351 Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #6 Δευ Απρ 02, 2012 11:28 pm
mamavivo
Πρωταγωνιστής!!
αλικακι ακουσατε καρδουλα?αχ τι καλα?τι συγκινητικο ειναι αυτο !!!θυμαμαι τον δικο μου!!
αντε με το καλοοοοοοοοοοοοο
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
γεωργια μου μαλλον εννοεις το δικο μου το παιδακι εκτος αν εχει και της ανιμπαλ το μικρο θεμα με το μπανιο.το νερο το αγαπαει πολυ απλα δεν το θελει στο κεφαλι.γεωργία02/07/10 έγραψε:Είναι και πολλά ζωη να έχετε...
Λοιπόν...
Τρελομάνα μου, μπράβο που είσθε στην ανάρωση, περαστικά σας... και εγώ στο 1ο τρίμηνο ήμουν χάλια, αλλά μόνο μέχρι το μεσημέρι εξού και τα 18+ στην εγκυμοσύνη... άντε να πάνε όλα καλά με το σποράκι σας και να μας πεις τα ευχάριστα και την ΠΗΤ... σε φιλώ διπλά εσένα...
Αλικάκι... αμυγδαλές τελικά... σας έδωσε αντιβίωση? εμείς στην φαρυγγοαμυγδαλίτιδα είχαμε πάρει θυμάμαι... περαστικά στο μαναράκι σου, άντε μπήκες και εσύ στο κλαμπ των νοσοκόμων... η πείρα βοηθάει...
Hapiness το ίδιο θέμα με εσένα έχει και η αδερφή μου που ο μικρός είναι 15 μηνών, και θα σου πω αυτό που της είπα... "Ευτυχισμένη μαμά έχει και ευτυχισμένο παιδί", αν σε ξεκουράζει να τον ταίζεις και αυτός κοιμάται κατευθείαν, μην κόβεις το γάλα.. αν δεν έχετε πρόβλημα βάρους... ή άλλη εντολή γιατρού κάνε αυτό που σας βολεύει και τους δυο, κάθε οικογένεια είναι διαφορετική... ΟΚ υπάρχουν κάποιοι κανόνες, αλλά τις ισορροπίες τις βρισκουμε μόνοι μας...
Annidal μου έχετε θέμα με το μπάνιο ε??? τι να σου πω πάρτο με το καλό, αν του πάρεις ένα παιχνιδάκι που του αρέσει και του πεις ότι με αυτό παίζουμε μόνο στο νερό αλλά όχι πολύ ώρα γιατι χαλάει??? λες να καταλάβει το είδα πολύ λεκτικό το μικράκι σου... Εμείς πάντως αυτή την φάση δεν την έχουμε περάσει ακόμα... λατρεύουμε το νερό είτε σε μπανιέρα, είτε σε κουβά είτε σε κουπάκι είτε σε ποτήρι, φτάνει να μπορούμε να το λουστούμε και να πλατσουρίσουμε...
Τιτίκα... περαστικά σας κουκλίτσα μου, να κάνω και εγώ την διάγνωση μου και να ψηφίσω στο γκάλοπ... δοντάκι ή κοιλιά... εγώ μετά από αυτό που πέρασα θα πω κοιλιά... βέβαια ο μικρός εμένα ποτέ δεν είχε σε κανένα δοντάκι πρόβλημα τόσο μεγάλο, αλλά επείδη θυμάμαι ΠΟΛΥ ΚΑΛΆ τους κολικούς... ψηφίζω κοιλιά...
Βιβήκα ακόμα γελάω... μα χώμα... να προσέχω δηλαδη γιατί τα δικά μας τα σκαρφίζονται και όλα μαζί... επίσης όπως είπα εγώ σε πέρασα ξεκίνησα από 69 κιλά στην εγκυμοσύνη και +18 ξέρεις πρόσθεσή??? ειδικά στην φώτο στο fb είμαι στον 8ο και είμαι σίγουρα στα 80κιλά... τώρα είμαι 68... αλλά Βιβήκα μου εγώ το έκοψα το βραδινό... άρα και εσύ μπρορείς... επίσης έλα να σου κολλήσω γαστρεντερίτιδα, χάνεις 3 κιλα αμέσως...
Mangio μου, μοναχούλα θα την περάσεις... υπομονή κουκλίτσα τουλάχιστον είχατε ωραίο σ/κ... α!
Τα φιλιά μου σε όλες... δεν ξέχασα καμία ε? καληνύχτα... [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
αχαχχαχα τουρτιτσααααααααααα αχχαχαχχαχχαχαχαχαχχατουρτιτσα έγραψε:γεωργια μου μαλλον εννοεις το δικο μου το παιδακι εκτος αν εχει και της ανιμπαλ το μικρο θεμα με το μπανιο.το νερο το αγαπαει πολυ απλα δεν το θελει στο κεφαλι.γεωργία02/07/10 έγραψε:Είναι και πολλά ζωη να έχετε...
Λοιπόν...
Τρελομάνα μου, μπράβο που είσθε στην ανάρωση, περαστικά σας... και εγώ στο 1ο τρίμηνο ήμουν χάλια, αλλά μόνο μέχρι το μεσημέρι εξού και τα 18+ στην εγκυμοσύνη... άντε να πάνε όλα καλά με το σποράκι σας και να μας πεις τα ευχάριστα και την ΠΗΤ... σε φιλώ διπλά εσένα...
Αλικάκι... αμυγδαλές τελικά... σας έδωσε αντιβίωση? εμείς στην φαρυγγοαμυγδαλίτιδα είχαμε πάρει θυμάμαι... περαστικά στο μαναράκι σου, άντε μπήκες και εσύ στο κλαμπ των νοσοκόμων... η πείρα βοηθάει...
Hapiness το ίδιο θέμα με εσένα έχει και η αδερφή μου που ο μικρός είναι 15 μηνών, και θα σου πω αυτό που της είπα... "Ευτυχισμένη μαμά έχει και ευτυχισμένο παιδί", αν σε ξεκουράζει να τον ταίζεις και αυτός κοιμάται κατευθείαν, μην κόβεις το γάλα.. αν δεν έχετε πρόβλημα βάρους... ή άλλη εντολή γιατρού κάνε αυτό που σας βολεύει και τους δυο, κάθε οικογένεια είναι διαφορετική... ΟΚ υπάρχουν κάποιοι κανόνες, αλλά τις ισορροπίες τις βρισκουμε μόνοι μας...
Annidal μου έχετε θέμα με το μπάνιο ε??? τι να σου πω πάρτο με το καλό, αν του πάρεις ένα παιχνιδάκι που του αρέσει και του πεις ότι με αυτό παίζουμε μόνο στο νερό αλλά όχι πολύ ώρα γιατι χαλάει??? λες να καταλάβει το είδα πολύ λεκτικό το μικράκι σου... Εμείς πάντως αυτή την φάση δεν την έχουμε περάσει ακόμα... λατρεύουμε το νερό είτε σε μπανιέρα, είτε σε κουβά είτε σε κουπάκι είτε σε ποτήρι, φτάνει να μπορούμε να το λουστούμε και να πλατσουρίσουμε...
Τιτίκα... περαστικά σας κουκλίτσα μου, να κάνω και εγώ την διάγνωση μου και να ψηφίσω στο γκάλοπ... δοντάκι ή κοιλιά... εγώ μετά από αυτό που πέρασα θα πω κοιλιά... βέβαια ο μικρός εμένα ποτέ δεν είχε σε κανένα δοντάκι πρόβλημα τόσο μεγάλο, αλλά επείδη θυμάμαι ΠΟΛΥ ΚΑΛΆ τους κολικούς... ψηφίζω κοιλιά...
Βιβήκα ακόμα γελάω... μα χώμα... να προσέχω δηλαδη γιατί τα δικά μας τα σκαρφίζονται και όλα μαζί... επίσης όπως είπα εγώ σε πέρασα ξεκίνησα από 69 κιλά στην εγκυμοσύνη και +18 ξέρεις πρόσθεσή??? ειδικά στην φώτο στο fb είμαι στον 8ο και είμαι σίγουρα στα 80κιλά... τώρα είμαι 68... αλλά Βιβήκα μου εγώ το έκοψα το βραδινό... άρα και εσύ μπρορείς... επίσης έλα να σου κολλήσω γαστρεντερίτιδα, χάνεις 3 κιλα αμέσως...
Mangio μου, μοναχούλα θα την περάσεις... υπομονή κουκλίτσα τουλάχιστον είχατε ωραίο σ/κ... α!
Τα φιλιά μου σε όλες... δεν ξέχασα καμία ε? καληνύχτα... [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
σε συγχωρω παντως για το λαθος,αλλα να μην ξαναγινει.
grammatiki έγραψε:καλημερα τι κανετε κοριτσακια μου;εμεις πηγαμε παιδιατρο τελικα χτες και η απαντηση στο γκαλοπ που εκανα ηταν τελικα δοντι ή να το πω πιο σωστα δοντια.γιατι η χαζη ξανθια τιτικα νομιζε οτι εφοσον εσκασε ο τραπεζιτης εχουμε τελειωσει ελα ομως που ο τραπεζιτης εχει 4 μυτες .αρα σκαει μια μια μυτη.
mamavivo έγραψε:axaxxaxaxaxxaxxa
καλημερουδιαααααααααα
τιτικα μπραβο ευχαριστα νεα.
ρε doc?κλαιμαιν?που το θυμηθηκες βρε αλανι?
καλημερα σε ολες!
και η δικια μια απο τα ιδια.οπου βρει νερο θα το παρει θα βαλει τα χερια της μεσα.χθες πηρε το ποτηρακι της και το αδεισε στο τραπεζι του σαλονιου και το καθαριζε.πριν ειχε παρει της μεγαλης το μπουκαλι και εριξε στο χαλι,ευτυχως δεν ειχε πολυ μεσα.mamavivo έγραψε:αχαχχαχα τουρτιτσααααααααααα αχχαχαχχαχχαχαχαχαχχατουρτιτσα έγραψε:γεωργια μου μαλλον εννοεις το δικο μου το παιδακι εκτος αν εχει και της ανιμπαλ το μικρο θεμα με το μπανιο.το νερο το αγαπαει πολυ απλα δεν το θελει στο κεφαλι.γεωργία02/07/10 έγραψε:Είναι και πολλά ζωη να έχετε...
Λοιπόν...
σε συγχωρω παντως για το λαθος,αλλα να μην ξαναγινει.
και μενα ο διονυσης ολο λουζετε με οτι βρει υγρο ...ελεος.
παιρνει το νερο του κανει οτι πινει και μετα ποτιζετε!! εχουμε παθος με το νερο καθοτι ΔΥΤΗΣ
οτι ειμαστε μεγαλυτερες απο τους αντρες μας.πιπινουδες καλε πως αλλιως να το πω.mamavivo έγραψε:αυτο με τις τεκνατζουδες τι ειναι?
εχω μερες να μπω φεις.
για πεστε.
mamavivo έγραψε:αλικακι ακουσατε καρδουλα?αχ τι καλα?τι συγκινητικο ειναι αυτο !!!θυμαμαι τον δικο μου!!
τουρτιτσα έγραψε:καημερα δεν ειπα ντροπη μου.
τιτικα τι ωραιος ηχος αυτος της καρδουλας.με το καλο.
ααχ,τι χαζη που ειμαι.σορυ ρε συ.αλλα εχω και την μικρη αγκαλια που μιλαει συνεχεια,τραγουδαμε και αντε να δουλεψει σωστα το μυαλο.grammatiki έγραψε:τουρτιτσα έγραψε:καημερα δεν ειπα ντροπη μου.
τιτικα τι ωραιος ηχος αυτος της καρδουλας.με το καλο.
καλημερα γεωργια μου.το αλικακι ακουσε καρδουλα αλλα δε πειραζει ευχομαι καποια στιγμη να ακουσω και εγω.
mamavivo έγραψε:ΩΧ ΚΑΙ εγω τεκνατζου 3,5 χρονια του ριχνω .
doc?
olaκαλα?
καλα ντε μην βαρας.Sot2010 έγραψε:Πείτε και κανα όνομα σωστά σήμερα ρε ερωτευμένες! Αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
mamavivo έγραψε:ΩΧ ΚΑΙ εγω τεκνατζου 3,5 χρονια του ριχνω .
doc?
olaκαλα?
ΒΙΒΗ παρακαλωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω ρε σαλτα σημεραSot2010 έγραψε:mamavivo έγραψε:ΩΧ ΚΑΙ εγω τεκνατζου 3,5 χρονια του ριχνω .
doc?
olaκαλα?
Όλα καλά Ευάκι μου!!!Αχαχαχαχαχαχαχαχαχ
mamavivo έγραψε:ΒΙΒΗ παρακαλωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω ρε σαλτα σημεραSot2010 έγραψε:mamavivo έγραψε:ΩΧ ΚΑΙ εγω τεκνατζου 3,5 χρονια του ριχνω .
doc?
olaκαλα?
νοκ νοκ ..ειμαι η τιτικα σε παραλλαγη,πηρα και κιλα στην μεση εγινα χοντρηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη.Sot2010 έγραψε:mamavivo έγραψε:ΒΙΒΗ παρακαλωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω ρε σαλτα σημεραSot2010 έγραψε:mamavivo έγραψε:ΩΧ ΚΑΙ εγω τεκνατζου 3,5 χρονια του ριχνω .
doc?
olaκαλα?
Τιτικάκι εσύ είσαι;;;;
Η ΑΝΤΖΙ ΓΡΑΦΕΙ μονο στο φεις και οταν προλαβαινει.τουρτιτσα έγραψε:ρε κοριτσια η αντζη μας που χαθηκε?
mamavivo έγραψε:νοκ νοκ ..ειμαι η τιτικα σε παραλλαγη,πηρα και κιλα στην μεση εγινα χοντρηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη.Sot2010 έγραψε:mamavivo έγραψε:ΒΙΒΗ παρακαλωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω ρε σαλτα σημεραSot2010 έγραψε:mamavivo έγραψε:ΩΧ ΚΑΙ εγω τεκνατζου 3,5 χρονια του ριχνω .
doc?
olaκαλα?
Τιτικάκι εσύ είσαι;;;;
ΒΙΒΗ ΟΛΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
αχαχχαχαχαχχαχχαχααχχαχαχχαχαχχα ζαμπονακι με λεει ο αντρας μου αχαχχαχααχχαχχχα θα κατουρηθωωωωωωωωωωωωωωωωωωωSot2010 έγραψε:mamavivo έγραψε:νοκ νοκ ..ειμαι η τιτικα σε παραλλαγη,πηρα και κιλα στην μεση εγινα χοντρηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη.Sot2010 έγραψε:mamavivo έγραψε:ΒΙΒΗ παρακαλωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω ρε σαλτα σημεραSot2010 έγραψε:mamavivo έγραψε:ΩΧ ΚΑΙ εγω τεκνατζου 3,5 χρονια του ριχνω .
doc?
olaκαλα?
Τιτικάκι εσύ είσαι;;;;
ΒΙΒΗ ΟΛΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
Ζαμπονάκι δε με πιάνεις σήμερα!!!Καφεδάκι δεν ήπιες;;;;
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης