κρεβατι ,φυγαμε και αποκοιμηθηκε μονο ςτου και δεν σηκωθηκε καθολου.
Μαλλον επειδη τον κοιμιζω και νομιζει οτι ειμαι διπλα του το κανειι αυτο.
Τωρα απο εδω και περα μονος του .
ειμαστε 89 ποντους και 14 κιλα.
πηραμε ενα ολοκληρο κιλο και μου ειπε να κανω κραττει με την φαριλακτε γιατι θα τον παχυνω.
χτες του εδωσα ρυζι για βραδινο,προχθες πατατουλες φουρνου.
αυτα δεν θυμαμαι αλλα.

του δινεις ακομη φαριν λακτε;

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 28 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 15 ... 27, 28, 29 ... 34 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δωρεάν forum σε punBB | Πολιτισμός | Childhood, Family | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις